Mesela partnerinizin tarzı, giyimi, bakımı sizin için ne kadar önemli? İlk etapta dış görünüş mü etkiler yoksa zamanla tanıdıkça fikir değişir mi?

Mesela partnerinizin tarzı, giyimi, bakımı sizin için ne kadar önemli? İlk etapta dış görünüş mü etkiler yoksa zamanla tanıdıkça fikir değişir mi?
Önce karakter , bana verdiği değer sonra fiziksel görünüm.💕
Rica bebiş😊
Yazdıklarını yalan makinesine yükledim makina patladı. Bu nasıl yalan be vicdansız.
Dışı güzel olmayanın içini ne yapayım gülüm ❤️
😺❤️
Selina, dış görünüş çoğu kişi için ilk etapta etkili oluyor bence ama olay tamamen o mu, asla değil! 😍 Birinin tarzını, nasıl giyindiğini tabii ki fark ediyorum ve güzel görünmesi hoşuma gidiyor. Amaaa işin içine eğlence, muhabbet, kişilik, zekâ girince görüntü ikinci plana düşüyor. Yani ilk izlenim önemli, ama kalbimi kazanan karakteri oluyor! Senin için hangisi daha önemli? 💫✨
Cevap
58Cevap
Karakterin tavrına duruşuna önem verdiğim gibi dış görünüşte benim için belli bir miktar önem arz ediyor
Veriyorum da benim taste im bir tuhaf jdjdj
Önemli tabiki.
Öyle dünyalar güzeli biri olmasına gerek yok ama benim ilgimi çekecek bir yüze sahip olması gerekir. Zaten karakterine aşık olursam benim için dünyanın en güzel yüzüde onun yüzü olur.
Fizik ve giyim olarakta bazı önemli durumlar var.
Mesela kilo olarak ne aşırı zayıf ne aşırı kilolu olmalı. Bu ikimiz içinde geçerli kendimize dikkat etmeliyiz
Giyim olarakta açık giyime karşıyım. Sevdiğim kadının vücudunu benden başkasının görmesini istemem bana özel olsun isterim. Normal giyinmeli açılmadan saçılmadan
Bu görseli nerden, nasıl oluşturuyorsunuz?
Aslında evet bir tık önem veriyorum çünkü ben sporcu olarak vücuduma değer veriyorum, fiziğime ilgi duyduğum gibi karşı kişininde vücudununa değer vermesini isterim. Vücuduna değer vermeyen ilerleyen süreçte kişisel bakımına da ilgi göstermez.
Eskiden hiç bakmazdım. Tatlı bulduğum kızlarla konuşurdum. Bunun hiçbir işe yaramadığını, bilhassa kızların aşırı şekilde dış görünüşe baktığını fark edince kızların erkekleri kandırdığını, kurnaz davrandığını fark ettim. Artık bakıyorum. 9 luk veya 10 luk olmayan kızlara ne mesaj atarım ne de tanışırım
Dış görünüşün ilk kıvılcımı çakabileceğini kabul etmekle birlikte, benim için bir ilişkide asıl önemli olan karşılıklı saygı, anlayış, sevgi ve uyumdur. Dış güzellik zamanla değişebilir ancak iç güzellik ve karakter kalıcıdır.
Kesinlikle çok önemli çünkü kendisini seven ve kendisine saygısı olan biri kendine özen gösterir ozbakimlarini ihmal etmez artı özgüvenli olur böyle kişiler
En önem verdiğim şey diş görünüş değil tabiki ama , 2. Sırada ve karakteri iyi olsada dış görünüşü iyi olmazsa yinede ona karşı çok iyi olamam hepsi bir bütün ya
Yalanları okumaya geldim de baktım karnım tokmuş. Dış görünüş herkes için tek kriterdir bacım. Diğer bütün özellikler dış görünüşüyle alakalı. İspatlayabilirim.
Hayir tabiiki ic guzellik onemli. Dis gorunusun ne onemi var. Dusarda zaten pek bisey yokki. Onemli olan insanin ici ve ic guzelligidir. Gogusler falan hep icerde sonucta 😂
hayır dış görünüşe değer vermem karaktere ve kalbe bakarım sadece
İlk etapta dış görünüş dikkatimi çeker, yalan yok. Ancak tanıdıkça baktım kafa yapımız hiç uyumlu değil, o zaman bir gelecek olacağını düşünmem.
