Türkiyede bir erkeğin sünnetsiz olması mümkün mü? artık insanlar çocuklarını sünnet ettirmeyi bırakıyor mu? ve son olarak aramızda sünnetsiz erkek var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMümkün olabileceğini pek sanmıyorum. Toplum baskısına karşı çıkabilen ailelerde vardır öyle şeyler.
Ben çocuğum olursa asla sünnet ettirmeyeceğim mesela.
Bunun dinsizlikle de alakası yok, müslüman değilim fakat bir tane müslüman gelsin bana sünnet ile ilgili ayet göstersin aw
141 Yorumla- +1 yıl
Sünnet ayet diyen mi var ki? Sünnet adı üstünde sünnettir bunu bilmeni isterim.
- +1 yıl
@Senidebiriyakacak O zaman sünneti farzmış gibi lanse etmeyin. Sünnet olmayana gavur gözüyle bakan biz değiliz.
- +1 yıl
Biz dini sadece ayetlere göre yaşamıyoruz kardeşim Ama sünnete işaret eden ayetlerde var fakat Din aynı zamanda Sahih olduğu kabul edilen hadisler Peygamberin hayatı ve uyguladıklarının bütünüdür.1400 sene boyunca uygulanmış bir şey söz konusu burada Tabi ki yapman gerekiyor. Ve sünnetin sağlık açısından faydasını oldukcada büyük Bunu avrupalı tıbbın önde gelen insanları bile söyler ki hatta Müslüman olmadığı halde ameliyatla derisini aldıranlar var. Yani alt tarafı bi deri sanki kafanızı kestiriyorsunuz abartmayın bu kadar
- +1 yıl
Sünneti farz gibi lanse eden ben olamam çünkü sünnetin sünnet olduğunu bilen benim. Bilmeyen sensin. Araştır yaşadığın toplumun dinini. Artık gelenekselleşen bişey olduğu için millet dahi nerden geldiğini unutmuş dini bağlar zayıflamış maalesef. Kim bilir senin ataların ne dindar insanlardı toplumun gevşemesiyle senin gibiler türedi mesela.
- +1 yıl
@Senidebiriyakacak Benim gibiler sizin gibileri süpürecek olm çok beklersiniz. Bundan bi 50-100 sene sonra dinciler kalmayacak tr de :D Belki ben göremeyeceğim o günleri ama eminimki ülke kurtulacak :D
- +1 yıl
@Milabeni Tırnaklarınızı temizlemeden yemek yerseniz aynı şey olur. Amaç orada mikropların türemesini engellemek, hastalıkları önlemek. Siz temizlemezseniz tabii hastalık olur. Doktorların önermesinin temel nedeni, sorun olabilecek bir durumu kökten halletmek. Fakat düzenli temizlerseniz sorun falan kalmıyor. İki el atın ölmezsiniz
- +1 yıl
Allah ne derse o olur. Sırpsındığı savaşında benim gibi 4 bin dinci 60 bin harçlıyı kesti :) senin gibiler klavye delikansı olur. senin gibiler ise korkak olur zevki sefasına düşkün olur ilerisini göremeyen kör olur :) kısacası sizin gibilerin süpüreceği tek şey bizim kaldırdığımız toz olur:)))) hadi kenara çekil ezilme.
