Tabiki de kimse bu sifati kendisine yakistirmaz ama gel. gelelim aranizda bazi arkadaslar m. ö bilmem kac yuzyilinda yasiyor... abuk sabuk cinsiyetci fikirlere ve davranislara sahip... kadını kendi malı zannedip evlenince kahrini cekmesi gerektigi falan düşünüyor...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTabi ki bu düşünceler çok saçma ama aynı şekilde erkeklerde siz kadınların esseginiz değil çalışıp size bakmak ihtiyaçlarınızı karşılamak kirayı faturaları ödemek zorunda değiliz. Eşitiz hesapta ama işinize gelince sen erkeksin diyen sizlersiniz
110 Yorumla- +1 yıl
Yani bir kere de savunmaya gecmeyip dinleseniz ama siz kadinalrda boylesiniz soylesiniz dediginiz cumleler ne alaka ben erkekleri tartisiyorum sen de rahatsizsan ac kadinlarla ilgili soru
- +1 yıl
Senin yaptığın genellemeye bende giriyorum bende bir erkeğim. Siz hiçbir şey yapmak zorunda değiliz diyorsunuz ozaman bizide essek yerine koymaktan vazgeçin de eşit olalım işinize geldiği gibi eşitlik naraları atıp icraate gelince herşeyi bize iteliyorsunuz
- +1 yıl
Hala devam ediyor ya 😂 ben seninle neyi tartisicam her soyledigime cevap vermeyip ama sizde boyle boylesiniz dicen... neyin yarisi bu
- +1 yıl
Yarış değil zaten hep kadınların sıkıntıları gündeme geliyor ama asıl ezilen erkekler oluyor. Sen erkekler hanzo erkekler şöyle böyle dersen banada cevap hakkı dogar neticede bende erkeğim
- +1 yıl
Hala ve hala ayni sey ya😂şaka gibisin
- +1 yıl
Tâbi haklı olduğumu biliyorsun işine gelmedi şaka gibi oldum 😁😁😁
- +1 yıl
Yok ya valla sen cok guzel bir hayat yasiyorsun kafa mis rahat begenmedigin isine gelmeyene ne oldu hakli oldugumu biliyorsun de gec😂mukemmel kafa
- +1 yıl
Yoo gayet mantıklı konuşuyorum fakat senin işine gelmiyor. Sen sorduğun soruya bak önce ondan sonra verdiğim cevaplara bak gayet yerine oturdu her söylediğim.
- +1 yıl
Kadınlar eşitlik kavramını isine geldiği gibi yorumluyor bu bir gerçek. Erkeğin de hiç bir sorumluluğu olmasın ozaman sizlere karşı. Sizden birşeyler istendiğinde kolemiyiz der ama bizden herşeyi ister sen erkeksin yapacaksın dersiniz
- 1 yıl
Valla zafer abi sende bi yerde savunduğunda haklısın paylaşımcı olmak lazım sonuçta bi ilişkide ben değil biz diyebilmek önemli kadın hem çalışıp hem evle ilgilenecek ve erkek de aynı şekilde görevler hayat üzüntü mutluluk dert tasa her şey paylaşılacak ve işte eşitlik işte feminizm ve mük ilişki değil mi herkes yeri geldi mi elini taşın altına koyabilmeli yok o kadın işi erkek işi gibi hanzoluklara gerek yok bi ilişkide birbrini anlamayan çocuktur yetişkin değil yetişmeden de ebeveyn olunmaz ya da aile diyelim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak erkeklere bu kafayı siz yaşatıyorsunuz. Eğer siz güçlü olursanız okursanız cahil kalmazsanız ve çalışırsanız zaten karşınızdaki erkek de size bu şekilde yaklaşamaz. O kafaya sahip bir erkekle evlenmeyi bırak ilişkiye de zaten siz başlamazsınız. Kadın çalışmıyor evde takılıyorsa erkek çalışıyorsa kafasında direk kadın evden sorumlu oluyor ve kadını da istediği gibi kullanacağını düşünüyor. Yanlış düşünce ama bu yanlış düşünce de onların vereceği harçlık için eline bakan kadınlar yüzünden oluyor. Ben bu konuda iki tarafı da hatalı buluyorum ancak sorunun kaynağını kadında görüyorum çünkü sen güçlü ve çalışıyor olursan evleneceğin adam da senin görüşünde olur çocuğun da senin görüşünde olur.Çocuk anneyi hep evde görürse kafasına da kadın hizmet eder anlayışı oturur.
