- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılİnsan beyni bir garip çalışıyor , yarım kalan şeyleri tamamlamaz ise sürekli kafada tekrar eder durur , yeni sevgili ile eksik şeyleri tamamlarsa kafa rahat olur , tamamlamazsa başka biri ile tamamlamaya çalışır 🤦
04 Yorumla
Soran1 yılO kızla yattmış oglende bana yazdu mesela niye
- 1 yıl
Siz kadınlar niye biz erkekleri anlamakta bu kadar güçlük çekiyorsunuz 🤦adamın kafasında yarım kalan şey seninle yatmak değil , evet adamın derdi seks değil gerçekten sevmiş demek , biliyorum saçma geliyor ama öyle bir erkek gerçekten sevince arada öyle oluyor 🤦 benimde eski bir sevgilim vardı unutamadigim sonrasında pek çok kadın ile beraber oldum ama onun yeri ayrı idi 🤷 şimdi dönsem yazsam vs olmaz biliyorum ama hala arada sırada içimi kemiriyor , onun sebebi şu , kendimize yakın gördüğümüz gercekten benimsediğimiz insanlar oluyor hayatımızda gerçekten sahiplendigimiz insanlar ok sen onun için öyle biri olabilirsin bu bir ihtimal , diğer ihtimal de adam doyumsuz bir seks manyağı 🤦 sen daha iyi tanıyorsun öyle biri mi?
Soran1 yılNasl adamın derdı seks degıl kızla yatmıs yatmıs
- 1 yıl
O zaman ikinci seçenek , adam doyumsuz seks manyağı 🤦 uçan tekmeyi bas yeni birini bul 😺👍
En İyi Cevaplar
1 yılyeni bir ilişkide eski svgilimi düşünmem bitmiş ise zaten bitme nedeni vardır hemen yeni ilişki peşine koşayım diye uğraşmadığım için yeni ilişkide eski sevgiliyi düşünmem ya da ondan ayrılınca eksi sevgilime döneyim demem bunu samimiyetsiz insanlar yapar gerçekten bir sevgi saygı duymayanlar çok basit nedenlerden ayrılıksa zamanla olur hemen birini bırakıp eski sevgiliyi hemen düşünüp dönmek isteyen ı ı olmamalı hayatımda
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılCevabı vermişsin. Daha yeni ayrıldığın için gelir çünkü atlatmaya yeterli zamanı ayırmamışsındır. Birkaç kere oldu ama takılmadım geçti. Robot değiliz ya oluyor öyle şeyler.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aaah, o eski sevgililer yok mu! 😊 Yeniden biriyle bir şeyler yaşamaya başladığında eski sevgilinin aklına gelmesi oldukça normal. Herkesin geçmişinde güzel (ve belki de biraz karışık) anıları olabiliyor. Yeni ilişkiye adım attığında özellikle benzer durumlar ya da yerler seni geçmişine götürebilir.
Bir de duygu karmaşası var tabii; alışma süreci, eski alışkanlıkları geride bırakma... Ama endişelenme! Her yeni ilişki, yeni deneyimler demek. Neyin seni aklına getirdiğini düşün, belki de yeni ilişkinin güzelliklerine daha çok odaklanabilirsin. Senin için bütün bu duygular nasıl, hiç yaşadın mı?💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u 1 yıleski sevgilim yok olsa da gelmez
00 Yorumla
1 yılBu soru çok karmaşık. Şu ana kadar sadece 1 tane sevgilim oldu uzun ilişkiydi ve bana çok ciddi zararlar verdi bu ilişki, sevdim eski sevgilimi ama 122 kilodan 89 kiloya düşünce direkt başka erkeklerden ilgi aramak için beni terk etti.
Yeni birisiyle ilişki başlatırsam bana yaptığı ihanetleri, yaptığı sahtekarlık ve sadakatsizlikleri unutmam fakat yaptığımız bazı şeyler aklıma gelirdi gelmez değildi.
Yeni birisi gerçekten değer veriyor ise bana ve benim sevgimi, sadakatimi suistimal etmiyor aksine o da her türlü zorluğa rağmen mücadele ediyorsa aklımdan eski sevgilimin çoğu izini büyük ölçüde silerdi. Hatırlasam bile umursamazdım.
