Kız arkadaşım sürekli tartışıyor benimle?

3 haftadır beraberiz, birinde kafede diğer arabada en sonda piknik yaptık. Arabada görüştüğümüzde ikinci buluşmaydi yakınlaştik biraz ileri gittik. Ve o günden sonra arabaya gelmek istemiyorum diyor. Yarın yine buluşacaktik bir saatlik vakti tek var kafede oturalım dedi. Arabayla alayım dedim yok olmaz istemiyorum her şey svsmek vs değil dedi. Bende ne alaka o olmayacak hatta elini bile tutmam sen istesen bile yakinlasmam sadece gezeriz dedim ısrar ettim ben sana sadece bir sevgili değil her şey olacak biriyken her çabayı gösterirken böyle yapman çok yanlış benim gibi kimse sana iyi niyetli olmaz sen ise sevdiğim olduğun halde yabancı biriymisim gibi arabama gelmiyon dedim. Benimle yine tartıştı yarın gelmicem kendinide sürekli övme yeter git başımdan falan dedi sürekli en ufak şeyde bile direk küsüyor mesela 3dk geç yazsam kimle konuşuyon neden geç geç yaziyon diye triplere giriyor kesiyor konuşmayı ama yanıma gelincede kendisi yapışıyor sarılıyor öpüyor. Bende neyse yarın birazcık hatrim varsa ozaman kafeye gel yüzyüze konuşalım ikimize yazık etme falan dedim iyi geceler deyip çıktı. Ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim cidden sinirden duvarlara artık yumruk attım bunu nasıl adam gibi yola getirebilirim
Kız arkadaşım sürekli tartışıyor benimle?