28 Yorumla- +1 yıl
Hani bizi okutturmayan yilarca kadin okurmuymus diyen babalarimiz dedelerimiz ya... daha yeni yeni egitilmis kadin modeli ortaya cikiyor ondan da rahatsizlar... kafalarindaki kadin oyle degil cunku
Cevap sahibi+1 yılÖncekileri asla sorumlu tutmadım şartlar devir neyse uymak zorundalardı ancak artık öyle değil. Siz yapacaksınız bunu. Benim düşüncem de geriye dönük değil günümüz ilişkilerine yönelik. Çalışacaksınız güçlü olacaksınız o sığırlar da kadının bir mal değil insan olduğunu anlayacaklar. İş sizde bitiyor.
- +1 yıl
Bence de... ama su soruya gelen cevaplara bakarak bile bunlara neyi nasil kabul ettiricez bilmiyorum hala ben mukemmel erkektim de siz kiymetimi bilemediniz diyen tipler var
Cevap sahibi+1 yılyahu o tiplerle zaten sizin işiniz gücünüz olmayacak muhattap dahi olmayacaksınız. Kendinize uygun erkekler bulup onlarla evleneceksiniz çocuklarınızı bilinçli yetiştireceksiniz. O diğer sığırlar kendi aralarında çiftleşip bir süre sonra da tamamen ortadan kalkacaklar. Burdan konuşarak bir şey değiştiremezsin zaten senin yapabileceğin tek şey evleneceğin adamı doğru seçip bilinçli bir nesil yetiştirmek. Gerisiyle zaten işin yok
- +1 yıl
Biliyor musun haklisin sabahin 5inde anlatmaya calisiyorum anladiklari da yok
Cevap sahibi+1 yılAnlamazlar anlamak da işlerine gelmez. Ben bilirim ederim ayakları da vardır bencildirler. Bu tarz insanlarla evlenmeyi bırak arkadaşlık bile kurmayacaksın. Yorma beynini bu tiplere laf anlatmak için. Sen kendi hayatını yaşayabileceğin en iyi şekilde yaşamaya çalış
- +1 yıl
Tesekkurler.. su yorumlarda yazdigimi hatta yazmadigimi bile anlayan tek sen varsin
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim umarım her şey gönlünce olur arkadaşım
+1 yılEee karının birine geçenlerde marketin kapısını açtı adam, tam girerken karı arkasındaydı, ayıp olmasın yüzüne kapatmış gibi olmasın diye herhalde açık bıraktı kapıyı tuttu, karı yanından öküz gibi geldi geçti ama. Nasıl olcak? Bizim kezbanlara da mütevazilik, centilmenlik yapılmaz hiç kusura bakma da...
018 Yorumla- +1 yıl
.
- +1 yıl
Seyden olabilir mi hani size azicik siritinca takintili sevgiliye baglayip kesin bana is atti diye darliyorsunuz ya
- +1 yıl
O zaman her erkeğe öyle davran. Her erkek de hanzo gibi davransın. Eşitlensin durum. Al sana orta yol...
- +1 yıl
Ayrıca zaten o hanzo tipler yaranıyor bizim karılara. Ve ayrıca da ben öyle iki sırıttı diye yanaşmıyorum. Ama haklı olduğun yer Türk erkeklerinin baya kalabalık bir güruhu kadın köpeği evet. Zaten bizim kezbanların havalı olmalarında ki yegane neden de budur. Ama sonra dayak yiyince ağlamayacaksınız. Ühüü ühüü erkekler şöyle böyle diye...
- +1 yıl
Anlamadin mi baya tacize tecavuze ugrama olasiligin var naz yapiyor diye takintili sevgiliye bagliyan tipler var iki guldun diye benden hoslaniyor diye adini cikaran var... benim basima da geldi iki merhaba dedigim sinif arkadasim beni evine davet etmisti yani baya merhaba dedim diye
- +1 yıl
Bir tutturmusunuz hanzo tipleri seviyor bu kadinlar diye hem de bunu hanzolardan sikayet eden benim sorumda soyluyorsun ya... bildigin teselli cumlesi bu
- +1 yıl
Eee o kadın köpeği tiplerden işte. Anladım evet. Ama benim bahsini ettiğim kötü erkeğe bile bile gidip de sonra öldürülünce ağır küfür yiyince, hala onun peşinden gidenler. Birde hep şu lafı duyarsın bak: "Ee ben onun kötü olduğunu anlamadım ki" aslında anladı hep en başından beri yanlış adam olduğunu biliyordu bile isteye o yola girdi. Senin bahsini ettiğin ise en ufacıcık ilgiden sonuç çıkaran tipler. Yokluk işte o. Peki gerçekten bir kadına nasıl hak veririm herif 6 ay iyidir 181. gün durduk yere küfreder vurur kırar. Ona tamam. Ama ilk haftadan daha belli ediyor hareketleriyle. Ona rağmen vazgeçmeyen karılara laf ediyorum ben. Yoksa gerçekten anlamayan nadirdir yani. Bizim kadınlarda mazoşistlik var aga...
- +1 yıl
Kadın öldürülüyor, diriliyor yine onun peşinde ilk ayağa kalktığında. Doktorlar ölümden döndürüyor yine vazgeçmiyor. Ee ama kaşınıyorsun yani. Değil mi ama?
- +1 yıl
Abi teselli değil ki bu. Benim kadından yana aç bir tarafım yok ki. Olanı söylüyorum. Bana kaç tane kadın bile serseri hastasıyım demiştir yani. Hem de yaşları da var yani. O zaman bu yönde seçimin varsa ağlamayacaksın diyorum. Ayrıca bizim kezbanlar benim s. ikimde bile değil. İstisna iyiler hariç tabii...
- +1 yıl
Bu kurtlar vadisiyle buyuyen bir nesil var... ordaki tipleri yakisikli bulan... ama hani ben bundan zaten sikayet ederken gelip bana da bunu demen sorumda bunu kullanmanda kusura bakma da... kolaya kacmak
- +1 yıl
Hem zaten sorsak hepiniz efendi erkek istersiniz hanzo istemezsiniz ama, hafif tipli serseri gördünüz mü hop yelkenler suya. Geçelim bu ayakları hacı, eskidi artık bu ayaklar...
- +1 yıl
Yoo bir yorum atmışsın onu da şimdi gördüm. Kolaya kaçmak değil olanı söylüyorum ben...
- +1 yıl
Yook bu konu acilinca ya zaten kadinlar serseri seviyor yaggg demeseniz sasiriyorum ben mesela... o zaman ben niye sikayet ediyorum o zaman bir dolu kadin orgutu niye eylem. yapiyor protesto ediyor bas bas biktik diye soyluyoruz...
- +1 yıl
x
- +1 yıl
İyi de ben sana deminden beri diyorum ki her kadına sorsan şikayetçiyiz diyorlar, ama sonuç aynı serseri erkek seçiyorlar. O örgütte ki karılara bile git sor ( söylemezler gerçi de) birçoğu vaktiyle yakışıklı orta maddiyata sahip serseri erkek mağdurudur. Gerçekler acıdır yani. Bakma sen kadınların ağlanıp vahlanmasına. Sonuçlara bak sen. Bir kadın anca yaşı gelince iş evliliğe gelince efendi erkek ister. Ama bulamaz. Evde kalır o ayrı konu. Efendi erkekler de efendi ama mal değil çünkü...
- +1 yıl
Yahu sen niye kendi kendine uydurduun seyleri bana hala inatla savunuyorssun yahu sabahin 5 inde ben uyumayip bu soruyu sormusum gelmis bana ya o feminist karilara bakma onlarda serseri seviyor diyor😂şaka gibi ya istemiyoruz diyorum istiyorsunuz diyor... siz erkek erkege nir yerlerinizden uydurdugunuz seylere kendinizi inandirip bir de kadinlari mi inandirmaya calisiyorsunuz😂olur kadinlari da ben erkeklerden ogrenicem😂26 yildir kadinim ben alooooo
- +1 yıl
Seninle benim farkım ben her iki cinse de giydiriyorum ama sen kadınlara toz kondurmuyorsun. Ayrıca uyduran sensin. Ben gerçekleri söylerim her daim hacı. Herkesin fikri kendine hadi eyvallah...
- +1 yıl
Ayrıca ben seviyor demedim mağdurudur dedim. Daha okuduğunu anlayamıyorsun sen...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Öküz sever hemcinslerin var onlar yüzünden bunlar kendini bi halt sanıyor. "P*ç erkek" seviyoruz diye gezen tayfayı da es geçmemek lazım.
09 Yorumla- +1 yıl
Hayatim biz yakisikli serserileri seviyoruz siz olayi yine baska yerlerinizden anliyorsunuz...
- +1 yıl
Hayatım falan demezsen sevinirim öncelikle. Sizin bu "yakışıklı serseri" tanımızı işte insanlar böyle anlıyor ve istediğini yapma hakkını kendinde görüyor? Elemanlar sizi peşinde süründürüyor sizde bundan keyif alıp ve ya hırs yapıp artık neyse arkasından gitmeye devam ediyorsunuz oda size her şeyi yapmayı kendinde hak görüyor.
- +1 yıl
He he canim sen bana beni mi anlatiyorsun yoksa kuruk acini mi...
- +1 yıl
Belli oluyor
- +1 yıl
Aglak mi😂sen hayatinda aglak feminist gordun mu😂asil aglak senin gibi bahanelerin arkasina siginip kendini avutanlar...
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef öyle, ama işin ironi tarafı o erkekleri o zihniyette yetiştiren kadınların olması.
02 Yorumla- +1 yıl
Kim kimi yetistiriyor ya hani ulkede yasamasak inanmicaz daha 50 yil. oncesine kadar kadinin kendi uzerinde soz hakki yoktu ki cocuk yetistirmede hakki olsun... kaldi ki koca bir nesil yetistirilmedi dogurup dogurup sokaga atildi sokak da buyudu kim ilgilendi
- +1 yıl
Bu coğrafyada kadının en büyük düşmanı yine kadındır, şöyle ifade edebiliriz gelin kaynana ve gelin görümce ilişkileri buna en iyi örnektir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınlara iyilik yaramaz. ben iliski kurmuyorum yalnizlik iyi. olanlari goruyorum durum böyle yani. ne kadar kibar ince davranirsan o kadar mutsuzlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam sen bir de erkekleri dene o zaman
karım benim malım olacak
05 Yorumla- +1 yıl
Ironi mi😂sen sabahin korunde bana iki saat ciddi ciddi yazdigini savunup simdi ama bu ironiydi mi diyorsun😂ironi degildir o senin dikkat cekmek icin yazdigin gicik sozdur... sirf espiri olsun diye yaziyorusn da espiriyle alakasi yok ironinin semtinden gecemez
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öyle değilim ama kızlar tercih etmiyor beni
014 Yorumla- +1 yıl
Ha tamam ben ianndim ya kesin oyle degilsin ve kizlar seni sirf bu yuzden tercih etmiyor
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBu yazdığıma göre çirkin ilan edilmiş olmam ne kadar acı bir tablo
Yakışıklı olsam her şeye hakkım var demekki
Sınıftan birisi bana sen aşık olma üzüyorlar seni demişti
- +1 yıl
Cirkin demedim ortalama dedim... herkes de dunya guzeli ya da yakisiklisi degil... ama kimsede yakisikli degil diye de evde kalmiyor... ama bu cumle kendini teselli etme cumlesi... kendinle barisik ol
O yabani zihniyet türüyor birde
00 Yorumla
+1 yılSen çok mu olgun uysal birisin sanki
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka uysallik... senin olgunluk anlayisin koyun mu
- +1 yıl
Test edelim mi
+1 yılVar evet ben
02 Yorumla- +1 yıl
Mesela
- +1 yıl
Kadını evlenince kendi malım zannetmem
+1 yılm4L zaten
00 YorumlaO hanzoları yetiştirende birer kadın.
08 Yorumla- +1 yıl
Nerde yetistirme ya 😂bildigin dogurup dogurup sokaga salinmis koca bir nesil. var😂
- +1 yıl
Egitilme durumu yok zaten anne baba iki el atsa su cocuklara bu kadar sacma seyler yasamayiz...
- +1 yıl
Neden acaba... al soruma cevap veren sigirlari oku mesela... sanirsin 10. yy da devesini yeni baglamis cöl bedevisi
- +1 yıl
Sanane
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt