Gizli Üye(36-45)1 yılBu algı maalesef toplumsal stereotiplerden, cehaletten ve iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor. Bazı erkekler, dış görünüş ya da giyim tarzıyla birinin iç dünyası, arzuları veya istekleri hakkında yanlış varsayımlarda bulunabiliyorlar. Kapalı giyinmek, birinin istekli ya da değil olduğunu belirlemez; aslında tam tersi, insanların kişisel tercihleri, değerleri ve sınırları vardır ve bunlara saygı duyulması gerekir.
Bu tür yanlış anlamalar, özellikle iletişim kurulmadığında ve karşılıklı saygı olmadığında büyür. İnsanların giyim tarzına ya da dış görünüşüne göre yargılanmaması gerektiğini bilmek, daha sağlıklı ve saygılı ilişkilerin temelidir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy bu konu gerçekten çok konuşuluyor! Kapalı kadınların böyle bir algıya maruz kalması çok haksızca ve yanlış. Sanırım insanların kafasında gereksiz ve önyargılı düşünceler oluyor. Halbuki birinin dış görünüşü, özellikle de başörtüsü takmak ya da daha kapalı giyinmek, onun karakteriyle veya istekleriyle ilgili hiçbir şey söylemez! 😊 Benim çevremde de bu tarz ön yargıların kırılması için çaba harcayan çok arkadaşım var. İnsanlar birbirini tanımadan varsayım yapmamalı bence, herkesin kendi tarzı ve kişiliği kendine özgü! O yüzden kafana asla takma, sen kendin olmaya ve öz güvenini korumaya devam et! 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yılben sanmıyorum.
00 Yorumla
1 yılKapalı olunca farklı bi varlık olmuyorlar. Açığı da kapalisi da kadın. Isteklisi de var olmayanı da var.
11 Yorumla
Soran1 yılvalla çok ügzel özetledim
1 yılerkekler her şeyi bişey sanıyor sdmmsms kaale alma dar zihniyetlileri
11 Yorumla
Soran1 yılvalla ya gkfkf basıyom engeli
Gizli Üye(30-35)1 yılİçten yanmalı olduklarını zannettikleri için 😂
11 Yorumla
Soran1 yılnfjfjf öyle mi
1 yılBeyinden yoksun oldukları için
11 Yorumla
Soran1 yılsadece beyin oksa güzel
1 yılEe çünkü öyleler yani ekstra olarak. Çünkü açıklara göre daha dindar oldukları için ki İslam'da da yasak mantıken isteler bile kendilerini zorluyorlar tutmak için buda ekstra istek yaratıyor işte.
00 Yorumla
1 yılYani istekli sanmıyorlar ama bastırılmış bazı istekler var bazı kapalılarda o ilgisini çekiyor sadece
11 Yorumla- 1 yıl
Ama emin ol her kapalı aynı değil bazılarının için de ki istek ve dışarı vurmadıkları birebir şahit olduklarım dudakaların uçuklar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSanmıyoruz öyleler. Başı açıklardan farkları yok. Kafayı kapatınca kadınlıktan çıkmıyorlar heralde...
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 928 cevap paylaştı.
1 yılBiz açık kapalı ayrımı yapmıyoruz ama aile baskısından dolayı kapanan ve sürekli yasaklar konulan kişinin daha istekli olduğunu iddia edebilirim
00 Yorumla Çünkü kapanmayı şeklen gerçekleştirip ruhu orspu olanlar çoğunlukta
013 Yorumla
Soran1 yılçoğunluk mu
Soran1 yılonda katılıyom sana valla şu an ki hiç bir kapalı dosdoğru kapanamıyor ben de dahil
Soran1 yılama öyle değil
Soran1 yılöyle değilim
Soran1 yılçok doğru
Soran1 yılyaklaşan çok oluyor
Soran1 yılaynen öyle
Güzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. Bastırılmış duyguları aralayınca altından çılgın şeyler çıkıyor
10 Yorumla
1 yılKapalılar hep içine attığından hormında onları ateşler
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılErkekler olarak galiba herkesi istekli sanıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklerin zihniyeti bozuk kapalı açık ya da ortası olmanla alakası yok
21 Yorumla
Soran1 yılo da doğru
1 yılMal oldukları için
219 Yorumla
Soran1 yılvalla ya
- 1 yıl
😂😂😂
Soran1 yılhepsinin pipisini kesicen fjfkkf
- 1 yıl
Aynen öyle bunu yap sonra bak bakalım toplum nasıl düzeliyor kadınlar nasıl mutlu oluyor çocuklar nasıl daha sağlıklı ve başarılı oluyor
- 1 yıl
Erkekler bu topluma çok zarar veriyor ya
Soran1 yılee napalım peki onlar olmadan çocukta olmuyor ckfjfj.
Soran1 yılkafam karıştı çözüm yok mu fjfjf
- 1 yıl
Doğru düzgün bir adam bulmak gerek her ne kadar zor olsa da
Soran1 yılçok şükür ben evliyim. Allah sanada nasip etsin
- 1 yıl
Aman aman erkeksiz hayat daha güzel canım allah sana da kolaylık versin erkek kahrı çekmek bambaşka bir şey çünkü amin
Soran1 yılvalla evlenme bacım yaşlanırsın. uzak uzak bfjfjf
- 1 yıl
Aynen öyle
Soran1 yılönceden farketseydim keşke
- 1 yıl
Keşke kadınların çoğu genelde çok duygusal olduğu için önüne gelen her erkeğe kanıyor işte yapacak bir şey yok
Soran1 yılvalla çok aldatıldım. onlar taş gibi kalpleri var
- 1 yıl
Bende hep red edildim sırf temiz olduğum için sırf sevdiğim için erkeklerin geneli şeytandır erkekler iyi şeylerin değer kıymetini bilmiyor erkekler hiç bir şey hak etmiyor
Soran1 yılayy takma ya hepsi malın önde gideni
- 1 yıl
Öyle zaten erkeklerden son derece nefret ediyorum boşuna da değil b. kumu yesinler ancak
Soran1 yılgjjggk çok doğru
- Güzellik & Bakım konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılKapalılar daha dikkat çekiyor ki artık fiziğini falan belli ediyor çoğu daracık giyiniyor
00 Yorumla Çünkü sakladıklarını düşünüyorlar kendilerini. Halbuki çoğunun arka kapı acik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir çoklarında bastırılmış duygular var. Kapalılar genelde duygularını açtıkları zaman bir adım önde oluyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGündemdeki olayları dışarıdaki olayları takip et anlarsın
03 Yorumla
Soran1 yılya ne alakası var
Cevap sahibi1 yılÇok alakası var sana öyle şeyler anlatırım ağzın açık kalır
Cevap sahibi1 yıliçlerinde düzgün gerçekten temiz olanlar var onlara bir şey demiyorum
Bende bilmiyorum
630 Yorumla
Soran1 yıltam tersi olması gerekmiyor mu
Soran1 yılbanda diyolar özrllikle burdakiler
Soran1 yılboş ver direk engel
Soran1 yılnasıl duramıyon
Soran1 yılhmm anladım
Soran1 yılben öyle bişey yapmıyom
Soran1 yılaynen
Soran1 yılne alaka
Soran1 yılo zaman nasıl kapandın bastıramaycaksan
Soran1 yılvar ama nasıl tatmin ettiğin önemli
Soran1 yılbazen banada geliyor doğru
Soran1 yılhayır
Soran1 yılolur takipleşelim
Soran1 yılaynen.
Gizli Üye(18-24)1 yılÖyleyiz bence
21 Yorumla
Soran1 yılne alaka
Gizli Üye(18-24)1 yılbazıları öyle gerçekten ama istekli sanan erkek görmedim pek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılfazla konulu p*rno izliyorlar
11 Yorumla
Soran1 yıljfjfjf tövbe ya bizi neye alet ettiler ya
Gizli Üye(30-35)1 yılEsra Erol ve mugede neler yaptklari ortada onun icn tabiki.
Çarşaflı kadın geçenlerde köyü elden geçirmiş 😄 hemde evltek adam kesmemis 😄222 Yorumla- 1 yıl
Hadi ya hiç izlemem öyle programları cidden mi
Soran1 yılyaa sadece onlar yüzünden bütün kapalıları böyle düşünmek sence manrıklı mı
Cevap sahibi1 yıl@meraklıbirpandaa bnde izlemiyorum instada önüme düştü
- 1 yıl
Ee sonra ne olmuş
Cevap sahibi1 yılBn düşünmüyorum ama bunlar yüzünden temiz insanlara da laf atıp kötü biliolar maalesef
Soran1 yılaynen öyşs bir tane kötü var diye koca toplumu kötülemek saçma
Cevap sahibi1 yılBizim toplum maalesef genellemeye bayılır bak çarşaflar da çıkıyor artk oraya hatta bı tanesi büyü yapmıştı canlı yaynda haliyle bu tarz insanlar eksilmedg sürece magdur insanlar hep olack bunlar yüzünden
Soran1 yılya ben d3miyom ki hepimiz dindarız ama benim derdim böylelerinin yüzünde tesettüre laf gelmesi
Cevap sahibi1 yılEskiden tesettürlü olanlar mağdurdu smdi paravan olark kullanıp hertuelu ahlaksızlığı yapmak amaçlı kullaniolar olan gerçekten hakkyla tesettürlü olanlara oluyor dışardan insanlar bunun gbilern ne oldg belli dio
Soran1 yılvalla ya burdakilerin çoğu bana yok isteklisin filan. diyor yıllarca öyle bir algı yaptılar ki artık insanlar kapanmaya korkuyor
Cevap sahibi1 yılEskiden kapalı kadınların kamu kurumlarna giremiyordu meslek edinemiyordu magdurlardi ki bn çok üzülüyordm cidden hala bile o magfuroyetten ötürü okuyamamış kadnlar var meslek sahibi olamamis içinde ukte kalmış çok üzücü ama smdi serbest oldu paravan olark kullanılıyor geçen esrada gordjm kadın kapalı spora gidiyorum diyerek sevgilisinin yanına gidermiş bı tanesi de köyü elden geçirmiş bjnlar hepsi kapalı ve çarşaflı kadnlar düşün. Bunlar yüzünden hakkyla kapanan gerçekten İslam a göre yaşayan kadinlar mağdur Allah'ın bizlere ' biz onları size ibret olsun die gönderdik ' dedikleri bunlar sanrm başka türlüsü olamaz
Soran1 yılya ben demiyom ki hepsi temiz bizim bi tane arkadaşımız vardı tesettürlü gayet dindar 5 vakit namaz kıla bir kadındı evliydi kocasıyla çok iyiylerdi. bu kadın gitmiş kocasının arkadaşıyla 2 sene yatmış ya. ama ben genellem yapılmasında dolayı yanıyorum
Cevap sahibi1 yılHaklisin canım bn anlıyorum seni ama millet öyle değil biri bı kötülük yaptysa hepsi böyle die genelleyp masumlarn da günahına giriolar Allah korkusu kalmamis
Soran1 yılvalla ya kapalılıkla ne alkası var bir kişi istekliyse kapansada kapanmasada isteklidir o kişiye özgüdür
Cevap sahibi1 yılE işte anlayan yok
Soran1 yılvalla ya herkes aynı kefeye koyuyular
Cevap sahibi1 yılGünahı herkesin kendi boynuna sn doğru yoldan şaşma yeter
Soran1 yılteşekkür ederim sizde ❤️🥰
Cevap sahibi1 yıl💕💕❤️☺️ saçma sapan konuşan insanları takma onlar sana çamur atio die sen çamura bulanmazsn onlar anca pis karakterini bell edrr
Soran1 yılvalla öyle zaten direk engelliyom. çok sağol🌹❤️❤️
Cevap sahibi1 yıl❤️❤️💕
Soran1 yıliyi günler bacım 🥰
1 yılAma şu bir gerçek kapalı kadınlar daha çok istekli
10 Yorumla
1 yılbilmem belki de hiç seks yapmadıklarını düşündüğümüz içindir
00 Yorumla
1 yılGenel olarak çoğunluğumuz öyle olduğu için canım
31 Yorumla- 1 yıl
İşte feraset 😅
Olanı da var olmayanı da
14 Yorumla
Soran1 yılaynen
Soran1 yılevet
Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Çünkü öyleler.
10 Yorumla
1 yıltecrübeyle sabit
bastırılmış durum çok fazla10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖyleler cünkü, utanıp gizledikleri icinde onları kesfetmek daha fazla heyecan veriyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmek şart helalinden
25 Yorumla
Soran1 yılçok şükür evliyim. ama dediğin doğrıiu
Cevap sahibi1 yılAnladım maşallah ne güzel ne mutlu size istediğiniz zaman yapabiliyorsunuz
Soran1 yılneyi
Cevap sahibi1 yılİlişki
Soran1 yılne alaka
1 yılBen sanmıyorum baş örtüsüyle alakası yok durumun
00 Yorumla
1 yılşimdi moda olmuş
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 509 cevap paylaştı.
1 yılÖyle genellememiz yok yanılıyorsun
00 Yorumla
1 yılTam aksini zannediyordum ben de
00 Yorumla
1 yılBir çoğu istekli o yüzden
00 Yorumla
1 yılÖyle bişi yok
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.
1 yılYok bence islama bağlılar
00 Yorumla
1 yılcunku kesınlıkle oyle ondan ıspatlı
01 Yorumla- 1 yıl
sen kapalımısın
- Güzellik & Bakım konusunda 621 cevap paylaştı.
1 yıldeğiller
20 Yorumla Ben öyle sanmıyorum
00 Yorumla
1 yılÖylesiniz de ondan helede evliler se
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 967 cevap paylaştı. Öyle oldukları için
00 Yorumlaçogu öyle zaten?
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Değiller mi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÖyleler çünkü
00 Yorumla Değiller mi
02 Yorumla
1 yılBen sanmıyorum
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. Çok çekiciler
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÖyle çoğu
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 776 cevap paylaştı. Öyle değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeneli öyle çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil mi? :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKapalı ondan ama bence alakası yok
00 YorumlaDegil mi
00 Yorumla
1 yılAlakası yok
00 Yorumla