- +1 yıl
@Senidebiriyakacak Karşıma çıksan, max 30 saniye dayanabileceğin birine çok büyük laflar ediyorsun dinci, dikkat et, yaratıcın bile alamaz elimden, hadi bakim meeee
- +1 yıl
Senin işin sadece 10 saniyede çökecek binanın altında kalıp günlerce kurtarılmak için göçük altında o sövdüğün Allah a tövbe etmek kadar basit ve ansızın bitirilir. Sivrisinekten farkın yok bana meydan okuduğunu sanıyorsun :))) süpürgeni hazırla sana süpürtecez :)))
- +1 yıl
- +1 yıl
yüksekmiş, biladerler walla hangi kanalları takip ediyorsunuz, sorularlaislamiyet falan mı
Temizlersin ve risk falan kalmaz bu kadar basit, milyarlarca sünnetsiz bir yerleriyle gülüyor size şu an - +1 yıl
@Senidebiriyakacak Depremi bizzat yaşadım, millet allah allah diye boş boş koşuşturup bağırırken ben mantığımla düşünüp, çıktım. Bir kere bile gidip tövbedir, şehadettir aklıma gelmedi, beni ergenleri ikna ettiğini izlediğiniz kanallarla karıştırmayın :)
- +1 yıl
Tabi boşa demezler afet imanlıların imanını kafirlerin küfrünü artırır diye. Boş konuşanın kim olduğuna erken karar vermişsin hele bir öl bakalım sonra kararını verirsin :) süpürge hazır mı sen onu söyle:)
- +1 yıl
@Senidebiriyakacak Önce düşen uçakta ateist kalmaz derler, baktılar tutmuyor, afet imanlıların imanını kafirlerin küfrünü arttırır derler :d süpürge hazır da gireceği yer pek benimkine benzemiyor be ne dersin :D
- +1 yıl
🤣 Bu konu hakkında araştırmalar o kadar yaygın ki Sadece yazarak bile bulabilirsin Araştır ama değiştirmeyeceğine Adım gibi eminim 😄 Baya bildiğin risk kalır. Sigara içmesende Akciğer kanseri olursun. Ama je derler içmek Riski oldukca fazla yükseltir. Bunun gibi bir durum söz konusu Artık anlarsan
- +1 yıl
- +1 yıl
Evlat süpürge ile ne yapıyorsun sen :) girmek bilmem ne :) ne tür sapıksın bak iman yok ya hemen ahlak kayması yaşadın bile gördün mü çünkü hesap vermeyeceğini sanıyorsun çünkü korktuğun bağlı olduğun bişey yok. şu an bile imansızlığın ne tür pislik olduğunu istemeden ispat ediyorsun. Ayrıca o küfrü artırma işine gelince hem davranışınla ispat ediyorsun hem karşı çıkıyorsun :))) hani çok mantıklısın ya nerede kaldı o mantık? Kendinle çelişiyorsun ki şu an! Beni değil yenmek uğraştıkça gerçek mantık nedir kim rezil olur görürsün bak tıpkı şu an olduğu gibi. Zaten hep derim imansızlarda zeka geriliği var diye. Sabaha kadar bunu bir zat senin üstünde ispat edebilirim:)
- +1 yıl
Ya kardeşim siz niye böylesiniz niye Ya sana burada anlına silah dayamıyor İlla müslüman ol diyen yok Zorla sünnet ettiren yok. Bir şeyi kabul etmemek için Kıvranıp kıvranıp duruyorsun Cidden gerek yok ben yapmam muslumanda degilim de gec Yok şoyle yok böyle bilmem ne Kendinide bizide yorma boşuna Araştırdığın belli bana bi tane kaynak getir demenden Kaynak dolu kodumun interneti Örnek veriyorum Gayette mantıksal bir örnek olayı anla. diye Aha cevap yok ne yapmam lazım. Hmmmmmm Alay et işin kolayına kaç gečiştir işte Küçümseme manipulasyonu ve alay , Gerçekten gülünç oluyorsun
- +1 yıl
@Senidebiriyakacak İmansızlara kurban olun siz şlakjsdşlkasjda
- +1 yıl
@Milabeni İstersem tartışırımda istersem görüş yazar geçerim. Bana ayet getirin dedim, getiremezsiniz biliyorum, bu yüzden de dedim ki sünneti farzmış gibi lanse etmeyin. Ki ettiğiniz de çok açık. Sünnet olmazsa olmaz kafasındasınız daha İslam dininin önceki 3 kitabından bile ders alamamışsınız belli.
