Erkekler neden açık beğenip sevgili olunca kapatmaya çalışıyorlar en başından git kapalı beğen o zaman?

Sevgilim bana istek attığında fotoğraflarım yaşam tarzım belliydi daha öncede bir kızdan alevi ve fazla rahat diye ayrılmışlar fabrikada beğendiği bir kızda aynı şekilde açık ama bana diyor ki onu giyemezsin bunu giyemezsin az göbeğim gözüksün gözükemez diyor evlenince kapalı olmamı istermiş (rüyasında) a’na koyduğum madem bu kadsr dindarsın niye bütün beğendiğin kızlar açık bende dedim bana istek attığında fotoğrafım yaşam tarzımı gördün buna rağmen yazdın şimdi beni değiştirmeye çalışamazsın. Erkekler niye böylesiniz gidin en baştan kapalı beğenin o zaman geçmişinde bir tane kapalı kız yok kapalı istermiş paşam amacınız ne sizin ya düşündükçe sinir krizi geçiriyorum kendi ve ailesi dindsr olan erkeklerin çoğu böyle sebep ne biriniz açıklayın Allah aşkına kanser etmek hoşunuza mı gidiyor

Erkekler neden açık beğenip sevgili olunca kapatmaya çalışıyorlar en başından git kapalı beğen o zaman?