Hayatımda artık doğru birini istiyorum. Aramaktan yoruldum saçma sapan kişilerle işim yok.
1 ay
Hayatımda artık doğru birini istiyorum. Aramaktan yoruldum saçma sapan kişilerle işim yok.
Benim icin dogru insan
Beni asla terketmeyecek kadar seven sayan değer veren biri olursa geçerli olur
Bide beni fiziğimle yüzümle degil mantığıyla sevsin isterim
Cok fazla güzel degilim ve cok fazla güzelde istemem
Cunki bi zamandan sonra güzellikte kalmicak
Soyut olan şeyleri paylaşmak daha güsel
Sayın soru sahibi karşınızdaki insanda bazı şeyleri elemelisiniz?
Nasılmı? Anlatim
Bazı seyleri eksik olmalı ?
Mesela boyi posu geçin
Esmerde olmasın
Kaslı olmasınıda geçin
En önemli saydığınız yönleri olsun
mesela merhameti dürüstlüğü sevecenliği çalışkanlığı cefakâr ve sadık oluşu gibi temel gerekli yönleri arayın
Yoksa pizza siparişi gibi birini aramayı aklınızdan çıkarmalısınız yoksa mutluluk size gelmez
Bende aynı durumdayım kendim kaliteli biri olduğum halde abuk subuk tipler karşıma çıkıyor doğru düzgün erkek adamlar nerede merak ediyorum hatta artık umudumu kesmek üzeriyim
Bende ya birileriyle konuştum ama sırf bu yüzden hiç ilişki yapmadım
Vallah ya bide kendilerini adam olarak görüp tanıtmaları yok mu ama sonra bir bakıyorsun hayvandan daha beter davranıyor sana ya da tek derdi c. aw
Geçenlerde mesela burada bir oğlan vardı her yerde kadınlar şöyle kadınlar böyle diye söylenip duruyordu sonra beni ekledi ve direkt bel altı konulara girmeye çalıştı ama sorsan kendisi iyi ve düzgün biri ve temiz bir kız arıyor hahahaha öyle işte
Biliyorum, bazen doğru kişiyi bulmak bir yana, aramak bile insanı yorar. Ama unutma ki her güzel şey vakit alır🤗. Gerçekten aradığın kişi, hayata olan bakış açını ve hayallerini paylaşabileceğin biri olmalı. Belki de zorlaşıyor ama hayatının bu dönemi ne istediğini daha iyi anlamanı sağlıyor olabilir. Seninle aynı frekansta olan birini çekmek için önce kendine odaklanmak ve mutlu olmak çok önemli! Peki, ne gibi özellikler senin için doğru kişiyi tanımlıyor? Eminim ki yakın zamanda, aradığın kişiyi bulacaksın. Unutma, sabrın sonu selamet💫.
Cevap
54Cevap
Doğru kişi kime göre neye göre, hepimiz hayatın içinde basit bir parçayız ve sen kendine uygun parçayı bulunca doğruyu bulduğunu düşüneceksin:)
Doğru kişi diye bir şey yoktur. Sana uygun kişi vardır. Herkes hata yapar. Kimse doğru olamaz o yüzden.
Elbette.
Bakmakla olmaz.
Görmek gerekir gerçek olanları.
Kendime ait yazı var bununla ilgili.
Bakmak , görmek demek değildir.
Var, var bal gibi var ama o kişiden mükemmeliyet beklememekte gerekiyor. Çoğumuz doğru kişiyi bulup da bu yüzden fark etmiyoruz.
İnancım var olduğu yönünde olsa da elimde kendi adıma bunu cevaplayacak somut bir bulgu mevcut değil.
Dogru kisinin ankinda yazmiyoki bunu ancak Sen bulmalisin iskembe yikanmadan cirbasi icilmez bunun gibi dusun
Doğru kişi olduğumuzu nasıl bilebiliriz ki? Herkes herkesin doğrusu olamaz.
Tabii ki bilemeyiz
Tanımak lazım dolayısı ile
Kesinlikle öyle
Yaşım ne kadar kurtarır bilemiyorum ama dilerseniz tanışmak adına adım atabiliriz.
Burada bir sürü doğru kişi var ZNDHDJSSJVDVDHFJ
Doğru işine çok takılınıyor ya. Dengin olması lazım
Yok; varsada zaten korkarsın en büyük hayalin gerçek mi oluyor diye.
