Yanınızda recep ivedik gibi bir erkek veya çok çirkin bir kadın gezdirir misiniz? Bu size yapışıyorsa istemeseniz de ne yaparsınız?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kırmadan uzakllaşırım ama tipe önem vermedim hiç bir zamamn
Ben de kırmadan uzaklaşmaya çalışıyorum fakat anlamıyor yapışıyor resmen
İlgilen me yazma ararsa açma
%90 vermem diyor
Ama güzel olmasa hiç biriyle konuşmuyorsunuz dürüst olun
Ben şahsen cikrinim kimse önem vermiyor yalan yanlış görüş yapmayın
Veriliyor maalesef her şekilde
Çirkin deme kendine güzel bir tarz yaratsan her şeyi halledersin
Hayır önemli olan tip yüz gerisi ne yaparsan boş
Değil
Öyle ablacım yaşayan bilir
Tarzın nasıl
Rahat spor falan
Hee
Ne oldu
Dıştan sadece bir hoşuma gitmeli. Çok yakışıklı olmasına gerek yok sadece ilgimi çeksin. Karakteri çok önemli
Yok ya sevdikten sonra önem vermem. Zaten erkeğin biraz çirkini makbuldür. Çok bebeksi yüzlü adam sevmiyorum ben
Herkes az çok önem verir ama tabii mükemmel birini aramak saçmalık olur
Karakter önemli evet ama tipte güzel olmali
Kesinlikle
Senin hayalin nasıl peki anlat istersen ozelden
😒
karakteri düzgünse sıçrarım tipine banane tipe göre mi insan olunuyor
Karakter olarak da darlayan sürekli mesaj atan bakmasan da ısrarla yazan ısrarla yanına gelip gitmeyen hiç susmayan saçmasapan takılan biri nasıl sence
öyle birisi arkadaşım olamaz sevgilim hiç olamaz açık açık söylerim keserim ilişkimi
Kibarca reddediyorum olabildiğince yapım gereği terslememeye çalışıyorum kalbi kırılmasın diye ama artık iyice tepeme çıktı
açık açık söylerim derken kırarak değil tabi sende güzel bir şekilde ifade et bitir
Anlayacağını sanmıyorum herhalde o haliyle ondan hoşlandığımı falan düşünüyor komik
sen açıklarsın baktın anlamıyor engellersin. saygısızca hareket eden birine kibarlık yapmak kendine hakarettir
Maalesef ki engellesem de otobüste okulda vs denk geliyoruz yine de yapışır anlayabilecek birine benzemiyor korkuyorum
sen tepkini göster olmadı sen onu tehdit et polise vereceğim diye
Keşke her erkek sizin gibi olsa
anne çocuk yetiştirmesini bilse olurlarda işte anneler pasif
Tanımıyorum arkadaşı tip kim
Çok komik 😒
Çok çirkin biriyle önümüzdeki 2-3 sene olurum sonra olmaz ama
Niye sonrası olmuyor
Sonra iyice büyümüş olucam artık güzellerle takılirim. Benim tipim iyi zaten ama yaşım 18 o yüzden biraz daha yüzümün büyümesi ve sakallarımin sertleşmesinj beklemem gerek
Ben de gayet iyiyim yanımdaki hanzonun teki istemiyorum midem bulanıyor kibarca reddediyorum yine de yapışıyor ne yapabilirim
Şanslısin o zaman. Birdaha gelme yanıma de ret ettiysen niye geliyor
Ben de anlamıyorum ve hani bizi görenler gülüyor o yüzden bu durum iyice sinirimi bozmaya başladı
Davul bile dengi dengine
Kopek mi gezdiriyoz kız
😂😂
Bbenim için tipsiz kadın toktur bakımsız vardır
Bakımsız bir kadın işte gezdirir misin
Bakım yapsın abi gerekirse masraflarını ben karşılarım bakım önemli
Peki bakımsız bir erkek benle konuşmaya çalışıyor midem bulanıyor affedersiniz çünkü ben çok süslü böyle şeylere takıntılı biriyim kadın erkek fark etmez her insan hiç değilse üstü başı temiz olsun lütfen ama bu dediğim kişi neyine güveniyorsa reddetmeme rağmen beni görünce yanıma gelip asla salmıyor okuldu buydu sürekli saçma sapan sorular kalbini kırmamak için cevap veriyorum ama çok oldu mesaj vs atıyor bakmıyorum bile bir insan mesajına bakmayan kişinin yanına gidip nasıl bu kadar darlayabilir ya kibarca reddetsem de anlamıyor illa bunları yüzüne mi demeliyim siz de bir erkeksiniz akıl verin bana lütfen okulda böyle bir tiple de anılmak istemiyorum bizi gören herkes bakıp kendi kendine gülüyor UMARIM yanlış bir şey düşünmüyorlardır
Eğer kendisinden hoşlanmıyorsan direkt söyle ama tipi sana iyi gelip bakımaız çöp gibiyse uyar adam gibi üstüne başına baksın saç temizlik yüz diş bakımını yapsın öyle kabul et yoksa direkt yol ver acıma için sadece o an acır sonra hemen düzelirsin
Hayır hiçbir şekilde iyi gelmiyor zaten beğendiğin bir çocuk var. Zoruma giden de bunu biliyormuş gibi o çocuğu görünce bana iyice yapışıyor hatta cuma günü çocuk bize güldü numaramı dilendi resmen ben de herkese vermiyorum dedim rezil etti beni tüm okula ısrara devam etti sonra da herkes güldü işte
Merhamet kalıcı tip gelip geçici
Yeterince merhametliyim
Gönlünce olsun her şey
Teşekkür ederim
İnanmayacaksın belki ama vermem
Vermem derken
Güzelliğe önem
Bak biri bu😂
😅
Hayır ya osuran bir canlı olsun yeter
😵😵😵😵😵😵
🤣😅😅🥰