AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevilmek garip bir Duygu. Sanki 2. bi annenle konuşuyormuşsun gibi karşındaki kadının sana anne şefkatine benzer ilgi vermesi tadılması gereken duygulardan biri.
Özgüven problemi bende de var bunun için sosyal etkinliklere katılmayı deneyebilirsin ya da enstrüman çalmayı
Mesela ben dilenci ablanın yanına gidip sohpet ediyorum çocukları öpüyorum bu özgüven geliştirirmi ve normal insanlarlada konuşuyorum özgüvenim gelişsin diye gelişirmi peki
Ortada hiç muhabbet yokken gidip konuşabiliyorsan zaten özgüvenin yerindedir sosyal anksiyen de yok anladığım kadarıyla dış görünüşten dolayı bi özgüven problemin mi var
Evet var aslında çok zeki birisiydin eskiden ama o aklımı kayıp ettim
Önce kendinle barışık ol dış görünüşünü istediğin zaman değiştirebilirsin sadece azim gerekli
Müzikle ilgilenmek sonrasında konser vermek kalabalık karşısında konuşmak bunlar seni geliştirir
Maymun iştahlıyım yani ne demek istiyorum hevesim Çapuk geçiyor eğer kendiniz bir işi başlayıp bitiremiyorsa özgüven gelişmez sorun orada ya
Özgüven kişinin kendine duyduğu güven değil mi? Kişi kendine güveniyorsa sizin söylediğiniz insanlarla konuşma, çocukları öpme vsvs yapabilir. Sizin probleminiz özgüvenle ilgili değil sanırım bi işi başlatıp bitirmek disiplin ve motivasyon ister sizde bunlar eksik
Gerçekten öz güven sorunum yok mu bende
Ben sizde özgüven sorunu görmedim özgüveninde problem olan birir sizin yaptıklarınızı yapamaz
Size tavsiyem kendinizi disiplinli ve motivasyonlu bir şekilde hazırlayacak bir hedef belirleyin
Hedef belirleyemiyorum ki arkadaşlarım ehliyet aldı ben senelerdir yazılamadım dün konuşuyorduk sen ne zaman alıcaksın diye onlara dedim ki tabi gerçek sıkıntımı söyleyemedim dedim ki biraz sıkıntılarım var aslında büyük derdim yok benim dertlerim şunlar içimde hiç bitmek bilmeyen sıkıntı kafaya eskisi kadar takmıyorum bide ehliyet alamıyorum yazılsam sınav günü gelse ya yapamazsın eskiden bazı insanlar sen yapamazsın diyorlardı bana telefondan ehliyet sınavı çözdüğüm zaman sen telefondan geçemiyorsun gerçekte hiç geçemezsin dediler ne zaman ehliyete yazılma aklıma gelse bunları hatırlıyorum ve hevesim geçiyor
İşe baslamadan kötü şeyleri düşünürsen yapmazsın zaten insanların laflarıyla yola çıkılmaz yoldan da dönülmez onların laflarına bu kadar takılma ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşünmek aşırı düşünmek hatta düşünmekten bişey yapmamak anksiyete bozukluğu belirtisidir en kısa zamanda kimsenin sözüne bakmadan bi psikiyatristle görüşün
Psikiyatri yapabilecek çok insan varda çevremde ben konuşmuyorum siz gittiniz mi ve ne gibi faydaları var
Ben gitmedim ama kız arkadaşım anksiyete bozukluğundan dolayı düzenli olarak gidiyor benimle konuşması büyük oranda onu rahatlatıyor ama tıbbi olarak destek alması ayrı bir şey çoğu gece göz kırpmadan 0 uyku ile düşüncelere dalıyordu ama şu anda mışıl mışıl uyuyabiliyor faydası çok var
Anladım kız arkadaşını üzme inşallah aklında hep cinsellik olmasın iyi geçin onunla mutluluklar dilerim
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim hoşcakkal konuştuğun için iyi geceler
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. İyi geceler.
İyi hissetttiriyorsa
Ama kötüde hissettiriyor her ikiside var
Beni üzüyorsa o zaman sevmiyor demektir
İlgi görüyorsam
Hmmmm