Uzak mesafe sevgili?

Arkadaşlarım biz bir oyun dolayısıyla tanıştık ve ilerledik 1 ay sonra telefon numaramı verdim görüntülü bir şekilde yılbaşına girdik 5 ay atlattık ve 1 hafta oluyor ayrılalı ben ayrılmak istedim çünkü son 1 haftadıe beni hiç önemsemiyordu ona son görüldüsünü açtırdığımdan beri gözüm açıldı bana hep vakit ayırmıyormuş gibi şöyle işi var ama eve gelincede yazmıyor. 18.30 da aradum yemek yiyorum aricam canım dedi ama saat 00.30 a kadar yazmadı o zaman da iyi geceler demişti öncesinde ben bunu wp de sürekli çevrimiçi gördüm hatta pubg de yakaladım şns eseri sabahta yazmadım ama snap atmış güno diye deliye döndüm birkaç saat sonra ayrılmak istiyorum dedim ve cevabı peki sen bilirsin oldu bende eve geçim konuşuruz dedim anlattım kendimi açık açık ve allaha emanet dedim mesajı sen de oldu. Yani çok değer verirken birden bu hareketi çok rahat saçmalık. Bir arkadaş var ortak onada bana güvenmiyor mu falan demiş de? Neyine güveneyim pardonn bu arada arada özlüyorum ne yalan söyleyeyim yani her yerden engelli ama benim numaramı silmemiş be engellememiş de
Uzak mesafe sevgili?