Boyum 1.73 olduğu için bugüne kadar hep reddedildim. Dahası var ki beni reddeden kızların hepsi şuanda 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer. Üzücü ve acı bir gerçek ki 1.80 den kısa bir erkeğin asla sevgilisi olmaz. Sanalda 1.80 den kısa erkeklerle sevgili oldum diyen kızlar olsa bile reelde 1.80 den kısa sevgilisi olan bir kız yoktur.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Asla olmaz diye bir şey yok. Ne kadar rahat genelleyebiliyorsunuz. 180 altında olan erkeklerin sevgilisi yok mu? Gayet de var, demek ki her kız reddetmiyormuş.
Herkesin düşünceleri ya da kriterleri aynı değil.Boy değil de asıl mesele kendinle barışık olamama durumundan, özgüvensiz oluşundan ya da başka sebeplerden kaynaklanıyor olabilir. Boyu bırak, kendinle barışık olmayı öğrenip gelişmeye odaklan.
01 Yorumla
Soran1 yıl@clover0
Özgüven hikayedir. Geçmişte gayet özgüvenli ve kendimle barışık bir insandım. Buna rağmen yazdığım tüm kızlardan red yiyordum. Ayrıca 1.80 den kısa erkeklerin ancak zenginse sevgilisi olur ama o zaman da kız sevdiği için değil parası için sevgili olur.
En İyi Cevaplar
Bir kadın buraya gelip erkekler küçük memeli kadınla birlikte olmuyor. Memesi D cup olmayan bütün kadınlar evde kalıyoruz demesiyle aynı mantık. Sen sorunu kendinde ara ama özgüveninde. Yirmili yaşlarda 160cm ya da o civarlarda bir dostum (Can) vardı. Lakabı küçük enişteydi, neyse baby face olan bu çocuk biz daha 2-3 sevgili yapmışken yılda 10 tane sevgilisi oluyordu.
https://www.youtube.com/embed/Olgn9sXNdl0
Bence bazı şeyler yetenekte bitiyor, hiç unutmam bostancı sahilde yürürken tayt giymiş kızların yanına gitti. Beraber yürüyelim mi dedi, kızlarda yok diyor o zaman beraber koşalım dedi. Şimdi böyle sempatik davrandığında kızlar her türlü şans veriyor. Ama cümleye 173cm hiç flörtüm olmadı hayatta beni marianne çukuruna attı sizle oluru var mı diye gidiyorsan. Kadınlar sen onları bir yere götürüp öldüreceksindir diye şans vermiyordur.
Aşağıda daha önce yazan arkadaşın dediği gibi etrafındaki güzel kızlara cebinde paran yokken yürüyemezsin. Onları herşeye sahip olan erkekler alacak çok fıstık istiyorsan git para kazan. Scarface'de Tony Montana dediği gibi In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women. Alpacino bu arada 1.68 boyunda, kenan doğuluda o boylarda.13 Yorumla
Soran1 yıl@Koikebabı
Bahsettiğin ünlülerin hepsi de zengin. Kadınlar zengin erkeklerle asla aşık oldukları için değil sadece paraları için sevgili olurlar. Ama 1.80 üzeri erkeklerle gayet o erkeklere aşık olarak sevgili olurlar (beş parasız olsalar bile). Ayrıca o 1.60 arkadaşının yılda 10 tane kankası olmuştur muhtemelen, sahildeki kızlarda sıradan arkadaş olarak onla koşmuşlardır.- 1 yıl
O zaman sende zengin ol kanka ne bu ozguvensiz bence sen her yönden kaybetmeye mahkumsun kadinlari bu şekilde hor görürsen şansın bile olnaz bu ne ya. Takıntılıskn sen
Soran1 yıl@Papatyaadası geçmişte takıntılı değilken neden her kızdan red yiyordum o zaman. Ayrıca kadınlar kısa boylu ve zengin erkeklerle o erkeğe aşık oldukları için değil sırf paraları için sevgili olurlar. Ama 1.80 üzeri erkeklere gerçekten aşık olarak evlenirler.
herkes kendi boyuna gore olanla takılsın diyorum sonra bana kufrediyolar 😀😀 kadinla erkek arasinda 10 15 cm olmali ki en azindan kadin topuklu giydiginde hala erkek ondan uzun olsun. boyum 173, 6 cm topuklu giysem 179, 10 ekle 189. 189 190 erkekler bana uygun mesela. ayni hesapla sana da 155-160 arasi uygun ama 190 erkekler 155 kizla aralarinda 35 cm olmasini tercih edip onlara yoneliyolar e bu da erkeklerin sucu. bu sitede hep yaziyorum piyasayi uzun boylu erkekler yükseltiyor.
190 bi erkek icin ortalama ustu boysa, 175 de bi kiz icin ortalama ustudur ama erkekler ortalama alti kizlari seciyor, e o kızlar da uzunlara talip oluyor surekli.013 Yorumla
Soran1 yıl@celebface
Tam tersi 1.55 1.60 kız bile erkek en az 1.90 olacak diyor. Yabi o 1.90 erkekleri minyon kızlar bırakmıyorlar. Ayrıca 1.60 olsan da yine en az 1.80 erkek isteyecektin.
Soran1 yıl@celebface: Dedi ve 1.74 erkeği kısa diyerek reddetti.
@Predetor:Topuklu işin bahanesi kardeşim.- 1 yıl
Kardesim nasil hesap yaptin boyle yine tum hesaplar 190 erkekler cikiyor yok artik shdjjdj 170 ustu de 190 istiyor 150 de eee 180ler olarak biz kisa miyiz ya 6 cm giydiginde ben senden hala uzun kaliyorum ama hanimefendiye yetmiyor neymis en az 10 cm uzun olsun benden
- 1 yıl
O arkadas gibi dusunmuyorum kizlar boya bakmiyor pek bence daha cok yuze bakiyor yuz kusursuzluguna :d
- 1 yıl
Valla zor ya gercekten erkek olmak cok zor djjrjkmd
- 1 yıl
Nasil iletisim kurcan tanimadigin kizla? Ilkten baya bir bakmasi lazim ki gidip adim atasin
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok yanlış düşünüyorsun ya. 173 öp başına koy bence. Daha kısa erkekler var, onlar napsın? Ben de biriyle tanıştım, aynı boydayız. Psikiyatrik ilaçlar kullanmasına rağmen duygudurumu çok dengesiz. Bana takıntılı hale geldi. Öyle biri olmasaydı yine de bir şans verebilirdim. Ama bazen en azından 170 olsaydı diyorum yani. 🤣
07 Yorumla
Soran1 yıl@scorpiongirl429
Tabi canım ne demezsin. Gayette doğru düşünüyorum. Muhtemelen o da benim gibi yalnızlıktan dolayı psikiyatrikbilaç kullanıyordur. Allah yardımcısı olsun. Acaba o ilaçları kullanmasa ve özgüvenle sana yazsa yine reddetmeyecekmiydin? Sen bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur.- 1 yıl
Hayır kesinlikle öyle değil. Bugün daha önce kısa bulduğum bir erkeğe yeniden yazdım hatta. Öp başına koymuş yani gerçekten 🤣 tabi ki onunla aramızın bozulmasının tek sebebi boyu değildi, benim de hatam vardı, o yüzden yeniden yazdım.. ama o da benden özür dilerse devam edeceğim.. şu ana kadar bir özür dilemedi
Belliki 1.80 den kısa diye terk ettin. 1.80 üzeri bulamayınca ona dönmek istedin tekrar dimi?- 1 yıl
Terk etmedim sevgilim değildi ki
Pardon:
Belliki 1.80 den kısa diye reddettin. 1.80 üzeri bulamayınca ona dönmek istedin tekrar dimi?- 1 yıl
Hayır
Demek ki kendisi zengindi
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Boy konusu, ilişkilerde bazen gereksiz yere önemsenen bir hale gelebiliyor. Ama unutma, her insanın öncelikleri ve tercihleri farklıdır 😊 İşin aslında, doğru kişi senin boyuna, kilona veya başka bir fiziki özelliğine takılmadan seninle olmak isteyecektir. Kendine güvenmen çok önemli; çünkü bu, en çekici özelliklerden biri. Kendin olmanın ve samimi olmanın yerini hiçbir şey tutamaz. Flörtlerinde daha iyi hissetmek için kendine olan sevgi ve saygını artır. Peki, sence seni farklı kılan diğer özelliklerin neler? Onları da ön plana çıkarabilirsin! 💪🌟
24 Yorumla
Soran1 yıl@Aşko Kuşko
Her kız sadece 1.80 üzeri erkeklerle sevgili olur kısasını reddederler. Olursalarda sevdiklerinden değil parası veya 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için olurlar. Bu bir gerçektir.Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılBu düşünceni anlıyorum, ama böyle genellemelere itibar etmemekte fayda var. Herkesin tercihleri kişiye özeldir; boy sadece bir miktar önemli olabilir. Ama gerçek bir ilişki sevgiden, uyumdan, iletişimden ve samimiyetten doğar. 😊 İnsanlara ve ilişkilere genel kalıplarla yaklaşmak yerine, her deneyimden öğrenmeye çalışmak daha iyidir. Senin de, ilişkilere dair keyif aldığın, sevdiğin yönler vardır! 💖 Belki de bu özelliklerine odaklanarak, kendi değerini daha iyi anlayabilir ve öz güvenini daha da artırabilirsin. 🌟💪
- 1 yıl
Boya takıntılılarla zaten sevgili olmamak en iyisi. Bir sınav bu ve takıntılı olan kaybeder.
Soran1 yıl@SasukeUchihaxD geçmişte takıntılı değilken neden kızlardan red yiyordum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılçünkü kızlar boya bakarlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
1 yılBoya takıntılı olduklarını görmüş oldun ve yaşadın. Bu o tarz insanların mantıksal ve kalbi bir eksikliğinden ibarettir. Mantıki tarafı boyu kimse çalışarak başararak etkileyemez değiştiremez. Kalbi eksikliğide, sevgiyi hissedememesi. Kalb ve mantıksal ortak taraftan eksikliğide;örneğin bir kediyi bir atı bir koyunu kuzuyu köpeği eğer kalbten sevmişsen boyuna falan bakmaz seversin. Sevgi kalbten gelir. Gerçekten seven fizik özelliklerine takılmaz. Bunlar üstünden şartlanmaz. Bunu yapan sevmiyor demektir. Sevginin tetikleyicisi kalbi sebeblerdir. Nefsi sebebler değil.(boy kg seksapellik tarzı şeyler nefsi ve gelip geçici şeyler sevgiyle alakası olmayan şeyler.)
18 Yorumla
Soran1 yıl@SasukeUchihaxD
Kadınlar sadece 1.80 üzeri erkekleri sever kısasını reddederler.- 1 yıl
Yazdığım yazıyı baştan oku.
