Gizli Üye(30-35)1 yılSenden daha küçükken ve senin yaşlarda iken benzer sorunları yaşadım bir dönem aştım şu an belki hala yaşıyorumdur. Sana yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama fikir olacak bir şeyler söylemeye çalışacağım.
Bir kere sarışın erkekleri kimse beğenmiyor diye bir şey yok, sarışın ve beyaz tenli erkek aşığı çok kız var. Bu sitede bile beyaz tenli erkekler yakışıklı değil mi, sarışın erkekler yakışıklı değil mi yazarak örneklerini bulabilirsin. Esmer derken çingene kadar esmer olsaydın tercih edilmemeyi görürdün. Öyle çok esmerin tercih edildiği filan yok. Zenci bir ABD'li ise ve Türkiye'de liseye - üniversiteye bir şekilde düştü isen İngilizce öğretmen isteyen, yabancı ile takılayım da havalı görüneyim diyenler, beni Türkiye'de kimse anlamıyor diyenler ve farklı farklı merakları (özel merak) olan kızlar takılabilir.
Boy konusuna gelirsek evet haklısın. Kızlar için boy önemli bir tercih sebebi. Umarım boyunun daha uzayacağı yaşlardasındır. Boyun uzamazsa da yapacak bir şey yok. Amacın evlilikse kızlar 30'una yaklaşınca evlilik - çocuk doğurmak için geç kaldım, mutlaka biriyle evleneyim deyip beklentilerini düşürüyorlar, 1.68 - 1.69 cm de olsan o zamanlar kız bulabilirsin. Yani sen evliliğe hazırken 28 - 35 yaş arası iken 28 - 33 yaş arası kadınları tercih edip evlenebilirsin.
Ben problemlerimi aştığım zamanlar: ilgi alanım olan kitapları okuyarak, hobiler edinerek, ilgi alanlarımı derinlemesine araştırarak, iletişim üzerine bulduğum her görsel/yazılı şeye bakarak, spor yaparak, sosyal olarak, sürekli ortamlara girerek bu durumu aşmıştım. Okuduğum kitaplar kişisel gelişim, iletişim nasıl kurulur, edebiyat kitapları, şiir, roman, hikaye üzerineydi. Fitness yaptım. Sebze, meyve, protein bazlı beslenmeye çalıştım. Koku, parfümler, renkler başarılı insanların hayatı, nerede ne var konuları, müzik araştırdığım ilgi alanları oldu. Bunları yapınca sevgilin olmasa da ortamda sohbet edecek, iletişimi iyi bir insan haline geliyorsun.
Sevgililerimi de sosyal medyadan buldum ve buluştum. Forum sitelerinde veya görüş alışverişi yapılacak sitelerde öncelik fotoğraf, görsel olmuyor. O zaman karşıdaki kişi eğer denk bir görünüme sahipsen veya kabul edebileceği bir görünüme sahipsen aranızda baya bir sohbet olduğu için buluşuyor. Yani fotoğraf bazlı değil zaten iş sevgililiğe gitmemiştir ama karşı cins olduğunuz için arkadaştan öte bir şeyler hissedersiniz. Birbirinize güzel fotoğraflarınızı buluşmadan önce atarsınız. Sonra yüz yüze görüşürsünüz. En kötü arkadaş olursunuz. Bu şekilde 3 - 5 tane kız arkadaşın olursa zaten yanında kızları gören başka kızlar bu çocukta ne varmış deyip geliyor zaten. Bunu sen de biliyorsundur veya duymuşsundur. Yanında başka kız olan erkeklere kızlar bir güven hissediyor veya içlerindeki başka kızların elinden erkeği kapma veya başka kızları kıskanma dürtüsü ile senle tanışıyor, sen de o arada işi yeni tanıştığın kızla sevgiliğe götürürsün. Diğerleri kankan kalır. Bana gelirsen ben buluştuğum kişilerle hiç arkadaş olmadım. Kızlar zaten sohbet ettikleri erkeklere genelde yakın hissediyorlar, çevrelerinde 3 - 5 tane yakışıklı zengin erkek yoksa zaten direkt benimle sevgili oluyorlar. Yani o zamanlar olmuşlardı. Bu şekilde hiçbir kızla arkadaş kalamadım. Bu taktikler işe yarar diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsin.
2166 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 182 - 183 cm.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Vallahi öyle zannetmiyorum. 173 - 179 arası da gayet kız bulabilir.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Karışındaki kızlara doğru bir imaj yansıtan 173 - 179 cm arasındaki erkekler aynı 182 -183 cm olan erkek gibi kız tavlayabilir. Bunun sosyal medyası var forumları var. Kız direkt senin boyunu görmüyor ki bazı mecralarda. Buluşunca da boy önemsiz kaçabilir uyum sağlandığı durumlardam
- 1 yıl
Ya zengin olursam ya da kız 1.80 üzeri erkek bulamazsa anca sevgili olur. O zamanda beni sevdiği için değil bu sebeplerden ötürü sevgili olurlar. Ama akılları hep yine 1.80 üzeri erkeklerde olur.
Ama merak ediyorum. Hangi sosyal medya ve formlarda bulacak 1.80 den kısa erkek sevgili?
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Ona bakarsan 184 - 193 cm arasındaki erkek için de 182 - 183 cm boyundaki erkeği bırakabilir veya akılları daha uzun boylu erkekte kalabilir. Bu kızın karakteriyle alakalı bir durum. Her kız da 5 - 10 - 15 cm için ilişki yaşadığı, zaman geçirdiği erkeği değiştirmek istemez.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Kızlarsoruyor, donanımforum, daha bir sürü sosyal medyayı sayabilirsin. Yabancı sitelerde bunun içinde.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Sen kızla 3 ay sohbet ettin kızı bağladın sırf boyundan dolayı mı olmaz diyecek. Sosyal medyada bunu yap etkisini gör.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Ben nasıl kız tavladım o zaman?
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Ben de yakışıklı değilim. Forumlardan sohbet ede ede tavladım.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Kız beni ilk aşamada görmüyor ki niye reddetsin.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Peki beni görmeden benle cinselliği nasıl konuşuyor. Demek ki boyu görmeden de bazı etkileşimler olabiliyor. Bu çok ileri bir etkileşim. Evlilikte olacak cinsten. Yüz yüze gelince de içi erkeğe karşı ısınmış kız görsel olarak şikayet etmiyor.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Siz boya olması gerekenden çok takıyorsunuz. Statü, çizdiğiniz profil de önemli.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Bir kere 180 altı iş yapmaz diye bir şey yok. 170 cm altı sorun. 165 cm ile 170 - 179 cm'in kızlar tarafından aynı değerlendirildiğini söyleyemezsin. Bu toptancı bir anlayış ve yanlış. Kaldı ki ilk hissiyat 168 - 169 cm arasındaki erkeklere karşı olumsuz olsa da 27 - 29 yaş arası - 30 yaşına yaklaşan - kadınlar için evde kalmama psikolojisi ile evlilik yapmak tercih edilecek bir durum. Kadın 30'unda ve 30' unda sonra çocuk yapmak açısından problemli hale geliyor. Çocuğun down sendromlu olma ihtimali %300 artıyor. Aynı zamanda doğumun verdiği acı, vücudun elastikiyeti azalıyor. Çocuğun rahme tutunmama ihtimali, düşük yapma ihtimali, doğumun sırasında çocuğu kaybetme ihtimali artıyor. Kadınlar bu ihtimalleri çok çok daha iyi biliyor.
Soran1 yıl@Xxx06788 175 kurtarır zaten de daha altı için şans düşük bro ya
Cevap sahibi1 yıl@Xxx06788 Aynen, statü ve profil de önemli.
Cevap sahibi1 yıl@Xxx06788 Ben yakışıklı bir erkek değilim, kuzenimde yakışıklı bir erkek değil, ikimizde son yıllarda maalesef kilo aldık, göbekliyiz. Kuzenimle birkaç yazın Türkiye'de bir tatil beldesinde voleybol oynarken 2 ayrı Kazak kadın yanımıza geldi. 1 tane de sahilde Türk kadın iş attı. Kuzenimin memesi filan var öyle düşünün. Saçmalarımız yanlardan ve tepedeki sivri yerden açık.
Cevap sahibi1 yıl@Xxx06788 165 cm olan da evlenme zamanı gelmiş kızlar arasında bulur. 150'lik kız 190 istese ne olur ki, hangi 190 alacak onu.
Soran1 yıl@Xxx06788 incel forumlarında değilim emniyet patlattı hepsini zaten sıkı takip ediyor emniyet
Soran1 yıl@Xxx06788 sende mi incelsin ben kabullendim incel olduğumu bayadır
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Aşırı takıntın var. Sarkozy veya Macrob çok mu boylu? Gençken de şuanda da bir mekana girdiklerinde pek çok kadına karşı şansı var.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Sarkozy'nin boyu uzaktan izleyen uzmanlar tarafından 165 cm - 168 cm olarak tahmin ediliyor. Eşi Carla Bruni 175 cm boyunda. Bu nasıl oluyor o zaman?
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Benim dediğime geldin ama farkında değilsin. Ben sana karizma, statü, iletişim becerisi dememiş miydim? Bazısı için aylık 300 Dolarlık bir işi olan erkek yeterlidir bazısı için aylık 30.000 Dolarlık bir işi olan erkek yeterlidir. Kamboçya'da 300 Dolarlık bir iş yeterli mesela, Fransa'da 5000 Dolarlık bir iş yeterli olur.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Uzun boylu olup canım ve fakir olduğu için ilişki döneminde kadın tarafından başka erkeklerle aldatılan çok erkek var.
Cevap sahibi1 yılUzun boylu ama kafası calismiyorsa, Daltonların en büyüğü gibi a v. a. n a. k. s. a. kadınlar tarafından başka erkeklerle aldatılan çok erkek var. Hani aşk? Aşk yok. Kısa boylu kafası çalışan, iyi bir profil çizen, karizmatik erkek Uzun boylu Dalton'dan iyidir. Özetlemek gerekirse en kısa boylu Daltonların üyesi yönetici karakterli, kafası en çok çalışan ve karizmatik olan olduğu için uzun boylu Dalton'dan iyidir. Kızların gözünde bu böyle. Uzun boylu Daltonu kızlar -. b. o. y. n. u. z. l. a. r.-
Cevap sahibi1 yıl@Xxx06788 Bu arkadaş "Kızlar sarışın erkeklere bakmıyor, esmer erkeklere bitiyor." dediği an: düşünce yapısında bir problem olduğunu anladım. Cennet Mahallesi'ndeki Aliş'in şuanki haline kızlar ölüp bitiyor mu mesela? Saçmalık. Sarışın var, sarışın var. Esmer var, esmer var. Çiğ sarı isen, kıllar kaşının ortasında, burun deliklerinde uzun uzun çıktıysa, dişlerin yamuk yumuksa, kafan kelse ve biçimsiz ise tabi ki Kıvanç Tatlıtuğ sarışınlığının etkisini oluşturmazsın veya Kerem Bursin'in. Esmersen de Burak Özçivit var bir de saçları uzun, kafasının ortası kel, patates suratlı, Gargamel gibi adamlar var aynı etkiyi oluşturabilir mi? Hayır. Ama Gargamel gibi de bakımsız olmamak biz erkeklerin elinde. Bu da bir gerçek.
- 1 yıl
Cevap sahibi
Benim saçlarımda dökülüyor. O da ayrı bir problem. Saç rengine gelince eğer kıvanç tatlıtuğ 1.87 değilde 1.70 olsa ve ünlü olmasa bak bakalım kızlar kendisine bitermiydi? Ayrıca evet sarı saç seven kızda olabilir ama 1.80 den kısa ve kel erkek seven bir kız asla yoktur.
Ayrıca benim esas amacım evlenebilecek birisi bulmak. Sen diyorsun ki 28 yaşından sonra kızlar kısa erkeklere bakıyor diye. Ancak öyle bir şey yok. Keza yaş arttıkça daha da seçici oluyorlar. Velev ki kısa kel birisiyle evlendiler. Asla severek değil sadece yalnız kalmamak için evlenirler.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Arkadaşım ne aşkından bahsediyorsun. Burada bir kızla sohbet ediyorum. Annesi - babası ile ilgili konuşuyor. Annem babamla çok iyi anlaşıyor diyor. Ben de dedim ki peki sence bunun anahtarı ne? O da dedi ki babam asker, düzenli maaş, karizmatik bir meslek, operasyonlara giden bir erkeğin çekiciliği, erkek görevleri dolayısıyla ara sıra evden uzakta kalınca kadının erkeğe duyduğu özlem. Ee aşık mı dedim. Hayır dedi. Babam vefat etse maaşını alacak, düzenli bir hayatı var, bunlar olunca kadın erkek hakkında geri kalan olumlu duyguları zaten hissediyor dedi.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Arkadaşım dünyadaki insanların %95'ı aşık olarak evlenmiyor belki. %10 - 20'si için tanışma, sevgililik, sözlülük, nişanlılık döneminde birinde oluşan bir dönemlik sıcaklık evlilik kararını almaya yetiyor. Kadın 6 ay nişanlı kaldı, ilk ay sıcaklık oluştu ama 2 - 3 ay kavga kle geçti, 4 - 5 ay tekrar araları ısındı gidiyor 6'ınci ay evleniyor. Bundan başka erkek mi bulacam diyor. Kadınların aşk dediği şey de çoğu zaman yanlış bir tabir. Kadınlar kendilerini garanti altına almaya, erkeğin onların gönüllerini biraz olumlu- sıcak tutmasına aşk diyor. Yoksa gerçek aşk çoğunda yok. Gerçek %5 ancak vardır. Aşk dediğin zaman karşıdakinin kötü huylarını bile iyi görmen lazım. Bu kadınlarda yok ki.
- 1 yıl
Evet doğru ama sadece 1.80 den kısa erkeklere karşı kadınların aşk duygusu yoktur. Çünkü sadece 1.80 üzeri erkeklere aşık olurlar. Dünyadaki evliliklerin de yarısı karşılıklı aşk olarak yapılır (Bu evliliklerde erkek 1.80 üzeridir). Diğer yarısıda maddi, aile dayatması ya da yalnız kalmamak için yapılan evliliklerdir ve bunda kadinlar asla aşık olmaz erkeğin tek taraflı aşkı sözkonusudur ( Bu evliliklerinde ancak yarısında erkek 1.80 den kısadır).
Yani demem o ki kadınlar aşık olurlar ama sadece 1.80 üzeri erkeklere. - 1 yıl
@Xxx06788
Demek ki 1.85 yalnız arkadaşların önlerine gelen kıza yazınca onları kabul ettikleri için bahsettiğin kızları reddetmiş daha güzellerini istemiş ama bulamamıştır. Keza 1.85 bir erkeğin yazıp ta red yiyeceği bir kız ancak sevgilisi olan bir kızdır. Yani 1.80 üzeri erkekler için sevgili yapmak gayet kolaydır. Ama 1.80 den kısa erkekler için ancak mucizedir onda da kız sevdiği için değil çıkarı için olur.
Soran1 yılOlum soruyu incel formuna dönüştürdünüz la yazmayın çoğunu da okumadım bildirim fazlalığından
Soran1 yıl@Xxx06788 tamam da incel forumu gibi oldu aynı görüşler sjsjsjs
Soran1 yıl@Xxx06788 sorun değil arada yazabilirsiniz incelim bende ama çok sohbet etmeyi sevmem
Soran1 yılBlackpillci falan sakın olmayın da incel olcaksanız ya mavi hapçı ya da kırmızı hapçı olun
Soran1 yıl@Xxx06788 ben incelim ama blackpillci değilim kırmızı ve mavi karışık
Soran1 yıl@Xxx06788 mavi ve kırmızı hap ılımlı incel siyah hap radikal incel oluyor
Soran1 yıl@Xxx06788 tamam işte kırmızı hapçı incellerin umudu var değişmeye ben gibi mesela
Soran1 yılLafın gelişi hap diyoruz canım zaten bir şey içtiğimiz yok
Soran1 yılÖyle gibi
Soran1 yıl@Xxx06788 bende sevgili yapamıyom hatta hiç olmadı ve üniversite öğrencisiyim
Soran1 yıl@Xxx06788 kız kankam da yok 🤓
Soran1 yılKızlarla tanışmayı bilmiyorum
- 1 yıl
@Xxx06788 incel değilim. Ancak incelerden tek farkım bu topluluğa üye olmamam ve suça meyilli olmamam.
Ayrıca bende sana 1.80 den kısa erkek sevgili yapamaz demiyorum. Ama asla bir kız 1.80 den kısa erkekle aşık olduğu için sevgili olmaz. Çıkarı için olur. Verdiğin tüm örneklerde öyledir. Ayrıca evet boy tek etkendir. Kadınlar sadece uzun boylu erkeklere aşık olurlar.
Soran1 yıl@Xxx06788 nasıl öğrenecem
Soran1 yıl@türk5561 bro bunu kabullencen yapcak bişey yok yani
Soran1 yıl@Xxx06788 o çocuk incel bro her ne kadar değilim dese de
Soran1 yılVe blakpillci
Soran1 yıl@Xxx06788 umarım trolldür hadi ben hakiki incelim boy hiç yok bende
- 1 yıl
Troll değilse de kafayı yemiştir ayrıca sen de incel kafasına girme bence konuştuk yani bayağı gerçek hayata karıştırma ihtimalin artar kızların arasına karışıp kızları tanıman lazım ben kizlarla arkadaşlık ettikçe onların dünyasının bizimkinden çok daha farklı döndüğünü gördüm
Soran1 yıl@Xxx06788 nasıl çok farklı dönüyor açsana
Cevap sahibi1 yıl@Xxx06788 Kankalar cebize 3.000 Dolar koyun Malezya - Tayland'a uçak bileti bakın. Oradan Kamboçya Seam Reap'e geçin. 160 Dolara aylık otel odası var. Krep filan 1 Dolar, bira 50 Cent, 75 Cent, 1 Dolar mekanda. Herhangi bir kıza elinle beğenme işareti yapıp Facebook'unuzu gösterin, o elinizden telefonu alıp kendi adını girip kendisine arkadaşlık isteği yollayacaktır. Olay bitti gitti. 160 - 175 cm bir önemi yok. Market çalışanı kıza, kafede garson kıza, pazarda marul satan kıza, sokak yemekleri satan kıza bunu yapmanız yeterli. Neyin derdinize giriyorsunuz anlamadım. Abi Türkiye'deki kızların beklentisi fazla olabilir, ben bunu zaten kabul ediyorum ama tüm dünya da böyle değil. Kamboçya'da erkeklerin boyu zaten 155 - 168 arası. Gidip de kız sizi 160 - 168'siniz diye reddetmez. Paran varsa cebinde, erkeksi tavırların varsa, geleceğe dair bir plan sunduğunu gösterebiliyorsan her türlü avantajlısın. Müslüman ülkelerden Malezya, Endonezya Türk erkeklerinin hayalini kuran kızlarla dolu. Gidin alın, hem ev işi yapar, hem çocuk yapar, hem de elinde mesleği varsa çalışır ailenize destek olur. Kafanızda büyüttüğünüz şey tamamen cinsellik yapmamaktan kaynaklı kadınları aşırı üstün ve yüksek istekleri olan varlıklar olarak görüyorsunuz. şu an herhangi bir evlenmiş erkek/ evlenmiş boşanmış erkek, Türkiye'deki bekar erkeklerden kadınlar konusunda daha başarılı. Kadınlar yanlarına gittiğinizde heyecanınızı anlıyor, bu erkek yeterince olgun değil diyor. Heyecan da kadınlarla iç içe olmamaktan kaynaklı. Yoksa kadınlar erkeğin hasının kokusunu 50 metreden alırlar.
Cevap sahibi1 yıl@Xxx06788 Benim abim evlendi mesela şu an kadınlarla takılmak istese veya boşansa öyle takılmak istese herhangi bir bekar erkeğe göre başarılı olma ihtimali daha yüksek. Kadınları gözünüzde büyüttüğünüzü kadınlar uzaktan bile anlıyor. Markette gördün bakış attın, o iplemedi, sen de iplemeyecen gidecen. Bak nasıl değerli oluyorsun. Belki başka günkü karşılaşmanızda önceki iplememeniz sizi karizmatik kıldığı için avantajınıza olacaktır. Ama sünepe gibi kadınların peşinde koşmanız inan onlara sadece ego sağlıyor. Egosunu alıyor, havasını şişiriyor sonra yoluna devam ediyor. Onların istediği şeyi siz kendi istediğiniz şeyi almadan vermeyin.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Boy uzatma ameliyatı tehlikeli değil mi? Engelli kalma ihtimali var diye biliyorum. Risk yüksekse değmez.
Cevap sahibi1 yıl@Xxx06788 Bunu ben de söylüyorum. Hakan Sabancı'nın boyu uzun değil diyecem bu sefer de o zengin diyecek. Her şeye bir bahane buluyor. L*a*an aşk meşkin bir önemi yok. Bir kadını yanına aldıysan, senle ömrünün sonuna kadar gidiyorsa veya senin ömrünün sonuna kadar gidiyorsa, arada da mutlu oluyorsan bu tamamdır. Aşk ne ya! Aşk kısa süreli bir şey bir kere. Bir adam anlatır ben uluslararası iş adamıyım veya yöneticiyim. Bugün Monako'dan indim, 1 hafta sonra New York'a gidecem oradan Dubai' ye geçecem filan. Adam da yakışıklıdır, statülüdür, karizmatiktir, parfümünden tut, ayakkabısına kadar her şey signature'dir kadın buna aşık olur. Adam gider bu dediği yerlere, Türkiye'ye gelmez uzun dönem. Kadında bir dönem kadar aşk acısı çeker sonra biter. Kadının aşkı da biter. Ne zannediyorsunuz aşkı: ömür boyu süren bir şey mi! Vallahi kadın bu adamdan 3 ay sonra başka bir adama vurulur. Çünkü her şey hormon, çevreye gösteriş, dayanacak birini bulma, depomin, oksitosin, serotonin hormonu salgılama üzerine döner. Endokrin sistem yalan söylemez. Kadına New York'daki bir adamın orta ve uzun vadede bir faydası yoktur. Aşk kısa süreli ulaşılamayınca çekilen bir şeydir ve kısa sürede de biter. Önemli olan sevgi saygıdır.
- 1 yıl
@Xxx06788 gayette 1.85 . Bahsettiklerinin önemli bir bölümü gelişim çağında. Keza erkekler 22 ye kadar uzaklar. Kızlar 1.65 doğru. Orada yanılmışım. Şimdi fark ettim. Keza kızlar 18 den sonra uzamazlar. Ama erkekler 18 den sonra 22 ye kadar uzarlar. Yani z kuşağı erkekler 1.85 kızlar 1.65 . Ama kız kaç olursa olsun eğer erkek 1.80 den kısaysa kız direkt reddeder.
- 1 yıl
@türk5561 aynen 185 kardeşim diyorumki ben 18 yasindayim boyum 175 erkeklerin %35-%40 i benden kısaydı diyorum sen bana 185 diyorsun erkeklerin%90 i 18 yasindan sonra uzamaz uzayanlarda ortalama boyu değiştirecek kadar çok olmaz ortalama boy 177-180 arasi z kusaginda 22 ye kadar çok az erkek uzar benim okulumda ben 17 yasimda uzadim 12. siniftim bu yil boyu uzayan herhangi bir erkek olmadi cunku genel olarak erkekler 18 den sonra uzamaz
En İyi Cevaplar
İncel dediğiniz şey kadın nefreti ama nasıl feminist diyorsanız zıttı inceldir. İki tarafı da doğru bulmuyorum. Konu kişilerin tercihleri ise seçtikleri kişi hakkında önyargılı davranıyor olamaz mısın herkes dış görünüş olarak bakmıyor mesela sen 80 90 kilolu biriyle çıkar mısın kimisi çıkmaz tercih meselesi saygı duymak lazım. Ayrıca dış görünüşe önem veren birileri ile çıkacağına hiç kimse ile çıkmayıp doğru kişiyi beklemekte mantıklı ben de 21 yaşındayım hiç sevgilim olmamıştı seçen seneye kadar çokta yakışıklı değil ben de aman aman fit insan değilim. Konuşma tarzından sohbetinden etkilendim. Ayrıca 170 kısa değil 😶 O 180 dediklerin gün gelir tekerlekli sandalye de 150 olur yanındaki kızlar durmaz. Bazen sadece beklemek gerekir 💙
07 Yorumla
Soran1 yıl80-90 kilo ama bir kız için çok fazla
Soran1 yıl65 e kadar okeyim ben bir kız en fazla 65 kilo olmalı bence
Soran1 yılEğer aşırı kötü bir dış görünüşü varsa yalnız kalması normal ama 180 altı ile olmaz esmer olmayanla olmaz dediğiniz için manken gibi 175 bir erkek sarışın bir erkek yalnız kalabiliyor çok saçmalıyorsunuz
Soran1 yılSadece esmer erkeklerin sevgilisi var bu çok adaletsiz değil mi?
