Uzak mesafe eski sevgilim?

aynı okuldaydık bizi ortak arkadaşımız tanıştırmıştı. sevgilim okul bitince İstanbul 'a ailesinin yanına döndü 1 yıl falan uzak mesafe yaptık. onun ailesi akrabaları ilişkimizden haberdardı benimkiler de öyle. yani bir nevi evlilik arifesindeydik diyebiliriz nişanlanacaktık. sonrasında 5-6 günlüğüne yanıma gelmişti döndükten 1 ay sonra bana tavırları değişti bende kuruntu yaptım kafamda kurdum falan başkası olduğuna inandırdım kendimi, bunu açıkça onunla da konuşamadım tepkisinden korktum. hem okulu hem işi, ailesi derken biraz sıkıntıdaydı anlatmıştı ama ben maalesef anlayışlı olamadım. çok sinirliydim doğru söyleyip söylemediğinden emin değildim bir mesaj atıp direkt engelledim. aramasını bekledim ne aradı ne başka yerden yazdı. bir kızla birlikte olduğunu duydum sadece o kadar. ayrıldılar mı birlikteler mi bilmiyorum, ciddi olduklarını sanmıyorum bu yüzden ilk duyduğumda da çok sallamadım. sizce ben mi ona adım atmalıyım? yoksa onu mu beklemeliyim? adım atmam gerekiyorsa nasıl bir adım atmalıyım yanlış karar vermek istemiyorum fikrinizi almak istedim
Uzak mesafe eski sevgilim?