Baştan sona okudum ve şunu soruyorum.
Neden bu kadınlar hiç 1.80 den kısa erkeklere aşık olmuyorlar?- 1 yıl
Yazdıklarımda yazıyor senin sorunun cevabı.
Tamamda kızların kalplerinden gelen sevginin hep 1.80 üzeri erkeklere olması tesadüf mü? Keza 1.80 den kısa erkeğe aşık olan kız neden yok?- 1 yıl
İşte yeniden oku mesajımı. Kalb ile nefs farkı.
- 1 yıl
uğraşma abi uğraşma uzatıp duruyor
Soran1 yıl@Rachelqwert yooo gayet doğruları söylüyorum.
@SasukeUchihaxD okudum. Tamam. Bende diyorum ki kadınların hem kalpleri hemde nefsleri sadece 1.80 üzeri erkekler için atıyor.
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 170 den uzunum. Neredeyse 175 boyundayım, bende kendim için 180 den uzun erkek tercih ederim çünkü uzun boylu erkek insana ister istemez güven veriyor. Erkek kadından kısa olunca ilişkideki eril - dişil kavramı biraz karışıyor. Ama kızlar kendilerini gerçekten yanında kadın gibi hissedeceği özellikte insanlar arıyor. Kendinden uzun erkekler de bu listede başları çekiyor. Kısa olduğunda onu korumak zorunda olan kadınmış, ya da başına bir şey gelse erkek güçsüz kalacakmış gibi hissettiriyor. Toplumsal bir tabu haline geldi bu AmA istisnalar tabii var. Ayrıca 173 de kısa değil, 150 160 boyundaki kızların da yanına yakışacak bir boy. Kendine göre birini illa ki bulursun dert etme
11 Yorumla
Soran1 yılO 1.50 1.60 kızlar 1.90 dan kısa erkekleri reddediyorlar. Sende O boylarda olsan yine en az 1.80 erkek isterdin.
Ayrıca lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Ben uzun olduğum için reddedildim, dedi ki dışarıda uzun erkek kısa kız çiftlerini görüyorum ve hiç güzel durmuyorlar. Ben senin yüzünü görmek için yukarıya bakmak zorunda kalırım.
Ben 1.87, o ise 1.55'ti. Aslında seven biri için problem yaratacak şeyler değil bunlar. :)
05 Yorumla- 1 yıl
Boyun super ya 187 olsam da 155 kiz reddetse
- 1 yıl
boş ver boyun uzun sonucta sana kiz mi yok djjdjd
Gizli Üye(36-45)1 yılOnca kadın neden 180 in altındakilerle evliler bu tranvalari size kadınlar aşıladı sanırım. Ama birde evlendiklerinde bakın istersiniz. Tıpkı sizin natasa isteminizle ama evlenirken bakire olsunda isterse kezban olsun modunuzla aynı işte. Aslında istedikleri 180 elbette gönüllerin istegi bu.
01 Yorumla
Soran1 yılYooo en çirkin kilolu kıza bile 1000 tane erkek birden yazıyor ama siz kızlar 1.80 den kısa tüm erkekleri reddediyorsunuz. Sen bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur. Ayrıca 1.80 den kısa erkeklerin ancak zenginse sevgilileri olur o zaman da kız sevdiği için değil parası için sevgili olurlar.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıldirekt reddetme degil de herkes gibi biz de fiziksel uyuma bakiyoruz. boyu 1.50-1.60 olanlarin reddetmesini tabi ki ben de sacma buluyorum ama mesela benim boyum 1.73. mantiken benden kisa olmasini istememem gayet dogal diye dusunuyorum
14 Yorumla
Soran1 yıl@yarenimsii
Zaten bu sitedeki kızlara boylarını sorsak tr kadın boy ortalaması 1.70 olur (dünyanın en uzun ülkesi Hollanda'daki kadın boy ortalaması).
Ama velevki 1.73 sün diyelim. Eğer 1.60 olsaydın da en en az 1.80 erkek isteyecektin.- 1 yıl
İster ister sanana
Soran1 yıl@Papatyaadası ama 1.80 den kısa erkek sevgilisi olsun isteyemez değil mi?
- 1 yıl
@Papatyaadası adam hakli lan asil sanane erkekler guzel kiz isteyince hepiniz birden linc ediyorsunuz ama
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Çok saçma, bir anket yapmışlar kızlar kendilerinden bir kafa boyu uzun olan erkekleri tercih ediyorlar 1.73 de kadın boyu ortalamasına göre hayli hayli bunu karşılıyor. Ben inanmıyorum ya 180 erkek diye ölüp bitenlerin olduğuna.
15 Yorumla
Soran1 yıl@cglakinin
Öyle bir de varki 1.50 1.60 kızlar bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorlar. Ayrıca bir kafa boyu 25 cmdir. Yani başın en tepe noktası ile çenenin en alt hizası 25 cm dır.- 1 yıl
Hayır değil. 1.75 boyunda erkeklerle yan yana duran kadınlara bakarsan anlarsın. 1.80 değilim diye komplekse girmişsin ama bence bu senin sorumluluk almayı bilmeyen bir adam olduğundan suçlama şeklin. Bir kadın olarak ben boya takılmıyorum, buna ne diyeceksin? Sosyal medya senin beynini yıkamış. Her kadın 190 erkek için ölüp biter zannediyorsunuz. O saçma sapan edit videolarını izlemeye ara ver.
Soran1 yıl@cglakinin
Tersine sosyal medya 1.80 den kısa sevgilisi olan kadınlarla dolu. Ama niyeyse reelde 1.80 den kısa sevgilisi olan bir kız yok. Olsa bile ya erkek zengindir ya da kız 1.80 üzeri erkek bulamamıştır. Ayrıca evet gerçekten tüm kızlar 1.90 erkekler için ölüp bitiyorlar. Senin bile bugüne kadar 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır ve 1.80 den kısa erkekleri reddetmişsindir.
Soran1 yıl@cglakinin
Kafayı yeme sebebim boyumun 1.80 den kısa olduğu için kızlardan her seferinde red yemem ve yalnız olmam.
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Boy moy hikaye kendinize bakın spor yapın, cebiniz dolu olsun e birazda tip varsa bir seksen altına vermem diyen kız gelir kapında yatar zaten takılmayın bunlara hayatınızı yapın başarılı kültürlü insan olun
18 Yorumla
Soran1 yıl@Kamdu
Tabi canım. Param için benle sevgili olacak kızı ne yapayım. Beni değil paramı sevecek. Ama 1.80 üzeri erkekleri beş parasız olsa bile severler kızlar.
Soran1 yıl@Kamdu
1.80 den uzunsa beş parasız erkeklede sevgili olurlar. Çünkü 1.80 den uzun erkeklerin kendilerini severler. Ama 1.80 kısa erkeğin sadece parasını severler.
Soran1 yıl@Kamdu
Yooo gayet anlıyorum ve gerçekleri söylüyorum.
Soran1 yıl@Ndjjd en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor ama 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar direkt reddediyorlar.
- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bunun boyla fiziksel görüntüyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. O zaman fiziksel görüntüsünden her memnun olmayan kişinin sevgilisi olmazdı dediğine göre.. İlk bakışta herkes dış görünüşe bakar ama karakter, zeka herkesi muhteşem yapabilir
03 Yorumla
Soran1 yıl@Zümra526
Kadınlar karaktere ve zekaya değil sadece erkeğin boyuna bakarlar. 1.80 den kısaysa direkt reddederler. Ayrıca 1.80 den kısa erkeklerin ancak yüzde 1 nin sevgilisi vardır. Onlarda ya zengindirler ya da kız 1.80 üzeri erkek bulamadığı için onla sevgili olmuştur.
Soran1 yıl@Zümra526
Herkes benim karakterli ve zeki birisi olduğumu söyler. Ama gel gör ki bugüne kadar yazdığım tüm kızlardan red yedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBoyum 179 yuvarla 180 de, sana şu kadar diyim bir kadın esasinde ne boya ne de tipe bakiyor. Kadinin etkilenmesi anlık her an her şeyden etkilenebilir. Konusmandan veya bir hareketinden bir bakisindan bile.
018 Yorumla- 1 yıl
Yav kardesim hayal satma tipin ( yani yuzun) cekciyise bir suru etkilenen olur
- 1 yıl
Alakası yok kardom.
- 1 yıl
Ahaha ppine pek bakmamistim senin yuzun baya iyi senin alakasi yok demen beni guldurdu kardom 😂
- 1 yıl
Kanka o yüzden diyorum alakasi yok diye sadece bakıyolar ilersi yok yani güzellik/yakışıklılık sadece baktiriyor
- 1 yıl
Knk daha ne yapmasini bekliyorsun? Benim arkadasa adim da attilar bildigin yuruduler yani yuzu iyi erkek surekli gezsin bi yerlere gitsin elbet yuruyen olcak su hayatta en sansli olanlar yuzu kusursuz olanlardir
- 1 yıl
Kanka şöyle düşün, yüzü çok guzel ama hiç erkeksi olmayan girişken olmayan pasif utangac, erkek boy ortalamasının altında kalan bir erkek, bir de ortalama ya da ortalama üstü boy, ortalama ne iyi ne de kötü bir yüz, ama erkeksilik ön planda, giriskenlik erillik on planda, kızlar hangisini secer diye sorarsan hiç tereddutsuz bu ikinci yazdığımı seçeceklerdir.
- 1 yıl
Boyun onemi ancak 170den kisaysan anlasilir yani yuzun cok iyi ama boyun 170dem kisaysa isin zor onun disinda yuzun cok iyi ama "ortalama ya da ortalama üstü boy, ortalama ne iyi ne de kötü bir yüz, ama erkeksilik ön planda, giriskenlik erillik" bu saydiklarini yuz tokatlar knk ya erkeksi olcan ya da cekici iste yuzun diyelim baya iyi ortama katilsan bi soru sorsan yuzde 90ni seni terslemez yapacagin tek sey aktif olmak adim atmak bunun nesi zor ama saydigin bir suru sey var mesela ortalama veya ustu boyda olmak yeter mi? Diyelim 183 erkek aktof olsa kabul mu etcekler? Tipin kusurluysa etmezler ayrica yuzu cok iyi olan biri neden utangac kalabilir? Utangaclik halledilebilen bir sey
- 1 yıl
İyi yüzden kastin ne birader herkesin iyi yüz anlayışı farklı
Soran1 yıl@Coolmaannw saçlarda dökülüyor. Boy 1.76,5
- 1 yıl
Kizlarin hep ayni knk mesela cekik gozler gur saclar duz burun esmer sakalli kara kas kara goz bu ten ve goz rengi degisiyor tabi bazilari kumral renkli goz de sever ama kucuk goz kesinlikle 10 kat istiyorlar nerdeyse tum sevgilisi olan erkekler kucuk gozlere sahip cene kasin falan varsa yuzun simetrikse yuzde 95i yakisikli bulur
- 1 yıl
Ben esmer değilim bana da ilgi gösterenler var mesela? Demekki ayni değil?
