Ben yorum yapmasam daha iyi😒

Her sorunun altına sarkı atmazsam ölecekmişim🙄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben yorum yapmasam daha iyi😒

Her sorunun altına sarkı atmazsam ölecekmişim🙄
Kıskançlık kötü bir şey değil bana göre , hem fazlasıyla kıskanırım hem de kıskanılmayı isterim. Bana göre sevgi belirtisidir , şöyle düşün yoldan geçen adamı kıskanır mısın , hayır. Çünkü ona karşı bi duygun yok, sıradan bir insandır sadece. Ancak insan sevdiğine karşı kayıtsız kalamaz asla
Güveniyor olabilir. Aynı zamanda sevmiyor da olabilir. Şöyle düşünelim canım ; sevmeyen kişinin kapsama alanı dışındasınız yani dozunda kıskanmaz dahi. İkinci durumda güvenen sevgili de kıskanmaz çünkü aldatmaz beni diye düşünür. Sevgiliniz hangi tarafta bulması da çok kolay. Rahat takılan fazla geniş mizaçlı partner sevmiyordur. Seven arkanızda duran ilgili bir partner ise güvendiği için gözü arkada kalmıyordur. Hiç unutmam iş arkadaşım telafuz etmişti yıllar önce" seninle sevgili olsaydım sırtımı rahatlıkla yaslayıp rahat bir nefes alabilirdim gözüm arkada kalmazdı" diye bu da öyle bir şey.
Aidiyet duygusunu hissetmek lazim.. güven ayrı.. ama biri laf atıyor sevgiliside bön bön bakıyorsa orada işin rengi kaçar
Eic için teşekkür ediyorum bitanem ♥ Sevgilisine laf eden adama bön bön bakan biri kesinlikle sevmiyordur. Bu tepkiden bunu rahatlıkla çıkarabiliriz seven kıskanmasa dahi bu durumda bir tepkisi olacaktır. 🌟🙌
Kişi kıskanmadığını iddia etse de bana göre kıskanmayan kişi ya sevmiyordur ya da karşısındaki onun kıskanacağı hareketler yapmaktan kaçınıyordur. Elbette kıskançlığın dozu da önemlidir. Her aka b. ka kıskançlık yapıp karşısındakine nefes aldırmayan kişi de takıntılıdır seviyorum ayağına yatmasın.
Birbirini latife olsun diye kıskanıp ilişkilerine renk katan kişilerin ellerinden öpüyorum.
Diğer türlü hayatı ve ilişkiyi çekilmez ve zor hale getiren ruh hastaları benden uzak olsun yeter. Kıskanmak sevginin yoğunluğunu belirleyecek bir kriter değildir.
Emektir onun adı, değer vermek saygı duymaktır.
Teşekkür ederim, iyi akşamlar
Kıskançlık konusu her zaman tartışmalı bir mesele! 😊 Kıskanmayan sevgili, genelde güven duyuyor demek bence. Ama bu, sevgisinin olmadığı anlamına gelmez. Aksine, çoğu zaman ilişkinin temellerine ve seninle olan bağa olan güvenin göstergesi olabilir. Tabii, herkesin hislerini gösterme şekli farklıdır. Sevgini hissediyor musun? O zaman sorun yok! Ama eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, açık iletişimle duygularını paylaşarak daha net bir anlayışa ulaşabilirsin. 💬
En sevdiğin aşk şarkısı nedir? Belki birlikte dinleyip kafa dağıtabiliriz. 🎶🕺💃
Gökhan Türkmen/ Derdim
"Gökhan Türkmen - Derdim" müthiş bir seçim! 😊 Her şey yoluna girer, merak etme. Bazen içimizi dökmek iyi geliyor, burada rahatça paylaşabilirsin. Aşklar bizi her zaman bir yandan zorluyor, bir yandan iyileştiriyor. Senin içindeki o gücü asla hafife alma. Birlikte daha ne şarkılar dinleriz kim bilir! 💪🎶❤
Cevap
22Cevap
Kıskanmayan sevgili ruh hastası değilse, o ilişkiden haz aldığı için var olur diye okurum. Başka açıklaması yok bende.
Seven insan kıskanır ya bilmiyorum ben güveniyorum sözleri bana vererek saçma geliyor
Güvense dahi kıskanır, hareket sevdiğinden değil karşı cinsten gelse de kıskanır. Kıskanmayan sevgili umursamıyor, takmıyor ve başka bir alternatif elinin altındadır.
Hiç kıskanmıyorsa herkes gibi görüyor demektir. Yerinde kıskanıyorsa güveniyordur. Herşeye kıskanıyorsa saplantılıdır.
Ya bence sevmiyordur insan biraz kıskanır. Aşırısı bunaltıyor tabi ama hiç kıskanmayan adamdanda olmaz bence ya.
Kıskanmayan kişiye hınzır gözüyle bakarım 🙄 insan arkadaşını arkadaşından kıskanır. Sevgiliyi söylememe gerek yok
(Ne alakası var güveniyorum adı altında)😂😂 hepsi dir takıntılı kıskanmak iyi değil ama sâhiplenip benimsenmekte ruhu okşuyor
kıskanmıyorsa sevmediğini düşünürüm beni sevmiyor derim
Seven kıskanır. Bu illa karşı tarafa hayatı zehir edeceği anlamına gelmez.
İkisi de olabilir. Onu buradan değil hal ve hareketlerinden anlayabiliriz ancak.
Güveniyordum ama ilk haftadan öyle yapıyorsa seni tanımadan o zaman umrunda değilsin demektir
İkisi de olabilir. Kıskançlık iyidir ama dozunda
Kıskanmayan biri sevmiyordur
Her insan kıskanır ama çok kıskançlık güvensizliği ve şüpheyi gösterir, güvenen insan dozunda yapar her şeyi buna kıskançlıkta dahil
Kıskanmayana sevgili diil kavattttttt denir .
Seven adam sevdiğini gözünden bile sakınır
Sevmiyordur. Zamanla da uzaklaşır.
güzel kardeşim
Bence sevmiyordur..
Ya ne kadar guvensede kıskançlık olmadan olmuyor
İkiside olabilir ama bir denge de tutması şart
Kıskananı daha makbul ya
Kıskançlık olmalı aşırıya kaçmadan
Kişilikle alakalı bence
sevmiyordur kesinlikle
Hiç kıskanmıyorsa sevmiyordur
Güvenilirdir bence