AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Sebebi güven ve koruma duygusunu verememelerinden kaynaklı. Bazı kızlarda oldukça yüksek bir kriter.
@Pentesctasy
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Yok be 1.80 ne gökdelen mi bu? En fazla 1.70 olmalı.
1.70 isteyen kız ilk defa görüyorum
1.70 değil en fazla 1.70 isterdim o da mecbur kalırsam. Normalde kısa erkek severim, uzun ve kaslı erkekler midemi bulandırıyor aynı ortamda kalmak bile istemezdim…
senin boyun kaç
1.75
1.70 senden kısa durur özellikle kıza göre 1.75 baya uzun durur ve 18 yaşındasın daha, boyunun uzama ihtimali de var tabi kişiden kişiye değişir boy tercihi
@GökçenMasalı
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti
1.60 erkekle sırf boyu kısa diye sevgili olmuşluğum var.
@GökçenMasalı
Sırf boyu kısa diye kanka olmuşsunuz var demek istedin herhalde.
Anlamadım ama şunu söyleyebilirim ki benden uzun bir erkeğin yanımda işi olmaz. Uzun boylu erkeklerin de yanımda işi olamaz. İyi günler.
@GökçenMasalı
Kanka olarak işi olmaz demek istedin herhalde ama sevgili olarak olur dimi.
Hayır. Midemi bulandırdığını söyledim. Her insana saygı duyuyorum ama benim tercihim asla uzun boy olmamalı. Kas asla.
@GökçenMasalı
O zaman muhtemelen kız hesabı açmış bir erkeksin.
Kafayı mı yediniz? Zevkler ve renkler tartışılmaz.
@GökçenMasalı
Yooo yemedim. Tahminlerimi söylüyorum.
@Eleven3405
Muhtemelen troll hesaptır.
Boyum 157 reddeden demek daha uzun ondan olacak galiba 😃
@Nebileem
Sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur.
Yok daha neler 165 170 ideal
@Nebileem
Dedi ve 1.65 erkeği kısa diyerek reddetti
Ne alaka yahu 😃
@Nebileem
Çok alaka
Sal şu siteyi aq boyunun 173 olduğunu duymaktan usandık artık her gün aynı soru git boy uzatma ameliyatı ol madem fakirsin oğlum işte paran olsa bakarlardı
Bana değil parama bakarlardı.
Benim manit 177 çok seviyorum ama o mal biraz sevmiyo gibi
Sevmiyor gibiyse neden hâlâ manitin
@uykucu_armut
Muhtemelen ayakkabı ile 1.80 oluyordur.
Ya da zengindirm
Çünkü kuzum hepsi. Onlara sevgi falan yaramaz, s. geçeceksin.
@HepHaklıOlanBiri
Yalnız mı kalacak yani
Karaktere bakmayı ne zaman ogreneceksiniz? Devede de boy var...
@r3uqiu0634
Onu size sormak gerekir keza karakterli 1.80 den kısa tüm erkekleri reddediyorsunuz. Ayrıca deve baya faydalı bir hayvandır.
😂😂😂
tanidiklarim var 1.70 boylari evlendiler
Enisdem 1.75 ablam evlendi
@cikolataa_canavari
Onlar ya eski kuşaktır ya yaşları büyüktür ya da kızlar 1.80 üzeri erkek bulamamıştır.
Ne bilelim biz kızları çözmeyi bıraksak 4. Alemi bulurduk aq
@Kodsiyah
Çözmeye gerek yok. Ortada. 1.80 den kısa tüm erkekleri reddeder kızlar.
Onu biliyorum da sanki 1.90 olunca bir şey değişmiyor gibi
Daha cazip geliyor daha çok güvende hissediyoruz kendimizi teslimiyet duygusu
@Şifanurkrmn
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Konuşma yanlış biliyorsun.
@Şifanurkrmn
Yooo gayet doğru biliyorum ve doğruları konuşuyorum.
Direk reddetmezler, tipini beğenmiyor olabilirler.
@XtheWorldStarX
Direkt reddediyorlar. Benim tipimde 1.80 üzeri erkekler haftada bir sevgili değiştiriyorlar.
Boyla alakası yok kardesim
@ALVlN
Öyle birde var ki.
