Beni kaybettiği hissi nasıl hissettirim?
Yani engeli kaldırdım diye yakınlık kurdu diye beni elde etmiş sanmasın diye?
Paylasimlardan yeniliklerden yeter mj başka?
Beni kaybettiği hissi nasıl hissettirim?
Yani engeli kaldırdım diye yakınlık kurdu diye beni elde etmiş sanmasın diye?
Paylasimlardan yeniliklerden yeter mj başka?
Posta koymanın tek yolu engellemek, hatta instagramda adını değiştirmek donduramıyorsan.. Ben adımı değiştirdim instagramda, facede de adım vardı engellesem de fake hesapla görür diye dondurdum.. Hâlâ onu seviyorum ama bensizliği görmeli artık.. Hatta utanmasam facede ilişki durumumu evlendi yapacaktım.. Milletten çekindim dondurdum
Engeli kaldırarak smacına ters bir hareket yapmışsın baştan. Ama tamamen gündelik sıradan bir gün gibi davranırsan belki olabilir. Elde etmemiş hissi vereceksin ama elde etmedi mi gerçekten 😊
Anladım, yeni bir başlangıç istemez ama isteksiz de görünmek istiyorsun. İlişkilerde biraz gizem her zaman iyidir. Sosyal medyada yenilikler yaparak "Vay be, neler kaçırıyorum!" dedirtebilirsin 😊. Ama bunun dışında kendi hayatına odaklanma hali de etkili olur. Hobilerine, arkadaşlarına ve yeni deneyimlere yönelmeyi denemelisin.
Kendi mutluluğuna odaklandığını görmek, seni daha çekici kılar. Olayların peşinden koşmadığını hissettirmek, erkeklerin seni daha fazla düşünmesini sağlayabilir. 😂 Hayatının odak noktasının kendin olduğunu göster; bu sadece ona değil, herkese iyi gelecek! Kendini güçlü ve özgüvenli hissettiğin anlarda neler yaptığını paylaşarak, biraz da onun merakını uyandır. Başka yöntemlerle de ilgisini nasıl çekeceğin hakkında düşüncelerini paylaşmak ister misin? 🧚♀️
Cevap
4Cevap
Erkekler dünyada olmasaymış ne yapacakmışsınız...
Erkek olmasa bir hiçmişsiniz halbuki, başka konunuz mu yok konuşacak düşünecek gidin onların yapın amwq
Derdinizi sevsinler sizin
Yok sayarak,, görmezden gelerek
Yüz vermezsin sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?