Soran1 yıl@Coolmaannw iri gözlüyüm. Laz gözleri gibi. Sadece renkli değil. Şöyle söyleyeyim şakak kemiğim ile kaşımın alt noktası arası 5 cm. Kadir İnanır ın köse haline benzetirler.
- 1 yıl
Dedim ya kumrallarda olur diye gormedin herhalde ten rengi degisebiliyor yuz hatlari 10 kat onemli sen bana bakiyorlar diyorsun baska yuze sahip olsan bakmayacaklardi iste hep dislancaktin
- 1 yıl
- 1 yıl
Başka bir eksiğin olabilir kanka yanlış anlaman icin demiyorum bunu
- 1 yıl
Kusurluyum knk yakisikli olsam bakarlardi isteyen olurdu
- 1 yıl
Kusursuz insan yok kardeşim geç bu işleri kendinin en iyi hali için cavala
- 1 yıl
Birde kizlar 10 kat sekilcidir knk mesela bize dolgun dudak hosumuza gider demi kadinlarda ama ince dudakta severiz bri suru erkke var begenen ama kizlar hep erkekte ayni seyleri ariyor bunlar yoksa yakisikli demiyor mesela iri buyuk gozler varsa kusurun falan varsa itici derler yukarda saydigim ozellikler varsa kizlar direk yakisikli der onlar yoksa tipsiz bile der bunun parayla sunla bunla ilgisi yok para olsada aynisi olcak
1 yılarkadaş kızların boyu 1.50 den başlıyor ve 1.65 lere kadar çıkıyor ortalama 1.60 boyları var. topuklı giyselere sende kısa olacaklar. o yüzden çok kasma be.
Boydan gidenlere boydan girerler merak etme
01 Yorumla
Soran1 yıl@ckgizlihesap
1.55 1.60 kızlar en az 1.90 erkek istiyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yok la aga sosyal medya zirvesi. Herkes sosyal medyada kriterlerini yükseltiyor. Çevreye bak görürsün aynı boyda olanları hatta kızdan kısa olan erkeklerle olanı. Bunu dikkat eden var mı var. Ama büyün kızlar için aynı şeyi haksızlık olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılPeki 175 hiçbir erkeğin sevgilisi yok mu? Çoğunun var demek ki problem sende boyda değil. Ki kızlara acinilmaz o zaman 190 olsan da red alırsın kızlara yürünür
129 Yorumla
Soran1 yıl@berilmutsuzolanhanii
Evet yok. Olanında kız sevdiğinden değil parası için veya 1.80 üzeri erkek bulamadığı için oluyorlar. Ayrıca ne kızlara yürüdüm bugüne kadar. Sonuç hep red.- 1 yıl
Tamam ama bu senin boyunla değil sosyal becerinle alakalı bence. 175 çoğu erkeğin şu an sevgilisi var ve sosyal oldukları için çoğu da yüksek miktarda para kazanmıyor. 180 üzeri erkeklerin hepsi yakışıklı değil ayrıca bu en büyük kriter olamaz
- 1 yıl
Aşırı güzel kızlar var hem 170 hem yakışıklı olmayan adamlara sosyal diye bakıyorlar
Tabi 170 adam zengin diye- 1 yıl
Yo 25 bin falan alıyor
- 1 yıl
Yani kendi sosyal becerisizliğini boyuna atarak bir yere varamazsin
Sosyal beceri ile alakası yok. Kadınlar için erkekte önemli olan her şey boydur. Ayrıca 25 bin alsa bile muhtemelen evi ve arabası vardır.
Senin bile 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır.- 1 yıl
İşte bak alakası yok dediğin için sevgilin olmuyor sosyal becerinin her şeyle alakası var sevgili ve arkadaş bulmada senin sorunun bu
- 1 yıl
Sorunu anlamıyorsun ve boyun zannediyorsun sorun sosyal becerin
- 1 yıl
Ayrıca senin bile derken ben kısa değilim
Acaba kısa olsan 1.80 den kısa sevgilin olacak mıydı? Sosyal beceri hikayedir. Kadınlar minyon olsun uzun olsun sadece 1.80 üzeri erkeklerle sevgili olurlar.- 1 yıl
Aynen sosyal beceri hikayedir sorunlusun bence psikoloğa git kesinlikle bu şekilde yaşanmaz. Ne desem beynine girmiyor
- 1 yıl
Çevrende 180den kısa olup sevgilisi olan hiç mi yok ya kör falan mısın
- 1 yıl
Cidden tedavi ol
Evet sosyal beceri hikayedir. Olmasaydı senin kendi boyunda, 1.80 den kısa sevgilin olurdu mesela. Çevremde 1.80 den kısa olup sevgilisi olan erkekler var. Ama ya zenginler ya da sevgili oldukları kızlar 1.80 üzeri erkek bulamamıştır. Ayrıca psikoloğa gitsem ne olacak. Yine yazınca red yemeye devam edeceğim.- 1 yıl
Beni engeller misin lütfen ya senin gibi karakterde biriyle 180 üstü olsan bile çıkarlar mı beynin çalışmıyor anlamıyorsun. Engelle beni
- 1 yıl
Hak ediyorsun da red ediyorlar
1.80 üzeri olsam bırak kabul etmeyi çıkmak için kendileri yazarlar.- 1 yıl
Psikiyatriye görün bence kesinlikle rahatsizsin sen o kadar dar görüşlüsün ki sana bir şey anlatmak bile istemiyorum engelle beni hemen
Görünsem ne olacak? Psikiyatri görücü usulü kız mı bulacak? Ulan 1.80 den kısa bir sevgilin olup da bunu yazsan yüzde bir inanacam samimiyetine ama basbaya beni teselli etmek için bunları yazıyorsun.- 1 yıl
incel erkek bu çabalama
Soran1 yıl@İstilacıTürrİnsan söylediklerim yanlış mı
- 1 yıl
hiç açıklama zahmetinde bulunmayacam
Soran1 yıl@İstilacıTürrİnsan söylediklerim doğru olduğu için
- 1 yıl
sen beyinsiz olduğun için
- 1 yıl
boş ver ya bu kadınlarla sevgili olmayı bırak tartışmayı bile hak etmiyo
Soran1 yıl@İstilacıTürrİnsan: Hayır 1.80 den kısa olduğum için.
@berilmutsuzolanhanii: 1.80 den kısa olduğum için değil mi?- 1 yıl
incel erkek
1 yılAyyy saçmalama her kiz ayni mi sence ayrica 1.70 olup bir sürü sevgilisi olan erkek var etrafta nerdeyse her gün görüyorum yani özgüvenli ol
21 Yorumla
Soran1 yıl@minyonnkizzz1
Saçmalamıyorum gayet doğruları söylüyorum. Ayrıca o 1.70 leylekler sadece kanka oluyor kızlar. Sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. cok yanlis dusunuuorsun. Turkiyede kadinlarin cogunun dikkat ettigi sey maasi guzel ve stabil biri veya babadan zengin biri. Boy listede yoktur emin olabilirsin.
016 Yorumla
Soran1 yılYooo gayet doğru düşünüyorum. Keza kadınların dikkat ettikleri ilk şey boydur. Para varsa evet sevgili olurlar ama asla uzun boylu erkeklere aşık oldukları gibi değil sadece paraları için sevgili olurlar.
- 1 yıl
35 yillik kadinim, ve hayatim hep kadinlarin arasinda. Izin ver bizler adina ben soyleyeyim😀 Turkiye ortalamasi erkeklerde 175 civari. Yani ozaman tum turkiye evde kaldi senin hesabinla. Sen bu dusunceyi kafandan cikar ve para kaznamanin yollarina bak. Etrafinin kizlarla doldugunu goreceksin
Soran1 yılPara kazansam bile kız param için benle sevgili olacak ama asla beni sevdiği için olmayacak. Ama boyum 1.80 üzeri olsaydı gerçekten bana aşık olacaklardı. Ayrıca 35 yaşındaysan senin kuşağın o kadar uzun değil. 1.75 iyi bir boy. Ama z kuşağı 1.80 üzeri.
Soran1 yıl@uu4uj3hko
Tamam. Para oldu mu sevgili oluyor kızlar. Bu doğru. Ama sevdikleri için değil parası için oluyorlar. Oysa 1.80 üzeri erkeklere beş parasız olsalar bile direkt aşık olarak evleniyorlar.- 1 yıl
bu bakis acini degistir. bu dunyada ask mesk yok. Kizlarin cogu ya babadan zengin, ya da sabit iyi gelirli erkeklere asik olduklarini sanip evleniyor. Erkekler de bu ulkede kizlarda, temiz gecmis ve guzellik arar. mesela adam esmerdir, cocugu acik renkli olsun diye yana yakila renkli gozlu kiz arar, ona asik oldugunu sanir. adam kisadir, cocugum uzun olsun der ve uzun kiz arar, ve asik oldugunu sanir.. gibi. yani senin mantikta uzun birine asik olma durumu yok. ha varsa da o asik oldugunu sabiyordur para gibi.
Soran1 yıl@uu4uj3hko
Yooo gayet doğru bir bakış açısına sahibim. Keza kadınlar 1.80 üzeri erkekleri kendilerine güven ve koruma duygusu verdikleri için severler. Ayrıca evet bu sebepten dolayı kadınlar gerçekten sadece 1.80 üzeri erkeklere aşık olurlar. Diğerleri konusunda haklısın. Bu arada biz kısa boylu erkekler aşkı geçtik sırf yalnız kalmayalım diye önümüze gelen kıza yazdığımız halde red yiyoruz.
Soran1 yıl@uu4uj3hko
İçgüdüsel olarak 1.80 üzeri erkeklere aşık oluyorlar. Ama 1.80 den kısa erkekleri anca paraları varsa paraları için sevgili oluyorlar.
Soran1 yıl@uu4uj3hko
Öyle birde var ki?- 1 yıl
@soran uzun boylu birini de boyu icin seviyir senin mantik. ayni kariyeri icin sevdigi biri gibi. hocbor farki yok.. sen biraz kompleks yapmissin ama inanki aldirma. benim tanidigim bir pilot var 170-75 boyunda, ve sirf pilot oldugu icin kizlar ben kapacagim ben kaoacagim diye sac basa kavga ediyorlar resmen. arabasina numara yapistiranlarmi dersin, neler neler. ege rboyun 170 se, elinde olan bu, hayifĺanip kendini kahredecegine zengin olmaya bak.