190 nım knk ondan diyorum
Hayir benim 178 boyunda sevgilim vardi
@Rachelqwert
Ya zengindi ya da ayakkabı ile 1.80 oluyorlardı.
abart
@Rachelqwert
Abartmıyorum. Tahminde bulunuyorum.
gayet yakışıklı ve zeki çocuktu ve ben boyuna bakarak sevgili olmadım onunla
@Rachelqwert
O zaman kendisi zengindi
ne alaka kardeş parasından falan haberim yoktu aw sanaldan tanıştık
@Rachelqwert
Demek ki 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili oldun.
ne alaka kardeşim etrafımda vardı paralı uzun yakışıklı ben onu sectim
@Rachelqwert
Ama o uzun paralı erkeklerin hepsinin sevgilisi vardı. O yüzden 1.78 erkekle sevgili oldun değil mi?
lan çıldırtma adamı herifler çıkma teklif etti reddettim akşam akşam neye takılıyoruz ya kızların çoğu boya değil kafa yapısına bakar seni neden tercih etmedikleri de belli oluyor
@Rachelqwert
Evet belli oluyor. Sebebi boyumun 1.80 den kısa olması. Ayrıca ben reddettim derken bazı kızlar 1.80 den uzun erkeklerin 3. Veya 5. (Aynı anda) sevgilisi olmaya razılar (hepsi değil). O yüzden sevgilileri varken sana yazmıştırlar, sende razı olmadığın için reddetmiş ama 1.80 üzeri erkek bulamayınca 1.78 erkekle sevgili olmuşsundur.
Ne kadar yaratici bir hayal gucun var ya ben seninle daha fazla ugrasmak istemiyorum nasil dusunursen oyle olur
@Rachelqwert
Hayalgücünde tahmin edip söylediklerim gerçek değil mi?
Yere yakından korkacaksın diye olabilir :D
@sibeluysalci
Eeee kızlarda yere yakın.
korkun zaten
@sibeluysalci
Ben sadece Allah tan korkarım.
Boyundan dolayı olmadığı kesin.
@havalıçıtırrr
Boyumdan dolayı
174 üm. hiç problem yaşamadım
@Saçmalardanseçmeler5
Sevgili yapmaya çalışmadığın için. Bir kıza yazsan direkt red yersin.
:)) kaç kız arkdaşım oldu sayısını unuttum
158 im 170 bile okey bana😅
@Allermes
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti
Ne zaman🤷♀️😂😂
@Allermes kendine 1.80 den kısa erkek yazdığında.
Vala ben biraz tutarsızım🤷♀️😂
@Allermes
1.58 boyla en az 1.80 erkek istemen gibi mi?
Olabilir😂😂😂
@Allermes
Ben erkek dedim mi? Belki lezim🤷♀️😂😂😂
@Allermes
Ne alaka
Kızları ciddiye alan var mı hala
@hayatındışında
Ciddiye almayın a yine red yiyoruz
Benim boyum 167 ben Napiyim 😃
Kızlar uzun seviyor
Kısa erkekleri itici görüyorlar
hemde 1.50 boylarıyla 🤣🤣
Prenses oldukları icin
Atma Recep benim 173 nişanlım vardı 😅 .
Atma 1.73 kankan vardı.
G*rizekali nisanliydik diyorum 😂
O zaman 1.80 üzeri erkek bulamadığın onla nişanlandın. Bulunca nişanı atıp 1.80 üzeri erkek ile sevgili oldun.
🤣🤣 biliyor musun keşke bulsaydim ama bulamadım hala
Bak kendin itiraf ediyorsun bulsaydım onu terkeder 1.80 üzeri erkekle sevgili olurdum diye.
Psikologa git kardeşim 😂
öyle bir şey yok abartma
Abartmıyorum öyle birde var ki. Senin bile 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır ve 1.80 den kısa erkekleri reddetmişsindir.
çok cahilsin boş ver gitsin
Yooo gayet bilgiliyim ve gerçekleri söylüyorum.
170 boyum topuklu giyince 175 falan oluyorum haliyle topuklu giydiğimde bile bnden uzun olan birini istemem gayet doğal bence
@1siyahask
Zaten bu sitedeki kızlara boylarını sorsak tr kadın boy ortalaması 1.70 olur (dünyanın en uzun ülkesi Hollanda'daki kadın boy ortalaması).
Ama velevki 1.70 sin diyelim. Eğer 1.60 olsaydın da en en az 1.80 erkek isteyecektin.
Ben 186’yım beni de terk ettiler.
Demek ki en az 1.90 istiyorlar.
O sırada 173 erkeğe aşık olan ben sjsksj
1.73 erkeğe kanka olmak isteyen ben demek istedin herhalde
Yakışıklı değilsindir. Benim aşık olduğum çocuğun yüzü çok güzel 😍
Evet saçlarım dökülüyor. Ama 1.80 üzeri olsaydım gayet sevgilim olurdu. Bu arada eminim 1.73 erkekle sadece kanka olmak istiyorsundur.
1.75 3 tane oldu
Ama kankan oldular
Kanka kanka kanka
Aynen. Sadece kanka oldular ama asla sevgili olmadılar değil mi? Açılınca red yedin muhtemelen.
