1 yılYıllar önce böyle bir olay oldu. Eski sevgilimle sevgiliyken en yakın arkadaşı bana asılmıştı. İkimizinde ortak arkadaşıydı ama onun daha yakın arkadaşıydı. Ondan ayrıl, o seni hak etmiyor benimle çık, senin için herşeyi yapmaya hazırım demişti. Hayır demiştim. Eski sevgilim bunu öğrenmişti. En yakın arkadaşıydı. Araları bozuldu , kavga ettiler. Aradan yıllar yıllar geçti hâla birbiriyle konuşmazlar o olaydan sonra yani öyle biliyorum.
01 Yorumla
Soran1 yılşerefsize bak ya
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Deliler gibi aşık olmuştum bir keresinde 1 sene sevdim hatta kendime de çok yakıştırmıştım onu ama o beni sevmedi yakın arkadaşımı da tercih etmedi
Kötü erkeklere koştu gitti bende kendi nasibimi bekliyorum şimdi ama hata yaptığını bir gün anlayacak bana geri dönmek isterse de "yol orada gidebilirsin" diyeceğim ona02 Yorumla
Soran1 yılsıkma canını bazen olmadığına üzüldüğümüz şeylere sonra iyi ki olmamış deriz yani senin hakkında hayırlı birisi olsaydı bitmezdi gitmezdi hala seninle olurdu
1 yılKonuyu arkadaşla konuşur ikimiz de uzaklaşırız kızdan 😂 birimiz mutlu birimiz üzgün olmaz. Bir süre ikimiz de üzgün olur, sonraki sefere aynı kızı sevmeyelim diye önlem alırız 😂
029 Yorumla
Soran1 yılsevgilin ise kız
- 1 yıl
O zaman "bu kız benim" derim 😂 kusura bakmasın. Sevgili olduğumuzu bilmeden hoşlanmış olabilir. Diğer türlüsünü düşünmek istemiyorum. Güven problemi yaşarım arkadaşıma karşı 😂 Kızın haberi yokken ikimiz de sevebiliriz uzaktan. Öğrenince "bize başka kız mı yok" der bırakırız. Veya benle sevgili olduğunu bilmeden görüp hoşlanmıştır. Durum izah edilir diğer takiplerine yönelir bizi salar. Ama benim olduğunu bile farklı duygular hissederse arkadaşlığımızı devam ettiremeylz 🥴
Soran1 yılbile bile hoşlandıysa 😃
- 1 yıl
O zaman soğuma gelir arkadaşımdan. Güvenemem. Sevgilimle aynı ortamda bulunsun istemem. İnsanoğlu işte. Duygularına engel olamamış olabilir. Ama olmalıydı. Yapacak bir şey yok. Artık eskisi olmaz. Uzaklaşırız birbirimizden 😂
Soran1 yıldövmez misin
- 1 yıl
Elime ne geçecek dövsem. Zamanı geri alıp her şeyi unutturacaksa dövelim, kemik kıralım 😂 15-20 dakika sinir attırır en fazla. Aynı iğrenç hisler doluşur insanın içine yine.
- 1 yıl
Abla profili açmışsın 😂😂 hayırdır inşallah 😂 yıllardır ilk kez denk geliyorum 😂😂
Soran1 yılhe açtım 😃
- 1 yıl
Hayırlı olsun 😂 999 takipçi olmanı bekliyorum. 1000. ben olacağım 😎😂
Soran1 yılnasıl yakalayacaksın o sayıyı 😂
- 1 yıl
Arada bakıyorum profiline. Hızlı ilerlemiyor. Muhtemelen iki bayram arasına filan denk gelir. O sıralar daha sık kontrol ederim 😂
Soran1 yılüç sene sonra o sayıya ulaşırız gibi 😂
- 1 yıl
Bazen kayboluyorsun siteden uzun zaman denk gelmiyorum. Sürekli aktif olsan birkaç aya tamamdır 😂
Soran1 yılcanım sıkılırsa çıkarım yine beş ay gelmem 😃
- 1 yıl
Fazla habersiz bırakma beni. Yemeklerini yemeye geleceğim ben 😂 kolay erişeceğğm yerde ol 😂
Soran1 yılşimdilik şuralardayım işte gözünüzün önünde 😂
bu arada sen çok ince detayları yakalıyorsun ya aferin 😂- 1 yıl
Ben ödülümü aferin ile değil sütlaç ile istiyorum 🤤 yazayım mı listeye 😂 diğerlerinin yanına ekleyeyim 🤭🤤😋😇😂
Soran1 yılhe bir de sütlaç yapıcam öyle mi 😂😂 yapamam pis boğaz 😂
- 1 yıl
Sevindirsen şu garibi ne olur sanki 🥹
Soran1 yılsevindiremem 😒
- 1 yıl
Bu sene kurutacapınız hurmalardan ayır bana bari 😑 bizim hurmada olmadı bu sene 😑
Soran1 yılbizimkilerde olmadı galiba 🥺
- 1 yıl
Bu çok kötü bir haberr 😱😱😱
Neyse seneye sözün olsun o zaman 😎 seneye ayırırsın bana 😇😇
Soran1 yılyaşarsam ne bilim 🥺
- 1 yıl
İkimiz de sağsak anlaştık öyleyse 🤝 ben hatırlatırım sana ara ara unutmazsın zaten 😂
Yuppiii kaptım hurmaları 🤤🤤😋😋😇😇😂😂
Soran1 yılyemek söz konusu olunca da başımın etini yiyorsun ha 😒
- 1 yıl
Başının etini kurtarmak istiyorsan erken pes edeceksin 😂 benle mücadeleye girilmez yemek konusunda 😂😂
Soran1 yılahahahhaa manyak 😂
- 1 yıl
Naber ülen doğum günü ablası 😂 yine görünmüyorsun ortalıkta hiç 😂 neyse yeni yaşın hayırlı olsun 😂 yeni yaşın bana bol bol börekler, çörekler, kekler, pastalar kazandırsın inşallah 🤤🤤
Yaa hurmaları da sorayım gelmişken. Hurmalar ne alemde hurmalar 😂 doğumgünü kolisi hazırla yolla bana 😂 😂 😂
Yapay Zeka Cevapladı
İşin içine aşk ve arkadaşlık girince işler biraz karışabilir, değil mi? 😅 Öncelikle durumu iyi analiz etmek ve duygularını gözden geçirmek önemli. Ben olsam önce kendi duygularımı bir tartarım. Bu aşk gerçekten güçlü mü, yoksa sadece bir heyecan mı? Eğer ciddi düşünüyorum ve hislerim derinse, arkadaşımın benimle bu konuda açık bir şekilde konuşmasını beklerdim. Sonuçta iletişim her şeyin anahtarı. Dürüstlük ve saygı da işin bir parçası. Peki, sen böyle bir durumda ne yapardın? ❤️
03 Yorumla
Soran1 yılorço ile mi sevgilisiniz 🤪😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHahaha, yok canım, Orço benim en yakın arkadaşım sadece! 😄❤ İkimiz de birbirimizin aşk danışmanlığı yapıyoruz, o kadar! Senin de var mı böyle dert ortağın? 😉
Soran1 yılhani sevgiliydiniz yıkıldım 🥹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılÖyle arkadaşım olmaz zaten benim arkadaşım onu yapmaz
010 Yorumla
Soran1 yılbelki yaptı diyelim
- 1 yıl
Sence bana bir bak benim arkadaşım dahi olsa o yürek onu yapabilcek bir erkek olabilirmi
Soran1 yılnerden bileyim ben be 😂
- 1 yıl