- 1 yıl
Sadece tiple olmuyor ki sarışınlarda güzel 🥺 sen kendine öyle davranırsan olmaz kiiii bak yakışıklı olduğunun farkındasın başkasının ne düşündüğünün ne önemi varrr. Ayrıca birazda ülkede erkekler kadınların peşinden koşmaya devam ettiği sürece seçilen genelde erkek oluyor üzgünüm ama 🥺 Sen kendine güven kültürel anlamda kendini geliştir zeki asla seni bırakmayacak birisi sana gelir sürece güven ve çok takılma bu manita işlerine 💙💙
Soran1 yılİşte bak erkeğin tipi iyiyse bile boyu 180 değilse esmer değilse reddediliyor biz bir kızı esmer diye sarışın diye şey etmiyoruz güzelse sevimliyse okey sizin gibi ten rengi ve boy kriterimiz yok
Yapay Zeka Cevapladı
Her şeyden önce, duygularını anlıyorum ve bu konuda yalnız hissetmemek önemli. Toplumda güzellik veya çekicilik algıları bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Ancak unutma ki herkesin güzellik anlayışı ve partner tercihi farklıdır. Herkesin pek çok açıdan benzersiz olduğunu ve dolayısıyla farklı kişilere çekici gelebileceğini unutma! 🌟
Boy veya dış görünüşün ötesinde karakter, kişilik ve espri anlayışı gibi unsurlar da çok önemli. İnsanlar genellikle kendilerine güvenen, pozitif enerjisi olan kişileri daha çekici buluyorlar. Biraz kendine odaklanmak, güçlü yönlerini keşfetmek ve özgüvenini artırmak, seni daha iyi hissettirebilir.
Flört etmek ve aşık olmak sadece fiziksel niteliklerle sınırlı değil, öyle değil mi? Kendi deneyimimden de biliyorum; bazen o bağlantı hiç beklemediğin bir anda karşına çıkar. Peki, senin için önemli olan özellikler neler? 😄03 Yorumla
Soran1 yılÖnemli bir özellik yok benim için biz kriter koyamıyoruz ki kızlar sen kim köpek de öyle kızı istiyorsun sende ne var diyorlar
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılVay be, durum biraz sıkıcı gerçekten... 😞 Hep böylesine kafa yoran kızlarla mı karşılaşıyorsun? Sana ve hissettiklerine odaklanan birini bulmak önemli. Herkesin eşi benzeri yok sonuçta! Herkesin kriterleri farklı, ama zamanla kendi insanını bulacaksın. Unutma, doğru kişi için yeterince değerli ve özelsin. 💪 Özgüvenini kaybetme ve hep pozitif kal! 😎💕
Soran1 yılburada bile şöyle böyle kız isterim diyince sende ne var sen öyle misin diye saçmalıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
1 yılAbaza hemcinslerin kendine gelse ve ağırdan satsa, erkek diye kıvranırlar. Ama maalesef bizim milletin bir kadın zaafı var.
02 Yorumla
Soran1 yılKadına zaafımız yok kadının özel bölgelerine zaafımız var seks diye bir şey olmasa erkekler kadınlara aşık bile olmazdı
- 1 yıl
Aynı şeyin laciverti o. Ondan dolayı iste kendilerini bir halt zannediyor kızlar da durum bu.
Abi siz mi hollandada yasiyonuz yoksa ben farklı bir yerdemi yasiyorum 16-25 yas arasi 170 sevgilisi olan bir sürü erkek gördüm sokakta
05 Yorumla
Soran1 yılTipleri iyidir ya da zengindir
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar