Bu kez gerçekten bitti mi?

3 yıllık bir ilişki m bitti benden ilk önce zaman istedi sonra 3 hafta süreyle ben ona bu zamanı vermedim direttim herseyi yaptım ama olmadı ailemide katcaktim ortaya ama bunu duyunca işte kendisinin atmadigi bir mesaja mujattam olmak istemiyorum benden ümidi kessin hoslandigim biri var demiş sizce gerçekten böyle bişey var mı bunu bana söylemiyor. Ve sonra bende aramızda taktigimiz yüzüğü verdim kapisina astım onun aldığı kitabın içine koyup bana hiç bir şekilde yazmadi bende o akşam onu aradım korktum neden korktuğumu da bilmiyorum aramak istedim açmadı sonra bir mesaj geldi sadece "?" bunu gönderdi ben cevap vermedim tekrar mesaj attım "nie aradın" diye iki saatlik ara var mu mesajlarin arasinda gine cevap vermedim uyudum sabah 9 gibi yazdım "çünkü korktum" oda neyden nerde felan sordu konuştuk bilmiyorum neden korktuğumu alışık değilim tek başıma gelmeye korktum işte dedim oda anladim dedi sonra ben tamam dedim tekrar tamm yazdi benle muhattap olmak istemyen insan işte. Daha sonra ben watsap durumumu "çünkü korkuyorum" yaptım oda şey yapmış "dualarimdasin" ben bunu gördüm sordum kim dualarindaki senin oda "kimse" dedi bende sen öyle diyosan oyledir dedim peki hoslandigin kişi dedim oda yok dedi onu öylesine dedim dedi bende canımı acitmak icinmi dedin dedim oda yok dedi sonra sen haklısın felan dedi ben yatiyom dedi bende en son sende benim dualarimdasin dedim oda sadece anladım dedi işte öyle arkadaşlar nolacakk sizce?

Bu kez gerçekten bitti mi?