Kabül ettiler
O zaman zenginsin
Değilim yakişikli da değilim resmimi de atarım. Ama ağzım iyi laf yapıyor sanırım. Ama 3 kez sevgili de çok değil
O zaman muhtemelen 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için sevgili oldular. Buluncada terk ettiler.
Ayrılan ben oldum hep. Ama red edildiğim de oldu 2 defa
Ayrılma sebebin onların sırf 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için senle sevgili olduklarını öğrenmenden dolayıdır. Diğer iki red yediğin de boyun 1.80 den kısa diye reddetmişlerdir.
Sıkıldığımdan dolayı ayrıldım hepsiyle. Son cümlen doğru da olabilir bir gerekçe sunmadılar belki de öyledir
Boy herşeyi değildir
@sesizlerinsesi
Kızların sevgili olması için her şey erkeğin boyudur.
Yo ben 170 im eski sevgilim 175ti
@sesizlerinsesi
Eski kankam 1.75 di demek istedin herhalde
Kankam mı
@sesizlerinsesi
Aynen. Keza siz 1.80 den kısa erkeklerle sadece kanka olur ama asla sevgili olmazsınız.
Erkek kankam yok öyle bir şey yapmam
@sesizlerinsesi
O zaman zengin olduğu için onla sevgili olmuşsundur
Zengin değildi ailevi sorunları vardı hep destek oldum ve biliyor musun o beni terk etti demem o ki boy değil karakter önemli
@sesizlerinsesi
Acaba o mu seni terk etti yoksa boyu 1.80 den kısa diye sen mi onu terk ettin.
O beni terk etti
Ben dış görünüşe senin kadar önem vermiyorum
@sesizlerinsesi
Tabu canım ne demezsin. Kesin 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili olmuşsundur. O da bunu öğrenince senin onu aslında sevmediğini öğrenip terk etmiştir.
Sence etrafımda boyu uzun erkekler yok mu
@sesizlerinsesi
Bir o kadar da 1.55 1.60 kızlar vardır. Onlar size 1.80 üzeri erkekleri bırakmıyor olabilirler mi?
Boy her şey değildir benim için
@sesizlerinsesi
Tabi erkek 1.80 den kısa olmadıkça. Yani bir erkek 1.80 den uzunsa boyunun kaç olduğu önemli değildir demek istedin muhtemelen. Örneğin erkek 1.85, 1.90, 1.95, 2 m olabilir demek istedin.
Keşke karşıma öyleyeri çıksada haklı çıksan
@sesizlerinsesi
Bak kendin itiraf ettin. Eğer böyle erkekler karşına çıksa eski 1.75 sevgilinle asla sevgili olmazdın işte.
Öyleleri o zamanda çıktı ama olmadım anlatabildim mi ben boya dış görünüşe bakmıyorum
@sesizlerinsesi
Eeee. O zaman neden az önce keşke öyle erkekler çıksa dedin?
Beni sanki hep uzun erkek istiyormuşum gibi yorumladın bende madem öyle bari çıksın öyle uzun boylular dedim
@sesizlerinsesi
Çıksa onu beklemez kendin yazarsın sevgili olmak için ama çıkmadığı için geçmişte 1.75 erkekle sevgili oldun değil mi?
Sence hiç uzun erkek yazmıyor mu
@sesizlerinsesi
1.50 1.55 kızlar bırakmadığı için yazmıyordur. Boşta olup yazan olursa hemen kabul eder veya kendin yazarsın.
Hiç bir zaman öyle bişey yapmadım
@sesizlerinsesi
1.80 üzeri sevgilisi olmayan bir erkek bulsan öyle birde yaparsın ki.
benim boyum 1.50, esim 180den uzun ama vakti zamaninda 1.60 erkek arkadasim da olmustu kizin boyuna bagli yani
1.60 kankam oldu demek istemiştin herhalde.
yok ya baya baya sevgiliydik lise yillarimda
Demek ki kendisi zengindi
1.50 kız bul
@CoffeeAndCoffee
Onlar 1.90 dan kısa erkekleri reddediyorlar.
Özgüvene bak şu miniklerdeki
@CoffeeAndCoffee
Sende 1.50 olsan en az 1.80 erkek isteyecektin.
1.70’im valla 1.80 yeter ya
Adam olsun da
@CoffeeAndCoffee
1.50 de olsan en az 1.80 erkek isteyecektin
😂😂
O lafta öyle ya
@Gercegimsanri
Reelde de öyle.
bence alakası yok
@tt_Escape_tt
Gayet alakası var
168 boyum var napıcaksınız uzun erkeği çok saçma
@Davidoff53
Onu kızlara sor
Ellerinde metre ile mi dolaşıyorla
@sendekiben123
Aynen
165 kızlara yonel
@CAGRI16
Onlarda reddediyorlar
Kendi boyuna baksin onlarda
@CAGRI16
Sadece 1.80 üzerine bakıyorlar
Karakterden önce boya bakandan olmaz zaten boş ver
@behzattç
Karakterden önce boya bakmayan kız yok ki
Var var illa bulursun sakın moralini bozma bulacaksin birini
@behzattç
Olsaydı bugüne kadar bulurdum. Yazmadığım kız kalmadı. Sonuç her defasında red.
