Aşk İlişkileri Türkiye'de sakalsız ya da köse erkekler var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Türkiye'de sakalsız ya da köse erkekler var mı? Güncellemeler+1 yıl Ayrıca yaşından küçük gösteren Türkiye'de sakalsız ya da köse erkekler var mı? Cevapla Erkek Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Erkek dedigin erkek aslan gibi olmali. kiz gibi tuysuz ise de yapacak bisey yok ama kendini komple tras edenlere anlam veremiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu görüşe katılmıyorum. Kıl varsa bütün erkeklerde var hepsinin vücudu aynı o zaman. Tüysüz erkeğin vücudu daha ilgi çekici. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tamamen köseyim kol bacak göbek hiç bir yerde tüy yok 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Adamın hasısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normalde lezler sever köse erkekleri Yorumla Soran +1 yıl Sen bana lezbiyen mi diyorsun şimdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo ben tanıyanlar lezdi lez demedimki seni 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Lezbiyenler neden erkek sevsin köse de olsa sevmez direkt kız sever Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadaş olabilir miyiz acaba 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Köse tercih ettiğim için bana lezbiyen diyen biriyle mi? Sanmıyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lezbiyen demedim genelde köse seven arkadaşlarım böyle demek istemiştim Yorumla Soran +1 yıl Peki bu bilgiyi bana neden verdin? Bunu söylediğine göre benimde onlardan biri olduğumu düşündün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet olsun diye söyledim ya Yorumla
sdjjdkdks Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Benim o 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Hiç çıkmıyor dimi Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Evt niye Yorumla Soran +1 yıl Çevremde görmüyorum da herkesin yüzü kıldan görünmüyor Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Anladım Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Sen nasıl birisin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla sdjjdkdks +1 yıl Tip. Yorumla Soran +1 yıl Bende tuysuzum işte Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla sdjjdkdks +1 yıl burada bilgi vermemeyi tercih ediyorum Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tamamen köse çok az ama az çıkan çok var 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Tamamen köse arıyorum ben Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Tamam da banane bundan 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sana ne ise sorumda ne işin var? Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Soruna cevap verdim işte Bu bilgiyi verme gereksinimi neden duydun ki bana Yorumla Soran +1 yıl Ne bilgisi vermişim sana? Ortada öyle bir şey yok sadece sorulmuş bir soru var. Neresinden kendine bilgi edindin Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl ''Tamamen köse arıyorum ben'' Yorumla Soran +1 yıl Bu bilgi değil? Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. buyrun 1 0 Yorumla
denizhanasutay Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ben 24 yaşındayım çıkmıyor 1 1 Yorumla denizhanasutay +1 yıl Bul benii Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bennn 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sende var Yorumla Cetin3240 +1 yıl Maalesef Yorumla Cetin3240 +1 yıl 😂😂😂Köse Demedin mi Sen Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Napıcan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kendime alacağım Yorumla umutymw +1 yıl 2 ayda profildeki kadar çıkıyor sen düşün Yorumla Soran +1 yıl Tamamen kose olacak hiç çıkmayacak Yorumla umutymw +1 yıl Tamamen Köse bir kişi gördüm hayatımda Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Napcanki onlari 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hiç yoklar sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakalsizmi seviyon sen Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk sakalli birinden hoslanmadinmi hic Yorumla Soran +1 yıl Hiç hoşlanmadım Allah sahiplerine bağışlasın inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niyeki ya sakal kotumu Yorumla
-NEİN- Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl köse ne demek 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sakalı çıkmayan tüysüz 🤌 Yorumla -NEİN- +1 yıl ay ben bende cıkmıyor anasını satım teke sakal cıkıyor oda cocuk sakalı gıbı karı gıbı bacak kolar :D Yorumla Soran +1 yıl Bence kadın gibi değil tüysüz gayet iyi temiz erkeklik Kılla mı ölçülüyor. Bir kız olarak saçma buluyorum tercihim Köseler Yorumla -NEİN- +1 yıl ınsallah bulursun bı parlak beyefendı bol sans Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Erkek dedigin erkek aslan gibi olmali. kiz gibi tuysuz ise de yapacak bisey yok ama kendini komple tras edenlere anlam veremiyorum.
Bu görüşe katılmıyorum. Kıl varsa bütün erkeklerde var hepsinin vücudu aynı o zaman. Tüysüz erkeğin vücudu daha ilgi çekici.
Tamamen köseyim kol bacak göbek hiç bir yerde tüy yok
Adamın hasısın
Normalde lezler sever köse erkekleri
Sen bana lezbiyen mi diyorsun şimdi
Yo ben tanıyanlar lezdi lez demedimki seni 🙂
Lezbiyenler neden erkek sevsin köse de olsa sevmez direkt kız sever
Olabilir
Arkadaş olabilir miyiz acaba 🙂
Köse tercih ettiğim için bana lezbiyen diyen biriyle mi? Sanmıyorum.
Lezbiyen demedim genelde köse seven arkadaşlarım böyle demek istemiştim
Peki bu bilgiyi bana neden verdin? Bunu söylediğine göre benimde onlardan biri olduğumu düşündün
Sohbet olsun diye söyledim ya
Benim o
Hiç çıkmıyor dimi
Evt niye
Çevremde görmüyorum da herkesin yüzü kıldan görünmüyor
Anladım
Sen nasıl birisin
Nasıl yani
Tip.
Bende tuysuzum işte
Kaç yaşındasın
burada bilgi vermemeyi tercih ediyorum
Tamamen köse çok az ama az çıkan çok var
Tamamen köse arıyorum ben
Tamam da banane bundan 😅
Sana ne ise sorumda ne işin var?
Soruna cevap verdim işte
Bu bilgiyi verme gereksinimi neden duydun ki bana
Ne bilgisi vermişim sana? Ortada öyle bir şey yok sadece sorulmuş bir soru var. Neresinden kendine bilgi edindin
''Tamamen köse arıyorum ben''
Bu bilgi değil?
Arkadaşım vardı öyleydi
İş gereği günlük traş oluyoruz
buyrun
Ben 24 yaşındayım çıkmıyor
Bul benii
Var benim, haftada bir kere tras oluyorum
Bennn
Sende var
Maalesef
😂😂😂Köse Demedin mi Sen
Evet
Napıcan
Kendime alacağım
2 ayda profildeki kadar çıkıyor sen düşün
Tamamen kose olacak hiç çıkmayacak
Tamamen Köse bir kişi gördüm hayatımda
Vardır
Napcanki onlari
Hiç yoklar sanki
Sakalsizmi seviyon sen
Evet
Knk sakalli birinden hoslanmadinmi hic
Hiç hoşlanmadım Allah sahiplerine bağışlasın inşallah
Niyeki ya sakal kotumu
köse ne demek
Hiç sakalı çıkmayan tüysüz 🤌
ay ben bende cıkmıyor anasını satım teke sakal cıkıyor oda cocuk sakalı gıbı karı gıbı bacak kolar :D
Bence kadın gibi değil tüysüz gayet iyi temiz erkeklik Kılla mı ölçülüyor. Bir kız olarak saçma buluyorum tercihim Köseler
ınsallah bulursun bı parlak beyefendı bol sans
Var evet nedenkş
ben biraz koseyim
Vardır