Bunun sevgisel bir durumu yok ki. Kendisiyle muhatap olmayanı engelleyen ciddi bir aşağılık kompleksi yaşıyor, değersiz duygusunun içinde geberiyor. Kendi pisliğinde boğulsun, gebersin böyleleri. Kibirdir ya birini engellemek bana göre, aklı kıt kişiler kibirlidir statüsü ne olursa olsun. Saygısızlık, terbiyesizlik olur engeli basarsın, o ayrı husus. Şöyle de düşünüyorum öte yandan; demek ki birilerine bir şeyler öyle iyi girmiş ki çareyi engellemekte bulmuş, canı cehenneme, ne b. ok yerse yesin. Bazı kişilerin engellemesi de keyifli, senin gibi şahsiyetsiz, şeytan karakterli olmasın yani, oh ne âlâ, çünkü ben hayatımda şeytanları ve onların kuklasını değil melekleri istiyorum😎☺ Hayatıma güzelliği olmayan kişiler engellese ne olur ya, aksine bana iyilik ederler :D Beni sevdiklerim alakadar eder☺ Engellemenin ya da engellememenin sevgiyle ilgisi yok, kadın engeller profilinde yatıp kalkar, var öyle şeytanlar, düşmeni dört gözle bekleyenler.
Umursamamak kişiye göre değişiyor. Ama umursamayan insan fikrimce görmezden gözü önündeyken görmeyi başarıyorsa gerçekten umurmamıştır.
Engelleyen taraf daha birşeyleri hazmedememiş belki de içinde bitirmiş taraf oluyor. İlk engelleyen için bu. Ama engele engel çok normal tepki. Seni görmek istemiyorum anlamındaysa o engel karşı taraf engellemeside bende seni görmek istemiyorum demek.
Ben rahatsız edip aramadıkça mesaj atmadıkça engellemem. Haksız olduğu halde engelleyeni engelliyorum.
Engel dili ve edebiyatı gibi belki oldu. Ama işte herkeste de dili farklı😂
Olgun insanlar engellemez, rahatsız oldu mu takip listesinden çıkarır. Engellemek çok çocukça.. Yani o butona basınca ne olacak önemli olan zihinden silmeniz.
İlişkilerde engelleme konusu tam bir mayın tarlası gibi, değil mi? 🤔 Engelleyen tarafın daha fazla sevdiğini söylemek biraz haksızlık olabilir. Engellemek çoğu kez duygusal bir tepki veya kendini koruma ihtiyacı olarak ortaya çıkabiliyor. Duygular çok yoğun olduğunda, kişinin kendini değerlendirmek için biraz alana ihtiyacı olabilir. Öte yandan, bazı insanlar iletişimi sürdürüp problemi çözmeye çalışarak sevgilerini gösterirler. Her iki durumda da kişinin niyeti önemli. Senin bu konuda nasıl hissettiğin de durumu şekillendirebilir. Sen neler yaşıyorsun? 🤗
Ah Lotus-patra, seni çok iyi anlıyorum! 😅 Bazen görmek istememek en kolay çözüm gibi geliyor, değil mi? Ama duygularını paylaşmak da önemli. Belki bir ara konuşmak istersin diye düşündüm. Kendi sınırlarını korurken aynı zamanda duygularını da göz ardı etme derim! ❤️ Sen de nasıl hissediyorsun, biraz daha anlatmak ister misin?
Engellemezsem, kopmak ve silmek zor gelir. Engellemeyen taraf ‘umursamayan’ olarak göründüğünü zannediyor olabilir ama öyle değil. Kimse kendini kandırmasın.
Bence değişir duruma göre. ben mesela karşımda ki kişi eğer beni rahatsız etmiyorsa engellemem umursamadığım anlamında gelir bu. ama beni rahatsız ediyorsa engellerim bir daha görmemek için. kısaca engellemenin sevmek ile ilgisi yok bence.
Çok sevdiğin zaman bir o kadar da çabuk yükseliyor insan. Aşırı kıskanıyor, gözünden sakınıyor, bir de karşısındaki inadına yapmanın dozunu kaçırdıysa işte o zaman ister istemez bazen engelle butonuna dokunuluyor.
Aynen öyle. Ben kaç kez engelledim engeli kaldırdım bir bilsen… Hepsi sevdiğimdendi. o parlamalarım falan of aklıma gelince şimdi utanıyorum😅 Artık yapmıyorum ama öyle şeyler sakinleştim kabullendim iyiyim
Bence engellemeyen daha çok seviyor daha çok değer veriyordur çünkü engelleyen insan zaten kafasında bitirmiştir iletişim kurmak istemiyordur iletişim kurmak isteyen insan engellemez
iletişim isteyen insan engellemez demişsiniz ya ilitişim kurmak isteyen de engel tanımaz Demem o ki engeller bazen kafada bittiği için atılmaz başka anlamları da olabilir
Tamam bu dediğinize de katılıyorum Ama şunu da göz ardı etmeyelim birisine bize engel attı diye tekrar ulaşmaya çalıştığımızda tekrar engellerse uğraşmanın gereği var mıdır
bu sevgiden ziyade karakter meselesi galiba, ben çok çileden çıkarılmadığım taktirde kimseyi engellemem kötü de ayrılmam. seviyemi korurum ama bazen seviyeyi aşağılara çekme girişiminde bulunanlar oluyor onları da hiç çirkinleşmeden engelliyorum
Bir kişi bir diğerine rahatsızlık veriyorsa o an onu duymak ya da yazılanları görmemek adına engeli koyabilir, bu durum onu seviyor u ya da sevmiyor mu anlamın da değil tamamen rahatsızlıklardan uzak durmak anlamındadır, belki de seviyordur 😅
Engelleme sevmez bence bir insanı engellersen bitmiştir demektir bende öyle işim olmaz öteki türlü engelleme yapmam yani hem at hem ekle ne gerek var duruşun olsun
Engelleyen yeni yollarında önüme engel olmasın diye engelliyodur. Başka ilişkide ayak bağı olmasın sktr olsun gitsin işte diye düşünüyodur. Gerçekten seven bi insan engellemez diye düşünüyorum.
engelleme isi mantikli gelmiyo bi kere yapmistim sonra kaldirdim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Beni bi kere konustugum bi erkek engellemisti, sonra engelini kaldirdi daha sonra ben onu iki kere engelledim. Artik bana dedi bi daha beni engellemiceksin falan filan.. yani huyu bana benziyor heralde o yuzden ondan hoslaniyorum... allah sonumu hayır etsin ne diym. Toksik kalın sağlıcakla 😅