Soran1 yıl@uu4uj3hko
Pilotlar iyi maaş alırlar. Ayrıca kadınlar uzun boylu erkeğin kendisini severler ama kısa boylu ve zengin erkeğin kendisini değil sadece parasını severler.- 1 yıl
Paraya gelen kimsede gercekten sevmez param oldugu zaman mi sevilcem ben? Ben paramla mi degerliyim parasiz degersiz miyim paraya bakmam diyen tonlarca kiz goruyorum ayrica hanginiz dogru soyluyor? Bu zamanda siz de para kazaniyorsunuz sevgililik icin para neden sart? Neden kizlar benimde kusurlarim var mukemmel degilim deyip dengine bakmiyor istemiyor?
- 1 yıl
@Coolmaannw kimse kimseyi gercekten sizin bahsettiginiz anlamda sevmiyor. Menfaat dunyasi. Kizlar kendilerini ve cocuklarini rahat ettirecek sabit iyi gelirli erkekle evlenmeye calisirken erkeklerde bu ulkede guzellik ve temiz gecmis arayisinda. Kimse inkar edemez. Bu buradaki gercek. Ask meski geciniz
1 yılSen nasıl bir kafa yaşıyorsun?
Bunun boyunla ilgili olduğuna seni kim inandırdı?
Eğer düşüncen gerçek olsaydı 1.80 altındaki erkekler yalnız ve bekar olurdu.
06 Yorumla
Soran1 yıl@Misafirkatılımcı
Araştırarak ve çevremi gözlemleyerek. Aynen 1.80 in altındaki erkekler yalnızdır. Sevgilileri olsa bile ya kendileri zengindir ya da kız 1.80 üzeri erkek bulamamıştır. Sen bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur.- 1 yıl
Birlikte olduğum adam 1.74. Zengin değil, yakışıklı değil.
Neden mi onunla beraberim?
Akıllı, çalışkan, dürüst, ilgili, özgüvenli, iyi niyetli….
Özellikleri buraya sığmaz.
Sen de şimdi o kılını kaldır da bu kurban psikolojisinden çık biraz kendini geliştir. - 1 yıl
L değil o Ç
Otomatik düzeltiyor. - 1 yıl
Haa ama anladımm sen aslında bu sun👉 https://youtu.be/dLRx7EKVyJ8?si=tLhSEQixrtZTZQ1C
Tabi canım ne demezsin. Bu saydığın özelliklerin hepsi bendede var. Neden ben yazdığım tüm kızlardan red yedim bugüne kadar o zaman. Ayrıca gerçekten o 1.74 erkekle sevgilimisin yoksa sadece kankamısın?
Ben zararsız bir insanım. Sadece burada sorular açıp dert dökerek yalnızlığımı dışa vuruyorum.
1 yılsanmıyorum. reddilen erkekler fiziksel seylerinden kusur bulunca kendini daha kolsy avutuyor. kisilik güç gibi seyleri dusunmek zorlarina gidiyo. aglsuan erkek gucsuzdur. kadınlar gucduz erkek sevmez. sorun orasi. feminenlesmeniz sıkıntı
00 YorumlaKendilerini bişey sanıyolar da ondan çok meraklıyım bir kızla aşk yaşamaya pehh saçma sapan insanlar işte ya benim kimsenin sevgisine ihtiyacım yok çünkü hayatımın merkezinde ben varım hiçbir kızı oraya koymam asla vede kendimi sevmek yetiyor bana kızlar umrumda değil..
02 Yorumla
Soran1 yıl@58çakır_
Umurunda olsa acaba yapabilirmisin?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu durumu kendine problem edip abartıyorsun gibi belki bana çünkü dışarıda gördüğüm çoğu erkeğin boyu 1.70-1.80 arası ve gayette sevgilileri var. Ayrıca sorun sadece boy değil, karşındaki insandan etkilenip etkilenmemek ve kişiliği de oldukça önemli.
01 Yorumla- 1 yıl
incel erkek bu dikkate alma
1 yılBoyunu değil statünü geliştirmeye bak. Kadınlar boy deselerde aslen statüye bakarlar. Saygı görmeyen erkek 2 metre boyunda bile olsa kadınların gözünde küçücük kalır.
01 Yorumla
Soran1 yıl@MadagaskarAslanı
2 m erkekler ancak 2.10 isteyen kızların gözünde küçük kalır ve birçok kız kendilerine yazar. Statü hikayedir. O zaman kız beni sevdiği için değil param için sevgili olur.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim boyum 1.69. 150 den Fazla kadın oldu hayatımda. 1 resmi , 3 ruhsatsız evlilik var. Şimdide çok iyi giden bir ilişkim var. Boy çok önemli değil gibi abicim
032 Yorumla
Soran1 yıl@cyllell26
150 den fazla kankam oldu demek istedin herhalde
Soran1 yıl@cyllell26
Tabi canım ne demezsin. Yavaş salla da civcivler yesin. O kadar kadınla beraber olan bir adam (kendisinin 1.80 den kısa olması imkansız) Allah korusun aids olur.
Soran1 yıl@cyllell26
O ülkelerde erkek nüfusu az. O yüzden olmuştur. Türkiyede olsan bir kıza yazmanla red Yemen aynı anda olurdu.
Soran1 yıl@cyllell26
Yav he he. Bizde yedik. + 18 oyuncularının bile rol icabı olaraktan o kadar iliskisi olmaz. Yavaş salla.- 1 yıl
Valla abicim , yaşım 41 , sana aksini ıspat etmeme gerek yok. Yaşadığım benim yaşadığım. Sana kendimden örnek verdim. Yani boy değil mesele. Onu anla diye. Yoksa sana üstünlük kurmak değil amacım ki böyle bişey böyle kadın sayısı ile de olmaz. Kadınlar hipergamik canlılardır. Her anlamda kendini geliştir ve seçilen ol. Bir süre sonra da zaten sen seçmeye başlarsın.
Soran1 yıl@cyllell26
Haaa gerçekte 1.80 üzeriysen olur bak.
Soran1 yıl@cyllell26
Sadece kadınlar seçer. Erkek seçemez seçeni de 1.80 üzeri erkeklerdir. Ayrıca mesele gayet boy.
Soran1 yıl@cyllell26
Dediğim gibi orada erkek nüfusu az.
Soran1 yıl@cyllell26
Evet Ukrayna da erkek nüfusu kadın nüfusundan çok çok az. Lviv şehrinin yüzde 85 i kadın mesela. O yüzden oradaki erkekler rahat eş bulabiliyorlar (şu an ki savaş ortamını saymazsak). Ama TR de 1.80 den kısa erkeğin sevgili yapması yüzde 1 ihtimal
- 1 yıl
He abicim he yüzde 1 , ben de marstan buldum İstanbul’a 8 aydır 9 tane kadını. Yahu beceriksizim abi. Bende iş yok , güç yok, sohbet yok, yetiştirmedim kendimi demiyorsun , boyum kısa diye sevgilim yok diyorsun :)) yav ben sizin gibi erkekleri görüyorum, hala abi nasıl oluyor diye sormuyor da, beceriksiz hala inat ediyor ısrar ediyor. İyi akşamlar sana bol şans
Soran1 yıl@cyllell26
Yooo gayet becerikliyim. İş yok ama geçmişte unide kızlarla kanka olarak takıldım. Ama sonuç olarak her defasında red yedim. Çünkü 1.80 den kısa erkeğin sevgili yapma ihtimali yüzde 1 dir. Onda da kızın bir çıkarı olduğu içindir.- 1 yıl
Bu arada Rus erkekleri bizden ortalama olarak daha uzun. Ve lviv şehrinde okumadım ben. Ben Azerbaycan’da okudum orada da gayet uzun boylu erkekler var. Bizim okuduğumuz dönem 2000 li yıllar olduğu için , Ruslar ve yabancı öğrenciler hala vardı üniversitemizde. Sen kendini yetiştir , geliştir , sevdiğinde olur seni seven sevgilinde. İnat etme abicim ya tek mesele boy deği.
- 1 yıl
Abicim iş yoksa kadın neden ciddi düşünsün seninle? Kadınlar diyorum pragmatik sever ve hipergamik düşünür. Kadın , tabiki menfaatçi düşünür. Fıtratı bu. Onlara kızma. Kadınları tanı. Kendini geliştir. İş ama becerikliyim diyor:)) sen kendi hayatını kurmamışsın. Kadın o kadar aptal mı? Kendi hayatını da seninle batıracak? Mesajı aldın sen. Çalışamaya başla. Önce iş. Kız istemeye gidince işi ne diye sorarlar erkek adama. Boyu kaç diye sormazlar
Soran1 yıl@cyllell26
Evet tek mesele boydur. Ayrıca sizin kuşağının o kadar uzun boylu değil. Ve dediğim gibi rusyada ukraynada erkek nüfusu çok az olduğu için çok sayıda bekar kadın vardır. Ayrıca onlarda fakir erkeklerle olmazlar. Türkiyede ne kadar yabancı ile evlenen erkek varsa işadamı zengindir.
Soran1 yıl@cyllell26
Asla açmam. Çünkü sorun tamamen boy. Ayrıca dediğim gibi rusyada ukraynada erkek nüfusu az olduğu için çok sayıda bekar kadın var.- 1 yıl
Yoo ben İstanbul’a geldim ve 8 ayda 9 tane sevgilim oldu. Bunu ıspat ederim. Sonrasında konuya abi ben beceriksizim diye yazacak mısın? İddiaya girelim hodri meydan :) gerçi gizli üye olarak sormuşsun. Zaten cesaretli özgüvenli bir erkek olsan açık açık sorardın. Ama ben ıspat ederim sana. Çok kolay bu. 8 ayda , İstanbul’da 9 sevgili
Soran1 yıl@cyllell26
Bunu ispat edebilmen için boyunun 1.80 den uzun olduğunu göstermen gerekir. Çünkü ilişkide erkeğin 1.80 üzeri boyda olması sevgili yapabileceğinin tapusudur. 1.80 den uzun erkek ancak sevgili yapabilir ve 8 ayda 9 sevgiliyi ancak 1.80 den uzun erkek yapabilir.
Soran1 yılSevgili yapabilecek tek erkekler 1.80 üzeri erkekler olduğu için.
Soran1 yıl@cyllell26
Becerikli alakası yok. Tamamıyla erkeğin uzun boylu olması her şey. 1.80 den kısa erkek asla tek bir sevgili yapamaz değil 150 tane. Yapsa da kızın bir çıkarı olduğu için platonik olur.
Soran1 yıl@cyllell26
Çıktım baktım. Yüzde 1.80 den kısa erkeğin yanında kız olanı 1 anca. Onlarda kardeş mi kuzen mi kanka mi bilmiyorum? Ya da gerçekten sevgililerse erkek zengin mi? ...
