Kendi adıma konuşursam kesinlikle evet. Görünüşümüzde çoğu şeyi zaten değiştirebiliyoruz ve ben zamanında bunun için fazlasıyla çalıştım. Aynısını yapan biriyle olmak istemek niye suç olsun ki?
Ki ayrıca partnerinizi çekici bulmak da zorundasınız, sonuçta özel anlarınızı onunla beraber yaşayacaksınız ve hiç beğenmediğiniz biriyle ne kadar keyif alırsınız orası ayrı.
Görsel olarak insanların bekletileri olması çok normal, ilişkide beğeni içgüdüsü vardır, kişi gözüne güzel geleni ister ona hitap etmesi gibi, bakımlı olmak güzel giyinmek bunlar karşı taraf için özen duyduğumuz şeyler.. farklı olmasını istediğimiz ilgi çekici görünebilir buda kişiden kişiye değişir, bu istekler normal karşılanmalı... sakallı olması sarışın ya da esmer olması uzun boylu olması renkli gözlü olması bu örnekler çoğaltılabilir hayatın akışına ters bir durum değil, sadece ilişkinin temelini bunun üzerine kurmak doğru olmaz.. bazen çok beğendiğiniz biriyle kişilik karakter olarak anlaşmaya mayabiliriz, bir bütün olarak bakmak gerekiyor...
Onun dışında genel olarak gözüme hoş gelmiyorsa hissim oluşamaz, dolayısıyla önem veririm fakat şöyle; Misal en uç örnekten gidelim; obez değil ama balık etli de değil, kilolu dediğimiz bir kız olsun.
Bu kızı ben spor salonunda, sabah koşusunda vs. sürekli görüyorsam, yani kendisi için bir değişim için uğraşıyorsa veya görmeme de gerek yok, arkadaş ortamındayız mesela sürekli böyle planlarını duyuyorsam ve uygulamaya koyduğunu da biliyorsam kararlı bir yapısı varsa bu konularda, ben kilolu bile olsa çıkarım çünkü potansiyele aşık olma gibi bir yapım var. Milletin ne dediği düşündüğü umurumda olmaz.
Dış görünüş elbette önemli bunu inkar edemem. Bunda hem fikir olduğum konusunda tereddüt yaşamıyorum Fakat herşeyi onun üzerine oturmak , belirlemek , ilerlemek, tamam buldum demek yaşanılacak ilişki geçici bir heves değilse şayet (o şekilde bir düşünce yoksa ) fazla uzun süremez. Çünkü ilişkiler sadece dört duvar arasında geçmiyor maalesef. En azından ben öyle düşünüyorum. Katılır msnz bilemem. Kendi hür düşünceniz. Baş başa bir yemek, yolculuk, tiyatro, sinema ya da konu hakkında sohbet. Boyle şeylerde olacak hayatın akışında. Her konu da birebir aynı fikirde elbetteki olmayabilirsiniz ortak nokta sahibi olmanız şart.
Güzel olmak , yakışıklı olmak, çekici olmak gerçekten önemli tekrar söyleyebilirim. Bunu konunun temeline oturtursanız o zaman hata değil yanlış yaparsınız. Keza örnekleri her geçen gün artmaya devam ediyor. burada satırlarca yazmaya gerek duymuyorum çünkü her şey ortada.
Benim için direk dış görünüş diyemem ama hepsi bir bütün bana göre dış görünüş acayip çekici olur karakter 5 para etmez bende ederi olmaz yani insan olması değer kıymet bilmesi konuşabileceğim sohbetinden haz aldığım bir insan olması çok önemli benim için dış çekicilik bir yere kadar çekiyor sonra bırakıyor beni..!
Aşık oluncaya kadar evet daha dogrusu dıştan cok karakterine asık olurum giydikleriyle güclü görünen bir kadın profilindeyse aşık olduysam önemsemem dış görünüşünü