Kendimi çok rahatsız hissediyorum?

Eski sevgilim (eski sevgiliden çok arkadaşım olan, eski sevgili olarak adlandıramayacağım bir insan) uzun zamandır ortalıkta yoktu. Bende merak ettim öldü falan sandım çünkü hiçbir iz yoktu. Bir şekilde ulaştım, konuştuk. Benim sevgilim var. Ciddi düşünüyoruz, birbirimizi çok seviyoruz. Eski sevgilim de bunu biliyor, onun da ciddi ilişkisi var. Halini hatrını sormak için aradım sadece. O da konuyu sürekli sevgilimle benim özelimden açtı, kendisi aynı zamanda böyle bir insan olduğu için. Bende ilk başlarda durumu idrak edemedim biraz anlattım. Sonra düşününce durumu idrak ettim ve çok rahatsız oldum. Bunu ona da söyledim ve empati kurmasını istedim. Sevgilinin özelini birine anlatmak ister miydin, kendini rahatsız hissetmez miydin dedim ve bana hak verdi, kapattı konuyu. Net bir sınır çizdim evet ama içim asla rahat değil. Sevgilimin bu durumu bilmeye hakkı var ama çok yanlış anlaşılmaya müsait bir konu. Sevgilimi aldatmadım, öyle bir şey asla yapmam. Diğer konuda da net bir sınır çizdiğimi düşünüyorum. Eski sevgilimi de her yerden engelledim çünkü konuşmak istemiyorum. Beni rahatsız eden konu iyi niyetimin suistimal edilmesi, bunu sevgilimden saklayacak olmam. Ne yapmalıyım lütfen bana bir akıl verin

Kendimi çok rahatsız hissediyorum?