+1 yılKime göre neye göre doğru.. Mesela ben içiyorum içmeyen biri pekala benı dogru İnsan olarak gormeyebılır kendı ıcın.. Ama ıcen bırı umursamaz ona yanlıs gelmez..
Dogru kişi kime gore neye gore.. Bazıları dıyor ya dogru tektır dıye.. Matematik ya da cografya bilimi degil ki hayat, doğru dediğimiz şeyler statik ve değişmez olsun. İnsan kendını yenıleyen varlık durağanlık, değişmezlik fıtratına ters.
Hal böyleyken kimse için tek doğru vardır diyemeyiz ( tartısılmayacak bazı konular istisna) Doğru insan tezi çürüdü dolayısıyla00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. bulan şanslıdır arayanlar bi ihtimal belki bulurlar (yinede umut kırmayayım)
ya da doğru insan yok başta sen doğru ol demek daha doğru
dün bi video da bi yorum dinledim seksenler dizisinde Ahmet gelecekte yaşlı olmuş kahveciyke yanyana kahverengi ceketli bi gence (oda bi 35 lerde falan) sen evlenirken kendine hizmetçi almıyosun sen kendine bi omiri boyu yanında olucak hayat arkadaşı yol arkadaşı aliyosun demişti ne güzel söyledi ben bu cümleye öldüm bittim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru kişiyi bulmaktan çok önce doğru kişi olmalıyız
114 Yorumla
Soran+1 yılOrasida doğru söylüyorsun ama herkes kendince doğru kişidir zaten
Cevap sahibi+1 yılBence herkes kendi eksikliklerinin yanlışlarının nerede hata yaptığının farkında Sadece kabul etmek istemiyor olabilirler Yinede yeterince doğru olmak için çabalamak gerek
Soran+1 yılO dediklerini de yapıyorum ama eksik hata vs zaten geçen zamanda insan güncelleme yapa yapa son sürüme ulaşıyor bundan ilerisi nirvana sanırım
Cevap sahibi+1 yılInşallah hem doğru kişi olursunuz hemde doğru kişiyle karşılaşırsınız ne diyeyim 🤲🏻
Soran+1 yılUmarım hayırlısıyla olur çok umutlu değilim ama
Cevap sahibi+1 yılAllahtan umut kesilmez nasip her şey
Soran+1 yılÖyle ama insan nasibini de kendi aramalı yoksa beklediğin yerde kimse sana gelmez bence
Cevap sahibi+1 yılArayabilmek de nasip o yüzden her şey nasip dedim Aramadan da gelebilir o da nasiptir farklı yerlerden bakmak gerek hayat bu hiç bellli olmuyor çabalarsın olmaz vazgeçersin olur
Soran+1 yılHayat bana güzel oynuyor o zaman sanırım cabalasam da vazgecsemde nasip kısmet kapalı sanırım
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum Allah bilir yinede umudunuzu yitirmeyin istediklerinizi Allahtan isteyin 🤷🏼♀️
Soran+1 yılHer zaman öyle tabiki o yönde şüphem yok ama geçen zaman acaba bende mi problem var dedirtiyor sürekli ibadetle geçiren secdede dua eden bir insanım
Cevap sahibi+1 yılDoğru kişiyi bulduğunu sanmak inanmak ve hepsinin boşa gitmesi o doğru kişiyi hiç bulamamaktan daha kötü bence
Soran+1 yılAynen öyle bende öyle düşünüyorum demek Allah başkalarıyla zaman harcatmayacak doğru kişiyle karşılaştırıp bu iş bitecek diyorum ama bilmiyorum
- +1 yıl
Aynen öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiye göre değişir
226 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılŞöyle diyeyim. Kafa yapısıyla alakalı mesela o kişiyle ben iyi anlaşamadim bana göre doğru kişi değildi ayrıldık. Bir başkasıyla iyi anlaşıp ciddi ilişkiye başlar o kişi ona göre o doğru olur
Soran+1 yılİşte bende onu söylüyorum neden bulması zor bu kadar
Cevap sahibi+1 yılBunu bende bilmiyorum
Soran+1 yıl30 sene ye yaklaşacak hala anlamış değilim bu olayı herkes doğru kişi diyor ama yok yani anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğru kişiyi bulduğunu sanarsın ama değildir falan valla bilmiyorum ben artık aşk meşk işlerinden uzağım inanmıyorum da
Soran+1 yılAma böyle kapıları da kapatarak nereye varacaksin ki
Cevap sahibi+1 yılSonsuzluğa ahshshs
Soran+1 yılSonsuza dek yalnız kalmayı mi seciyorsun
