Hayatınızdaki insana zaaflarınızı, korkularınızı , zayıf noktalarınızı anlatır mısınız? gizler misiniz? neden?

Hayatınızdaki insana zaaflarınızı, korkularınızı , zayıf noktalarınızı anlatır mısınız? gizler misiniz? neden?
Ben herşeyimi ortaya döken biriyim bu bir yönden iyi bir yönden kötü ilişkide bu konuda bir dengeye ihtiyaç var bana göre aynı sevgi saygı dengesi gibi açıklık konusundak da karşıdan aldığın gördüğün kadarını vermeli insan.
Eğer gizleyeceksem hayatımda ne işi var ki.
Korkmadan saklamadan olduğum gibi davranabiliyor ve konuşabiliyorsam o ilişki içinde vaar olabilirim.
Kendimi sakladığım yerde korkularım var demektir korkularımın olduğu yerde durmamayı tercih ederim.
🙏
🎈..
Karşı tarafı iyice dinlemeden asla anlatmayın zira narsist bir insansa eğer zamanı gelince sizin zayıf yanlarınızı zaaflarınızı tek tek çok güzel bi şekilde öyle güzel kullanırki şeytan bile şaşırır.
Dinlemeden değil ya tanımadan🙃
Ben anlatmam. Detayına kadar bilmesine gerek yok. Sevdiğin biri bile olsa gün gelir yüzüne vurur, incitir, söylediğine pişman eder.
Gerçekten öyle oluyor..
Teşekkürler..
Rica ederim 🦋
Cevap
39Cevap
Zayıflıklarım benimle beraber var olur ve dışarıda kapalıdır.. Hayatımdaki insanda olsa, zaaflarımı ya da zayıf yönlerimi göstermeyi seçmem..
Zayıf yönlerini anlatırsan gelir bir gün seni vurur
Evet ben sevgilime her şeyi anlatırım. sevgilimden hiç bir şey gizlemem. zaten gizlemeye gerek de duymam. bu zayıf yönleri bana karşı kullanamyı düşünmez çünkü. ha olur da ayrılırsak zaten tüm bağlantılarımı kopartırım bir daha görüşmem
Hiçbir şeyi gizlemem herşeyimi anlatırım.. Her zaman net bir insan oldum.. Sonradan öğreneceğine baştan öğrenmesini tercih ederim..
Ne yaşadığımı hassas olduğum durumları bilmeli.. Kolay zamanlar atlatmadım.. Yaşadığım hiçbir şeyi saklamadım.. Güven duvarlarını ördüğün zaman bunlar çok önemli şeylerdir..
Sevgilimden hiçbir şeyimi gizlemem varsın vuracaksa da zayıf yerinden vurursun
Ben bunu normalde insanlarla olan ilişkilerinde yapıp sonra hep zayıflıkları kullanılmış biriyim. Ondan kimseye zayıf noktami gostermiyorum. Hep güçlü gözükmeye çalışıyorum. Artık insanların yanında ağlamıyorum. Tabi kendiliginden gözüken zayıflıklarıma yapacak bir şey yok
söylerim sonra şarjörü mermileri ile doldurup beni vursun diye
😂😂😂
Bence anlatılmamalı işler yolunda gitmediği zaman ordan vuruyorlar insanı sen sevgilim dostum en yakın arkadaşım diyosun oda bunca acın yetmiyormuş gibi gelip seni ordan vuruyor
Öyle çok zayıf bir yönüm yok fakat asla anlatmam, bir kere ufacık bir olayımı anlattım gün geldi yüzüme vurdu, en sevdiğinden de gelince böylesi anlıyorsun insanın çiğ süt emdiğini
Anlatmam, ben sevginin tam anlamıyla gerçek olduğuna inanmıyorum. Hele ki, sevgili olmaktan bahsediyorsak, burada gerçek sevginin olma ihtimali çok çok az. Ama bu tür meselelerle bağlantıyı tamamen kesmek yerine, buna bir oyun gibi yaklaşmak lazım. Eğer bu bir oyunsa, burada tüm zayıf noktalarınızı söylemek her halükarda oyunu kaybetmek demektir.
O samimiyet için mutlaka karşılıklı anlaşmak ve güvenmek şart.. Zaaflarını ve zayıf yönlerini kötü niyetle kullanmayacağına emin olmak önemli.. Herkes sinsi ve ikiyüzlü ruh hastası..
Eğer bir çıkarım yoksa kimseye bilgi vermem. Bilgi güçtür. Hele birinin zaaflarını bilmek büyük güçtür.
Ona hayatımı anlatırım
Acılarımı, gözyaşlarımı, mutlulukları, kahkahaları kısacası beni anlatırım ki hayatım anlam kazansın.
Geçmiş yaralarımın, nelerin vazgeçilmez, nelerin kırmızı çizgilerim olduğunu, hassas noktalarımdan bahsetmeyi uygun buluyorum.
her şey anlatılmalı karşılıklı. sonradan öğrenmek şok etkisi yaratır. zayıf yönleri bile olsa.
Asla anlatmayın sonra günü gelince oradan vuruyorlar
Belirli bir yere gelmişsek ve merak ediyorsa anlatırım
Hayır sonra elektrik ve yol olarak mutlaka geri döner de ondan
Yani birine sevgilim diyeceksem her şeyi bilmeye hakkı vardır :D
Ben her şeyi anlatırım. Açıklarımı çok veririm.
Anlatıyorum beni herkesten iyi tanır bende onu tanırım.😃
kimseye anlatmam ama kavga esnasında bunu bana karşı kullanacak mı diye ortaya yem atıp zayıf noktam olmayan şeyi zayıf noktammış gibi gösterir bakarım
Kimseye anlatmam zayıf yönlerimi. Sevgili kişisi de buna dahil.
hayır kimseciklere dert tasa zayflık filan anlatmam
Bunu nasıl başarıyorlar
anlatırım , en sevdigime de anlatamayacaksam kime anlatacam ben kendimi
Ona aşikar ettiği zayıf yönlerinden vurulmayacağını bildiği kişiyi sever insan.
En yakın arkadaşıma bile anlatmam, kimin ne zaman satacağı belli olmuyor.
Ben herkese herşeyi anlatabilirim ahhahaa 😀akıllı ve mantıklı bir insansanız bana güvenmeyin hahahajaj
Anlatmam ayrılık olur falan hep korkuyla yaşanmaz kimseye mecbur hissetmek istemem zayıf yönleri ben hep ordan yürür kendini bişey sanır terbiye ettim sanır aman aman☺
Her şeyi derim iyisi ile kötüsünü bilen sahiplenen iyileştirici olmalı zaten sevgi bunu gerektirir
Ben gizlerim gizlemek çok istemem ondan hiçbirşeyi ama gün geliyor ona anlattıklarınızı bir bir yüzüne vuruyor.
(Yaşadım çünkü jsbshs)
Anlatırım o da anlatırsa sonuçta sevgili de bir nevi benim için dost gibidir
Anlatmam belirli bir samimiyet seviyesine erişmem gerekiyor belki bir kısmını o zaman anlatırım ☺
Sevgilimden hicbir sey gizlemem
Kim olursa olsun sırrını verme
Sevgilimse bilsin
Böyle konularda şeffaflık bence oldukça önemli
Zaaflarımı koz olarak kullanmazsa evet
Hayır kullanabilir
anlatmamayi tercih ederim
Neden oradan vursun diye mi yo yo
Hayır kavga anında lafı yapıştırır 😂
Gizlerim çünkü ordan vurur kavgada
Kendisi izlemlesin görsün..
Anlatmamak lazım mantıken ama..
Anlatırım ben buyum derim delikanlı gibi..
Sadece eşime anlatırım
Herkesten gizlemek lazımmış onu anladım
Hayır
Haklısınız
Valla zayıf yönler değilde genellikle karşı taraf hep bende kusur bulurdu anlamadım
Ben anlatırım çünkü o konularda temkinli davranmasi için
O kadar yakın sevgilim olmadı
Anlatmasınlar vururlar
Zayıf yönlerimi kendime bile anlatmam
Hayır anlatmam ileride kullanmasın diye
Kimseye anlatmam gerek yok
Zayıf yon kimseye anlatılmaz
Yok o kadar canım değilim şükür
Sevgilim olunca cevaplarım.
anlamak istemiyor ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?