Birinin karakteri, birinin dış görunusu
Böyle bişey mumkun mu
Böyle bişey mumkun mu
İmkansız değil. Sosyolojik araştırmalar insan nüfusunun yüzde 8 kadarının çok aşklılığa (polyamory) yatkın olduğunu gösteriyor. Bu yüzden Batı ülkelerinden aşk üçgeni şeklinde yaşanan ilişki haberleri görüyoruz. Bunu da gizli saklı değil, aleni yapıyorlar, ilişkinin tarafları da bu durumu bilerek dahil oluyorlar. Aldatmak ise çok farklı bir konu.
Hayır olamaz.. karaktersiz ise birden çok kişiyle sevgili olur o kadar. ama bu aşk ya da sevgi değildir
Geçen birine konuştun 6 tane varmış iyi dedim kendine 1 gün zaman ayır artık 7 olmasin dedim.😅😅😅
Aahahaha
Koptummmm
Cevap
18Cevap
Hoşlanabilir ama aşık olamaz ilk hoşlandığı kimse diğeri eklenmesi durumunda ikinciye aşık olma ihtimali daha yüksektir 😅
Bunun adı aşk değil karaktersizlik..
Olamaz. Tek kişiye aşık olursun, birden fazla kişiden hoşlanabilirsin.
Gav
Evet olabilir. Doğası gereği bir çok kişiyi hayal eder zaten. Fakat iş evliliğe veyahut kalbe gelince tek bir kişiye yer açar. Ondandır her çiçeğe konup karar verme süreci.
aşk genedle bir kişiye karşı duyulan histir, bahsettiğiniz durum aşk değil hoşlantı oluyor.
İkisinden biri hoslanmadir ya insanin 2 kalbi yokki
evet kesinlikle sevilir örnek HZ muhammet efendimiz 12 eşi vardı hepsinide seviyordu
Öyle mi
erkek, birden fazla kadınla sevişebilir. ama aşkın ne olduğunu bilmediğimden bir şey diyemeyeceğim.
olabilir ama tek kişiye aşık olur
Bencede
Olabilir. Sen oldun mu
Bilmiyorum
Var 26
O aşk değil karaktersizlik oluyor
Erkek erkeğe seviştikten sonra kıza çaktım
Evet olabilir.
Gözü açılsın önüne gelene aşık olur
😄😂 salonda mutfak ta olsa iyi olur hani
biri aşk olur diğerleri heyecan olur
İkizlerse mümkün
Erkek olur
Bir kişiye aşık olur çoğu kişiden hoşlanır olay bu
Mümkün.
Kötü bişey mi
2siyle gönül bağın olamayacağına göre birini seçmek durumundasın. Bazen kalp başka akıl başka konuşur, mesele şu; hangisini dinleyeceksin?
Evet mümkün
Mümkün değil
Olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?