Cevap sahibi+1 yılYok ya ama şu an kimseyi düşünmüyorum sadece. Tabi ileride ne olur bilemem
Soran+1 yılAynen bende senin gibi düşünüyorum sürekli ama çok uzun sürmüyor herhalde yaş ilerledikce insanı korku basıyor
Cevap sahibi+1 yılKorkudan değil benim yorgunluktan
Soran+1 yılSenin geçmişten bir yorgunluğun var harhalde
Cevap sahibi+1 yılBaya hemde
Soran+1 yılAma. O yoranlar yoluna devam etti sen neden etmeyesin ki
Cevap sahibi+1 yılYa zaten bende yoluma devam ettim de dinlenmek lazım
Soran+1 yılO zaman sıkıntı yok bazılari bu durumlardan çıkamıyor seni de öyle sandım
Cevap sahibi+1 yılYok ya başlarda kötüydüm de sonrasında iyi bir düzelme yaşadım
Soran+1 yılSevindim kimse vazgeçilmez veya unutulmaz değil sorudada belli olduğu gibi doğru kişi çıkar belki karşına
Cevap sahibi+1 yılBelki çıkar nasip kısmet işleri
Soran+1 yılSeninle tanışmak isterim yanlış anlama sohbet için
Cevap sahibi+1 yılTabi
Soran+1 yılGizlid n çıkar missin
Soran+1 yılTakip yolladim geri giz olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılGördüm gördüm
Soran+1 yılTamamdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Doğru insan Bir şekilde kendini belli ediyor. kestirip atmıyor, gönül alıyor , ayrılmayı değil onarmayi tercih ediyor. güzel seviyor sarıp sarmalamalari ev oluyor.. zaten sen görünce hissediyorsun... zaten evini nerde görsen tanır gibi oluyorsun...
28 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok haklısınız ama bunu bulmak çok uzun zaman alacak sanırım
Soran+1 yılUmarım öyle olur fakat geçmişten gelen hep aklında kalıyor insanın geçmişte olmayınca geleceğe de aynı umutla her zaman bakamiyor
Soran+1 yılUmudum var ama genelde hep hüsranla sonuçlanan sonuçlar alınca aynı umut olmuyor ama yinede kırıntı bile kalsa umudu yitirmemek lazım
Soran+1 yılHayırlısı artık herkese anlasabilecegi insanlarla karşılaştırsın
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Doğru kişi elbette vardır ama mükemmel kişi yoktur. Birçok kişi doğru olarak mükemmel bir karakter kurguluyor beklentilerine uymayinca maddi manevi bu doğru değildir diyor. Halbuki doğruyu bulmak kabullenmek ve elinde tutmakta emek ister, bazen tolerans bazen fedakarlık ister.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen dediklerine katılıyorum zaten sorumdaki doğru kişi sonunu başını dusunmeden birliktelik yasayabilecegin açısıyla tatlisiyla birbirine katlanabilen doğru kişi
Soran+1 yılİnşallah öyle birini bulurum ilk ve son olacak başka birinin olmadığı ondan başka kimseyi görmek istemeyecegim kalbimin tek sahibini bulurum
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Şehir efsanesi. Dünyanın en uyumlu insanı bile başkasıyla uyumlanmakta zorluk çekebilir. Kişilerin arasındaki enerjiye bağlı her şey. Hareket tarzımızı biraz da ilişkilendiğimiz insanlar ve o ilişkiyi ne kadar istediğimiz belirliyor. Ben bile kimine göre çok zor ve uyumsuz, kimine göre dünyanın en zahmetsiz en uyumlu insanıyım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence beraber eğlenip anlaşabildigin yanında mutlu olabildiğin seni anlayan değer veren bir partner vardır doğru yanlış yoktur aşkta onu bulan da şanslıdir şu zamanda zor çünkü
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen doğru zaten yüzde yüz bulmak diye bir şey yok
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Doğru kişi var.
Ama doğru kişyi bulmak için insanın en başta kendisi doğru olmalı ki doğruyu bulsun11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylemişsin çok haklisin
+1 yılDoğru kişi değil de, sen de olmayanı tamamlayandır. Biri gelir ve sendeki yapbozun eksik parçalarını yerine koyar..
