NEDEN BÖYLE? Ben düzgün birini nasıl bulabileceğim?

Sıkıldım. Kendi hayatımdan dünyanın iğrençliğinden, her şeyden. Mesleğim var, severekte yapıyorum kaç yıldır. Mobinglerden daraldım çıktım işten, dinlenmeye çalışıyorum biraz. Yıllardır her yerde aynı modeller; mobing apt*l apt*l insanlar. İnsanı sömürmekten başka bir şey yaptıkları yok. Şimdi piyasa durgun kafama göre bir yer bulamadım ama biliyorum ki gireceğim yerde de yine mutsuz olacağım bilmiyorum ya cidden.
28 yaşındayım halen hayatımda biri yok, işin komik tarafı da ne biliyor musunuz? Çirkin silik özgüvensiz biri de değilim ve buna rağmen bu durumdayım çünkü adam akıllı düzgün erkek yok. Hepsinin amacı başka, sadakatsizler ne istediklerini bilmiyorlar sevmeyi bilmiyorlar saygı yok anlayış yok. Hep toksik tiplerle dolu daha çok. Sadece MUTLU olmak istiyorum artık ya.
Ben kafama göre birini nasıl bulacağım? Ortam diyorsanız iş yerinde yoktu spora gidiyorum orayı saymakta istemiyorum aslında çünkü hep zibidi tayfa. Çıldırtıyorlar insanı artık. Napiyim görücü usulü mü birini bulayım bunu da benim yapmam imkansız zaten o ayrı da

NEDEN BÖYLE? Ben düzgün birini nasıl bulabileceğim?