10 Yorumla
1 yılGelmez çünkü aklımdakini öldürmeden yeni bir ilişkiye başlamam. Ayrıca eski sevgilimi her yerden engellerim. Dolayısıyla gözden uzak olan gönülden de uzak olur. İradesiz biri olsam bile (ki değilim) benle etkileşime giremeyeceği için kalbim yeni ilişkimdeki kişide kalır.
17 Yorumla
Soran1 yılOnunla sabah yatmıs oglende benımle konusup bana bunu anlattı sastım kaldım
- 1 yıl
Böyle karaktersizlere nasıl gönül veriyorsunuz anlamıyorum
Soran1 yılBunun amacı ne o kızı sevıyır ve ya deger verıyo olabılır mı
- 1 yıl
Yattığına göre sana değer vermiyor ki bu ihaneti yapmış
Soran1 yılPekı yattıgı kadına deger verıyo olabılır mı bunu bana gelıp neden soyledı ki
- 1 yıl
Sen değer vermediğin biriyle yatar mıydın?
Soran1 yılO zaman verıyor
Eskiyi unutmadan yeni birini hayatına alırsan aklına gelir. Hem kendine hem hayatına girecek kişiye saygı duyup o kişiyi sildikten sonra başka birini hayatına alman en mantıklı ve doğru olanı olur.
10 Yorumla
1 yılGelmez dersek yalan konuşuruz elbet bir hareketi birşeyi gelir bence kötü biten bir ilişki bile olsa kötü nir anısı gelir yani her koşulda gelir sıcak ve yeniyse zaten -%100 gelir
15 Yorumla
Soran1 yılŞöyle soyleyım ben cok asık olandım benı sevmedıgını begenmedıgını soyleyıp gitti englledı hatta sonra ıkı hafta gectı pat acıp sabah bıryle beraber oldum canım ısterss onunla yıne goruscem onu begendım ve etkılendım dedı çok uzuldum çok
- 1 yıl
Yaşadığın şey hayatın boyunca hem sana ders hemde yara olarak kalıcak tabi geri döner ilişkiye başlarsan daha ağırlarını yaşamaya hazır ol öyle git acı çek yan dağıl ama şimdi yaşa bütün bunları geri dönüp devam edersen bu yazdığım acıları 50 kat daha ağırlarını yaşayacaksın sakın kalbinle hareket etme aklına bırak işi
Soran1 yılYok zaten o benı begenmedıgını vs soyledı onun yanına hemen gttıgını ama sadece aralarında o tarz bır sey oldugunu soyledı anlam veremedıgım bunu bana neden soyledı kı benı begenmemesıde cok agrıma gtti o kadar cok aglıykrm kı baskasını bana begendıgını dedı ama benım yuzume senı begenmıyorm dedı kahroldum
- 1 yıl
Kusura bakma sevdiğin olabilir ama gram sevilmiyorsun insana kendine verdiği zararı hiç kimse veremez dedikleri bu işte bence bak laf olsun diyendemiyorum en dibine kadar yaşadım böyle saçmalıkları onun için diyorum 6 sene aynı filmi tekrarlayıp duran biri olarak ve halen içimdeki yangına ben şahidim alev alev bak ilk seni zaten kendine güvenini yitirmekle başlamış ve sende yenilmiş sin sen kendine yanıyorsun güzelmiyim değilmiyim o güzel bu güzel diye adam tam çakal karşındaki teslim olmuşsun bile uyan kendine gel daha ileri gitme kaptırma psikolojini düzelt bi giyin süslen gez ilk günler çok boşluklar hissedeceksin üzüleceksin ama inan benim kadar seven nadir kişi var ölmüyorsun kahroluyorsun ve geçiyor gün geçtikçe yaşadığın saçmalıklar sana yapılan manipüle daha bir net oturuyor kafanda ve artık ben ne canım nasıl böyle bir rüyaya kapılmışım hissi geldiğinde içinde sevgi özlem bile olsa gerçeklerle yüzleştiğin. Zaman bu onu bastırr üzülme geri dur param parça olsanda kes at o kangren parmağı sonradan benim gibi bütün vücudunu kesip atmak zorunda kalma alışveriş imkanın varsa hergün git kendine ciciler al gez ye iç kendine özel bakımını arttır kuaförler güzellik. Salanlarına git bu dediklerimi yap izle bak köpek gibi gelmese bana söyle yaz haber ver sonra sen zaten onu reddiceksin rabbim içine ferahlık güzellik versin ben yaşadıklarımı kısaca yazdım ve senin yaşayacaklarını artık her şey senin elinde kalbine yenik düşersen o kangren bütün vücudunu sarıp seni kanser edecek ama o parmağı kesip atarsan sadece bir parmak kaybetmiş olacaksın ve Ian bir parmak çabuk tamamlanacak benim vücudum toparlanmaya başladı bile
Soran1 yılZaten tamamen bitrdim ama kadınım işte bana vermedıgı ılgıyı alakayı pnamı verıyor ben 4 yıl onu bekledım bana o naptı bılıyor musın bK o kız ne guzel orasını cekıp atmıs dıyıp kızın ozel goruntusunu bana attı
Gizli Üye(30-35)1 yılGelebilir tabii ki, hafızanı kaybetmiyorsun. Ancak sıradan bir insan gibi gelir, eski bir okul arkadaşın nasıl geliyorsa öyle. His barındırarak geliyorsa yeni sevgiline de kendine de yanlış yapıyorsun.
12 Yorumla
Soran1 yılO kızla sabah yatıp oglen benımle konusmaya gelmesı pekı
Cevap sahibi1 yılBu sorudan farklı bi durum
Gizli Üye(30-35)1 yılBiriyle başladıysam ondan soğumuşumdur ama yeni ilişkimde aklıma geliyorsa özlediğim için değil yeni sevgilim bana b.. gibi davrandığı için olur. Sonra kıyaslama başlar bu bile bana böyle davranmadı der yeniyi de hayatımdan çıkarırım.
14 Yorumla
Soran1 yılBen onu seven taraftım sonra o benı bıraktı baskasına gttı sonra yıne yazdı
Cevap sahibi1 yılDemek ki aradığını bulamamış
Soran1 yılYatmışlar kızla
Cevap sahibi1 yılKonuşma bence
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılBi noktadan sonra gelmiyor çünkü yeni sevgilime alışıyorum bi 3 haftadan sonra alışırım tabi hiç ayrılmadan sürerse.
01 Yorumla
Soran1 yılPekı
Eski sevgilimi aklımdan ve kalbimden tamamen çıkarmadan yeni bir ilişkiye başlamam i yüzden böyle bir şey mümkün değil.
01 Yorumla
Soran1 yılO zaman ben onın nıye aklına geldım
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gelmeyecek kadar uzun zaman bıraktım arada… ama yine de karşı tarafında yeteneğine bağlı..
11 Yorumla
Soran1 yılEger konusmak ıstıyorsan
Gelir tabii ki
Kız bana sorarsa "daha önce ilişkin oldu mu" diye o zaman tabii ki olmuştu diye cevap verirken aklıma gelecek
01 Yorumlayani insan ister istemez aklında bi karşılaştırma yapar bundan dolayıdır bence
01 Yorumla
Soran1 yılGorusmemız guzel gecıyor hatta o kızla yatıyosunız öğlende eslı sevgılınle konusmak ıster mısın
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılAklıma bile getirmem çünkü biliyorum ki eski aklıma gelse yeniye ihanet olur kendime kızarım böyle bir durumda yani bana ters
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBunun için bir ilişkim yok zaten.
Hayatıma alacağım kişiye haksızlık yapmak istemiyorum.
Kendimi o duruma sokup bir yük daha edinemem00 Yorumla
1 yılGerçek aşk varsa insanın aklına o anki sevgilisinden başka kimse gelmez.
04 Yorumla
Soran1 yılYatmıslar kızla banan bunu dedı
- 1 yıl
Sapıklık yapılmış dengesiz ruh hastası yedek tuttuğu kişiye yazmış. Senin affına lâyık değil o sapık, cevap bile yazma.
Soran1 yılO kıza deger veriyor mudur
- 1 yıl
Net hayır, ikinize de değer vermiyor.
1 yılBirisini unutamadan diğeriyle konuşanlar midemi bulandırır
10 YorumlaBirini tamamen bitirmeden diğerine başlayanların midesizliği
10 Yorumla
1 yılEmin ol umurumda degil hıc kimse ne eskisi ne de yenisi insanlardan o kadar midem bulanıyor ki herkes kendi halinde kimsenin kımseyi umursadığı yok insan yok Müslüman yok hatta hayat yok dünya yok yerinde hatta bız bile yok artık.