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen bak doğru bir tespit yüzde yüz olmasına gerek yok ki insanın birbirini tamamlaması eksik yanını bulması önemli olan
- +1 yıl
O zaman tamamlanmış olur işte..
Soran+1 yılAynen tek sorun o insanı bulmak
+1 yılDoğru kişi var o benim. Ama diğer doğru kişi henüz çıkmadı karşıma sanırım nesilleri tükendi.
25 Yorumla
Soran+1 yılBence ülke nüfusu veya dünya nüfusu çok kalabaliklasti insanlar birbirini bulamıyor
- +1 yıl
O da olabilir mantıklı
Soran+1 yılMantıklı değil şu an olan bu
- +1 yıl
Tamam kızma bişey demedim
Soran+1 yılYok neden kızıyım sadece ifade ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru kişi vardır. Beklediğimiz durak yanlıştır sadece. 🍁
17 Yorumla
Soran+1 yılDoğru benim beklediğim duraklar çok yanlışmış onu anlıyorum
- +1 yıl
Yanlış bir durak, yanlış yola götürür. 🪁
Soran+1 yılAynen öyle Allahtan bu zamana kadar yanlış durakta beklesekte yanlış otobüse binmedik buna da şükür
- +1 yıl
Otobüsten inmek de bir tercih binmek kadar. O yüzden evlilik sonrası ayrılanlar da var yakın çevremizde.
Soran+1 yılAynen öyle her şey kader dünyada hiçbir şey istendiği gibi başlamıyor, devam etmiyor veya bitmiyor. Herkesin başına bazı sıkıntılar gelebilir. Önemli olan mutluluğu huzuru bulabilmek benim düşüncem
- +1 yıl
Aynen öyle. Önemli olan birinin hayatındaki toz bulutlarını yok edecek bir gökkuşağı olmak. ☁️🌈
Soran+1 yılAynen öyle bir ilişki karanlıkları aydınlatmalı sana ışık olacak senin önünde veya ardında senin yolunu aydınlatmalı
Var sadece denk gelmiyor ama inanıyorum bir gün bulacam doğru kişiyi
14 Yorumla
Soran+1 yılDaha yolun başındasin başarılar umarım bulursun
Soran+1 yılUmarım ama dikkat et yol çok zor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSuanlik hayatimda doğru kişi yok ama ileride belki olur. Ama kimse doğru kişi olmuyor ki
11 Yorumla
Soran+1 yılYakını bulmak bile yeter aslında
+1 yılVardırda ne kadar doğrudur cetvel gibi olanını bulamassın
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum
+1 yılDeğerli arkadaşlar merhaba,
Doktora tezim kapsamında evlilik öncesi çiftlerle çalışıyorum. Evliliğe hazırlanan, nişanlı, ciddi bir ilişkisi olan arkadaşım varsa alttaki formu doldurduğunda araştırmaya dahil olacak. Evlilik öncesinde ilişkinizi bilimsel bir perspektifle değerlendirmenizi sağlayacak bir araştırma olacak. Katılmayı düşünen arkadaşlara şimdiden teşekkürler ☺️13 Yorumla- +1 yıl
Selam bisey sorcm
- +1 yıl
@imbigboyyy buyrun
- +1 yıl
Ama sey atamıyorm
Öyle bir şey yukkk
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence doğru kişi diye bir şey yok birbiriyle uyumlanabilen iki kişi var
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bak güzel bir yorum ve bakış açısı
Yok.. sadece doğru kişi olduğunu düşündüğümüz kişi var. Kimi tam anlamıyla tanıyabiliyoruz ki? Bir insanı tanımak bir ömür ister. Herkese de bir ömür veremeyeceğimize göre doğru kişiyi bulma olasılığımız çok düşük bir ihtimal.
