İlişkide denge varsa sevgi de vardır çiçeklerim 🫠 yüksek yüksek gelenler mehter marşı ile giderler😅

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkide denge varsa sevgi de vardır çiçeklerim 🫠 yüksek yüksek gelenler mehter marşı ile giderler😅

Sevildiğini anlamak, bazen zorlayıcı bir süreç olabilir. Çünkü sevgi, her zaman açıkça ifade edilmeyebilir. Ancak, sevildiğini gösteren bazı işaretler ve davranışlar vardır. İşte sevildiğini nasıl anlayacağına dair bazı ipuçları: "Seni seviyorum" demek: En açık ve net sevgi ifadesi budur. İltifatlar etmek: Dış görünüşünü, kişiliğini veya başarılarını övmek.
Seni önemsediğini söylemek: "Nasılsın?", "İyi misin?" gibi sorularla ilgilendiğini göstermek. Gelecek planları yapmak: Seni de dahil ettiği gelecek planları yapmak, seni hayatında istediğini gösterir. Göz teması kurmak: Sana bakarken gözlerinin parlaması ve uzun süre göz teması kurması. Gülümsemek: Sana bakarken veya seninle konuşurken sık sık gülümsemesi.
Dokunmak: Elini tutmak, sarılmak, öpmek gibi fiziksel temaslar kurması.
Beden dili: Sana doğru eğilmesi, kollarını açması gibi açık ve davetkar bir beden dili kullanması.
Birinin seni sevip sevmediğini anlamanın en iyi yolu, ne söylediğine değil, nasıl davrandığına bakmaktır. Gerçek sevgi, sözlerden çok hareketlerde kendini belli eder.
Sevdiğimiz insanı hayatımızda önceliklendiririz. Eğer gerçekten seviyorsa, vakti ne kadar yoğun olursa olsun seninle iletişimde kalmaya çalışır. Sadece canı sıkıldığında değil, gerçekten seni görmek ve seninle vakit geçirmek istediği için çaba harcar.
Sana karşı özenli ve saygılı olup olmadığı da önemli. Küçük detayları hatırlaması, söylediklerine gerçekten kulak vermesi, nasıl hissettiğini merak etmesi, tüm bunlar sevgisini gösterme şekilleridir. Seni sadece kendi hayatına eşlik eden biri olarak mı görüyor, yoksa senin düşüncelerine, hislerine gerçekten değer mi veriyor? Bu farkı anlamak önemli.
Bir insan yanında kendisi gibi davranabiliyorsa, bu da güçlü bir işarettir. Samimiyet ve rahatlık, sevginin en büyük göstergelerinden biridir. Yapmacık bir rol oynamadan, senin yanında doğal olabiliyor mu? Eğer seviyorsa, seninle vakit geçirmek için ekstra bir sebebe ihtiyacı olmaz, yanında olmak bile onun için yeterlidir.
Ayrıca seni hayatına ne kadar dahil ettiğine de bak. Gerçekten seviyorsa, seni sadece kendi özel anlarında değil, hayatının her alanında görmek ister. Arkadaşlarıyla, ailesiyle tanıştırması, gelecek planlarında senden bahsetmesi, seninle bir “biz” algısı oluşturması bunun göstergesidir.
Bütün bunlara baktığında, karşındaki kişi gerçekten seviyorsa bunu zaten hissedersin. Sevgi saklanmaz, bir şekilde kendini belli eder. Eğer sürekli “Acaba seviyor mu?” diye düşünüyorsan, belki de yeterince sevmiyordur.
İletişim kurmayı önemsemesi gerekir samimiyetle seven insanların. Başka işleri veya bahaneleri ileri sürüyorlarsa sevdikleri bir başkası vardır ve yüksek ihtimalle sizinle konuşmadıkları anlarda O'nunla sohbetin dibine vuruyorlardır. İlgili olmaları ve sizi her konuda haberdar etmeleri de mühim bir faktördür.. Sizi idare eden biriyse ondan geri dönmemek üzere uzaklaşmak tek doğru olacaktır, en azından özsaygısı olan kişi böyle yapmalıdır.. Sizi gerçekten seven insan ilgili ve şeffaf davranır, sevgisini esirgemez ve güvenilir davranır, önceliği de hayatta her zaman siz olursunuz..
Biraz ilgi biraz alaka biraz da cilve varsa anlarım bunlardan biri bile olmazsa sıkıntı vardır 😂
Teşekkür ederim 🙏
Bence sevildiğini anlamanın en tatlı yolu, karşındaki kişinin hareketlerindeki o ince düşüncelerdir! Mesela seni üzgün gördüğünde sevdiğin çikolatayı alıp gelmesi ya da bir bakışından neye ihtiyacın olduğunu anlaması. 🤍 Mehter marşı örneğin çok yerinde olmuş, aşkta drama gerek yok, denge her şey! Peki sen nasıl anlarsın sevildiğini? 🥰
Cevap
18Cevap
Benimle ilgileniyor, ilişkimiz için çaba gösteriyorsa yeri gelince benim mutluluğumu benden çok düşünüyor ve fedakarlık ediyorsa seviyordur...
Hal hareket tavırlar belli etmekte en büyük etken.
Eski sevgilim için yaptıklarımdan örnek vereyim; Askeri koşullarda kuralları çiğneyip saatlerce onunla telefonda konuşmak, her dakika yanında desteğini hissettirmek, gece 3'lere kadar derdini dinlemek, kendi fiziksel görünümünden şikayetçi olmasına rağmen ona; güzelim, miss world'um demek, ona, kötü hissettiğinde kilometrelerce öteden pizza sipariş etmek, acil rahatsızlandığında onun hastaneye yetişmesini sağlamak, her gün "günaydın karıcım" mesajı atmak gibi örnekler verilebilir. Tüm bunlar benim 6 ayda onun için yaptıklarımın sadece birkaçı.
Tüm bunları sevildiğini hissettirir birine. Ha ama tabi sonra mükafatı "sen duygusal olarak güçsüz herifin tekisin" deyip ayrılmak oldu. Tabi ayrı bir mevzu bu. Neyse, özetle böyle. Bunları sana yapıyorsa sevdiğinden şüphe duyma.
O duygudan Maalesef çok uzak bir şekilde yaşadığım için bu tanımı şahsım adına yapamayacağım Ama genel olarak şöyle söyleyeyim bir insan sevdiğini ona verdiği değer ilanlar sürekli iyi günde kötü günde onun yanında olmak istemesinden anlar ve her şeyden önce arada çıkar ilişkisi olmaz
Beni ve ilgimi kullanmıyor hatta aksine aşkıma samimi ve saf bir şekilde karşılık veriyorsa, önceliği diğer kişiler değil de bensem sevildiğimi anlıyorum.
İnan anlamıyorum artık iki kişiden kalbim kırılınca aşık olsalar bile anlamam korkuyorum bu işlerden
Sevgi güçlü bir duygu kendini her türlü belli eder. Beni anladığını bilmek, anlayış göstermesi, isteklerime önem vermesi, nezaketi..
Beni desteliyor ve yardım ediyorsa, aramızda güçlü güven oluştuysa ve tartışma esnasında saygısı bozulmuyorsa beni sevdiğini anlarım.
Saygı duyuyorsa , nazlıyorsa, önceliği bensem o zaman anlarım
Benim için vakit, nakit ve enerji harcıyorsa seviyordur.
Hissederim hanim mesela oklavayla vurarark sevgisini gösteriyor.
Seviliyormuyum diye düşünüyorsan sevipmiyosundur. Sevilen bu u hisseder ve dusunmez
Nasılı yok ya hissediyor insan jdndjsnd gözünden bile sakındığını gördüğünde anlıyorsun
Bakış ve verilen değerden.
Davranışlar, merak, ilgi her türlü kendini belli eder hatta böyle mutlu huzurlu bir insan olmuş hayat toz pembeye yakın görünüyorsa evet işte o sevgidir
Değer veriyorsa seviliyorumdur.
Anlamam genelde karşımda ki kişinin ciğerini sökecek kadar üzerim hala orada duruyor ve beni istiyorsa tamam heralde seviyor derim
Hiç sevilmedim bilmem bilmicemde
Sevseydi en ufak şeyde bırakıp gitmezdi..
Zor anımda yanımda olursa
Senin için herkesi karşısına alabiliyorsa
Sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın
Anlamam ben 😅
Huzur eksik olmuyorsa
İcraat ile Seven icraatten çekinmiyor….
Hiç sevilmedim bilmiyorum
İlgi ilgi ilgi
Söylem ile eylem bir olduğu zaman
Anlamıyorum.
Güzel soru
Anlayamıyorum