Bu arada giyim tarzına şık olsun isterim.
Pek değil tanıdktan sonraki görüşüm önemli, kimi kız var dünya güzeli ama üçüncü dakikada beni burdan kurtarın dedirtebilir
Dış görünüş intibah uyandırır ister istemez. Lakin kendimden ötürü de kimseyi yargılamam, hor görmem, olumsuz düşünceye kapılmam fiziksel olarak.
Daha çok karakter, iç güzellik daha önemli bence. Ama dış görünüş olarakta bakımlı olmasına önem verirdim.
Sevgilim yok ama biraz önemli. O bana ben de ona ufak müdahaleşer etmeliyiz giyim konusunda. Hem uyumlu olmak hem de şık olmak lazım bence
yok ki
Önemli olan bakımlı olması. Kendini bakım yapmayı önem versin o yeterli.
E yani önemli tabii ki bunlar. Bakımlı olması gerek
kesunlikle disini sevmedikleri biseyin icini sevmezler
Yok ben daha çok iç organları yerinde mi diye bakıyorum
Karaktere önem verdiğim kadar dış görünüşe de önem veririm elbette.
Görselliğe önem veriyorum , yalan yok ama bu içten gelen bir şey.
Dış görünüş önemli önem veririm ama asıl iç güzelliğe önem veririm
Bence kendine bakması önemlidir dış görünüş sen ziyade giyim kuşam
Belli bir derece evet, sonuçta ruhlar aleminde yaşamıyoruz.
İlk intiba çok önemli sonradan fikirler değişebilir tabi
Vermem o işleri geçeli çok oldu vicdan sahibi olsun kalbide güzel olsun yeter.
Kendine bakmasına, dikkat etmesini önemsenim tabi
Vermem önyargı yok ama azıcıkta saygılı olsun dikkatli olsun tamamen de salmasın bilerek kendini
Bir kadının değeri namusu ile ölçülür benim için sadece bu önemli yani isterse dünya güzeli olsun önemli değil.
tanıdıkça elbette değişebilir fakat şöyle bence dış görünüş önemli değil benim için ama kişisel bakım çok önemli yani ne giydiğinin hiçbir önemi yok ama saçları temiz elleri dişleri temiz bunlar önemli... bunlarda dış görünüş değildir bence
Çirkin karılar yanıma gelip adres dahi soramaz veriyoruz haliyle
Onlarda sormaz zaten merak etme
@Can_suuu123 Patladım😹
Görünüşü biraz olsun ilgili çekmeyen biriyle bu yönde sohbet etmezsin ama tanıdıktan sonra işler değişir tabi. Bazen çok hoşuma giden kızlardan soğuduktan sonra görünüşü de değişiyor gözümde.
Aa bak bu konuda açık ara öndeyim.
Bazen kendimi aynada görünce anamm Quasimodooo deyip kaçıyorum direkt
Bu nedenlede kimseyle ilişki kurmuyorum😄
Elbette dış görünüş bi şeye yaramıyorsa boşa vakit kaybetmeye değmez
Ne kadar iyi olursa olsun ilk başta ilk izlenim de dış görünüş önemlidir sonra iç güzellik karakteri önemli
Tabi ki bakımlı olmasına dikkat ederim yağlı saç sarı diş ter kokusu özensiz salamasyon giyim kim ister
Vermem diyen yalan söyler dışını beğenmediğimiz hiç birseyin içini merak etmeyiz 😅
Yok.
İlk başta evet ama bir süreden sonra sadece iç güzelliğe önem veriyorum dış geçici
Dışını beğenmedikleri insanın içini merak etmedikleri bir dönem işte.. ne acı.
Giyimi tarzı değil, yüzünün (simanın) tatlılığı etkiler
Vermiyorum diyen yalan söyler herkesin kafasında belli bi profil vardır
anlaşabılmek cokdaha önemlii
Bu soru değil. Herkes veriyor!
Veririm. Ama daha çok temiz ve bakımlı olmak..
Hayır pek önem vermem
Tip değil öz bakım önemi
Göze hitap etmeden olmaz tabii ki
Karakter sonra dış önemli
Veririm evet
İç ve dış güzel önemli
Giyim tarzı çok etkilidir
tanıdıktan sonrası önemli.
Zamanla fikrim değişirdi benim
Yok, nefes alsın yeter
Tarzımız uyuşmalı
Kalp güzelliği ilk sırada bende