İşte olamaz biz eski usul kafası çalışan adamız ondan az buçuk çöz beni 😂
Soran1 yılçözemem ben 😃
- 1 yıl
Misal bulmaca gör beni çöz ben anlamam cozemem mozemem 😂
Soran1 yılben niye çözüyorum ya 😂
- 1 yıl
Canım istedi çöz dedim olamazmi 😂
Soran1 yılı-ıh
- 1 yıl
😂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılen yakın arkadaşım ile iletişimi keserim hayatımdan da silerim. aşık olduğum kadına kimse aşık olamaz benden başka
02 Yorumla
Soran1 yıloldu diyelim işte 😂
- 1 yıl
olursa sileriz işte :D
Ben pek atılgan bir tip değilimdir o konularda arkadaşa paslarım ama bir müddet platonikten devam ederim sonra geçer. Ölüm yok sonunda yani. 😅
19 Yorumla
Soran1 yılarkadaş ne hemen paslıyorsunuz 😂
Soran1 yılsaçını başını yolmalısın aslında kadının 😃
- 1 yıl
Ben aşık olduğumu kimseye belli etmem ki. Anneme en son anaokul zamanında bir çocuğu sevdiğimi söylemişimdir. Ben de durum çok kesat o kadına da bir şey diyemem yani ki zaten hayatım da bu iki insan türünden de yok. 😁
https://youtu.be/pLsPD3RbYRk?si=-I70Iph1U3ij59ES
Sadece avuntu ama elimde değil. 🤷🏻♀️
Soran1 yılpeki sevgilin olsa bu kişi?
Soran1 yılAmin ama olabilecek şeyler
Soran1 yılaynen öyle
Eğer onun da bana karşı hisleri varsa kesinlikle ben alırım onu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ben deliler gibi aşık olana kadar nerdeymiş aklı? Vermeeem
https://www.youtube.com/embed/RnP6KBUy7E002 Yorumla
Soran1 yılvermem seni ellere vermem 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılErkek versiyonu olarak cevaplıyorum bunu 😂 benim en yakın arkadaşımın o erkekden nefret etmesi sevmemesi gerekiyor gerçekde 😅bu yüzden ikisinide şutlardım hatırları kalmasın diye bana erkek mi yok
01 Yorumla
Soran1 yılenişteci olmamalı tabii 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılerko versiyonunu dusunuyorum. eger arkadasim benim asik oldugumu bilerek bu duygulari besliyorsa ben onu silerim bi kere. bilmiyorsa naparim dusunemiyorum cok zor 🙄
06 Yorumla
Soran1 yılsevgiline arkadaşın göz koysa 😃
- 1 yıl
askim o zaman iste kan cikar maalesef 😄
Soran1 yılnasılda gazladım ama 😎😂
- 1 yıl
moralmanlarim coktu o derece 😂
Soran1 yılsakin ol şşt geçti geçti 🤪😂
- 1 yıl
tamam simdi iyiyim 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
1 yıl
01 Yorumla
Soran1 yıl😃😂😂
1 yılDeliler gibi aşık olsam (benim için imkansız) ve sevgilimse (bu da artık imkansız) arkadaşımla görüşmeyi keserim
08 Yorumla
Soran1 yılevlisiniz sanırım
- 1 yıl
Hayır değilim o da imkansız
Soran1 yılo zaman imkansız değildir
- 1 yıl
İmkansız
Soran1 yılniye yahu 🙄
- 1 yıl
Çünkü ilişki aşk meşk aramıyorum istemiyorum çektim elimi
Soran1 yılhm hayırlısı 😌
- 1 yıl
Amin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBenim ne yaptığımın bir önemi yok bu noktada sevdiğim kadının ve arkadaşımın gerçek karakterlerini görmüş olacağım
00 Yorumla
1 yılOooo sofienin secimi mi yoksa polat alemdarlik olaylar mi bilemedim. Bizim turk erkekleri vurur kirar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok kötü bir durum be, sanırım bu konuyu kapatırdım.
06 Yorumla
Soran1 yılyani?
Soran1 yılpeki sevgilin ise
Soran1 yılben de döverim 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kadının da haberi yoksa benden sessizce uzaklaşırım
02 Yorumla
Soran1 yılgülünç
1 yılİzin vermem buna.. Eğer onun da bana karşı hisleri aynıysa, onun bunu söylemesini isterdim.. Karşılıksız aşıksam sessiz kalırdım, akışına bırakırdım..
00 Yorumla
1 yılBizde olmaz öyle işler.
Diyelim ki oldu; sileriz biter.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. O arkadaşı oyarım
02 Yorumla
Soran1 yıldi mi ama
Oha başıma gelen bir şey bu benim.
112 Yorumla
Soran1 yılyemin et
Soran1 yılnasıl oldu
- 1 yıl
Erkek arkadaşımla biz bi iki kere kavgalaşıp ayrıldık, barıştık. Barıştığımız sırada, yemeğe gidelim dedi. O arkadaşıda getirdi, yakın arkadaşlarmış. Cok arkadaşi var ama o sadece biriymiş işte. Geldi bizimle yemek yedi, konustuk, güldük eğlendik. Sevgilim hesabı ödemeye gitti. Bununla masada kaldık, bana "Beni kalbimden vurdun, polisi arayıp seni ihbar edicem kalbimi çaldın sen bi hırsızsın" dedi. Bende tepkimi koydum ortaya. Iste o an yeni barismisiz kavga çıksın istemedim ama onu net bi dille de uyardım. Ne yapmış biliyomusun? Biz o gece ben sevgilime birsey söylemedim, mekandan ayrıldık. Beni evime kadar bıraktılar. Evdeyken bana bi mesaj geldi. WhatsApp'tan açtım baktım. Sevgilimin en yakın arkadaşı, sevgilimin telefonundan benim numaramı almış bi şekilde bana mesaj atmış. Bu kadar hadbilmezlik fazla dedim sevgilime söyledim. Oda zaten biraz gergindiniz masaya döndüğümde birseyler olduğunu anladım ama sormadım dedi. O çocuğu engelle dedi bana engelledim. Ertesi gün, cocuğa naptı bilmiyorum. Yanimdan gecti selam vermedi. Selam vermeyi bırak, dönüp yüzüme bile bakmadı gecip gitti. Işte simdilerde eski sevgilim icin bizi taniştiran o olmasaydı sana hislerimi rahat bi sekilde anlatırdım diyo. Ama artık olmaz, o nasıl arkadaşimsa sende artık öylesin dedi.
Soran1 yılsevgilinde nasıl sakince engelle demiş sadece ya ben olucam saydırırdım otuz tane şey 😂
Soran1 yılvay be roman gibi olay 😂
- 1 yıl
Eski sevgilimle yeni yeni cikmaya baslarken birinden ayrılmıştım o daha fazla sakin ve rahattı yani biri bana birsey dese medeniyeti ilk kendisi icat etmiş gibi modern inanilmaz sakin cevaplar veriyodu. Bu da beni sinir ediyodu hic bi sahiplenme duygusu vs yoktu. Bu yüzden ayrılmıştım ondan. Şu an anlattığım eski sevgilim olsaydı bana laf atan. birini yerlerde sürükler beynini dağıtırdı.
Soran1 yılbu kadar da medeni birisini istemezdim şahsen ben ne demek yani bana göz koyuluyor olabilir diyecek gitsin ağız burun kırsın kadınını birisi iç geçirmiş 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSoruyu okurken iyi halden 27 yıl yedim
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılO en yakınım olmaz artık
04 Yorumla
Soran1 yılbu kadar mı olur tepkin
- 1 yıl
Vaktinde bunu yaşadım dövdüm onu ama şimdiki aklım olsa yapmazdım
Soran1 yılneden
- 1 yıl
Dövünce kız ona acıdı ben kötü oldum çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kim kime aşıkmış 🤭🤭
03 Yorumla
Soran1 yılsana kocişkon 😃
Soran1 yılniye😂
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılen yakın arkadaş falan dinlemem
02 Yorumla
Soran1 yılnaparsın
- 1 yıl
gider hislerimi söyler ve her türlü elde ederim
Kadınlara aşık olmuyorum 🙄
01 Yorumla
Soran1 yılbiliyoz😒
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bişey olamaz aşık olduğumu bilir zaten
02 Yorumla
Soran1 yıldiyelim bilmesine rağmen hoşlandı
- 1 yıl
Artık arkadaşım olmaz
1 yılArkadaşlığı bitirirdim
02 Yorumla
Soran1 yılbu kadar mı
- 1 yıl
birazda döverdim
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Büyük mevzu çıkar 😂
02 Yorumla
Soran1 yılne olur mesela 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılİlk açılan kazanır.
03 Yorumla
Soran1 yılsevgilin ise 😃
- 1 yıl
O nasıl kız 🙄 benim sevgilimden arkadaşım mı hoşlanıyor
Soran1 yılöyleyse işte mesela naparsın 😃
1 yılArkadaşım olmaz o kişi, bir yabancı olur
01 Yorumla
Soran1 yılsinsi yılan olur
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEn yakın arkadaşımı sevgilim yaparım
02 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
- 1 yıl
Yani afedersiniz sözün özü adamı madam yaparım
- Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı.
1 yılAçılmadıysam hatuna
Arkadaşıma paslarım02 Yorumla
Soran1 yılyok anasın gözü aşık olduğun dedik 😂
- 1 yıl
Farketmez
Daha iyisini bulurum ya da o beni bulur
1 yılDemek ki en yakın arkadaşım değilmiş
02 Yorumla
Soran1 yılneymiş peki
- 1 yıl
Kansız dost düşmanıymış. En yakının her zaman en büyük düşmanındır.
1 yılAğzının ortasına kürekle vururum
00 Yorumla
1 yılEn yakın arkadaşımı öldürürüm
00 Yorumla
1 yılKuduracak ne yapsın 😂
00 Yorumla
1 yılErkeğine göre değişiyor bu
00 Yorumla
1 yılKadının tavrı önemli.
00 Yorumla
1 yılÖyle arkadaşın 😅 neyse
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Arkadaşlar benim ilgilendiğim ilgilenmez
00 YorumlaUmurumda değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Uçan tekme artı uçan kafa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. deşerim
11 Yorumla
Soran1 yılovvv
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılTopuğuna sıkar 6 ay yatar cıkarım
00 Yorumla
1 yılSavaş çıkar
09 Yorumla
Soran1 yılne savaşı
- 1 yıl
Execute atarız kısaca kişiye
Soran1 yılo ne be
- 1 yıl
İdaaaam
Soran1 yılkime
- 1 yıl
Birisini seviyorsam ve görüşürken başka bir arkadaşım ona hallenirse onu * kısaca
- 1 yıl
Ortamdan da atılır
Soran1 yılmantıklı yani
- 1 yıl
Bir zahmet
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılSevişirim
02 Yorumla- 1 yıl
Bu nasıl soru başlığı, yanlış anladım 🤣 yakın kadın arkadaşım benden hoşlanmaya başlarsa sevişirim 😂😂😂😂
Soran1 yılahahahah ya 😂
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Aynen böyle yapardım
05 Yorumla
Soran1 yılahahahha mantıklı
Soran1 yıllaflara bak 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 😃 yaparız bişiler
03 Yorumla
Soran1 yılne işte
Soran1 yılevet
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılOyarım ikisinide
04 Yorumla
Soran1 yılikisini ne oyuyorsun kadının ne suçu var 😂 güzel olmak onun suçu mu 😬😂
- 1 yıl
Bende direk kökten çözüm
Soran1 yılnedir bu heyt höytlük 😂
- 1 yıl
Bizde böyle gece kuşu kanunları 😂😂😂😂😂
öyle bisey olmaz
00 Yorumla
1 yılSilerim
00 YorumlaSanırsam hastenelik olurdu 😅😅
00 Yorumla
1 yılArk olmam
00 Yorumla