Kız arkadaşım sürekli evlenme baskısı yapıyor ve ben kararsızım ne yapmalı?

2 yıllık ilişkim var, normalde kafa olarak çok iyi anlaşıyoruz. ama son 6 aydır evlilik konusuyla başımı şişiriyor. ben de ilerde evlenmek istiyorum ama ekonomik olarak yetersiz hissediyorum kızın yaşam standartları ortalamadan yüksek ve ev ekonomisi ile ilgili hiçbir fikri olduğunu sanmıyorum. ben 26 yım o 25 ve çalışmıyor şimdilik. sorun sadece ekonomik değil, bir yandan çalışırken aynı zamanda doktora yapıyorum evlensem doktoraya ara vermem veya bırakmam gerekecek saçma sapan aile ziyaretleri yüzünden. ayrıca askerliğimi de yapmadım o da ayrı bir dert. doktorayı bırakırsam hem askere gitmem gerekecek, hem de şimdikinden birkaç gömlek üstü iş bulma şansım azalacak ileride. evlilik fikri de ayrıca geriyor, aranızda medeni kanuna bakan var mı bilmiyorum ama tamamen kadını koruyan bir kanun, erkeklerin öcü olduğu varsayılmış kanun yazılırken. yani benim evlenmek için 4-5 yıla ihtiyacım var, bunları ona da söyledim ama ilk başta beni anlasa da sonradan evlilikle ilgili iğnelemelerin ardı arkası kesilmedi ve katlanarak artıyor. ciddi baskı var ve hatundan soğumaya başladım. Bu durumda ne yapmalı?
Evlen gitsin ne olacaksa olsun
5 yıl idare et, her gün evllilikle ilgili iğnelemeleri işit sonra evlen
Ayrıl, bu iş yürümez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kız arkadaşım sürekli evlenme baskısı yapıyor ve ben kararsızım ne yapmalı?