İşim olmak üzere staj bitince iş sahibi olacağım
Elektornik ve yazılım biliyorum altın bileziğim var ordan
Aga ama yok niye kimse istemez ki 21 yaşındayım bir kız seni seviyorum senden hoşlanıyorum demedi ya
Konuşmam iyi kızlar seviyor çok samimisin diyor ama full sen çok iyisin falan filan sonra daha iyilerini hakediyorsun ulen etmeyim daha iyisini daha iyisini diye diye cennetten hurimi alıyom ne bekliyorlar 🙁
Elektornik ve yazılım biliyorum altın bileziğim var ordan
Aga ama yok niye kimse istemez ki 21 yaşındayım bir kız seni seviyorum senden hoşlanıyorum demedi ya
Konuşmam iyi kızlar seviyor çok samimisin diyor ama full sen çok iyisin falan filan sonra daha iyilerini hakediyorsun ulen etmeyim daha iyisini daha iyisini diye diye cennetten hurimi alıyom ne bekliyorlar 🙁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İş ne alaka onu anlamdım? İnsanlar seveceği kişiyi işe göre seçmez, ona göre seçenlerde sevmez zaten para ve statü için birlikte olur. Benim avukat arkadaşımın eşi manav. Nasip kısmet işleri bunlar zorla olmaz.
İş konusu şu para göz birini bende istemem lakin iş lazım evlendiğin kişi işsiz ise evi idame ettirmekte zorlanır ki kızda işsiz ise geçinemezler ki genelde kızlar büyük erkek ister yani erkeğin 21 yaşında işsiz demesi 19 yaşıda 20 yaşında ki kızın işsiz olması demektir genel olarak bu durumda iş evlilik için lazım aileni çocuklarını iyi geçirdirmek için lazım demek istediğim ben 2 farklı işte arama seçeneğim var ya ilerde sevgili olduğumuzda işten ayrılırsam veya evlendiğimizde ayrılırsam veya atılırsam daha çok iş bulma potansiyelim var demektir dışarda gezmek metroya ego ya binmek hepsi para
Durum bende de aynı :/
🙁 niyeki ya niye böyle
Sende nasıl oluyor?
Teklifler geliyor ama kimseyi istemiyorum ki..
😂 niyeki
Bende ne teklif var ne başka bir şey
Sorun nedir?
Bazı insanlar var çok tatlılar ama ne bileyim..
Eski bir durum demi bişey oldu veya acı çektirmek birini arıyorsun ya da aşırı kıriterlere bağlısın eğer o kriter olmaz ise olmaz yapıyorsun bunlarsan biri mi?
Aslında bir sevgiliye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum şimdilik. Beni etkileyecek birini tanımak isterim artık sadece..
😱 heee sana benzer bi arkadaşım vardı 30 yaşında hala o beyaz atlı prensi bekliyor beni etkileyecek o mükemmel kişi
Sana diyeceğim tekşey şu kafan uyuyor mantıklı zeki birisi ise bul evlen çünkü sende öğle birisin gibi hayatına arkadaş olur ama sen bilirsin
Yaşım küçük benim bitanem:)) Seçenek bol o yüzden…
Kaç bakem o yaş
🙃 24 isen gençlik su gibi akmasın dikkat et
18 den küçüksen normal 😐 aşk sevgili olmak sizin çağda oyun gibi neden isteyim gibi
20yim:) sen kaçsın?
20 bende
Ama benim minnak hayallerim var onlar için yanımda bi minnak lazım 🙃
Hayat arkadaşına ihtiyacım var oyun oyanar gibi hayat çocuk bahçesi gibi tabi herkesin hayalleri farklı ilerde belkide seninde olur ya da olmaz bilemem ama 25 den sonra hormonların daha çok istiyor olacak bide sürü piskolojisi durumu var
Evet sevmek sevilmek güzel