Soran1 yıl@cyllell26
Yooo aklım gayet yerinde.
Gizli Üye(25-29)1 yılKezbanlar için geçerli bu. IQ sayısı ayakkabı numarasından büyük olmayan tipler için kendini üzme derim... Ayrıca 1.90 olup mastürbasyon hastası, 1.65 olup seri şekilde sevgilisi olanları da gördüm. Üstelik parası olan tipler değildi.
14 Yorumla
Soran1 yılKezbanlıkla alakası yok. Hiçbir kız 1.80 den kısa erkeği kabul etmez. Ayrıca boyları yanlış yere yazmışsın. 1.65 olup mastürbasyon hastası, 1.90 olup seri şekilde sevgilisi olanları görüyorsundur sadece. Eğer 1.80 den kısa erkeğin sevgilisi varsa ya zengindir ya da kız 1.80 üzeri erkek bulamamıştır.
Cevap sahibi1 yılYoo Gayette gördüm. 165 ama sevgilisi olan arkadaşlarım vardı. 190 ama eli kız eline değmemiş arkadaşlarım da vardı
Cevap sahibi1 yılSadece boya bakan kızlar pek tekin degildir onu da söyleyim. Ergen tiplerdir yeterince olgunlaşmamıştır.
Soran1 yıl25 30 yaşındaki kadınlar da boya bakıyorlar
Byle bir algı yok. Yani bende yok ama tercihen benden biraz daha uzun isterim ama karakterin kalbin güzelse kısa erkeği de tercih ederim
13 Yorumla
Soran1 yıl@lalapanda
Dedi ve gayet karakterli 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti. Bu tesellileri geç. Hiçbir kadın 1.80 den kısa erkekle sevgili olmaz.
Soran1 yıl@lalapanda
Burada öyle dersin ana reelde 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır
Uzun boylu erkek daha eril bu bi gerçek. Ama 160 lık sudenin de 185 lik erkek istemesi komik duruyor
21 Yorumla
Soran1 yıl@psipsiben
Ama istiyorlar ve kısasını reddediyorlar.
Ayrıca lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
1 yıldaha kaç sever seni engellemem lazım kaç hesabın var a0q
25 Yorumla
Soran1 yıl@İstilacıTürrİnsan
Beni engelledikten sonra sana kendine yazan 1.80 den kısa erkeği reddetti.- 1 yıl
ağla sana kimse bakmıcak
Soran1 yıl@necdko
1.80 den kısa olup devamlı red yesen sende kafayı yerdin.- 1 yıl
incel erkek
katıldığım tek nokta boya karşı bu kadar takıntılı kızların mevcut olması ama aşırı genellemişsin. sadece boyuna göre sevgili seçen biriyle zaten ilişkin olsa ne olur olmasa ne olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılDevede de boy var adam olmalı yoksa kafamda çalan şarkı "Beni boş ver de ya bu işler ne aman amannn" Hkllllöş
01 Yorumla
Soran1 yıl@Bihteeerrr
Deve gayet faydalı bir hayvandır. Ayrıca kızlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddederler.
170 kızlardan tabiki Red yersin 150 kızlarda dene şansını boyu boyuna huyu huyuna diye bir şey var şimdi
02 Yorumla- 1 yıl
Senin boy kac
Soran1 yıl@Sufle20
1.50 1.60 kızlar 1.90 dan kısa erkekleri reddediyorlar.
Yav oğlum çocuk musunuz instagram da burada gördüğünüz şeyleri gerçek sanıyorsunuz az dışarı çıkın sosyalleşin gerçekleri görün
01 Yorumla
Soran1 yıl@gokallpz
Dışarı çıktım baktım. Sevgilisi olan tüm erkeklerin 1.80 üzeri
Gizli Üye(25-29)1 yılBro kızlar ezik varlıklardır. Kendilerinde olmayan eksikleri karşı tarafla tamamlamaya çalışırlar. Şimdi gelip bu postun altında bana sövecekler ama umrumda değil. Böyle olmayan kız zaten bir şey söylemez.
01 Yorumla
Soran1 yıl@Cyber721
1.80 den kısa erkeği reddetmeye kız yoktur.
1 yılBir cok arkadasim uzun olmayanlarla evlendi knk belli bir yastan sonra bunun bos oldugunu anliyorsun
15 Yorumla
Soran1 yıl@1234567yemezler
Zengin olduklarından sırf paraları için evlendiler değil mi?- 1 yıl
Yoo sevdikleri icin evlendiler
O zaman 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için evlendiler değil mi?- 1 yıl
Onlari sevdikleri onlarla mutlu olduklari icin
Kadınlar 1.80 den kısa erkek sevmez ki. Kesinlikle ya erkekler zengindir ya da kızlar 1.80 üzeri erkek bulamamıştır.
1 yılBenim boyum 170e yakın zaten bir zahmet 180 olsun ya
168 Yorumla- 1 yıl
Abla olsun bir zahmet güzel yanı uzun boy olunca daha güzel oluyor siz nasıl kadında az meme az popo isteyebiliyorsaniz bizde uzun boy istiyoruz siz isterken iyi biz isterken kötü mü
- 1 yıl
Siz neden meme istiyorsanız o yüzden, zevk meselesi yani
- 1 yıl
He abla he gece osbir cekerkende aynısını dersin çakma çakır seni
- 1 yıl
Valla bende erkeklere güvenmiyorum konuşurum eyvallah kafama uymadimi skitir cakarim gram s. kmde değil çünkü erkekler bunu hakediyor hepsi olmasa da çoğu , ben senin gibi genelleme yapmıyorum ama
- 1 yıl
Çokta gerekli değil bazen sevgiye ihtiyacım oluyor onu da müzik hallediyor zaten , diğerini de osbir çekerek hallediyoruz nxosndksndkdkd
- 1 yıl
~Aşk bizi öldürür~ Memati racon
- 1 yıl
Cidden ablaaaa NSLWNSOMWKSMS
Soran1 yıl@Memati_BAŞ_diceksin
1.60 da olsan en az 1.80 erkek isteyecektin. Ayrıca biz en çirkin kıza bile yazdığımız halde red yiyoruz. Sizse 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsunuz.- 1 yıl
Yiiooğ değilsin
- 1 yıl
Olabilir gizli
- 1 yıl
Pardonnnn ben uzunum bir kere taam mi 168im 😡 NDAKDNKSNSKANSKANSKANSSM
- 1 yıl
Kes tamam mı en azından 150 olup 190 istemiyorum
- 1 yıl
Kendimden 15cm uzununu istemek benim hakkım taam mi
- 1 yıl
Of ne zorunuza gitti aq kisaysaniz benim sorunum değil sen kadında yok sarışın olsun yok esmer olsun yok orası büyük olsun yok balık etli olsun diye seçerken iyi a. m p9rnosu açtırma ağzımi
- 1 yıl
He he kes atagizli
- 1 yıl
Valla tanısan hiçte kibirli bir insan değilim ama siz o kadar bencilsiniz ki kadınlarda seçicilik yapıp siz seçilince kuduruyorsunuz sen nasıl büyük göğüs büyük popo istiyorsan misal , bende uzun boy isterim bu bu kadar basit
- 1 yıl
Kes genel kızlardan uzunum zayıf olduğum için daha da uzun duruyorum
- 1 yıl
Onu da sevgilimle bana bırak boka üşüşen sinek gibi atlama bence
- 1 yıl
Senin gibi seviyesize tırnağımi atmam ama kemdimin farkındayım
- 1 yıl
Senin gibi basit birine foto falan atmam istersen 2metre ol basit insan seni kaybol
- 1 yıl
Gicigima gitti en az 190 istiyorum abi bir doksan altıda kendine erkeğim demesin
- 1 yıl
Takmıyorum zaten aq inadına söylüyorum
- 1 yıl
Buranın vadisiyiz bizde çakırım
- 1 yıl
Eeeeğğğğ eeeeğğğ eee eeee 🔪🔪🔪🔪
1.50 de olsan en az 1.80 erkek isteyecektin- 1 yıl
Ne 180i 190
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.- 1 yıl
Şşşş
- 1 yıl
Gotumuz başımız ayrı oynuyor JDOANDOANSKAKAKKS
- 1 yıl
Knk sadece 180 uzeri boy sana yetecek mi? Diyelim 183 erkek yetecek mi? Bi erkege tek ozellik yetebiliyor siz hem boy hem kusursuz tip ariyorsunuz yav surda 180 ustu boy ariyorum diyenler hic durust degil
- 1 yıl
Boyum 168 konuştuğum çocuğun 173 keser misin sesini artık
- 1 yıl
Ee ben zaten boya bakiyorsunuz demedim ki djdjdjd
- 1 yıl
Bir erkeğe tek özellik yetebiliyormuş aynen kardeşim aynen bende messi
- 1 yıl
Aynen orta tipte kiz yeterdi bana memesi falan gerekmez djjdjd sen her erkegi ayni kefeye niye koyuyom kizim ne kizlar var sevgili buluyor
- 1 yıl
İşlerini biliyorlar demekki enayi gibi kal sende ortada
- 1 yıl
Yoo erkekler tipe sizin kadar bakmiyor knk gercek bu
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılKızın kalbini çelseydiniz boya bakmazdı demek ki bu konuda iyi Değilsiniz o yüzden.
01 Yorumla
Soran1 yıl@Sweetdreams1950
Kadınların kalbini çelmenin tek yolu boyun uzun olmasıdır. Kızlar sadece boya bakar.
- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
1 yılBence red edilmenin sebebi sırf boy değildir, karşıdakinin bahanesidir diye düşünüyorum
030 Yorumla
Soran1 yıl@Matmazel58
Tamamen boy. Senin bile 1.80 den sevgilin olmamıştır.- 1 yıl
Elimde stadiometre ile gezmiyorum 😃 Benim Boyum 1.72. Aynı boy da olmuş olsaydı takılacağım en son şey boyu olurdu herhalde
Soran1 yıl@Matmazel58
Dedi ve 1.72 erkeği kısa diyerek reddetti. Resmen elinizde metre ile geziyorsunuz.- 1 yıl
Evet kısasın😃 Hatta çüçesin 🤣🤣
- 1 yıl
Herkeze burada atıp atıp tutuyorsun, paran varsa git Ameliyat ol, ayrıca ruh sağlığında bozuk😁 İnan sana acıyorum, ve sana olan iyi niyetimide geri çekiyorum. Ben sana demedimmi ilk başta Boy ile alakası yoktur başka sebepleri vardır diye- Al buda ısbatı, senin gibi Karekter yoksunu, Küfürbaz ayrıca gizliden sorduğun içinde Korkak bi Adama az bile, senin neyine sevgililik😂
Soran1 yıl@Matmazel58
Ruh sağlığımın bozuk olması boyumun kısa olduğu için kızlardan devamlı red yememden dolayı. Ayrıca biz kısa boylu erkeklerin sevme ve sevilmeye hakkı yok mudur?- 1 yıl
Evet 1.73 boyundaki Adamın hayalindeki kadın 1.60 yerine 1.80 olunca böyle oluyor 😆🫵🏻 Bence git kendini biraz törpüle..
Dün gelen geçene saydırıyordun ne bu Masumiyet..
Çok mu takılıyorsun abisi, ozaman git Ameliyat ol
Soran1 yıl@Matmazel58
Gidişat öyle gösteriyor yani ameliyat olmayı düşünüyorum. Ama şunu söyleyeyim bugüne kadar kendimden uzun bir kıza yazmadım. 1.55 1.60 boyundaki kızlardan bile her seferinde red yedim.- 1 yıl
İyi bi zahmet abisi. Ameliyat olda bizide artık bi Azad et, sürekli aynı sorular..
Soran1 yıl@Matmazel58
Benim hesabım açarım ne olmuş. Ayrıca açtığım sorularda söylediklerim yalan mı?- 1 yıl
Olan bişi yok işte..
Kafana göre bahane bulmussun önümüze sunup duruyorsun çüçeler napsın ki keza bi çoğuda Evli 😃
Sende ki sorun, sen küstah ve küfürbaz birisin.. dün attığın onca yorumlara denk geldim de bugün Meleksin maşallah😄 böyle değişken birine Ayağı büyük diye bile Bahane bulunur.. Haste herif
Soran1 yıl@Matmazel58
Hasta falan değilim. Ayrıca gayette öyle. Kadınlar sadece 1.80 üzeri erkeklere aşık olur ve sevgili olurlar ama 1.80 den kısa erkekleri direkt reddederler. Sevgili olsalar da ya paraları için ya da 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için sevgili olurlar.- 1 yıl
Ee senin Paranda var mış, hala niye Sevgilin yok?
Senin Karekterde sıkıntı sen kabullenmesende bu bi Gerçek 🤣
Sen kızları çözmüşsünn işte, ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen
Gay olmayıda deneye bilirsin orada kısa uzun fark etmez😂😂😂
Soran1 yıl@Matmazel58
Hayır ben heteroseksüelim. Ayrıca şu an işsizim. Oysa boyum 1.80 olsaydı birçok sevgilim olacaktı muhtemelen.- 1 yıl
Hem boyu kısa hem fakir 😆
Hem küfürbaz hem küstah
İyiki yok iyi ki 😎🫵🏻
Soran1 yıl@Matmazel58
Ancak 1.80 üzeri erkek bulamayan kız yalnız kalmamak için bakar bana.
Soran1 yıl@Matmazel58
Ya da boy uzatma ameliyatı olacağım.- 1 yıl
Ölme eşeğim ölme 😃
İş bulacanda para biriktirecende 😎
Senin farklı sorunların var sen ağzı bozuk birisin zaten bu yüzden ömrün boyunca kaybetmeye mahkumsun
Soran1 yıl@Matmazel58
Ağzım bozuk değil. Nerede küfürlü konuştum?- 1 yıl
Çoğunu bizzat şikayet ettim 😃
Bi çoğunuda sen silmissin o yüzden kandırmıyalım birbirimizi olur mu 😂
Soran1 yıl@Matmazel58
Bu sitede yorum silinebiliyor mu? İlk kez duydum. Keza asla küfür falanda etmedim. Nerede ettim göster.
Soran1 yılGöster özür dileyeceğim. Elinizde metre ile geziyorsunuz demenin neresi küfür?
Soran1 yıl@Matmazel58
Beni başka birisiyle karıştırmış olabilirsin keza hesabım gizli. Ben sosyal medyada asla küfürlü konuşmam. Hele hele kadınlara. Zaten bu site küfürü sansürlüyor.
- 1 yıl
He tamam kardesim ya 😂😂😂
Bilseydim SS alirdim gercekten
Bizzat kendim sikayet ettim gizli olmus olman neyi ifade ediyor anlamadim ama..
Baya bi zivanadan cikmis yorumlarin vardi kusura bakma görmesem okumasam diyecem uyduruyorum😂 - 1 yıl
Hatta kizin adi Ölüruh gibi bisidi hic unutmam cünkü utanarak okudum kizi buluyum onuda eklerim buraya 😂 Hayir görmesem diyecem uyduruyorum kendim sikayet ettim ya😂
Soran1 yıl@Matmazel58
Ölüruh kim ya. Ne diyorsun sen. Ben kimseye küfürlü konuşmadım. Saçmalama.
Soran1 yıl@Matmazel58
Ben burada sadece stres atmak için bu soruları açıyorum. Kimseye de küfür ve hakaret etmeden yanıt veriyorum. Beğenmiyorsanız ya sorumun altına gelmeyin ya da engelleyin. Evet psikolojim bozuk özel sebeplerden ve yalnızlıktan dolayı. Ama bunun stresini burada soru açarak atıyorum kimseye zarar vermeden, suç mu? Tedavi ol dersen çok isterim ama psikiyatriye gittin mi uğraşmayıp direkt antidepresan yazıyor ki antidepresanların sağlığa ne kadar zararlı olduğu ayrı bir konu. Bende stresimi burada soru açarak atıyorum. Evet itiraf edeyim ki bazen abartıyorum ve saçmalıyorum ama sebebi psikolojik bunalımım.- 1 yıl
He tamam kardesim. Ben uyduruyorum 😂 Abi bizzat okudum ya 😂😂😂 Bizzat sikayet ettim.. senin kendinden haberin yok 😃
Evet piskolojik rahatsizligin var
Farklida sorunlarin var
Allah yardim etsin sana
Bence Boyunu uzat bak tüm Dertlerin gidecek 😄
Soran1 yıl@Matmazel58
Evet uyduruyorsun. Çünkü küfürlü konuşmadım.
Bu bir.
İkincisi evet psikolojim yerinde değil. Ameliyatla boyumu uzatırsam belki düzelir.- 1 yıl
Yaw he he 😂
Bence o gün sen zıvanadan cıktın..
Ne okuduğumu gayet iyi biliyorum
Küfürbaz ve küstah birisin😎 senin red edilme sebebin ne olduğun belli olmadığı içindir 😃😃
1 yılBen 172 boyundayım benim için boy takıntısı yok sadece kumral ya da sarışın olsun tek isteğim oo
05 Yorumla
Soran1 yıl@kskdkdksks
Zaten bu sitedeki kızlara boylarını sorsak tr kadın boy ortalaması 1.70 olur (dünyanın en uzun ülkesi Hollanda'daki kadın boy ortalaması).
Ama velevki 1.72 sin diyelim. Sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur. Boy takıntısı olmama sebebin 1.80 den kısa erkeklerin sana yazmıyor olmasıdır.- 1 yıl
Malmisn ben zaten Boşnak, Makedon gocmeniyim boyumun uzun olması ondan dolayı zaten popondan salladiginda belli oluyo 175,180 ortalasi yaziyo boy ortalamasina benim çok umrumda değil
Soran1 yıl@kskdkdksks
Öyleyse evet doğrudur. Keza balkan ve Kafkas göçmenleri genelde uzun boyludur. Ama şunu söyleyeyim eğer 1.60 olsaydın da en az 1.80 erkek isteyecektin.- 1 yıl
Tamam pick mee
Soran1 yıl@kskdkdksks
Gerçekleri kabul ettin demek ki.
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kimseyi bu konuda yargılayamam seçme ve seçilme hakkı vardır
03 Yorumla
Soran1 yıl@Gof34
1.80 den kısa erkeğin yoktur.
Soran1 yıl@Gof34
Kızlara göre
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boyum 1.74 ve bugüne kadar 6 tane sevgilim oldu.
03 Yorumla
Soran1 yıl@mies94
Boyum 1.84 veya 6 tane kankam oldu demek istedin herhalde
Soran1 yıl@mies94
Tahminde bulundum ve tutturdum değil mi
Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Çoğunlukla haklısın benim bir tane arkadaşım var o da sevgili bulamıyor hiç , bana ayarlasana diyor
03 Yorumla
Soran1 yıl@Kağannnn1
Ayarlayamıyorsun değil mi? Keza gösterdiğin tüm kızlardan 1.80 den kısa diye reddediyorlar.
1 yıl1.73 1.75 yine iyi ama sorun sadece boyda değil görünüş ve karakter de
01 Yorumla
Soran1 yıl@aytenliikadin
Karakter hikayedir. Her şey erkeğin boyu.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıl195 boyundayım bende yalnızım kral boyla olmuyor bazı şeyler ljhdfhdf
00 Yorumla
1 yılSenin seçtiğin insanların ortak noktası olmasın o? :D Belki de seçimlerin yanlıştı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBoya konuyu vurman komik. Adam olmadiginizi gördügünden red ediyordur ya da tpinizi giyiminizi şivenizi ya da bakımsız oldugunuzu gördügü icin
03 Yorumla
Soran1 yılYooo hepsi gayet iyi ama yine red yiyorum
Cevap sahibi1 yılbunlar senin iddan
Soran1 yılİddiam değil yaşadıklarım
Bence alakası yok 1.70 den küçük istemem tabiki ama her zmn boy da önemli değildir beni seviyor değer veriyorsa ve ben onun yanında mutluysam sıkıntı yoktur
11 Yorumla
Soran1 yıl@mltmmxx
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
1 yılAl pacino - 1.68
Tom Cruise - 1.70
Dustin Hoffman - 1.65 boyunda ve kadınlar onlara hayran
Demek ki neymiş erkeğin boyu değil işlevi önemliymiş
Not13 Yorumla
Soran1 yıl@nowisthetime
Paralarına hayranlar. Eğer sıradan orta halli olsalar acaba hayran olurlarmıydı onlara kadınlar- 1 yıl
Dostum işte ben de sabahtan beri onu anlatmaya çalışıyorum sana;
Mevzu boy da değil karakterde, para kazanabilecek zekâ ve kapasiye sahip olmakta, öz güvende kadın bunlara bakıyor.
Al Pacino ve Tom Cruise'u ünlü yapıp zengin eden şey neydi sanıyorsun öz güvenleri ve kendilerine inanıp başarılı olmaları.
Onlar evlerinde oturup yaa benim boyun kısa kim beni filmde oynatır ki demedi. Özgüven, azim ve zekâ gerisi hepsi bu kadar
Soran1 yıl@nowisthetime
Tamamda kadınlar onlara değil, paralarına aşık olup evlendiler. Oysa uzun boylu erkekler beş parasız olsalar bile gayet onların kendilerine aşık olup evleniyorlar.
Gizli Üye(25-29)1 yılacaba şeyin konya bamyası kadar küçük kürdan gibi ince düşünüyolada ondanmı red ediyorlarki
13 Yorumla
Soran1 yılNeyim
- 1 yıl
djdjfkfkdıfı haklı
Gizli Üye(25-29)1 yılReddedilme sebebin 173 olman diye söylediler mi yoksa sen mi uyduruyorsun?
05 Yorumla
Soran1 yılHiçbir kız bunu erkeğin yüzüne karşı söylemezler sende 1.80 den kısa erkekleri reddederken söylemiyorsundur. Bizzat internetten araştırarak öğrendim.
Cevap sahibi1 yılTamam uyduruyorsun yani. O zaman 173 oldugum için reddedildim yazmiycaksin. Bu düpedüz yalan çünkü. İnternete bakmak nedir ya? 😃 bende internetr bakip tanistiğim insanlari yargilayayim böyle saçmalik olabilir mj
Soran1 yılUydurmuyorum. Reddedilme sebebim boyumun 1.80 den kısa olması. İnternete baktım derken internetten araştırdım. Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır, nasıl erkekleri reddederler. Sonra öğrendim ki uzun boylu erkekler kadınlara güven ve koruma hissi veriyormuş. Bu yüzden kadınlar sadece 6 feet (1.83) ve üzeri erkeklere aşık olurlarmış ve kısasina asla aşık olmazlarmış ve direkt reddederlermiş. Sevgili olursalar da sevdikleri için değil ancak zengin olursa paraları için sevgili olurlarmış. Ben yine TR ortalaması kısa olduğu için en az 1.80 istiyorlar diyorum.
Cevap sahibi1 yılHe o zaman kendinden kısa erkekle evlenen kadinlar neden evlenmiş? Yine sacma genel geçer tanıyı söylüyorsun. Seni gercekten o sebeple belirterek reddetmişlerse o ayri. Yok öyle değilse internette şöyle de, şu şunu demiş de vb. Diye iftira atmayacaksin kimseye
Soran1 yılYav anlatıyorum ki; neden reddettiklerini yüzüme karşı söylemiyorlar. Ben internetten araştırınca kadınların 1.80 den kısa boylu erkekleri reddettiklerini, kabul edenlerinde ya erkek zengin olduğu için ya da 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için reddettiklerini öğrendim.
1 yılSana katılıyorum erkek kızdan uzun olsun yeter bence bu kadar abartmalarının bir anlamı yok hele ki 1.50 lik kızların 1.80 üstü istemesi çok saçma
03 Yorumla
Soran1 yıl@Sarıpapatya57
Bana katılsan bile 1.80 den kısa erkekleri yine reddediyorsundur.- 1 yıl
Hayır reddetmedim boyum1.73 ama 1.75 biriyle sevgili olmuştum benden uzun olsun yeter takmıyorum boyunu o kadar
Soran1 yıl@Sarıpapatya57
1.75 biriyle kanka oldum demek istedin herhalde. Ayrıca sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur.
Gizli Üye(30-35)1 yıl1.70 boyunda yoksul birini deli gibi sevdim ama beş para etmedi.. bu yüzden herkese hakkettiği gibi davranacaksin..
16 Yorumla
Soran1 yılAcaba gerçekten sevdin mi yoksa beni mi teselli etmek için söylüyorsun
Cevap sahibi1 yılSeni tanımıyorum neden teselli edeyim.. seven insan seni her halinle sever... zaten sırf tipin ya da paran için yanında olacak birini ne yapacaksın?
- 1 yıl
O deli gibi sevdiğin kişi;
Deli dolu, eğlenceli, korkusuz, cesaretli, hafif psikopat ama aynı zamanda romantik, ara ara çapkın ve diğer kızlar tatafından da istenilen bir tip olduğu için olabilir mi.
Ve sonunda tabii ki de seni aldattı.
Ve sen ona seni sevmiştim dediğinde de;
Sana söylemiştim kızım ben seni üzerim ben böyleyim dediğinden adım gibi eminim.
Soran1 yılTabi canım ne demezsin. Siz kadınlar sadece 1.80 üzeri erkekleri sever kısasını direkt reddedersiniz. Eminim 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili olmuşsundur.
Cevap sahibi1 yıl1.70 boyunda manken gibi kızım emin ol istesem çok daha iyisini bulurum
Soran1 yılCevap sahibi
Niye bulamamış olmayasın? Keza 1.50 1.55 1.60 kızlar, 1.80 1.90 dan kısa erkekleri bırakmamış olabilirler.
Erkeklerde 1 50 kızları seviyorlar ona bakarsan benim eski sevgilim 1 70 boyundaydı 1 50 delisiydi 1 50 olanlar da 1 80 istiyor bu döngü böyle uzar gider😄
07 Yorumla- 1 yıl
Saçmalıklar silsilesi.
Soran1 yıl@Ndjjd
Eski kankam 1.70 boyundaydı demek istedin herhalde. Ayrıca 1.50 delisi değiliz. Önümüze gelen kıza yazıyoruz ama 1.50 ler bile bizi reddedip em az 1.80 erkek istiyorlar.- 1 yıl
Erkekler için kıvrımlı ve dolgun kalça varsa gerisi çok da önemli değildir.
Emin ol o 1.50'leri sevenler o 1.50'deki kalçanın duruş şeklini seviyor.
Zira pantolonu gösteren ütüdür kadını gösteren g.. tüdür - 1 yıl
Ben sevgilimle aynı boydayım, hatta ayakkabı giydiğinde 1 cm falan geçiyo beni, ama bence boyun uzunluğu değil aklın ve kalbin uzunluğu daha önemli (bide tipin)
05 Yorumla
Soran1 yıl@Egervl
Kankanla aynı boydayım demek istedin herhalde. Ya da zenginsindir.
Soran1 yıl@Egervl
Demek ki kız 1.80 den uzun erkek bulamayınca sevgili oldu.
Soran1 yıl@Egervl
Evet reddedilme sebebim boy ayrıca kanka olduğum çoğu kız 1.70 üzerindeydi demek istedin herhalde.
1 yılNasıl neden😅 siz erkeklerin nasıl belli bi kriterleri varsa kadınlarında öyle var😅 siz erkekler koca popo koca meme ince bel kucuk burun vs derken kadınlar sadece uzun boy istiyor
11 Yorumla
Soran1 yıl@fatmasadik9
Ama en çirkin ve kilolu kızlara yazdığımız halde boyumuz 1.80 den kısa diye red yiyoruz.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılAynı soruyu paylaşıp durunca eline ne geçecek acaba. Kendi özgüvensizliğini konuşturmaktan başka bir şey yapmıyorsun.
21 Yorumla
Soran1 yıl@flawsome25
Paylaşmayıp geçmişteki gibi özgüvenimi toplayıp kızlara yürüyünce yine geçmişte yediğim gibi tekrar red yemeyecekmiyim? Sen bile sana yazan 1.80 den kısa tüm erkekleri reddetmişsindir.
1 yılBenim boyum 174 ama eski sevgilimle aynı boydaydık. Kısa erkek belki tercih etmem ama aynı boyda olduğum biri sırıtmaz gibi
021 Yorumla- 1 yıl
eleman reddedilmesine kizlar tarafindan secilmemesine bahane arayip kendini rahatlatmak istiyo. daha buyuk kusurlari var onu görmek istemiyo
- 1 yıl
Kesinlikle çünkü bir insanı asıl çekici kılan zekası, duruşu, üslubu ve davranışlarıdır. Dış faktörler önemlidir elbette. Asla önemsiz diyemem ama asli bir unsur değil fikrimce
- 1 yıl
evet oyle. %20 fiziksel desek abarti cirkin olmasın yeter %80 karakter vs. bazılarında iyi fiziksel ozellik kotu karakteri basta ekarte ediyo mu ediyo da sonra patliyo onda da. ozellikle 18-22 yas arasi herkes en asa bi iliski yasamistir bu sekilde
- 1 yıl
Evet kesinlikle
Soran1 yıl@zarifleydi
Ama velevki 1.74 sün diyelim. Eski kankanla aynı boydaydım demek istedin muhtemelen
Soran1 yıl@justt_tonight ben niye 18-22 yaşları arasında ilişki yaşayamadım?
- 1 yıl
Soran1 yıl@justt_tonight olamaz. Boyum 1.80 den kısa olduğundan dolayı.
- 1 yıl
yok reis hala agliyon. sorun bu
Soran1 yıl@justt_tonight söylediklerimin gerçek olduğunu değiştirmez.
- 1 yıl
gercek degil. bana bakiyolar. dolu iliskim oldu ve bitti. bitme nedeni de benim aptalliklarimdi. hayatim aptalliklar uzerine kurulu. ama hicbirinde boyum o aptalliklsri etkilemedi slk kafam etkiledi. bunu kabullendikce sorunlarimi çözdüm ve cozmeye de devam edecegim. sana da buyumen icin bu tavsiyeyi verebilirim brocum. bebek gibi cocuk gibi ağlama her seye acicik erkek ol
Soran1 yıl@justt_tonight
İlişkilerinin bitme sebebi kızların 1.80 üzeri erkek bulunca seni terk etmesinden dolayıdır. Keza kızlar bunu erkeğin yüzüne karşı direkt söylemezler.- 1 yıl
allahin loseri seni ya
Soran1 yıl@justt_tonight
Becerikli alakası yok. Tamamen boyla ilgili. Kızlar en beceriksiz, en içine kapanık uzun boylu erkeğe bile kendileri yazarlar ama 1.80 den kısa komik, konuşkan erkekleri yine direkt reddederler.- 1 yıl
kanka boyla ilgili olsa bugün 2500 civari parayi kazanmak icin sabahin 10 unda ise baslayip aksam 8 e kadar sadece yemek arasıyla çalışmazdim. insanların boydan daha onemli dertleri var. sen anandan babandan kolay hayata alismissin kadin gibi yetismissin sadece boş şeylere ağlıyorsun. kac yaşında hala 5 yasindaki cocuk gibi davraniyorsun yazik abicim yazik
Soran1 yıl@justt_tonight yooo tamamen gerçekleri söylüyorum. 20 sene boyunca hayvani, dudak uçuklatacak zorlukta ve fazlalıkta derslere çalışıp üniversite bitirdim. Zaten ders çalışmaktan spor yapıp kiloya dikkat edemedim ve boyumu uzatamadım (gelişim çağında). Sonucunda boyumunda ölçüsünü aldım. Üniversite bitirmeme rağmen hem işsizim hemde yalnızım.
