Beni çok mu seviyor hep evlilik hep evllik aklında. Ben ağırdan alıyorum kızıyor bana.
Geçmişte çocuğunu gizledi erkek kankasiyla arabada içki içti vb o yüzden güvenimin tekrar tamir alması yüzünden evlenmiyorum
Beni çok mu seviyor hep evlilik hep evllik aklında. Ben ağırdan alıyorum kızıyor bana.
Geçmişte çocuğunu gizledi erkek kankasiyla arabada içki içti vb o yüzden güvenimin tekrar tamir alması yüzünden evlenmiyorum
Hocam kusura bakma ama içki içip, erkek arkadaşından hamile kaldıysa ve sana evlilik konusunda diretiyorsa haksız.
Çocuğu yapmasını biliyor, çocuğu yaptığı adamdan evlilik istesin. Sarhoş oldum, çocuğumu gizledim mevzusu kabul edilebilir bir şey değil.
Durum gerçekten karmaşık görünüyor. Anladığım kadarıyla kız arkadaşının evlilik isteği oldukça güçlü, ama sen geçmişte yaşadığın bazı güven sorunları nedeniyle tereddüt ediyorsun. Sevilmek güzel bir his, ama bir ilişkiye ciddi adım atmak için ikinizin de aynı duyguları ve güveni paylaşması önemli. Güven eksikliği duygusal olarak zorlayıcı olabilir ve bunu aşmak zaman alabilir.
Belki de senin için bu duygusal yaraları iyileştirecek bir süreç gerekiyor. Duygularını ve düşüncelerini onunla açıkça paylaşman önemli. Senin için evlilik ciddi bir adım ve bu konuda kafanda soru işaretleri varken adım atmamak tamamen anlaşılır. İletişim yoluyla ortak bir yol bulabilir misiniz? Onun bu konudaki düşüncelerini net bir şekilde anlayarak, sen de kendi duygularını ve endişelerini paylaşabilirsin.
İlişkinizin geleceği hakkında birlikte düşünebilirsiniz. Bu belki de karşılıklı beklentilerinizi ve duygu dünyanızı açığa çıkarmak açısından önemli bir fırsat olabilir. Sen ne düşünüyorsun? 🌸🌿
Cevap
2Cevap
Evlenmek istemeyen erteleyen oyalayan adamdan olmaz hic kusura bakma. Kiz seni ikna etmeye calismakla çok yanliş yapiyor. Adam dediğin kendisi teklif eder ister zaten. Evlilikten kaciyorsa o kizla ciddi dusunmuyor kullaniyor demektir. Nokta.
Öyle birisiyle bunları bile bile nasıl evlenicen... Kızın mürüvvetine hiç mi hiç engel olma 😉 aslı astarı varsa, yol ver gitsin...
Kadın sana kendini yamamaya çalışıyor mal mısın sen 😂😂😂😂😂
Ayrıl kızada engel olma
Tabiki hayır o yüzden de ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?