Sevgili Uzak mesafe?

babamlarla yaşıyordum ama eşinin davranışları yüzünden mecburi olarak artık artık annemlerde kalıcam kardeşimle beraber ve yeni şehrimle eski evimin arasında 350 km var orada her seyi bırakıxam sevgilimde uzun süredir zaten 1seneye falan buraya gelecegini söylüyordu benimde buraya gelmem netlesince baya sevindi hemen gelirim o zaman ne kadar erken o kadar iyi fakan dedi zatem iş için gelicekti aslında ben cok üzüldüm babamlarla ve eşiyle bir sürü sorun yaşafık buraya yazmayacağım kadar kötü ama cokta mutluyum hayallerim gerçek oldu artık ajnemle yaşayacagım okul vs icinse baya yalnız hissediyorum sevgilimden gerekli desteği görmediğim gibi kendiside nazlanmaya basladı iste annemsiz nası olcak zart zurt falan anneme senin tamamen Ankara 'da kalıcagını söyledim şimdi iş içinde izin vermicekler senin için geldigimi düsünücel falan dedi napıyor cayıyor mu anlamwdım belki hic görüsemeyiz falan anlayamadım bide bemim moralim baya bozuk iste hic cekilmiyon givi sehler söyledi sojra özür diledi ama anlam veremiyorum sanırım gelmicek zorlanacagı icin gelse de uzun sürecek gibi nası olcak uzak mesafe1 yıla yakındır beraberiz bi kac güne bir yıl olcak yazın falan ayrı kaldım 1 2 ay cok zkrdu ama gene beraber oldugumuz icin devam ettik simdi nasıl olur sizce ve neden böyle yapıyor

Sevgili Uzak mesafe?