00 Yorumla
+1 yılBence şehir efsanesi olmalı zaten bende inanmamıştım. sıfır umut sıfır beklenti
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kesinlikle yok. İllaki en doğru kişinin bile birkaç yanlısı oluyor
10 Yorumla
+1 yılDoğru sadece bir kelime artık. İnsanın üstüne yapışmaktan çoktan kurtuldu
10 YorumlaVar olduğuna inanmıyorum, olsa bile doğru kişi bu şanssızlıkla bana denk gelmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılRabbişkom aşktan almış dostlarıma vermiş, hepsi doğru insan
23 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılBu nasıl bir şey mis ya
+1 yılİnanıyorum olduğuna herkes için bir doğru kişi vardır. Ama herkes o doğru kişiyle birlikte olamıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen karşılaşma imkanı sanırım
+1 yılDoğrular bile bı zamandan sonra değeri kalmıyor çünkü bir yere kadar katlaniyorlar ya da sıkılıyorlar maalesef
00 YorumlaAdı tam olarak öyle olmasa öyle bi matematiksel hesabı var… duygusal bağ kurmadan önce mantıklı düşün anlamında bişi işte 🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış insan doğru insanla ile karşılaşmaz, doğru insanı bulmak istiyorsanız önce kendinizi düzeltmelisinizdir.
00 Yorumla Gerçekten de var efsane değil ve hayatımda olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum, iyi ki benimle.
00 Yorumla
+1 yılVardır elbet. Dünya yanlış insanlar üzerine kurulu değil
00 YorumlaBilemiyorum maalesef varsa bile bizim gibi garibanlara yok abi
00 YorumlaSanırım bi efsane, büyüklerim öyle bi şeyler anlatıyor arada..
00 Yorumla
+1 yılEskiden olsa var derdim ama şimdi sanırım öyle bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılElbette Allah seni sana benzeyene saklar. Bu da senin doğru veya yanlış olduğun ile alakalı.
00 Yorumla
+1 yılVardır ama denk gelmeyebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bir türlü bulunamıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞehir efsanesi
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılVardır da bulması zor
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok zor
bilemezsin insan evlenince değişiyormuş
17 Yorumla
Soran+1 yılO zaman doğru kişi olmuyor o zaman
Soran+1 yılBaşta anlayamiyorsun sanırım
Soran+1 yılAynen katılıyorum sizde ne değişti sanırım kendinizden bahsediyorsunuz
Soran+1 yılMerak ettiğim için sordum özelse siz bilirsiniz
+1 yılVAR ama belki de başka bir şehirde, belki de başka bir ülkede, kıtada; aranızda kültür, mesafe, dil farkı olan biri... Hatta belki de doğru kişi başka bir zaman diliminde. 1970lerde ölmüş olabilir, daha doğmamış da olabilir c:
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi var ister görücü usulü olsun ister aşk evliliği olsun doğru kişi var. Doğru kişi olmasaydı bu kadar güzel evlenen çiftler nasıl birleşmiş olabilirdi ki
00 YorumlaUmarım vardır yoksa boşuna bekliyoruz 😅
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok bence
10 Yorumla Doğru kişi tabi ki var. Ya zaman ya vakit var.
10 YorumlaArıyorum bulursam haber veririm 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılher konuda doğru olamaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı. var da bulmak imkansıza yakın
10 Yorumla
+1 yılVar tabi ki, mümkün.
10 Yorumla50 yaşımda gelecekse o insan doğru falan değil abi
00 Yorumla
+1 yılVardır ama bulmak zor
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok zor
+1 yılVar bence
11 Yorumla
Soran+1 yılNerde neden bize denk gelmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılolsa fena olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılMasallarda var
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeşim anca
Bilmiyorum
111 Yorumla
Soran+1 yılSende bulamayanlar dansın sanırım
Soran+1 yılNiye böyle sence
Soran+1 yılDaha önceden birileriyle birlikte oldunmu
Soran+1 yılHiç sevgilin olmadı mı
Soran+1 yılNiye bu kadar dertlisin o zaman
Soran+1 yılTabiki nasıl istersen iyi geceler
var var
11 Yorumla
Soran+1 yılNerde o zaman bunca sene karsimizi neden çıkmıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılVar ama elde edilemez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Şehir Efsanesi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılEfsanelere karışmış bir masal kahramanı
00 Yorumla Varlığına inanıyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Dogru kişi varda , karşına çikarsa var
00 Yorumla
+1 yılBenim için artık şehir efsanesi
00 YorumlaBir efsaneden ibaret ✨️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Bulursanız bana da söyleyin
00 YorumlaSehir efsanesi inanmayin boyle seylere
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvarda iste bulabilcek miyiz Allah bilir
03 Yorumla
Soran+1 yılBulunur ama zor gibi bu devirde
Cevap sahibi+1 yılvalla dogru dedin
Soran+1 yılAynen o kadar yüzyıl geçmiş su dünya da bu yüzyıla denk gelmek bizim kötü kaderimiz
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat