Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAramakla bulunacak bir şey degil bu. Karşına ne zaman çıkarsa
25 Yorumla
Soran1 yılÇıkmıyor İzmirli
- 1 yıl
Vakti gelmemiş demek ki
Soran1 yılGelse hayır demezdim biliyor musun
- 1 yıl
Valla üzgünüm ama yorumlara verdiğin cevapları görünce insanların neden uzak durduğunu kısmen anlıyorum. Sen bu genellemelerle insanların kalbini zor kazanırsın. Sana tavsiyen biraz bakış açını değiştir
Soran1 yılBen ciddi düşündüğüm her kıza şey demiştim. Senin hayatında bir tek erkek ben, senin de benim hayatımda bir tek kadın ol diye. Bunu saçmalık olarak görenler mağara adamı mısın diyenler benim hangi erkeklerle konuşacağıma sen karar veremezsin istediğim erkekle konuşurum diyenler beni yedeğe alanlar tamam diyip başka erkeklerle flört edenler. Ben buna rağmen az da olsa düzgün insanların olduğuna inanmaktayım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılİşyerinden veya bir etkinlikten olabilir, mesela tiyatro.
11 Yorumla
Soran1 yılİşyerinden olmaz
Ben bulmayı bıraktım varsa kader de o beni bulur yoksa zaten yoktur.
01 Yorumla
Soran1 yılYok, o erkekler için işlemiyor
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Ailene söyle senin icin aracı olsunlar.
131 Yorumla
Soran1 yılBen öyle istemiyorum ya öyle isteyince yanlış anlaşılıyorum
Soran1 yılSanki başarısızmış izlenimi. Ayrıca sıkıntılı kızlarını evlendirmek isteyenler de çok.
- 1 yıl
Ahahahs ya ne alakası var. Görücü usülu görüsenlerın çoğu flört etmek zor gelen, günah gören temiz aile kızı oluyor. Bence insanın kendi buldugundan çok daha garanti. Benim yakın arkadaşim 1 yıl görüştüğ kişiden yeni ayrıldı. Annesine açık açık dedi. Benim bulduklarımla olmadi bir de sen bul diye. Olabilir yani.
Soran1 yılŞimdi söylediklerim yanlış anlaşılmasın ama görücü usulü en ideal yöntem. Ama bu durumda da karşı tarafı çok beklentiye sokmuş da oluyoruz
Soran1 yılEe tanımaya çalışıp bana uygun olmadığını öğrenip sonradan açıklarını öğrendim belki zorla mı. Böyle şeylerle karşılasan biriyim
Soran1 yılVallahi çevremde yok ki böyle ahlaklı işinde gücünde olup başka erkeklerde ilgi aramayan sadece tek bir erkeğe sadık olabilecek. Büyükşehirdeki kızlar gerçekten çok sıkıntılı
Soran1 yılAslında bu kadar dert ettiğim yok ya, çok ciddi görünmüşüm sanırım. Miamideyim 😂
Soran1 yılAhlak edep kalmamış ki insanlar cadde kenarlarında bikini ile geziyor kendilerini sergiliyorlar ne utanç verici. Ben nasıl oradan birini bulacağım
Soran1 yılŞaka yapıyorum be İstanbul'da yaşıyorum ama pek de farkları yok 😂
Soran1 yılBelirli semtleri Miami gibi. Neler var neler 😂
Soran1 yılBen de daha muhazakar bir semtteyim zaten 😂
Soran1 yılO kadar da açmaya gerek yok bence hehe. Sen neredesin
Soran1 yılSeninki de muhafazakar yer mi 😂
Soran1 yılBana seçenek verme
Soran1 yılGene seçenek
Soran1 yılHep seçenek veriyorsun
Soran1 yılDerdim yok benim
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılAnnen bulsun sana
13 Yorumla
Soran1 yılOlur ablam
- 1 yıl
Hocam diyecektin evladım
Soran1 yılGit onu öğrencilerine söyle ablam
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHayırlı yaz 3131 sm atin beyfendi secenekler cebine gelsin
01 Yorumla
Soran1 yılOha şaka yapıyorsun
1 yılKöyden
11 Yorumla
Soran1 yılSırf görüşmem için köyden kız mı getirtecem buraya
1 yılBulunacağına inanmıyorum. Aşk tesadüfleri sever
13 Yorumla
Soran1 yılÖncelikle film önerin için teşekkürler ama romantik film izlemiyorum ve istersen ben sana film önerebilirim. Sen inanmıyorsan bulamazsın da
- 1 yıl
Ya. 😄 ciddi dedim
Soran1 yılFarkındayım da ben tesadüflere pek inanmam kader varken
1 yılKurslarda oluyor
110 Yorumla
Soran1 yılKur'an kursu deme bana
- 1 yıl
Niye kanka ben ordan buldum
- 1 yıl
Düzenli yapıyoruz
Soran1 yılO kızlara ulasamam ben. Düzenli yapıyoruz derken
- 1 yıl
Ulaşırsın niye ki
Soran1 yılErkek almazlar çevrelerine ve toplu olarak gezerler
- 1 yıl
Kanka annen bulacak ordan
Soran1 yılAnladım
- 1 yıl
Düzenli yapiyoruz derken cidden öakdlssk
- 1 yıl
Anlayan anladı 😃😃
Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı. burada olmadığına eminim
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Zamanı geldiğinde elbet
01 Yorumla
Soran1 yılReis ne zaman
valla yok ben hafıza denk geldim her yol vardı
08 Yorumla
Soran1 yılO sahtedir
Soran1 yılTamam işte gene aynı. Zorla olmuş. İçinden gelip kendi isteğiyle yapanlar gerçek olanlar
- 1 yıl
Zorla ve dayatmayla yaşayan insanları örnek vermen saçma değil mi? Bir insan içinden gelerek yapıyorsa ona bakacaksın. Ya zorlamayla hafız olanları ya da baskıyla başını örtenleri örnek gösteriyorsunuz. Sonra da herkesi genelliyorsunuz herkes kötü diye. Şu genellemeleri de bırakın artık. Her yerde az da olsa iyi olan vardır. En kötü yer dediğiniz yerde bile güzel insan çıkar
- 1 yıl
Denk gelmemiş olması olmadığı anlamına mı geliyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılBizde denk gelemiyoruz maalesef.
081 Yorumla
Soran1 yılBelki görmezden geldiğiniz içindir
- 1 yıl
Denk gelemiyoruzki.
Soran1 yılAçıkçası bu cümleyi ortalama güzellikte veya üstü biri kuruyorsa hiç samimi gelmiyor bana. Kusura bakmayın ama erkeklerin çoğunu görmezden geliyorsunuz, görmüyorsunuz
- 1 yıl
Ahlaklı, kişilikli, edepli insanlara denk gelemiyoruz.
Soran1 yılAblacım neredeyse çevremde edepli adam akıllı erkeklerin hiçbirinin sevgilisi yok bakmıyorlar. Ama iti kopuk olanların neredeyse hepsinin sevgilisi var. Bunlara inanacak yaşı çoktan geçtim ben.
- 1 yıl
Bana denk gelmiyor.
Soran1 yılBazı kızları hep bozuk erkeklere çekilir
- 1 yıl
Bilemem.
Soran1 yılİşte bilmediğin için bu durumdasın çoğu kız gibi. Mutluluklar artık zor gelir size üzgünüm
- 1 yıl
Denk gelmediği için böyleyim.
Soran1 yılHer insana İlla birkaç kere denk gelir ömrü hayatı boyunca ama sen kabul etmeyeceksin. Çünkü haksız olmayı, hatanın sende olduğunu kabul etmek istemiyorsun her kadın gibi
- 1 yıl
Bendeki hata neki?
Soran1 yılSenin en büyük hatan önüne gelen herkesin haksız olduğunu sanıp kendini her zaman haklı sanman. Bu durumu çözmediğin müddetçe hiçbir zaman mutlu olamayacaksın
- 1 yıl
Ne alakası var konu nereye geldi.
Soran1 yılEe sen bana hatanı sormadın mı bana, ben de cevap verdim işte
- 1 yıl
Nerden biliyosunki benim kendimi haklı sandigimi
Soran1 yıl"Denk gelemiyoruz maalesef"
- 1 yıl
E öyle denk gelemiyorum ben ahlaklı birilerine.