Bulursun özgüvenli ol eger özgüvensiz olursan tabi reddedilirisin
@behzattç
Geçmişte gayet özgüvenli iken neden tüm kızlar reddediyorlardı.
O zaman kızlar olmuyorsa kariyerine dikkat edeceksin
@behzattç
Yani ömür boyu yalnız kalacağım değil mi? Eeee ne demişler; tok açın halinden anlamazmış
Ben mi tokum 2.5 yıllık ilişkim 1 hafta önce bı anda bitti psikolojim zaten iyi değil.
@behzattç
Muhtemelen boyun 1.80 den kısa olduğu için terk etti değil mi?
Hayır onu yeterince sevmediğimi düşündüğü için ama herşeyden çok seviyordum.
@behzattç
1.80 den kısa olduğun için ona güven vermiyorsun diye ayrılmıştır. Bahane olarak ta sevmediğini düşünüyorum demiştir.
Sen niye boya takildin bu kadar nananansnnans bulursun illa birini
@behzattç
Kadınlar sadece boya baktığı için
Sadece boya bakmıyorlar demek ki şu ana kadar boş insanlara açılmışsın
@behzattç
Önüme gelene açıldım hepsi red. Bu tesadüf mü, m
Mal oldukları için kanka
Genelleme yapmak doğru değil.
Hiç bilmiyorum
Katılıyorum size
178 eh işte daha kısası olmuyo
O da ayakkabı ile 1.80 oluyor.
Erkegin kısa olması kötü ya ondandir
Neden kötü
Cunku kizlwr olarak yanımızda uzun erkek isteriz daha koruyucu sahiplenici duruyo
Durması önemli değil işe yaraması önemli
Al Pacino - 1.68
Tom Cruise - 1.70
Bence tekrar düşün derim
Ya bu eşitliğin boyla ne alakası var, sizde kadın böyle olmalı söyle olmalı demeyi bilirsiniz ama boş yapmayın kesin sizinde boy 170 lerde fkmfmdm. Bu arada boya çok takılmam ben ama yine uzun erkek tercihim daha güzel duruyor. Ama adam değilse olmaz tabi. Her şeyde boy değil. Sadece dış görünüş olarak daha sahiplenici duruyor.
182 nasıl?
Yooo her şey boyda. Siz sadece 1.80 üzeri erkeklerle sevgili olursunuz. Karaktersiz olsa bile. Ama karakterli olduğu halde boyu 1.80 den kısa olan erkeklere asla bakmaz direkt reddedersiniz. Ayrıca en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor ama 1.80 den kısa erkekler tüm kızlardan red yiyorlar.
@nowisthetime onların ünleri ve parası var. Zengin erkeklerle kızlar sevgili olurlar. Ama asla severek değil sadece paraları için olurlar. Oysa 1.80 üzeri erkeklere gayet aşık olarak sevgili olurlar 5 parasız olsalar bile.
Önemli olan diğerinin cm i🤣
Kaç cm ideal?
Yani erkeğin boy uzunluğunun cm si
Benden kısa oldukları için
Zaten bu sitedeki kızlara boylarını sorsak tr kadın boy ortalaması 1.70 olur (dünyanın en uzun ülkesi Hollanda'daki kadın boy ortalaması).
Ama velevki 1.80 sin diyelim. 1.60 olsanda 1.80 den kısa erkekleri reddederdin.
Genelde boy takıntısı olan kişiler kısa insanlar benden kısa olmadığı sürece benim için bir problem değil zaten erkeklerde minyon kızlardan hoşlanıyor bana denk gelenler genelde ya benden kısa oluyor ya da aynı boy hiç daha uzunuyla konuşmadım boyum 1.77
Zaten bu sitedeki kızlara boylarını sorsak Tr kadın boy ortalaması 1.70 olur muhtemelen. Velevki gerçekten 1.77 sin. 1.60 olsaydın da en az 1.80 erkek isterdin.
Çot gibiler kanka
@NeyimVarKii
Çok ne demek
Öyle bişey yok
@elaa988
Öyle birde var ki. Senin bile 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır ve 1.80 den kısa erkekleri reddetmişsindir.
Erkek bile değil onlar
@WQSERT
Bücürük erkek olmaz
Eski sevgilimin boyu 194 dü mesela
@WQSERT
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
Ay bende istemem yaa
@yağmur_yüreklim01