20 Yorumla
1 yılGelmez eski sevgilimi tam unutmadan yeni bir ilişkiye baslamam cunku
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGelir, yenisi içime sinmemişse, gelir eskinin yerini zerre tutmuyorsa, gelir eskisini çok sevmişsem veya unutamamışsam… bu liste böyle uzar gider
04 Yorumla
Soran1 yılSabah kızl bulusuyo oglen benımls konusmak ıstedı
Cevap sahibi1 yılO çok kötü bak
Soran1 yılNeden ama neden ya
Cevap sahibi1 yılErkek milleti al birini vur ötekine
1 yılEvet. Çok oldu. kimini nefret, kimini hoş hatıralarla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 1 yılGelmiyor. Gelse bile en fazla "Allahım gideni salla gelenin güzelliğine bak" diyorum
00 Yorumla B*ku çıkmadan ilişkiyi bitirmem... Bitirdiysem gelmez
00 YorumlaNe kadar mutlu olsan bile eskisiyle o kadar mutlu değildim diye düşünüp yine aklına getirirsinb...
00 Yorumla
1 yılEskisinden olmadığı halde yenisini yapan biri düşünür tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKiyasliyorum tabi. En iyi hangisiydi bir siralama yapiyorum. Onun dudaklari bunun istekli olmasi digerinin sıkıligi gibi
00 Yorumla
1 yılbaşkasının yerini aldım gerçekte beni seviyor sandım ama beni yarabandı olarak kullanmış ah be kahve gözlüm neden böyle yaptın. Onu sevmiştim gerçekten ama sağlık olsun napalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAklımda hiç kimse yok. Biri girmeye çalışıyor ama hayırlısı bakalm
00 Yorumlabir kişiye aşık olursun yeni de gelse sana çokta iyi davransa o sevdiğin eski sevgilini unutamazsın
01 Yorumla
Soran1 yılBilmıyorum aklına ben geldım ve bana yazdı
1 yılEski sevgilim olmadığı için geleceğini zannetmiyorum ayrıca sevgilim olacagını da düşünmüyorum
00 YorumlaHala içimde bitmeyen bi şeyler varsa gelir gelmişliğide var
10 YorumlaNamızsızzzz,
Hiç aklımdan çıkmıyor kiiii. Ben neydemm. Ehihehehihehihe
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılbitirmediysem asla baslamam, gelmez
05 Yorumla
Soran1 yılSabah kızla yatıyor oglen benımle konusmak ısfıyor neden
- 1 yıl
igrenc biri cunku
Soran1 yılKahroldum ben
- 1 yıl
tahmin edebiliyorum, uzgunum senin adina ama bitirmen lazim
Soran1 yılBama benı ıstemdıgını soykeyıp gtti begenmedıgınıde soyledı anlamıstım ben onh sonra bır anda bunu demesı bunu nıye soyledı anlamadım
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gelirse beni şuramdan vursunlar.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Gelmez diyen yalan söyler.
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır gelmez zaten öyle biri de yok
00 YorumlaDuygusal özleme anlamında asla gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılvazgeçtiğim kadının topuğuna bile bakmam
00 Yorumla Eski eskide kalır bitmiş gitmiş niye aklıma gelsin
00 YorumlaGelebilir ama sevmiyorum yani hiçbirini
00 YorumlaHayır gelmemeside gerekiyo
00 Yorumla
1 yılEeee her gelen aratır gideni
00 Yorumla
1 yılhiç gelmedi gelmez de.
00 YorumlaHemen ayrılsam zaten yapmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. Gelebilir akıl bu engel olamıyorsun ki
00 Yorumla
1 yılHayır hatırlanmaya değcek tipler değil ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,6b cevap paylaştı.
1 yılGelmez çünkü eski sevgilim yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Eski sevgilim yok daha hiç ilişkiye başlayamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDuygusal açıdan hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGelmez kolay kolay ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Açıkçası geliyor
00 YorumlaGelmez
01 Yorumla
Soran1 yılGelıyorsa sebebi nedır
1 yılYokmgelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gelir
00 YorumlaGelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGelmemesi lazım
00 Yorumla Eski sevgili gelecekse yeni ilişki neden olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılAsla gelmez
00 Yorumla Eski sevgilim yok
00 Yorumla
1 yılhayır
00 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih