Birsürü erkek arkadaşı var aşırı açık giyiniyor, alkol sigara kullanıyor. Ben onu hiç kıskanmıyorum çünkü sevmiyorum ve bu hoşuna gidiyor. Muhtemelen beni fırsat buldukça aldatıyor zaten. Benimle de sırf onu kıskanmadığım için evlenmediğimi düşünüyor bence siz ne düşünüyorsunuz? Bence amacı evlenip kendini kurtarmak ve beni rahat rahat aldatmak istiyor kıskanmadığım için slk olduğumu düşünüyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu kadar şikayetçi olduğun biriyle neden birliktesin derler adama
Bir erkek neden birlikte olur biliyorsun
Ne biçim kişisiniz sevgili olmak çok basit artık
Ne biçim kişi derken, sen böyle bir kızla evlenilir mi diyorsun yani? Ben açıkça söyledim ona ben seninle evlenmem dedim hala ayrılmıyor benim sorunum değil
Sen niye onunlasın madem sevmiyorsun öyle diyorsun niye birlikte son?
Zaman geçiriyorum
Eğleniyorum, seks yapıyorum, ayrıca fenomen nerede bulacağım bir daha
Senin gibi biri ilede kimse evlenmez temiz olan kimse evlenmez
Evlenir merak etme sen. Kadınlar benim gibilerden hoşlanıyor zaten
Sanmıyorum
Ayrıca yanlış olan hiçbir şey yok bende sen o kadar erkek düşmanı olmuşsun ki beni suçluyorsun. Bu kız beni aldatıyor ben hiç aldatmadım bile
Sana denk gelen adama Allah sabır versin bu kafa yapısıyla resmen erkek düşmanısın
Evlenmeden ilişki yaşamak doğru değil ayrıca düzgün değil diyorsun o zaman öyle biri ile saydığın sebeplerden dolayı birlikte olman çok saçma
Sen evlenmeden ilişki yaşamadın yani doğru mu anladım
Erkek Düşmanı değilim evlenmeden ilişki yaşayan erkekler temiz kız isterse ters olurum Ahlak herkese Ahlak Namus herkese Namus
Tabiki yaşamadım RABBİM Korusun Evlilik dışı ilişki Zina
Kızın birsürü erkek arkadaşı var, açık giyiniyor, alkol sigara kullanıyor kızı suçlamayıp nasıl beni suçluyorsun onu anlamadım. Benim hiçbir bağımlılığım yok, spor da yapıyorum, çalışkanım, bu kız her akşam klübe, meyhaneye gidiyor aynı özelliklere sahip bir adamla evlenmezsin gelip bana laf ediyorsun
Kızdan banane kız iyi erkek arıyorum demedi sen iyi kız arıyorum dedin ama ilişki yaşamışsın böyle biri ile birliktesin e diyecek sözüm yok
Zaten genel olarak kadınlara güvenmediğim için evlenmem bu zaten apayrı bir örnek böyle bir kızla hiçbir erkek evlenmek istemez. Evlenmeden ilişki yaşamayı da ne yapacağım bakir mi öleyim zaten evlenme gibi bir niyetim yok benim
Bakır ölmek ne demek biliyor musun Temiz olmak Zinaya sapmamak ne istersen onu yap evlenmek işte isteme sen bilirsin ben olanı söyledim hadi iyi geceler
Yine de teşekkürler
Yinede rica ederim
Sorun Troll kardeşim:)
Böyle ilişki mi olur haha 🤪
Neden olmasın her yerde var böyle ilişki sen çok masum kalmışsın sadece 😂
yani o seni cepte mi görüyor haha
Kıskançlık ta yok haha 🙃 vay be tam hayalimdi:)
Cepte görse neden evlenelim diye yalvarıyor buradan bunu mu anladın
Sevmeyince öyle oluyor evet kıskanmıyorum
sal gitsin
Burdan bir şey çıkmaz abi aldatır bu seni
Zaten aldattığın eminim de zaman zaman işe yarıyor işte 😂
mantık evliliği yani? He doğru anladım demi
Abi kafam beynim durdu haha 😂
Evlenmem sadece seks yapıyoruz o kadar açıkça söyledim seninle evlenmem diye. Ayrılmak da istemiyor benim için de problem yok ayrılmak istiyorsa da gitsin bu kafadayım şu an
ha anladım maşallah haha
😂
çivi çiviyi söker:)
Aldattığına emin misin. Niye sevgilisin o zmaan
O kadar erkek arkadaşı olacak çok açık giyinecek ve aldatmayacak mı? Buna inanıyorsan işin zor
Ayrılsana
Ha seks içinmis e aldatıyordyr diyorsun sana hastalık bulaştirmasin
O zaman ayrıl uzatma
Açıkca belirt