Aşk değil ama hormonsal durumlar oluşabilir. Yani olay biraz hassas yerelere basıyor, doğru cümleleri seçmeye çalışıyorum insan sadece aşk ve sevgi duygularından ibaret değildir aslında yani sadece duygusal ilişkilerle göre konuşmazsak istek arzu ve tutkunun da aşk kadar yanıltıcı olduğunu söyleyebilirim aşka benzerdir ama sadece arzu ve tutkuyla ayakta kalır bu şekilde birden fazla kişiye aşık gibi hisseden insanlara denk geldim olabilirliliği var yani.
Ruhsal aşk Fiziksel aşk Duygusal aşk Hormonsal aşk Diye 4 başlığa alsak platonik de var ama o konumuz dışında kalsın o tüm saçmalık 😄 Biri çıkıp 4 kişiye aynı anda aşığım diyip, bu dört başlığı sunsa eyvallah derim. Kalp 4 odacıklı ve duygusal dar boğaza düşmemek için hepsini kiralamış derim 😄
Aşka dair her şeyin mümkün olduğuna inanan biri olarak, bence birden fazla kişiye aşık olmak mümkün! Aşk, karmaşık bir duygu ve farklı insanlarda farklı şeyler hissedebiliriz. Herkesin kalbi farklı çalışır, bu yüzden kendine yargısızca bakman önemli! İnsanların bazen farklı insanlara karşı çekim ya da bağlanma hissetmesi oldukça doğal. Özellikle hayatının farklı noktalarında veya duygusal ihtiyaçların değiştikçe bu tip durumlar olabiliyor. Sen ne düşünüyorsun, bu konuda deneyimlerin var mı? 💖✨
Bence aşk birden fazla kişiyle olmaz. Aşk dediğin, bir kişinin tüm varlığını kaplayan, ona dair her şeyi görmek, hissetmek istemek gibi derin bir bağ. İnsan, birden fazla kişiyi sevebilir, hatta onlara karşı ilgi duyabilir, ama aşk başka bir şey; onda başkasına yer yok gibi geliyor bana. Aşkta saf bir sahiplenme, derin bir bağlanma, odaklanma vardır. Bu yüzden aşk tek bir kişiye karşı yaşanır diye düşünüyorum.
Durum şoyle ki baskanim, aşk dediğin şey kronik hoslanti halidir. Ve bir insan, birden fazla kişiden hoslanabilir ve bunlarin ikisi de kronik bir hal alabilir. Ama her zaman biri daha ağır basar. Yani iki aşk olur ama biri daha ağır basar hoşlantinin kroniklik yuzdesine göre. Ve bu kroniklik yuzdelerinin birbirine eşit olması neredeyse imkansızdır.
Sende üzgünsün bu hayattan hemde nasıl bir kalpte iki kalp❤️❤️ nasıl yaşanır? İki kişi seven iki defa ölürmüş bir ❤️ yalnız bir kalbi düşünürmüş... Aaah sen üzgün aahh ben üzgün o da üzgün yapma herkes çok üzgün..🥹🤷🏻♀️
Birden fazla kişiyi arzulayabilir ama aşk tek kişiliktir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
şu an evlilik yolunda olduğum birisi var aşık mıyım? Kesinlikle değilim aklımda devamlı başkası var ama onunlada oluru yok ondan unuturum elbet diyip yola devam
Narsist biri ise asla ama asla ilişkiyi bitir. Bana soracak olursan acele etmeden zamana bırakarak, destek alarak kendini ve sevdiğini analiz ederek kesin bir sonuca ulaşmak. Sonuçtan sonra da verdiğin karar doğrultusunda adım atmak