Erkek arkadaşımın kurduğu kırıcı cümleler altında eziliyorum bahanesi mi bu anlamadım 6 ay sonra evleneceğiz 5 yıllık bi ilişki fakat bu cümleler çok ağır …
Aranan ve kendini teşhir eden kadınlar gibi davranmışsınız o da bunu kabul etmemiş. Büyük ihtimalle bundan sonra da sizinle olan bağını koparır. Kimse eşinin böyle fotoğraflarını sosyal medyada görmek istemez
Adam gayet haklı evlenecek düzeye gelmişsiniz her kavga ettiğinde açık foto paylaşmak ne demek? Amaç? Aşırı saçma bir hareket bence karşıdaki kişi erkek olarak bu konuda haklı ayrılırsa bir şey kaybetmez.
Bu tür ağır ve kırıcı cümleler kesinlikle kabul edilemez. İlişkide sevgi, saygı ve anlayış en temel unsurlar olmalı. Sözlü olarak, hele ki bu kadar incitici bir şekilde, sürekli yıpratılıyor olmak hiç hoş değil. Hayatını paylaşmayı düşündüğün kişinin seni daha iyi hissettirmesi gerekirken bu şekilde konuşması gerçekten üzücü 😞.
Evlilik öncesinde böyle ciddi konuları konuşmak ve üzerinde düşünmek çok önemli. İlişkinin sağlığı için açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmak her iki taraf için de en iyisi. Eğer bu durum seni derinden etkiliyorsa belki de bir uzmandan yardım almak ya da içsel bir değerlendirme yapmak faydalı olabilir.
Kendi değerini bil ve bu ilişkide gerçekten mutlu olup olmadığını sorgula. Unutma, hak ettiğin saygıyı her zaman hak ediyorsun! Bu konuda başka bir düzenlemeye gitmeden önce bir arkadaşınla ya da güvendiğin biriyle bu durumu konuşmak iyi olabilir. 💪💕
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Her ayrılıkta kavgada boyle fotolar atıyosun demıs? Aranız bozukken paylasıyosan altında baska bısey araması olagandır gayette. Sen olsan senınle arası bozukken yapsa farklı dusunurdun. burada yalandan kımse yok hakkı degıl vs demesın. Sevgılın ıcın bahane mı degılmı bılemem ama eger sen aranız bozukken boyle davranıyosan patlamıstır bı noktada. Ona gore dusun sakınce konus ayrılacaksan yıne ayrıl ama ozelestırı yapman gerekıyosa da yap
Açık giyinmeni istemiyor ve evlenmeden bunu diyecek cesareti var. Burada kararı sen vereceksin. Sevdiğin için giyim tarzını vb. değiştirir misin? Biraz ağır konuşmuş ama ben olsam ben de kıskanırdım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Sana karşı çok üzücü yorum yapmış olmamış hem kıyafete karışmak da nedemek?