dogruyu anlamak daha önemli bulup kaçırmamak için , yanlışı ayırt edebilmek yeterli bence
Valla bende aynı şeyi diyorum hep saçma sapan kişiler geliyor
O kişiyide burada arama samimiliği dürüstlüğüne pekde inanıp kapılma
Ruh eşi falan filan diyolarda benimki ölmüş kesin ortalarda yok olsa da bana bakmaz
Neden sana bakmaz
Tipinin nesi var nereni begenmiyorsun mesela
Örnek verir misin mesela
Uzun boylu olman güzel bence suratın büyük derken
Ben 75 kiliyom siskoyum demiyorum
Senin boyunun uzun olması bence bir sorun değil
Şahsen bana hoş gelir uzun boy
Bunu dert etmen saçma kendinle barışık ol
Zayıflamak istiyorsan bu senin elinde spora başlasana ne duruyorsun
Birilerinin seni beğenmesini bekleme sadece hayallerin için çabala
Rica ederim
Yürüyüşün yanında bı de yoga falan yapabilirsin evde
Şekeri de bırak
Lifli gıdalar tüket
Evet abur cuburu kes arada bir meditasyon yap iyi gelir bir hedefin olsun ilerisi için yatırım yap hedefsiz yaşanmaz
Yaşayan her varlık tipe bakıyor kanka 😅
Ne kadar ararsan o kadar uzaklaşır ve yanlış kişilere denk gelirsin. Ve bu seni yıpratır hevesini öldürür, ve en sonunda o dogru kişininde gelmesini istemezsin cunku yalnızlık seni daha cok tatmin eder kimseye guvenemezsin şu an ki ben oyleyim
İletişim ve karakter uyumu ya mesele
Seçici olmak gerekli bence karakter çok önemli davraniş konuşma hatasini bilmesi özür dilemesi durustluğu guvenilirliği
Haram ilişkiden uzak durun helal olanı en güzel şekilde isteyin sevgili olmak kadar saçma bir şey yok doğru insan olmaya gayret edelim Allah en hayırlısını nasip eder
Dogru kisiyi senin seçmen gerekiyor. Ama öncesinde taniman vs. Bi sürü uğraş çaba. En sonunda aramaktan vazgeciceksin
Bulursan bizede söyle belki yeniden yeşerir bazı şeyler
Aradığın için yanlış oluyor. Doğru nedir önce bunu tanımlamalısın. İlk önce kendini tamamlarken ve tanımlarken oda şekillenecek.
Doğru kişi var mı sorarak çok doğru bir karar vermişsin şimdi hemen doğru kişiler bulur seni, kafalara bak ya
Doğru vardır karşına çıkar umarız
doğru kişi var mı'dan ziyade doğru kişi olmak gerekir
umarım vardır ben de sıkıldım artık beklemekten
sen arama o seni bulsun
Beklemekten sıkıldım
Doğru kişinin ne işi var burada
Gerçi oda doğru ama hayat bu nereden ne çıkacağı belli olmaz ya
Yoo
Yok artık
Bitti o doğrular
Biliyorum da umut çünkü ziyadesiyle gördüm
Ne yazık ki :(
Artık bu devirde kendime bile kefil olamıyorum
Bende yarınımızın bile garantisi yok ki
Evet
Ve piyasada normal tip de kalmadı:)
Hiçbir elma yarım değildir
Em son ne zaman ayrildin?
Dengi olmayınca doğru kişide ziyan oluyor bazen
Ben bulduğumu düşünüyorum. Bence hala var 🩷
Kimdir bu doğru kişi?
Arayarak bulamazsın ki zamanını beklemelisin
Hayatinda doğru biri olamaz
Bunu sorarak doğru kişiyi bulamazsin ki...
Umarım bulursun
Kime doğru olduğuna göre değişir
Doğru kişi yok, boşuna arama akışına bırak..
kaderindeki insan çıkar karşına bi gün
doğru kişi yoktur
Nedir sacma sapan biri
Mesela
hakkin da hayırlısi diyelim
Doğru kişinin tanımı nedir senin için?
Vardır mutlaka senin karşına çıkmamıştır
Merhabalar
Bende öyleyim
vardır tabi diye düşünüyorum
Allah gönlüne göre versin /
var evet
Ben takılıyorum ve hayatımdan gayet memnunum
Aa ben o doğru kişi değilim
Gökten koç misali insin mi 😁
Aynı durum hepimizde var ...
Ya doğru kişi sen değilsen
Olabilir ama en azından denedim derim
Demek ki doğru kişiyi bulmak için sabırlı olmak lazım
Denedim yoruldum dersen olmaz
Uğraşmak istemiyorum saçma sapan ilişkilerle vakit kaybedip ya ona geç kalırsam
Nedir sana göre doğru kişi
Bana göre doğru kişi ileriyi görebildiğim biri ama günümüzde o kişiyi bulmak inanılmaz zor ama ben eğlenmek istemiyorum boş boş ilişki istesem 50 kere yapmıştım
İleriyi görebilmek için önce o kişiyle yaşamak lazım değil mi? Sen diyorsun ki zamanım yok
Zamanım var henüz çok gencim baktığında sadece yanlış şeylerle yıpranmak istemiyorum hepsi bu
Sabit fikirlisin, yaşamadan bilemezsin
Kendine güvenin yok senin
Benim erkek çevrem yok + yaşıtlarımın genel olarak düşünce yapısı belli saçma sapan takılmalık duygusuz ilişkiler yumağına insanlara olan güvenimin kırılmasına ihtiyacım yok
İllaki vardır
Senin için yok
Vardır bulursun
Doğru kişi burada ne arar
Kalmadı
Nerede yaşıyorsun ki bulamıyorsun
Cokkkkk
Tanışabiliriz İstanbul da isen
Değilim
Sorun olmaz bence
Uzağım baya
Neresi