Kuzenim de dinle alakası yok fatihayi bilmez takıldı takıldı kapalı bir kızla nişanlandı.

Çünkü o tip erkekler kendilerinden yola çıkarak kadınlarını kendileri gibi erkeklerden koruduklarını düşünürler. Sonra gider başkalarının karısı kızına göz dikerler. Yani kişi kendinden bilir işi başka bir açıklaması da yok çevremde kilerinde itirafı bu şekilde...
Yakışıklı zengin erkeklerin eşleri genelde çok güzel olmayan kadınlar oluyor, sanırım fazla kafa yormayacağı huzurlu bir aile ortamı istiyor, sadakati buluyor.
Fenomen olan kapalı kizlar kapalı kızların güzel olan güruhundalar ondan. Kapalılar değil güzel ve bakımlılar kapılıyor
Fenomenler değil sadece sokakta da çok. Kapalı ve bakımlı kızlar evet ama açık olsalar o kadar güzel olmayacak kızlar sonuçta
Yoo yarı çıplaklar kapıyor. 3-5 tanesi aldı diye siz öyle sanıyorsunuz. Hepsi influencer zaten.
Yo hepsi influencer değil sokakta da çok. Açık olsa o kadar güzel olmayacak kızlar hem de.
Cevap
8Cevap
Benimde bi arkadasim evlilerle takildi onla bunla takildi hafiz kadini gozu açılmamış çarşaflı ev hanimi ile evlendi
🤣 işte bunu diyorum sjslsksk
Şimdi evden çıkmıyor cocuk en son ne zaman gordum hatirlamiyorum
Kapalıyım. Denk olmaı gerektiğini düşünüyorum.
Kadının içinde seküler yaşam hissi vardır... Başka açıklaması yok.
Beni bulursan sevinirim
Kapali daha iyi çünkü dazlaj olmuyo büyük olasılıkla tek sev oluyo
Bu senin patronunun dusuncesi. Gercekle alakasi yok.
Gav-at değilim tabi ki yanındaki kız kapalı olacak.
Kapalılar tilki oluyor genelde akılları iyi basıyor bu işlere ondan 😂
Turbanlilarin cogu sekilci cunku adama yapisiyorlar
yakışıklı olmaları zeki olmalarını gerektirmiyor. çoğu mal
Kapalılıkla alakası yok.
Evlendikten sonra da ilk iş açılırlar :d
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?