Nişana 4 gün kala terk edildim. Geri döner mi?

Sorunsuz giden çok mutlu olduğum bir ilişki vardı. Nişana 4 gün kala farklı şehirlerde görev yaptığımız için nişanın yapılacağı şehirde biraraya geldik. Sabah buluştuk, her şey çok güzeldi, çok mutluyduk. Mobilya baktık, beyaz eşya baktık, nişan salonunu gezdik. Mobilya bakarken gözleri doldu, seninle bugünleri gördüğüm için duygulandım dedi. Beyaz eşya almak için ısrar etti. Akşamında evlenme teklifi etti. 1 saat sonra çok çok çok ufak bir tartışmadan ki tartışma bile denemez beni terk etti. Öncesinde benim için ölüp biten sürekli sana aşığım diyen adam 1 yıllık emeklerimi bir anda hiçe saydı. Ertesi gün konuşmaya çağırdım geldi, beni çok sevdiğini ama mutlu olamayacağımızı iş yoğunluğunun ailevi problemlerinin ve tartışmamızın onu yorduğunu istemediğini söyledi. Söylerken bile elimi tutuyordu, ayrılırken sarılmak istedi ama ilişkiyi devam ettirmek istemediğinden emindi. Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum, ailem ben akraba eş dost herkes çok şaşırdı, beni ne kadar sevdiğinin farkındaydı herkes. Sizce ne olmuş olabilir, geri döner mi? Onu çok özledim, dayanamıyorum

Güncellemeler
1 yıl
Var mı benzer bir şey yaşayan?
Güncellemeler
1 yıl
:(
Nişana 4 gün kala terk edildim. Geri döner mi?