Ayrıca sen gelip bana internet bunlarla dolu diyorsan, gidip getirecek olan sensin. Ben senin bulamayacağını zaten biliyorum :d. Altını üstünü getirdim internetin, tek bir kaynak bile bulamazsın söylediğini doğrulayacak. Doğrulayamayacağın lafı etmeyeceksin o halde bilader, sonunu getiremeyeceğin tartışmaya hiç girmeyeceksin hele - +1 yıl
Lafı değiştirme ben gerekli cevabı bekliyorum. Mantık hatası yapmadığını ve kendinle çelişmediğini ve hatta ahlak kayması yaşamadığını benim çarpıttığımı ispat etmen gerekiyor bunun haricinde her yazacağın şey lafı değiştirmek ve basit konuşmak olur. Basitliklerle vakit kaybetmek istememem kadar doğal bişey yok ben olgun bir insanım. Karşında 30 saniye bile dayanamayacak (!) insanın karşısında fikren ve mantıken senin dayanamayacak durumunda olman da son derece vahim değil mi? Eğer söylicek bişeyin yoksa bir daha dindarlara laf atmıcanı efendi olacağını beyan edersin buradan bizde aferin en azından bu noktada mert oldu der geçeriz.
- +1 yıl
@Senidebiriyakacak Küfür bizlere has bir şey mi yaw çıldıracağım. Git siteyi bir gez allahın aşkına ya.
Ben diyeceğimi dedim, ve evet karşımda 30 saniye bile dayanamazsın. Hiçbir konuda benim dengim değilsiniz :d - +1 yıl
Çok beğenmiyorsanız engel butonu orada hade canem
- +1 yıl
Denkliği yazınla göstersene! Boş lafla değil. Mantıkla edebinle göstersene kendini. Niye kaçıyorsun yahu:) sonrada imansızlar derler ki bizim millet tartışmayı bilmiyor, e bak karşında ben varım bilgimle ilmimle mantığımla zekamla tüm özgüvenimle düzgünce tartışıyorum sende kendini ortaya döksene yok mu içinde bişey boş mu kafan yahu bak bu kadar iddian var egon var ama tık yok:) hadi gelsene kim alfa ortaya çıksın kimin zekası bilgisi mantığı üstte ortaya çıksın. Kim doğru gidiyor ortaya çıksın ne bu çekincen yahu. Meydan okuyorum fısss yani e o kadar egona yakışıyor mu şimdi bu ahahah.
Kendini hem yükseltiyorsun ki neye binaen? Hemde cevap veremeyerek alçaltıyorsun yazık değil mi kendine ettiklerine:) - +1 yıl
@Senidebiriyakacak Olm dengim olsan zaten anlarım. O kadar çok dinci ezdim ki, kökünüzü biliyorum. Dengim olsan zaten işin başında dengime göre yaklaşırım saygımı bozmazdım :D
Ben din işlerinde hiçbir zaman kaçmadım. Ama kökü sabit, inancı sabit birileri ile de hiçbir zaman tartışmayı ilerletmedim. İşin sonunda olan benim vaktime ve aklıma oluyordu. Sende onlardansın o yüzden ilerletmiyorum ya :d - +1 yıl
- +1 yıl
İyi peki. Madem öyle sen bilirsin. Lakin onlarca mühendis bilmem ne inançsız var hemde ağa babaları hep diz çöktürdüm. Abartmıyorum ha, çoğuna kendi içlerindeki mantık hatalarını ve tutarsızlıklarını gösteriyordum sonunda öfkeden ya ağızlarını bozuyorlardı ya da sessizliğe bürünüyorlardı. Hatta öyleleriyle tartıştım ki celal şengör gibi bilgili okumuşları vardı senden kat be kat bilgili ve iddialıları vardı.
