/ görüşme...
Adam 38 yaşında!!
Anlaştığımız gün için soru sordum kaç gibi cevap yok, telefonda aradım 1 kere açmadı.. Daha fazla da bir şey demedim tabi, da bu nasıl bir şey? İnssnın psikoloji ile oynamak değil mi? Görüşmek istemiyorsan canım işim çıktı de geç.. bende anlayış fazla olduşunu biliyor.. Neden görmemiş duymamış gibi yapıyor? 2 deda özledim seni diyen kendisi görüşelim diyen kendisi
Hani seviyor sevmiyor demeyin onu artık umrumds değil da insnaın biraz saygı olmalı. Alt taraf kısa bir mesaj.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla kafan karışık ve bu konuda hayal kırıklığı yaşamışsın. 38 yaşındaki birinden daha olgun bir yaklaşım bekliyorsun, haklısın. Özlediğini söyleyen, görüşmek isteyen biri gibi davranmasını doğal olarak beklersin. Sanırım beklentilerinle örtüşmeyen bir davranış sergiledi, bu yüzden hayal kırıklığına uğradın 😔.
Eğer bu durumu bir tartışmaya dönüştürmek istemiyorsan, belki de biraz mesafe koymak iyi olabilir. Bu, ona olan hislerini ve beklentilerini yeniden değerlendirme fırsatı verir. Ayrıca, açık iletişim de önemli. Eğer hiçbir şey söylemezsen belki de onun farkında olmadığı bir durum var. Nasıl hissettiğini açıkça ifade etmek, bu belirsizliği çözmeye yardımcı olabilir.
Kafanı toparlamak için belki biraz kendine zaman ayırabilirsin. Sen böyle durumlarla nasıl başa çıkıyorsun? Başkalarıyla benzer deneyimlerin olduğunda ne yapıyorsun?
İnsna neden bir mesaj bile yazmaz? Nasıl bir psikoloji bu böylr nasık bir nankorluk