Soran1 yılAynen iyi akşamlar
- 1 yıl
Yorumlara bakınca soruyu soran arkadasin acısı ve ciddi önyargıları olduğunu görüyorum. Kız sana insan gibi yorum yapmış. Orta veya güzel kızlar şöyle böyle diye genelleme yapıp kötüleyenler açıkçası tercih edilmiyorlar haklı olarak. İnsan öncelikle özgüvenli olmalı diye düşünüyorum
Soran1 yıl@Nightwalk35 Öncelikle gayet de özgüvenli bir erkeğim ve bundan hiç şüphen olmasın. Hadi şimdi seninle bir mantık dersi yapalım kısa olacak, var mısın
- 1 yıl
Neymiş o
Soran1 yılOrtalama bir kıza günde sanal olsun gerçek hayatta olsun kaç erkek yazar
- 1 yıl
İnan bana kaç erkeğin yazdığının zerre önemi yok. Çirkin kıza da yazarlar. Gerçi çirkin kız diye bir şey de yoktur da hani en az güzel kıza diyim. İsterse bin kişi yazsın kaliteli kız kaliteli olanı arar. 1000 tane erkek de yazsa çöp her zaman çöptür
- 1 yıl
Kaliteli insan sayısının azligini da düşünecek olursak ki tek kriter bu değil. Uyum, anlayış, saygı, sevgi, sadakat vs. vs. bunların hepsini bu uyumu bulmak kolay değil. Sanal veya gerçek fark etmez her yazmaya çalışanı ne sevebiliriz ne de güvenebiliriz. Bu o kadar basit degil
Soran1 yılSen daha tanımadan 1000 tane erkek yazsa da çöptür söylüyorsan sen bana cevabı vermiş oluyorsun. Hangimizin ciddi ön yargıları olduğu belli oluyor
Soran1 yılBundan sonrası zaman kaybı
- 1 yıl
Yazdığım şeyi anlamamışsın ki
- 1 yıl
Diyorum ki 1000 kişi de yazsa içinde kaliteli insan yoksa bir anlamı yok diyorum. Ha 1 tanesi kaliteli çıkar, seversin anlasirsin o zaman olur. Ama o uyumu yakalayamazsan 1000 tanesi de yazsa hiçbiri olmaz diyorum. Neyini anlamadın bunun? Ön yargı nerede burada?
- 1 yıl
Kaldı ki gördüğüm kadarıyla senin mantığın iyi olsun, güzel olsun, ahlaklı olsun, sana yazsın okey olur. Bunların hepsi lazım tabiki ama sevmek çok başka bişey. Allah kalbe o sevgiyi vermedikten sonra bir insan ne kadar iyi olursa olsun yine yapamazsın. O yüzden bir insanı hayatına almayı kendisine yazan kişi sayısıyla doğru orantılı olarak bakıyor olman komik
- 1 yıl
100 kişi çıkar karşına iyi veya kötü hiçbirine karşı bir şey hissetmezsin, 101. çıkar dersin ki tamam aradığım kişi bu
- 1 yıl
Her şeyi bu kadar basit görmeyi bırakın. Bazı şeyler nasiptir. Ötesine geçemezsin
- 1 yıl
Haklısın o kadar uzun açıklama yaparak sana karşı zaman kaybettim ama en azından yazdıklarımı anlayacak birileri görürse onlara faydası olur bu dediklerimin. İyi akşamlar
Soran1 yılBelli ki sen de benim söylediğimi anlamamışsın bu konuda. Bu işlere 18 yaşında başlasan 34 yaşına kadar koskoca 16 sene eder. 16 sene boyunca gelen bütün erkekler nasıl düzgün olmaz da sen tek kendinin doğru olduğunu düşünürsün. Bazen de hatayı kendimizde aramızda gerek var diyorum
Soran1 yılHmm iyi akşamlar
- 1 yıl
Bazen düzgün olsa da yetmez, sevgi, uyum vs. de gerekir dedim ama okuduğunu yine anlamamışsın. Diyecek başka lafım yok
Soran1 yılDört dörtlük birini arayan dört dörtlük bir yalnızlık çeker. Buradan da olsa başka yerden de olsa kim yazarsa yazsın her zaman ön yargınız olacak muhtemelen. Siz doğru insan olmadığınız müddetçe o kişi de size doğru olmayacak. Üslubunuzu bozmadan tartıştığınız için de teşekkür ederim azınlıksınız. İyi akşamlar
- 1 yıl
Ben dört dörtlük demedim. Çok açık ve net yazıyorum halbuki ama neden bir türlü anlaşılmıyor bilmiyorum gerçekten. Türkçe yazıyorum yani. Ben doğru bir insanım zaten. Başka doğru insanlar da var ama herkes birbirine uymaz. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Basit düşünmekten çıkıp biraz daha geniş açıdan düşünmen lazım demek ki anlayabilmen için.
- 1 yıl
Bak daha iyi anlaşılması için son kez madde madde yazıcam.
Her iyi insan her iyi insanla anlaşabilir mi? Hayır.
Her ahlaklı insan her ahlaklı insanla anlaşabilir mi? Yine hayır.
Her düzgün insan her düzgün insanı aşk anlamında sevebilir mi? Tekrar hayır.
Kalpleri ısındıran Allah. Ne kadar iyi olursan ol, karşındaki ne kadar iyi olursa olsun sevmiyorsan sevmiyorsundur. Bu kadar basit
Soran1 yılHer şeyi anlıyorum ben. Ne demek istediğini anladım. Ek olarak bir şeyler demiştim ben. Doğru insanım diye illa karşıma gelen doğru insanla birlikte olmakla kimse zorunda değil. Arada sevgi enerji aynı amaçlara sahip olmak espri anlayışı ten uyumu falan da falan diyorsun 🤦🤷
- 1 yıl
Ten uyumu hariç dediklerine evet. Ten uyumu diye bişey yok. Bu yeni yetmelerin uydurduğu söz öbeği. Bir insanı seviyorsan o konuda da her türlü uyumlu olursun zaten.
- 1 yıl
Madem dediklerimi anlıyorsun o zaman gelip de orta güzellikte veya üstü bir kız o kişiye denk gelmedik diyince samimi gelmiyor demeyeceksin
- 1 yıl
Kız haklı. Olunca oluyor, olmayınca olmuyor. Bunun guzellikle ne alakası var ya
Soran1 yılTen uyumunu bilerek yazdım 😁. Bunun için burada da kızlarla tartıştım bu ne diye ve hala ne olduğunu anlayamadım. Özetle her şeyin karşılıklı ve dengeli olması lazım. Çok seversen kaybetme korkusu yaşatırlar
- 1 yıl
Bazen karşına o kadar insan gelir hiçbirine ısınamazsın belki yıllarca. Sonra biri gelir hiç beklemediğin anda ona ısınırsın. Bu işler hesap kitap tanımaz
- 1 yıl
Bin tane kriter sayarsın şunlar şunlar olsun diye, sonra biri gelir bir bakmışsın bir çoğunu yok saymışsın. Hayat böyle bir şey. Dünyaya hoş geldiniz
Soran1 yılBen onun yaşına istinaden söyledim. Bak kabul etmiyoruz ama bazı insanlar bizim için ciddi anlamda görünmez görmüyoruz. Gözler bazen görülmesi gerekeni görmüyor
- 1 yıl
Gözler eğer birini görmüyorsa görülmemesi gerektiği içindir. Nasibi o değildir ve bu yüzden görmez. Tekrar söylüyorum nasip bu işler
Soran1 yılBenim kısmetim kapalı o zaman. Olmayınca olmuyor o zaman. Yapılacak şey belli. Sohbetin için teşekkürler
- 1 yıl
Kısmetim kapalı da diyemezsin. Her şeyin bir zamanı var. Dua et ve sabretmeyi bil. Rica ederim
Soran1 yılBunca karaktersizlerin bir sürü sevgilisi olup çok kolayca bulabilirken iyi insanların bu konuda hiç yüzünün gülmemesi hiç adil değil. Yaşadıklarımı bir ben bilirim. Sen de iyi birine benziyorsun. Umarım mutlu olursun
- 1 yıl
Allah'ın adaletini sorgulamak kimsenin haddi değil. Bu adaletle alakalı da değil zaten. Sen bu isyan içindeyken zaten iyi bir şey bekleme yani kusura bakma
- 1 yıl
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Umarım sen de mutlu olursun ama tekrar söylüyorum şu bakış açını değiştirmen lazım
- 1 yıl
Herkes zorluklar, sıkıntılar yaşıyor. Sadece sen değilsin
Soran1 yılİsyan ediyor değilim neyse
- 1 yıl
"Bunca karaktersizlerin bir sürü sevgilisi olup çok kolayca bulabilirken iyi insanların bu konuda hiç yüzünün gülmemesi hiç adil değil" demek bariz isyandır. Ben mi yanlış okuyorum. Kimin adaletini sorguluyorsun?
Soran1 yılO zaman her insan isyankar oluyor anladım
- 1 yıl
Ben böyle bir cümle kurmuyorum. Herkes değil yani. Herkesi kendin gibi görme
Soran1 yılHerkesi kendim gibi görsem böyle soru sorup böyle kelimeler etmezdim
- 1 yıl
O zaman her insan isyankar oluyor diyen sensin. Mantıksız cümleler kurma o zaman
Soran1 yılNeden bu kadar ciddi ve öfkelisin
- 1 yıl
Öfkeli değilim sadece ciddiyim çünkü ciddi bir konu konuşuyoruz farkındaysan
Soran1 yılHmm ciddileşip mantıklı konuşmaya devam edeyim. Hayatında biri var mı
- 1 yıl
Belirsiz. Ama konu dışı bir soru.