36 yaşındayım 13 yaşından beri internetteyim yıllardır tartışırım ama tutarlı olmayı başaranını görmedim. Neyse o halde ben rahatsız etmeyim sabit fikirlilerle tartışmak zulüm bana çünkü. Birde biz inançlılara dogmatik derler pehhh - +1 yıl
@Senidebiriyakacak Bir imam, bir müftü susturmuşluğum var ben ne celal şengöre benzerim ne başkasına, daha geçen bir discord sunucusundan engel attılar, yemedi gerçekler tabii asdşldasgasd
Kendini kandır, babay mee - +1 yıl
Kardeşim şunu yazcaksın google "Sünnet olmanın Sağlık açısından faydaları" Sen yaz konu hakkın bir sürü kaynak Çıkacak bu kadar basit Tüm makaleleri buraya sığdıramıyorum Yorum çok uzun diyor. Beton kafan anlamıyor galiba link koysam gene olmuyor. Bu yüzden yaz bak diyorum yani sanki yapması o kadar zor ve meşakatli ki Taş taşı diyorum sana 🤣
- +1 yıl
@Senidebiriyakacak Her zaman öyledir kardeşim görmüyormusun iki saattir laf salatası yapıyor. Bende farklı konularda çok tartıştım. Cevap yoksa hakaret alay başka bir numaraları yok Uzatmayalım bırak kudursun
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Lafta prof baştan beri okuyoruz hiç bir şey yok sende bomboşsun sana o kadar meydan okudum gururun cesaretin dahi yok korktun herkes gördü bide utanmadan hala konuşuyorsun. Sonrada bide boş yapan bizmişiz gibi klasik dinciler felan yazıyorsun. Komedi dükkanı. Tam bir klasik ateist hezeyanları. Bi tartışsan ezecem de fırsatını vermiyorsun aklınca. Sonrada dengim değilsin yersen tabi:)
Elbette denk değiliz tüm konuşmaları okuyanlar çok üstün olduğumu görüryorlar zaten
Soran+1 yılEn güzelini ve sağlıklısını yapıyorsun. Kişi kendi karar vermeli bunlara. Bir çocuğa zorla yapılmamalı👏👏
Soran+1 yılBir de bir şey söylemek isterim. Dünyadaki kötülükler, cahillikler dinden kaynaklanmıyor. Ateist insanların arasında da nasıl tipler olduğuna bakarak bunun insanın yapısından kaynaklandığını görebilirsin. Kendi adıma konuşacak olursam, "kadın düşmanlığı" din ile ilgili değil. Şimdi evrimi kullanarak da benzer zorbalıklar yapmaya çalışan ezik ucube tipler var. Cahilliğin sebebi olarak dini ayetleri suçlayanlar asıl noktayı kaçırıyor. Kimi insanlar zorba oluyor ve kendi fikirlerini zorla kabul ettirmeye çalışmak için çaba gösteriyor. Akılcı hareket ettiğini düşünen bir insanın da bir gruba düşmanlaşması aslında eleştirdiği şeye dönüşmesine sebep olabiliyor.
- +1 yıl
Düşünceniz için teşekkür ederim. İkinci yazdığınz için ise dediklerinizin bir kısmı doğru bir kısmı yanlış. Cahillik sebebi çoğu zaman toplum algısıdır. Ve dinlerde bu algıları en çok etkileyen faktörlerdir. Dolayısıyla bir dini görüşü, geleneksel veya direkt kendi ülkesinin, toplumunun dini olarak benimsemişse ve o din bu çağa uymuyorsa cahil insanlar doğar, büyür ve yayılır. İstisnalar hiçbir zaman kaideyi bozmaz.
- 3 ay
Elhamdülillah Müslümanim ki Kur'ani Kerim'de erkeğin sünnet olması ile ilgili bı ayet geçmiyor c. c Allah buyur mustur şüphesiz ki ben sizi mükemmel biçimde yarattım ama siz benim yarattığımı beğenmeyip değiştiriyor sunuz kendinizi bana
En İyi Cevaplar
+1 yıl27 yaşındayım ve sünnet olmadım Türkiye’de %3 oranında sünnetsiz erkek var sünnetsiz olmanın nedenleri arasında maddi zorluklar nedeniyle sünnet olamamak varken benim gibi ailesini ikna edenler vardır diye düşünüyorum Bursa’dan bulunduğun yere selamlar sana ve sevdiklerine sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam dilerim 🙂😊☺️😇
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sünnet farzdır. Müslüman bir aile cocugunu sunnet ettirir. Gavur bir ailede yetismisse bilemem Fakat dinde pek cok konuda oldugu gibi bununda hikmetleri vardır. Sünnet bir çok sağlık sorunundan erkekleri korur. Bunu yabancı bilim insanlarıda tastikliyor
07 Yorumla
Soran+1 yılIyi de dinde zorlama yoktur. O çocuk kendi seçimini kendisi yapmalı. Belli bir yaşa gelince kendisi karar vermeli sünnet olup olmayacağına.
