Gerçekten bittmiş midir?

Merhaba, yaklaşık iki senedir bir ilişkim var ve sürekli ayrıl barış bir ilişkiydi ama ona rağmen birbirimizi çok seviyorduk ve çok güzel anılarımız var gerçekten her bir Kadının„İşte bu” dediği bir erkekti. Bana asla kıyamazdı karşısında ağladığım zaman çok üzülüyordu, gülüşümü çok severdi ve çok kıskanırdık birbirimiz, İstemediğim şeyleri yapmaz herşeye izin isteyen biriydi ve tabiki karşılıklıydı yani nekadar çok ayrılsakta hiç kopmamıştık birbirimizden ve ilk öpücüğümdü herseyimin ilki oydu, Ama bu sefer çok başkaydı 23 Şubat tanışma yıl dönümümüz’idi ben birşeyler yaparız diye düşünüp hazırlandım ama kendisi işe gidiyordu ve gerçekten çok yoruluyordu onu anlıyordum ama daha sonra bana bir şey yapmayacağımızı düşündüğü için hiçbir şey yapmadığnı söyledi oysa ki biz her özel günümüzü kutlarız ve kavga ettik daha sonra birkaç gün geçti konuşmadık bende dayanamadım yazdım tam aramız düzeliyor derken yine kavga ettik nedeni de bana sürekli küfür ve hakaret ettiği için yüzüne telefonu kapatıp yazmıyordum oda çabalamadığmı söyleyerek ayrıldı benden birkaç hafta geçti geçti geçti ama hiç yazmıyordu hatta Stolklama bile yoktu en son dayanamayıp yazdım bana benden soğuduğnu artık çabalamadığım için aşık olmadığnı hatta kıskanmadığnı söyledi, çok ağladım onun önünde yalvardım ama gitti. Artık bir ay oldu ve ayrıyız 3 gün önce konuştuk bana aşık mısın dedim bilmiyorum dedi her gece fotoğraflarına bakıyorum sürekli aklımdasın seni heryerden izliyorum ama aşık olmadığmı söylüyorum dedi, bilmiyorum seni çok seviyorum ama artık sana gelmem çok değiştim dedi. Okadar çok acıdı ki kalbım vedalaştık o günden sonra yüz yüze konuştuk sonra aynı soruları sordum seni seviyorum ve kıskanıyorum dedi ama sen arayınca, yazınca hiç heycanlanmıyorum dedi fakat ben onu aramadan kaydetmeye başladım telefonu açar açmaz bana uzunca baktı ve çok içten özlediği ve heycanlı olduğu belliydi. Bu konuşmadan da iki gün geçti ve bana kendisi yazdı biriyle konuşup konuşmadığmı sordu sonra yine gitti her yerden izliyor tabii sosyal medya hesaplarıma sürekli bakıyor ama hiç yazmıyor. Lütfen bana hala aşık olduğnu söyleyin artık gururum yok sadece onu istiyorum

Gerçekten bittmiş midir?