Ben 20 o 32 sizce evlilik düşünür mü? ya da o ilk buluşmada benle sevişti diyee benle o gecee onda kaldım diyee evlenmezmi?

Merhaba benim boyum 179 fizik olarak çok iyiyim güzel ve tatlı biriyim bununla ben ayrıldım ben konuşmak istemedim aradan 2 ay geçti baktım mesaj atmış napıyorsunn diyeee ben hemen aradım bunu beni çok özlediğinini falan söyledi erkek arkadaşı iel birliktelermiş nerdesin gelip alim dedi bende ona onu özledimmmmmi söyledim gelip beni aldılar sarılarak selamlaştık kapımı falan açtı ben bindiğim gibi sitemler ettim tripler attım falan o buna çok sinirlendii tabii indikk cafeye gittik arkadaşi masadan kalktı bana sen niye trip attiyon bana tek at dedi arkadaşima karşı mahçup oldum dedii efendi ol dedii bende beni sinir ediyor dedimm neyse ben üniversite hazırlık yapıyorum işte hosteslik istiyorum dedim sevgiilim zor falan dedi bende evlenirsem zor gelir cümlemi tamamlamadan evlenirsekkk diye bastırdı iki kereee neyse benim yanımda ki koltuğa oturuyordu hepp herkes hep bana bakıyordu falan ben elimi yıkamaya çıkacaktım cafede yukarıya bana senle gelimmi dedi yok dedim gelim belki rahatsız ederler hayır dedim geldim bunun yanına oturdum bir hayranlıka falan bakmalar anlatamam sizce seviyormuu beniiiiii , uzak mesafeden dolayı arada gelirdi çok gelemezdii geldiği zaman ayrılmadan ondan 1 gece birlikte kalmıştık hiç bir şey yaşamadan benim daha önce hiç bir şey yaşamadımi biliyor yine kalallim dedi yok dedim saygı duyup evime bıraktı o gecenin akşamindaa sabaha kadar telefonla konuştuk sonra hiç aramadı yazmadı ben aradım sinirliyim sana dedii trip neydi o gün öyle dediii ben kapadım bir daha hiç aramadım yazmadım ama halen birbimizde kayitliyizzz bu kadar da sinir olmaz benceee
Ben 20 o 32 sizce evlilik düşünür mü? ya da o ilk buluşmada benle sevişti diyee benle o gecee onda kaldım diyee evlenmezmi?