- 1 yıl
issiz ve yalniz olmanin nedenleri ayni brom. o da 1.80 olmaman degil dndhjdjd bende ogretmenim her isi yapiyorum. gunluk 2500 lirayi ozel ders degil normal vasifsiz islerden yapiyorum. sirf cevre icin. ozel ders işini halledince gunde 3-4 bin minimum olucak. ustune kendime sirket acicam. universite okumak sana bir şey katmiyo. sen daha konfor alanindan cikamiyorsun. benim nasil fizigim vs iyi kendime bakim yapiyorum? universiteye kadarken zargana denicek zayif birisiydim. unide kas yaptim atletik oldum. bende olmayan seyler icin cabaladim elde ettim. sen belki ders çalışmayı becermissin ama fazlasini değil. üniversitede senin gibi konfor alanimdan cikamayinca ilk unimi bitiremedim. oradaki yakin arkadaskm su an tusasta çalışıyor. o konfor alanindan cikti elinden geleni yapti ben final gecesi manitle yiyisip konser pesinde kosuyordum. su an o benden daha iyi yerde ben de ona denk olabilmek icin surunup elimden geleni yapıyorum. olmam icin de en asa 5 sene gecicek. yenildigi kabul etsem senin gibi su anki rahatligim da olmazdi
- 1 yıl
ogretmen dediğim 2. unim matematik ogretmenligi 2 ay once mezun oldum. normwl islerden 40 bin civarı gelir elde etmeye başladım. 2 ay da dogru düzgün cevrem yokken elimde olan imkanlari degerlendirip girisimci davranarwk. muhtemelen 1 sene sknra 100 bin kazancim olucak. 2 3 seneye onu katlayacam. aklini kullanan her sryi basarir. tabi kolay degil zor ama badka secenegimiz yok
Soran1 yıl@justt_tonight kardeşim ben hayat kolay olsun demiyorum. Ama yani benimde bir sabrım var. Bana konfor alanından dışarı çıkmıyorsun diyorsun ama benim 26 yaşında olmama rağmen ders çalışmaktan kafamda saç kalmadı. Kendinle beni kıyaslama çünkü matematik ögretmenisin yani sayısalcısın. Bense eşit ağirlıkçiyim ki sayısal okusam muhtemelen liseyi bitiremezdim. Keza genetik olarak metabolizmam aşırı yavaş. İlkokulda sınıfta el yazısına en son geçen öğrenciydim. Marul bile yesem kilo alıyorum. 2 lakabım ağırkanlı rodrigez (hızlı gonzalezin yavaş yeğeni) ve wile e coyote (hızlı koşan road runner ı yakalamaya çalışan kurt). Aslında eşit ağırlık bile okumayıp sadece mesleğe yönelmem gerekiyordu ama artık iş işten geçti. Kızlar konusunda da aynısını yaşıyorum.
Bu arada merak ediyorum normal işler derken ne tarz işler yapıyorsun. Sakıncası yoksa anlatabilirmisin? Keza benim için iş bulma kaygısı sevgili bulmaktan daha önce.- 1 yıl
merdiven apartman temizligi işi. vasifsiz isler tercih edilmiyor. bir şirkete bağlı olarak yapmak yerine kendi patronun olursan 5-6 gun calismayla bu kadar para kazanabiliyorsun. saatlik kazancim 250. yeni aldigim islerde ise 300 istiyorum. ayni sekilde bana cevre sagliyo ozel matematik dersi icin de taninmak icin 500 istiyorum. hem tecrube sagliyo hem de fiziksel olarwk dinlenmemi sagliyo 500 300 den 200 lira da daha fazla daha iyi iş. ne is bulursam yapıyorum. mezun olali 3 ay oldu. ne firsat gorursem değerlendirmeye çalışıyorum. benim uni olayim senden daha karisik kafayı yemedim ama saclar benim de gidiyor. bahane etmeye gerek yok. olan olmis onune bakman lazim. uzulmek olanlari degistirmicek. bunu bende zor yoldan ogrendim. İlk universitemi bitiremedim. fakir bir ailede olmama ragmen azıcık calisma ile sayisal 50 bin yapip makine mühendisliği kazanmistim. unide okulla alakam yoktu. yaptigim hatalar yüzünden gelecegimin icine ettim. unide iyi bi bolum kazanacaginin yetecegini düşünüyordum. bolumu birakmak buyuk bi travma oldu. duzgunce konusamaz kekeler hale gelmiştim. 0 ozguven 0 ozsevgi 0 hayal 0 yasama istegi. bu sorunlarımı yenmek icin kendime sure taniyip bolum degistirdim. sorunlari hayattan ne istedigimi dusunup hepsinin ustune gittim ve cozuldu. onlardan kacsam su an dogru düzgün 2 kelimeyi agzindan cikaramayan travmalar yüzünden hayata küsmüş buyuk bi loser olucaktim. simdiyse enkazi toparliyorum. 40 bin cogu kisi icin iyi bir kazanç ama benim ideallerim icin aylik 100 binlere gelmek daha baslangic oluyo. yaptigim iste firma kurmayi düşünüyorum. ozel dersten buyuyup matematikle ilgili ogretim kurumu ogrencilere hitap edicek sosyallesme yerleri ve onlardan gelicek parayla dolu yatirim düşünüyorum. bunlsr icin ugrasmazsam asil o zaman tekrar kafayi yerim ve bir daha toparlayamam. en dibi gordum umudumun bittigine sahit oldum ama işte tekrardan yeseriyomus demek ki. oyle olmamak icin elimden geleni yapicam. en kotu denemis olurum
- 1 yıl
sayisali da sabah aksam lol oynayarak bitirdim. ders çalışmaktan nefret ediyorum. etmesem su an tusas vb yerlerde muhendis olarak calisiyordum. istedigin hayat icin fedakarlik yapmazsan sadece elindekileri kaybedersin. var olan seyler bile elinde kalmaz
1 yılTek cevabı evrimsel sürecin izleri eski çağlardan kalma bir özellik her zaman güçlü kalipli cesur uzun erkekler kadınlar için vazgeçilmez olmuştur.
03 Yorumla
Soran1 yıl@Selim_aktas
O zaman neden kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir, erkeklere muhtaç değiliz, ataerkil düzeni yıkacağız diye dişi aslan gibi kükrüyolar.- 1 yıl
Evet öyle insanlar var ama çoğunluk erkeği. Eline bakıyor şu an şu an duzeni kontrol eden hala erkekler ve bunh değiştirmek isteyenler var tabi
Soran1 yıl@Selim_aktas
Arkadaşım ben onu bunu anlamam. Kocasından güven bekleyen kadın ataerkil düzeni kabul edecek ve evin reisinin erkek olduğunu kabullenecek. Öyle kadın erkek eşittir, kadınlar erkeklere muhtaç değildir diye gürlemeyecekler.
1 yıl164 boyundayım ama kendimi seviyorum bu güne kadar beni iki kız sevdi ama hala gerçek aşkı aramaktayım
07 Yorumla
Soran1 yıl@caremelMACHİATO
Ya paran için sevmiştirler ya da 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için- 1 yıl
Kanka param filan yok işe bile gitmiyordum
O zaman 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için sevgili olmuşturlar.- 1 yıl
Kanka sevdiler işte caz cüze gerek yok
Sana öyle gelmiştir sadece kanka olmak istemişlerdir- 1 yıl
Tamam kanka
Gerçekleri kabul ettin demek ki.
1 yılcanısı peki sen 1.50 kızlar için ne düşünüyorsun mesela
01 Yorumla
Soran1 yıl@kafamdangecenseyler
Bir sürü red yediğim 1.50 kızlar var ve şu an hepsinin sevgilileri 1.90 üzeri.
1 yılÇokta iyi yapıyoruz siz ince belli isterken iyi ama degilmi?
01 Yorumla
Soran1 yıl@Missnicksiz
Alakası yok biz en çirkin kıza bile yazıyoruz ama 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorsunuz.
1 yıltopuklu gydiğim zaman yanında yakıştığım boy aralığı 1.80 1.85
03 Yorumla
Soran1 yıl@tersimbilir
Topuklu bahane. 1.50 de olsan en az 1.80 erkek isteyecektin- 1 yıl
yok canım boyum kısa olsa istemem
Soran1 yıl@tersimbilir
Tabi canım ne demezsin
1 yılErkeğin boyu bence kadından geçmeli. Kadın topuklu giyince bile erkek daha uzun olmalı
01 Yorumla
Soran1 yıl@Güneş_Umut
1.80 den de uzun olmalı değil mi?
Yanında minicik kalmak istiyorum çünkü, aşırı kadın gibi hissediyorum o zaman...
08 Yorumla
Soran1 yıl@nilay551
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri- 1 yıl
Bana da aynı yorumu yapmış salliyo biseyler işte djdjjd kendi de 170lerde olsa gerek
Soran1 yıl@nilay551
Gayet alakası var. Bir erkek deseki: "Ben evin reisiyim, evde benim dediğim olur, eşim çocuklarım bana itaat edecek" diye;
Dersiniz ki: "Vayyy cahil yobaz. Kadın düşmanı dersiniz. Kadın erkek eşittir, kadınlar erkeklere muhtaç değildir, toplumsal cinsiyet eşitliği, ataerkil düzeni yıkacağız, cart curt" dersiniz.
Ama ilişkiye gelince: "Erkek dediğin en az 1.80 olacak. Kadını koruyup kollayacak, kadına güven verecek. Çocuk doğuruyoruz. Hayvanlar aleminde bile dişiler en iri erkeklere gidiyorlar. Erkek bizi ve yavrumuzu korumalı. Kısa erkek koruyamaz. Bu yüzden kısa erkeklerden koca olmaz" diyorsunuz.
Özetle feminizm kocayı buluncaya kadardır.
Soran1 yıl@sinemmmmyy 1.73 üm ve gayet doğruları söylüyorum.
Gayet alakası var. Bir erkek deseki: "Ben evin reisiyim, evde benim dediğim olur, eşim çocuklarım bana itaat edecek" diye;
Dersiniz ki: "Vayyy cahil yobaz. Kadın düşmanı dersiniz. Kadın erkek eşittir, kadınlar erkeklere muhtaç değildir, toplumsal cinsiyet eşitliği, ataerkil düzeni yıkacağız, cart curt" dersiniz.
Ama ilişkiye gelince: "Erkek dediğin en az 1.80 olacak. Kadını koruyup kollayacak, kadına güven verecek. Çocuk doğuruyoruz. Hayvanlar aleminde bile dişiler en iri erkeklere gidiyorlar. Erkek bizi ve yavrumuzu korumalı. Kısa erkek koruyamaz. Bu yüzden kısa erkeklerden koca olmaz" diyorsunuz.
Özetle feminizm kocayı buluncaya kadardır.- 1 yıl
Yeminle ya djdjjsjsjsjsj
Soran1 yıl@nilay551
@sinemmmmyy
Yooo iq üm gayet yüksek
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi