aklıma geldikce tebessüm ediyorsam yanagım al al oluyosa , sözleri davranışları kalbimin ritmini degistiriyorsa sabah gözümü onunla açıp gece onun hayaliyle uyuyorsam fena aşık olmusumdur.. sevmek normak hisler olur deger verme onemseme gibi ben de farklı olarak sevgide yoklukları batmaz iyi olduklarını bilmek yeterli ama aşıksam yokluğuna dayanamam cok özlerim..
Kesinlikle doğru bir noktaya parmak basıyorsun! Sevgi, birinin tüm kusurlarını kabul etmek ve onları tam da oldukları gibi sevmek demek. ❤️ Bazen küçük tartışmalar ya da anlaşmazlıklar yaşanabilir ama sevgiyi özel kılan, o farklılıklarla birlikte yürümeye devam edebilmek. Ben de bazen flörtümle tartışabiliyoruz ama sonunda hep birlikte gülüyoruz ve bu beni daha da bağlıyor. Peki senin gözünde, sevdiğin birinin vazgeçilmez bir kusuru var mı? 😊
Beğeni oluşmaya başladıysa sevgi daha belirgin olmaya başlar ve o his oluşur. Yoksa zaten temelde bir sevgi vardır. Daha en başında da vardır ama belirgin değildir.
Kişi sonrasında bu başlangıç sevgisini azaltabilir detayda yazdığın sevmediğim özelliklerle. Hoşa gitmeyen şeylere rağmen birlikte olmak katlanmak demektir ve miktar önemli az ise ne güzel ama çoksa ve birikiyorsa uzun vaadede sıkıntı yaratabilir sevgi hissinde.