Soran1 yılBelirsiz 😂
- 1 yıl
Bu sana komik mi geldi? Bence komik değil
- 1 yıl
Ya sen bi gizliden çıksana bi kimmişsin derdin neymiş bi öğrenelim. Zaten canım sıkkın kimsenin dalgasıyla uğraşacak durumda değilim
Soran1 yılÜzgünüm gizliden çıkamam. Canın neden sıkkın senin
- 1 yıl
Üzgünüm. Gizli birine canımın neden sıkkın olduğunu anlatmicam
Soran1 yılÜzgünüm. Ben de gizliden çıkamayacağım
- 1 yıl
O zaman uzatmaya da gerek yok. İyi akşamlar
Soran1 yılHaklısın iyi akşamlar
- 1 yıl
👍🏻
Soran1 yıl✋
- 1 yıl
Barışında gidin gençler.
- 1 yıl
Bence siz ikiniz bi tanışın. :)
Soran1 yılYok abla sen yanlış anladın, öyle bir niyetimiz yok. İyi geceler size de
- 1 yıl
Aynen abla hiç öyle bir niyetimiz yok. Arkadaş yeterince sinir bozdu zaten. Fazlasına gerek yok
- 1 yıl
İyi geceler herkese
Soran1 yılSağol
- 1 yıl
👍🏻.
Bu siteden bulabilirsin
01 Yorumla
Soran1 yılAkıllı şey
Gizli Üye(18-24)1 yılnasil birini ariyorsun? Düzgün derken
01 Yorumla
Soran1 yılEdepli ahlaklı birden fazla erkekle konuşmayan, psikolojik sorunları olmayan ve özellikle feminizm akımından zehirlenmemiş sadık biri
1 yılİlahiyat fakültesi
05 Yorumla
Soran1 yılBuna gülmem ki gerekiyor
- 1 yıl
Hayır. Ciddi söylüyorum
Soran1 yılİlahiyat fakültesi önünde mi bekleyeyim
- 1 yıl
Bul bir şekilde dicem de ilahiyatcilar ilahiyatçılarla oluyor genelde
Soran1 yılYani işte o yüzden diyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılbilmem ki
01 Yorumla
Soran1 yılHmm peki
Gizli Üye(25-29)1 yılHayirlisını iste
27 Yorumla
Soran1 yılİstiyoruz da gelmiyor ki.
Cevap sahibi1 yılAllahım de hayirlisini ver de yeter amin de
Soran1 yılEn mantıklı konuşan sensin
Cevap sahibi1 yılMantı yiye yiye mantık yürütuyorum kardesim
Soran1 yılMantı güzeldir ya
Cevap sahibi1 yılAynen mantık ürettirir
- 1 yıl
Hayırlısını isteyin elbette de hayırlısını ver yeter diye bir dua çeşidi yok. Sonu yeter diye bir dua çeşidi yok yani. Allah isteyin ki vereyim diyor. Ne istiyorsanız duasını edin yani. Duanın sınırı yok
Gizli Üye(18-24)1 yılköprü altinda
01 Yorumla
Soran1 yılSenin takıldığın yerlerde aramıyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle sana kocaman bir tebessüm yolluyorum 😄 Herkesin kalbinde hayırlı ve düzgün bir partner bulma arzusu vardır, bu gayet doğal. Bence bunun en iyi yolu kendi ilgi alanlarına, hobilerine uygun ortamlarda vakit geçirmek. Kitap kulüpleri, dans kursları ya da spor salonları gibi yerlerde aynı ilgiye sahip insanlarla tanışma şansın daha yüksek. Ayrıca, arkadaşlar aracılığıyla tanışmalar genelde daha kalıcı olabilir, çünkü ortak tanıdıklar güven duygusunu artırır. Sosyal medya da iyi bir alternatif ama dikkatli olmakta fayda var. Senin için en iyisi artık karşına çıksın, bol şans! 🍀💞 Sen başka ne önerirdin?
Dans kursu ve spor salonundan olmaz hocam
Üzülme, her yol herkese uygun olmayabilir. 😊 Belki de sosyal etkinlikler, atölyeler ya da festivaller sana daha çok hitap eder! 🥳 Başka önerin var mı?