Kz ardakaşım sürekli benimle kavga ediyor?

Merhaba instagramdan tanıştık bir süre orada yazştık sonra wp a geçtik neyse konu bu değil bu kız benimle bir soğuk oluyordu bir sıcak içim ısınmıştı ona her şeyimi anlatmıştım ama benim durum çok zordaydım yine onu seviyordum bu kız bir şeyler oldu aramızda benden ayrldı 1 gün sonra ise başka birisini aldı takibe sonra onunlada ayrıldığını farkettim bu sürede bunu gözlemiyor hemde unutmağa çalışıyorum zaten o başkasını takibe aldığı anda benim gözümden düşmüştü. Sonra 1 hafta sonra bana yazmağa başladı foto gonderdi oyle başladık bu arada sadece benim isteğimle 2 kez buıuşmuştuk. Barıştıktan sonra 5 gün felan sonra ben yine bunu görmek istedigmi soyledim buda 3 gun sonra goruselim dedi sonrasnda bendr tamam dedm uzatmadm ne kadar özlesemde fakat o gün geldiğinde çok hastaym başm falan ağrıyor ses atmıştı bana vatsaptan ama sesi çok yapımcı gibi duruyordu şüphelendim. Çalıştığı işin önüne sırf benimle gitsin diye geldim ama o asla bunu kabul etmedi ve bana saygısızca davranıp ben ondan haber beklerken o çoktan metrobüsteydi bana öyle yazdı. Neyse bu olayın üzerinden 1 gün geçti zaten çok yapmacık geliyordu bu olay bana çünkü hiç inanmıyordum sonrasında evdemisin seni gormek istiyordum yazdm o da bana ben seni gormek istemiyorum hastayb atesim var ve disari çıkamam dedi bende eyvallah dedim. Sonra biraz düşünüp ona yazdm dedim ki bana konum at inananaym madem bana guvenmiyorsun bana inanmiyorsun tamam sen kendini ıspatla o zaman. Oda gelme istemiyorum dedi ben ona soyledim ki zaten gelmiycem ve evinin yerini biliyorum sadece evdemisin degil misin onu anlamak istiyorum. Oda amcamlardaym işte bugun saat 15 ten sonra geldik dedi. Bende ona çok yalancıymışsın hatta ben onun için ilaç falan almıştım çikolata falan kızın gönlünü alaym işte hasta onu düşündüm baya hemde ama o bana yalan söyledi ateşliyim dışarı çıkamıyorum yalanını söyledi ama kendi keyfindeymiş. Sonrasında işte kavga ettik yazıklar olsun falan söyledim ona ben onu çok seviyorum ve hala unutamiyorum kız bu arada namaz falan kılıyordu tesettürlü biriydi başka olaylarda olmuştu ama çok fazla yazmıycam sizce ne yapmalıyım?

Kz ardakaşım sürekli benimle kavga ediyor?