- +1 yıl
Dinde Müslüman olmayana zorluk yoktur. Yani müslüman olmayanı Müslüman olmaya veya dinin kurallarını uygulamaya zorlayamassın Çocuğa gelirsek Kendisi karar vermeyecektir. Sadece sünnet değil dinini öğrenme ve uygulama konusunda da Anne ve Baba çocuğuna dini öğretmektede kuralları tatbik etmektede Memurdur. Ergenliğe gelince zaten etkisi azalacaktır ailenin Bu durumda dini bilmeyen ve yaşamayan Çocuğun bilgisizlikten ve İslama uzak yaşantısından dolayı yolundan çıkmasının vebali ailenin boynuna yüklenir.
Soran+1 yılya gözünü seveyim yapmayın bunu erkeklere. kendileri kendi seçimlerini belli bir yaşa gelince yapsınlar. Ayrıca sünnet sağlık sorununda korumaz. O bölge hastalanırsa doktorlar mecburen o bölgeyi keserler ancak günümüzde gereği yok çünkü hijyen koşullarını rahatlıkla sağlayabiliriz. Sünnet olmamış kişilerin cinsel yaşamları da daha verimli olabiliyor. Oğullarınıza seçim yapma hakkı tanıyın
- +1 yıl
Seçim yapma hakkıyla durun alakası yok Ya sanki Satırla kökünden kesiliyor.😄alt tarafı bir deri parçası Ve Dinin emridir aynı zamanda sünnettir Bırakalım kendi karar versin dersen Çocuk ne Müslüman olur ne müslüman gibi yaşar nede kendi isteğiyle sünnet olur. Çekirdekten yetiştirmen gerekiyor. Baştan İslamı anlamadıysa yaşamadıysa sonrada ısınmaz. Bu gün ateist olanların bir kısmı Dinin cahili olmakdan dinden çıkıyor. Allahı kim yarattı gibi Basit ucuz sorularla bile yoldan çıkabiliyor. Bunun vebalini üzerine alamassın Yarın ahirete göçünce rabbim bilmiyordum Demek onu kurtarmayacak ama Aileside ona gerekli eğitimi vermediği içinde Küfre düşmesinden pay alacak O çocuk hayatı boyunca yiyeceği haltları düşün alkol zina gibi hersey serbest Neyse özetle Bırakayım kendi kendine musluman olsun Bırakayım dur ya ben gidiim sünnet olayım demez Hele belli bir yaştan sonra Başı boşlukla Müslüman olunmaz
- +1 yıl
İyi günler çok yanlış düşünüyorsun senin “alt tarafı deri parçası” dediğin cinsel hayattan tut erkeğin sağlığını bile etkiliyor ben 27 yaşındayım ve sünnet olmadım ayrıca çevreme bu gereksiz sakatlamayı korkmadan haykırıyorum size göre sünnet daha sağlıklı değil mi? ayrıca bunun dini yanını savunuyorsun eğer mesajıma cevap verirsen dini boyutu hakkında bir mesaj yazacağım şimdi çalışmam gerekiyor Bursa’dan bulunduğun yere selamlar sana ve sevdiklerine sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür dilerim
- +1 yıl
@MetehanUncu Alt tarafı deri parçası derken Kastettiğim sünnet korkunç birşeymiş gibi ileri geri konuşanlara atıfda bulunuyorum bu kadar lafı dolandırmanın anlamı yok sanki satırla kökünden alıyorlar Ödü patlıyorlar resmen yoksa aynı şeyi savunuyoruz zaten
- 5 ay
Bir yerlerinizden farz veya haram diye uydurmayın, erkek sünneti islam'da ve kuran-ı kerim'de yeri bile yok, bir ayet bile gösteremezsin bana. Şahsen erkek çocukları sünnet ettirenlerin günaha bile girdiğini düşünüyorum.
''Şahittir ki; biz insanı en güzel şekilde yarattık.'' Tin Suresi 4. Ayet
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir tercih meselesi, sünnetin müslğman olmak ile ilgisi yok artık diğer dinlere mensup insanlarda sünnet oluyor çünkü sünnet olmak sağlık açısından iyi. Deri altında enfeksiyon birikmesini önlüyor
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değiiil. Sünnet bir ampüte işlemi. Evet deri altında enfeksiyon birikebiliyor ancak bu kangren olmayalım diye kolumuzu kesmek gibi bir şey. Bir hastalık yaşanırsa son çare olarak o deri alınabiliyor. Ancak o hastalığı yaşayacağının garantisi yok.
Soran+1 yıl@vutizdiz Olmaaaaaa. Evrimağacının sünnetle ilgili bir yazısı var oku mutlaka. Sünnet eğer sağlık için gerekli bir şey olsaydı bütün bilim insanları sünnet olun diye bağırırdı.
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
Ben 35 yaşına kadar Sünnet olmadım. 2022 Sünnet oldum sağlık için. Sünnet olurken evlilik 14 yaşında oğlum benden önce Sünnet oldu ve 11 yaşında 9 yaşında 7 yaşında ve 4 yaşında dört kızım vardı. Oğlum hastane de bende evde Sünnet oldum salonda
12 Yorumla- +1 yıl
Neden evde oldun?
+1 yılBana kalsa çocuğumu sünnet ettirmem. Ama eşimle bu konuda çok zıt olursak mecbur ettiririm.
Tek başına alınan bi karar değil03 Yorumla
Soran+1 yılHayırrrr. Ettirmeeeee. Sünnet ampüte den başka bir şey değil. Kendi isterse belli bir yaşta ettirir. Çocuk yaşta zorla yapmak olur. Eşini tatlı dille ikna edebilirsin.
Soran+1 yılEşinin gönlü mü daha önemli bir insanın (çocuğunun) insanlık hakları mı?
- +1 yıl
Sen harikasın, bana yazar mısın lütfen konuşmayı isterim çok?
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün ama çok zor tabi ki. Değişen şartlara analar babalar ayak uydurup kişilik haklarına saygı göstermeye başladı, yeni nesilde sünnetsizler çok daha sık ama yine de çok azlar. Neden merak ettin ilgini mi çekiyor?
00 Yorumla
+1 yılİllaki vardır ama aşk ilişkisi ne alaka yani sünnetsiz birinemi aşık olacaksın
00 Yorumla
3 ayŞüphesiz ki ben kullarımi en güzel biçimde yarattım ama Yer yüzünde olan seytan sizi bana karşı değiştirecektir. Söylüyorum sahabaeleri kim sünnet etti. Madem aunnet sorun ediliyor ama neden burun vücut saç yüz kulak dudaj kas estetiği yapıyorsunuz.
00 Yorumla
10 ay1 ay öncesine kadar sünnetsizdim, sevgilimle evlenme meselesinden dolqyı sünnet oldum... Yani sizin anlayacağınız tahmininizden çok daha fazla sünnetsiz erkek var...
01 Yorumla- 3 ay
Allah'ın yarattığıni begenmedin sırf kul için
+1 yıldeğil bence günah zaten
20 YorumlaEvet Türkiye'de sünnetsiz var :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl16 yaşına kadar bendim ama artık değil 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayİllaki vardır ya
00 Yorumla Mümkün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Vardır olmaz mı.
00 YorumlaMümkün
00 Yorumla
+1 yılVardır illa
10 Yorumla
+1 yılNe bok yapacaksin
14 Yorumla
Soran+1 yılSünnetsiz penis daha çok hoşuma gidiyor. Merak bir de...
- +1 yıl
Avrupa'ya açil
Soran+1 yılayy nasıl? keşke bulabilsem bir tane
- +1 yıl
Bulup ne yapacaksin
Ben sünnetsiz
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi? Neden?
Ever
00 Yorumla
+1 yılSünnetsiz
00 Yorumla