Sorunsuz giden çok mutlu olduğum bir ilişki vardı. Nişana 4 gün kala farklı şehirlerde görev yaptığımız için nişanın yapılacağı şehirde biraraya geldik. Sabah buluştuk, her şey çok güzeldi, çok mutluyduk. Mobilya baktık, beyaz eşya baktık, nişan salonunu gezdik. Mobilya bakarken gözleri doldu, seninle bugünleri gördüğüm için duygulandım dedi. Beyaz eşya almak için ısrar etti. Akşamında evlenme teklifi etti. 1 saat sonra çok çok çok ufak bir tartışmadan ki tartışma bile denemez beni terk etti. Öncesinde benim için ölüp biten sürekli sana aşığım diyen adam 1 yıllık emeklerimi bir anda hiçe saydı. Ertesi gün konuşmaya çağırdım geldi, beni çok sevdiğini ama mutlu olamayacağımızı iş yoğunluğunun ailevi problemlerinin ve tartışmamızın onu yorduğunu istemediğini söyledi. Söylerken bile elimi tutuyordu, ayrılırken sarılmak istedi ama ilişkiyi devam ettirmek istemediğinden emindi. Düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum, ailem ben akraba eş dost herkes çok şaşırdı, beni ne kadar sevdiğinin farkındaydı herkes. Sizce ne olmuş olabilir, geri döner mi? Onu çok özledim, dayanamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBunu hala düşünüyor musun? Geri dönerse asla kabul etmezdim ben ben oyuncak değilim kimse benimle bir git bir gel yaparak istediği gibi kalbimle duygularımla oynayamaz bence unut onu kolay değil belki 1 yıllık emeğin ve yaşadığınız şeyler ama ben döneceğinide düşünmüyorum. Evlilik oyun işi değil ❌
01 Yorumla- 1 yıl
Seven erkek istediğini alır eğer seviyorsa yanında dururdu uzaklaşmak için kılıf uydurmuş sana..
En İyi Cevaplar
1 yılBöyle bir erkek neyi hak eder biliyor musun unutulmayı. Seviyormuş da yorulmuş ne bu oyun mu? Onca insan ailen ve senin kalbine verdiği zararın farkında olamayacak bir insanı sil. Kolay olmayacak belki ama uzaklaş. Özleyeceksin aglicaksin ki zaten ağlaya ağlaya unutur Sevmemeyi öğrenir insan. Kız arkadaşların varsa tatile çık. Ailenle gez dolaş. Eğitime odaklan ve bu naptigini bilmeyen ne istediğini bilmeyen herifi sil gitsin. Diyelim ki geri döndü aynı şeyi evlendiğinizde yapmayacagi ne malum? Ben evli kalmaktan yoruldum hadi boşanalim diyebilecek potansiyelde biri. Dikkat et kalbine...
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle haklısın, ama maalesef hemen aklımdan yüreğimden çıkaramıyorum. Enerjim, hevesim tüm heyecanım, inancım tükenmiş gibi. Umarım hızlıca toparlanırım
- 1 yıl
Toparlanirsin inşAllah
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. adamın artık canına tak etmiş 1 yılda birikmiş birikmiş patlamış en sonunda keşke farkında olsaydın bazı şeylerin daha önce zararın neresinden dönsem kârdır diyip kaçmış adam ayrıca o 1 yıllık emek dediğin adam içinde geçerli tek başına değilsin sonuçta neyse yapacak bişi yok bu saatten sonra dönsede artık yüz göz oldunuz tadı kaçtı eski heyecanı kalma büyü bozuldu yani 😏
02 Yorumla
Soran1 yılNe birikti iyse anlatsaydı anlatabileceği hiçbi şey yoktu ki. Sorunlarımız her ilişkide olan kadar belki farkındayım sadece bana ağır geldi dedi mutlu olamayız ded böyle sebep mi olur böyle birikmişlik mi olur?
1 yılAbi çok geçmiş olsun bu ne ama yaaa gelde nişanlan evlen yani geri dönse kabul edecek misin cidden? Bişey diyemiyorum ki sana sevmişsin adamı kızgınsın üzgünsün seviyorsun tabi dönse keşke diyorsun dönerse de kabul etmemelisin. Inşallah dönmez ama dua et dönmesin çünkü kafan daha çok karışır. Hayırlara vesile olsun inşallah devir ne kötü y
02 Yorumla
Soran1 yılVerdiğim onca emeğe geçen zamana mı yanayım, kaçan hevesime bıraktığı tramvaya mı 😔 bir daha kime güveneceğim ben, beni nikahta nişanda yüzüstü bırakır mı diye düşünmekten nasıl bir ilişki yaşayacağım, Allah kimsehe yaşatmasın
- 1 yıl
Aminnn gerçekten ya offf
Yapay Zeka Cevapladı
Duygusal olarak çok zor bir dönemden geçtiğini söyleyebilirim. Böyle ani ve beklenmedik bir durumda kafan karışmış ve kalbin kırılmış olabilir. İlişkinizde bir şeylerin dışarıdan görülemeyen, belki de onun içinde sizi bile şaşırtan dinamikler olduğunu hissediyorum 💔. Bazen insanlar kendilerini çok baskı altında hissedebilir ve bu onları kaçma noktasına getirebilir.
Geri dönüp dönmeyeceği konusunda kesin bir şey söylemek çok zor, çünkü bu tamamen onun kendi içsel süreçleriyle ilgili. Ama senin için en önemli olan, bu süreçte kendine zaman tanıman ve duygularını açıkça ifade edebilmen. Kendi ihtiyaçlarına ve mutluluğuna odaklanman sana iyi gelebilir. Peki, onunla tekrar yüz yüze konuşmak ya da bir süre ona daha mesafeli olmak, senin için ne kadar tercih edilebilir olurdu? Duygularını bu şekilde yönlendirebilmen için ailenle veya yakın arkadaşlarınla da destek almayı düşünebilirsin 🤗. Unutma, bu süreçte senin mutluluğun en önemli şey!01 Yorumla- 1 yıl
Allah'a şükret böyle biriyle evlenip yarı yolda kalmadığına. Kendinde söylüyorsun gelsede istemem diye artık kafanda bitirmelisin! Nasibin olmayacak birini geri istemen gelmesi için sırf egon için olur. Ego için daha fazla kendini yormana deger mi? Önüne bak. Seni istemeyeni sen hiç isteme. Onun peşine düşüp, onu düşünüp kendi değerini düşürme!
Kendini hiç heba etme. Yıllar sonra üzüldüğüne üzülürsün. O seni kaybettiği için bırak o üzülsün. Senin elinden geleni yaptın ve nasip değilmiş. Olanda olmayanda hayrıma de geç.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılİş resmiyete dökülünce korkmuş ve kaçmıştır.. Geri gelmesi senin için iyi mi olur bunu kafanda sorgulaman gerekir..
11 Yorumla
Soran1 yıl😔 gelsin de içim soğumuş olsun kabul etmeyeyim ama öyle çekip gitmek var mı bir pişman olsun göreyim
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benzer bir şey başıma geldi.. nişan kadar ileri değildi bizimki isteme arifesi sayılır… 4 yıl geçti bizde de anlaşamıyoruz demişti… hala nedenini bilmemek öyle bulutlardan yere çakılmak zoruma gidiyor.. bi anda ne olduğunu bende hiç anlayamadım.. anlayabileceğimi de hiç sanmıyorum… ama gelse sizin için şöyle bi soru olacak acaba yine gider mi ilk zorlukta nasıl güvenip devam edeceksiniz ki? Bazen olmayınca olmuyor belki de böylesi hayırlıdır diyip ona sığınmaktan başka bi çare kalmıyor.. Gönül ister ki böyle olmasın sevip sevilip sonsuza kadar mutlu olalım ama işte bazıları sınanıyor.. ya da bazıları şanssız bilemiyorum.. ama hayat çok zor.. acımasız.. imrendiğinle kalıyorsun arkalarından bakıyorsun.. gittikçe kabuğuna çekiliyorsun..
25 Yorumla
Soran1 yılÇok acımasızca gideceksen neden o kadar heveslendiriyorsun , o kadar söz o bakışlar yaptığı her şey yalan mıydı bir anda durup durup sana çok aşığım derdi ve bunlar ayrılmadan çok yakın zamanlarda yapıldı nasıl değişti bi anda şaka gibi geliyor
- 1 yıl
Bana da şey derdi bana zaman zaman bir sorun var gibi hissettirirdi sorardım hiç bir sorunumuz yok seninle ilgili biz anlaşıyoruz doğru insan yanlış zamanda geldi sadece iş aile ile ilgili.. bence en büyük kul hakkı bu insanın duygularıyla oynamak.. ne niyetle yapmışlarsa.. ama insanın bir çok hissini kirletmiş oluyorlar yoluma devam edemedim mesela.. zor geliyor yorgun hissediyorum.. geç kalmış hissediyorum… hakkımı helal etmemek kalıyor sadece payıma..
Soran1 yılÇok haklısın ben de yorulmuş hissediyorum, kime baksam neye baksam onu hatırlıyorum, sadece kendisi gitmiyor ki hayallerini umutlarını en güzel masum duygularını da alıp gidiyor, o saatten sonra hakkını helal etmesin nolur yüzümüz gülmüyor ki.. yine de Allah karşına tez zamanda en iyisini çıkarır inşallah
Soran1 yılGelecek olanda bir anda gider mi korkusu olacak belki de zaten… inşallah her şeyiyle güven veren o kişiyle karşılaşırsın 🤲🏻
Şimdi şöyle ki sevgisini her zaman söyleyip dile getiren değil de yaşatan benim için gerçekten sever ama aşk işlerinden zerre kadar anlamasam da kendisi ve senin için daha iyi olacağını düşündüğü için belki de ayrılmayı tercih etti ama son bir kez bireyler konuşsa ve iş uzayacaksa da büyükler araya girse sorunun bir çözüme kavuşuşacağını düşünüyorum ve son bir kez de olsa nedenini sormak lazım derim.
00 Yorumla
1 yılBir hastalığı mı cereyan etti acaba ansızın.. ya da biriyle birlikteydi evlenirsen kıza söylerim diye tehtit mi aldı.. ya da kumar filan mı oynadı da yüksek meblalar kaybetti borç kredi batağına mı düştü.. bu arada mesleği neydi?
13 Yorumla- 1 yıl
Bana söylemek istediğin bir şey varsa ben buna hazırım.. diye bir mesaj yazabilirsin..
Soran1 yılMesleğini paylaşamam maalesef ama mesleği gereği zaten kumar oynaması vs mümkün değil. Ya da başkasıyla birlikte olması da mesleği gereği pek mümkün değil çünkü duyulma ihtimali bile hayatını alt üst eder o riski göze alamaz. Maalesef bunlar sebep değil hiçbir şey bulamıyorum. Yüz yüze geldiğimizde söyledim başka bir sebebi varsa söyle senden nefret etmek işimi kolaylaştırır böyle daha zor dedim ama yemin etti başka bir şey yok dedi
- 1 yıl
Ben olayı anladım tatlım.. devletin bir kurumunda ve senin ailen sulalene kadar araştırmış.. senle evlendiği taktirde mesleğinden alınacak gibi yorumluyorum.. çok acı ama vazgeç.. ve fazla kurcalama olur mu.. istersen mesaj yazabilirsin burdan bana..
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin anlattıklarını okudum ve söylediklerin hayatın doğal akışına uymuyor. Bence seni terk etti. çünkü seninle tüm hayatını geçirecek kadar sevmiyordu. Onun aklında başkası vardı ve oyüzden seni bıraktı ogun senin yanında agladı. Çünkü senin yanında onun aklında ki kişi geldi ve vicdan azabı çekti. Seni üzmemek için terk etti. Gerçekler böyledir . İstedigin kadar aglayabilirsşn üzülebilirsin. Seni sevmedigi nereden belliydi çünkü 1 sene beklediniz.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAllah eş diye yazmadıgını aşk diye karşımıza çıkartmasın amin.
Gizli Üye(36-45)1 yılTartışma bahane olmuş gibi. Altta yatan başka sebepler olmalı. Sizin bildiğiniz ya da bilmediğiniz. Gelirse nolacak. Ya geri giderse. Ya bu sefer nikah masasindan kalkıp giderse. Vs vs. Zor işler. Zor dönem. Geçmiş olsun. Çabucak toparlanmaniz dileğiyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılSeni böyle bir zamanda bırakan insan bir zahmet bu saatten sonra dönmesin, dönerse de sen kabul etme. Evlenirken de tekrar ayrılmayacağı ne malum
31 Yorumla
Soran1 yılSadece dönsün ve içim soğusun istiyorum muhtemelen kabul edemem zaten.. ama pişman olduğunu göreyim bir kere
1 yılAllah yardımcın olsun inşallah geri döner diyeceğim de umutlanma bence duygularını kontrol et çok zor durum inşallah kimsenin başına gelmez ama duygulatibi kontrol etmen lazım
16 Yorumla
Soran1 yılİnşallah gelmez gerçekten çok zor.. nişan elbisem kucağımda kaldı gelinliğim de kalabilirdi. Allah kalp kırıklığımı görüyor böylece bırakmaz inşallah
- 1 yıl
İnşallah Allah hakkınızda hayırlısını nasip eder ama etme bulma dünyası
- 1 yıl
Kimsenin yanına kalmaz
- 1 yıl
Dönse de cezasız kalma
Soran1 yılAilemin gözlerinin önünde eriyorum, toparlanmaya çalışıyorum yapamıyorum.. böyle çekip gitmek var mı? Ahım yerde kalmaz onu da bulacak ama inşallah pişman olduğunu göreyim
- 1 yıl
Görürsün daha hayırlı insanlar çıkar karşına inşallah
1 yılSeni aldatmış sonra da kendine yedirememiş seni daha fazla kandırmak istememiş değer verdiği için kıyamamış bırakmış geri gelirse kabul etme bence sen bilirsin ama.
16 Yorumla- 1 yıl
Aldatma yok
- 1 yıl
Dedi ya
Soran1 yılAldattığını söyleseydi keşke içim soğurdu bu daha fazla can yakıyor, varsa da öyle bir şey biran evvel açığa çıkar inşallah
- 1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi nerden bilecek insan aynı evde yaşadığı eşinin ihanetini anlayamıyor.
- 1 yıl
Yediği b@ku niye söylesin hayatım sen üzme kendini ilahi adalet var.
Soran1 yılAllah’a bıraktım zaten inşallah zaman almadan açığa çıkar
1 yılNe bu gizem söylese ölür mü burada kahrından ölen sevgilin var. Gerçekten seven üzmez abicim. Yeni bir sevgili yap derdim canım ama yenisini kullanmış olucaksın, belliki vazgeçemiyosun seviyosun bu hergeleyi.. mutlu olmanı diliyorum 🙏yapıcak bişey yok çıkar kokusu
12 Yorumla
Soran1 yılİnşallah neyse gerçek sorun biran önce öğrenirim, yemeden içmeden kesildim 3 günde 5 kilo vermedim ağlamaktan heba oldum delirecek gibiyim inşallah bir son bulur bir mucize olur yüreğime su serpilir
- 1 yıl
Umarım ya gerçekten kötü bir şey yapmıştır ya da gerçekten önemlidir ve geri döner. Anlıyorum seviyorsun ama dönse kabul etmen hiç iyi olmaz bir daha yapar. Yalnız kalmamaya çalış harab etme kendini
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok enteresan bu zamana kadar getirip boştan sebeblerle bırakması bir çapanoğlu var bu işte bazen baştan olmaması iyidir sonradan daha çok koyuyor insana
18 Yorumla
Soran1 yılBaşka bir şey olabilir mi diye düşünüyorum başka bir kız belki ama neden bu kadar ilerletti öyleyse anlayamıyorum, başka birinin olmasına da çok ihtimal veremiyorum, gerçekten çok ağır çok koydu
- 1 yıl
Başka birinin olmasına ihtimal vermiyorsan o zaman ailesi istemedi
Soran1 yılOnu da düşündüm ve sordum ama yemin etti ailem seni çok seviyor onunla ilgisi yok diye aksine bir şey de hiç hissetmedim kardeşi annesi sürekli arardı, ilişki içindeyken de hep ailem seni çok seviyor ben de çok mutlu oluyorum derdi
- 1 yıl
Başka da önemli bir sebep kalmıyor ki
Soran1 yılKeşke geri dönse makul bir açıklama yapsa içim soğusa 😔
- 1 yıl
Bence sevin bu kadar değer vermiş sana bunu evlenmeden gördüğün için mutlu ol sonrası çok daha büyük pişmanlık olabilirdi
Soran1 yılİnşallah içimdeki acı geçer ve unuturum
- 1 yıl
Zamanla geçer hakkında herşeyin hayırlısı olsun hayırlı geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılSana evlilik teklifi edip 1 saat sonra terk ediyor, Doktorlar Levent'ten ne kadar nefret ettiysek aynısı. Teklif etmeden nişana ramak kalmadan neden ayrılmamış şrf sizlik ya bu nikah masasında da bırakırdı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSeni en güzel en özel anında terk edip gidiyor ve sen geri döner mi diye soruyorsun çoktan s***** etmen gerekiyordu.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok sevdim.. nasıl bu kadar kolay silebilirim yapamıyorum. Pişman olduğunu görmek istiyorum ki içim soğusun
Öyle adamı bal olsada unuturdum. En ufak bir olayda seni bırakan iyi günde kötü günde yanında olamaz. Erkek adam dediğinin kafası karismaz
13 Yorumla
Soran1 yılİlişkimiz o kadar masum ve derindi ki gerçekten unutmak çok zor ama haklısınız da böyle bir tartışmada bunu yapan evlendikten sonrada en ufak şeyde çocukla bırakır gider
Soran1 yıl😔😔
Gizli Üye(25-29)1 yılBenzer şey yaşamadim ama çevrem tanıdıklarım yaşadı ve altından hep başka bir kız çıktı 4 ay sonra başka kızla görürsen şasırma o kızdan darbe yerse döner
12 Yorumla
Soran1 yılBaşkasıyla görürsem bir daha gelmesin zaten şerefsiz
Cevap sahibi1 yılBeğenilerine bak birde getcontactan etiketlerime bak bakalim kim nasıl eklemiş gmail şifresi falan var mı sende çocugun
Terkeden insanın cehenneme kadar yolu var niye donmesini istiyorsun ki
11 Yorumla
Soran1 yılİçimin soğumasını istiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılBenzer bir olay bende yaşadım. Resmen yaptığı sherefsizlik. Üzülmen normal kim olsa üzülür. Dengesiz biri sanırım dönebilir, dönmezse kendi kaybeder hiç dert etme. Ahın tutar
11 Yorumla
Soran1 yılZaten sadecw bunu söyleyebiliyorum bende. Önceden böyle bir şey vardıysa aklında ona rağmen bu aşamaya getirdiyse şerefsizmiş, ha yoktuysa da bir anda böyle değiştiyse dengesizmiş ama nasıl bu kadar gizledi… Ahım tutacak hissediyorum
1 yılTuhaf erkek tipi.. Bende bir çeşidini gördüm bu kadar ileri gitmemekte.. Gideni özlemeyeceksin dönse tekrar gidebileceğini bilerek döner unutma
00 YorumlaYumurta kapıya dayanınca korkmuş senlik bişey yok bu kadar korkak biri de dönme dönse de bu sefer nikâha günler kala aynı şeyi yaşatır. Geçmiş olsun
00 Yorumla
1 yılÜstesinden gelmeniz biraz ağır olacak ama geri döner mi diye aklınıza getirmeyin, çünkü dönerse tekrar gidecektir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAdam evlenmek istememiş kafasında başkası var geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran1 yılNeden evlilik teklifi etti o zaman, neden mobilya baktı mutlu mutlu nasıl bir şerefeizlik bu
- 1 yıl
Göz boyama fıstık
Gizli Üye(18-24)1 yılBu kadar ileri gidileceğini bilmiyordu veya ne yapacağını da bilmiyordur heycanlanmıştır vs. Eğer evlilik öncesi ilişki yaşadıysanız istediğini almış olabilir, evlilik öncesi ilişki oldu mu?
00 Yorumla
1 yılSeni istiyor ama seninle evlenmek istemiyor cepte bir sevgilisin yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Böyle dengesiz biri dönse ne dönmese ne ileride daha büyük sorunlar çıkarır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılYaaa çok takıntılı biri ya böyle durduk yere yapması yanlış
00 Yorumla
1 yılSana düşen köşene çekilip kendi hayatina odaklanmak, canı cehenneme bırak ne isterse onu yapsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe oldugunu sen anlatacaksın, biz bu kadarcık bir şeyle nasıl yorum yapalım
01 Yorumla
Soran1 yılBaşka bir şey yok ki
Aynısı benim başıma geldi gitti 1 hafta sonra başkasıyla evlendi. Şu an çocuğu bile var ama şu an o kadar pişman ki bırak pişman olsun
17 Yorumla
Soran1 yıl1 hafta sonra başkasıyla mı evlendi… pişman olduğunu bilemem ki uzağız
Soran1 yılİnşallah 😔
- 1 yıl
Allah Allah neler yasamissiniz Allah yardımcınız olsun ikinizin de inşallah abi çok üzüldüm sen evli misin peki reis
- 1 yıl
İnşallah yuvanı kurmussundur
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun inşallah karşına düzgün biri çıkar
Gizli Üye(36-45)1 yılKeşke evlenenilsem. Allah nasip etmiş o terk etmis birisi ekonomik koşullar evlenemez...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGeri dönse de sen kaldığın yerden devam edebilecek misin, bunu sormalısın kendine.
00 Yorumla
1 yılGeri dönmesini bekleme beklersen kendine yapacağın en büyük saygısızlığı edersinn
13 Yorumla
Soran1 yılSadece pişman olduğunu görmek istiyorum 😔
- 1 yıl
Pişman olmayacak erkek yoktur en zenginini en akillisini en aşığını bul ve evlen o kudursun geriye bakma
Soran1 yılNasıl yapabilirm bilmiyorum çok sevdim, kime baksam onu hatırlarım gibi geliyor. Başkasının da günahını almak istemiyorum
1 yılGeri döner mi bilmem ama geri dönerse ve sende kabul edersen afedersen G*rizekalısındır
00 Yorumla
1 yılBenzeri bana oldu. Çok bir anlam yüklemiyorum. Hayatıma devam ediyorum.
00 YorumlaYa başka biri var ya da af edersin götü yemedi seninle evlenmeye o sorumluluğu almaya.
00 Yorumla
1 yılÇok üzüldm baska bi sey olmalı
17 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle olmalı seni aldattım dese bu kadar üzülmezdim sebepsiz olması canımı çok yakıyor
- 1 yıl
Belki de aldatmıştır biliyo musn o yüzden bunu yaptı
Soran1 yılAma çok küçük bir ilçede çalışıyor herkes beni tanıyor nasıl yapabilir ki bilmiyorum ama doğru bir yolunu bulup yapmıştır belki de keşke bilebilsem içim soğurdu
- 1 yıl
Bence sorun bu sana da yediremedi bunu hak etmedigini düşündü ve gitti çok zor bir durumdasn farkındayım inşallah en kısa sürede toparlanırsın
Soran1 yılİnşallah 😔 belki de olabilir öyleyse Allah’ından bulsun ben onun kılına zarar gelmesine kıyamazdım bir an sildi her şeyi
- 1 yıl
burcu neydi peki
Soran1 yıl@kubraaaaao akrep
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNe tartışmasın
16 Yorumla
Soran1 yılNişana kadar tekrar gelip gelmeyeceğini sordum, işimiz var mı yapılacak bir şey var mı dedi, ben de olması mı gerekir zaten uzağız seni özledim dedim, offladı sonra sustu ben de sustum beni eve bıraktı ve sonrasında ayrılmak istediğini söyledi yani tartışma bile yoktu ortada, çok yoğun çalıştığını biliyorum sabah 9 da başlayıp gece 12 bazen 1-2 lere kadar hatta haftasonu bile çok yoğun çalıştığı yükümlülüğü çok ağır bir işi var o mu gerçekten yordu bilmiyorum
- 1 yıl
Böyle bir ayrılma mı olur
Soran1 yılHiçbirimiz çözemedik çok anlamsız başka bir şey varsa da neden bu kadar ilerletti her şeyi
- 1 yıl
Büyük ihtimalle başka biriey var
- 1 yıl
Konuşmak istermisin biraz
Soran1 yılNe olabilir ki başka, o güne kadar mutlu olup olmadığını sordum en mutlu günlerim seninleydi dedi ama evlendikten sonra mutlu olamayız dedi, ağladı ayrılırken kalbim acıyor dedi neden gitti anlayamıyorum
1 yılHayırlısı olmuş Allah'tan evlenmedin
11 Yorumla
Soran1 yılAma çok seviyordum o güne kadar hiçbir problem yoktu, bebeği gibi severdi beni, anılar aklımdan çıkmıyor bir anda nasıl böyle oldu 😔
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten dönmesini istiyor musun
18 Yorumla
Soran1 yılİçim ancak öyle soğuyacak gibi
- 1 yıl
Bence bu şekilde terk edene vereceğin en büyük ders dönse dahi umursamamk olur
Soran1 yılDönse kabul eder miyim bilmiyorum muhtemelen etmeyeceğim zaten ama dönsün istiyorum böyle bitmemeliydi en azından gerçek sebebini söyleseydi pişman olduğunu görseydim öyle bitseydi
- 1 yıl
Canını yakmaktan başka hiçbir şeye yaramaz orada bırakman gerekiyor zor olacak belki ama bunu yapmak bence iyi gelecek sana
Soran1 yılÇok zor.. isteseydi bir saniye düşünmeden canımı verirdim diyeceğin insanın sebepsiz yere seni bir anda silmesi.. ciğeri yanıyor insanın. İnşallah geçer
- 1 yıl
Geçer seni anlıyorum kismende olsa zor mu geçiyor evet gerçekten zor geçiyor ama emin ol ki geciyor
Soran1 yılİnşallah 🤲🏻
- 1 yıl
🍀🍀🍀🍀
1 yılOnun burcu nedir? Sizin burcunuz?
011 Yorumla- 1 yıl
Kendini rahatlatmak için bu durumu nasıl kolayca atlatacağını madde madde yazıyorum.
1-) Seni istemeyeni sen hiç isteme! Kendine saygın olsun. Kendini sev. Kendi değerini bil.
2-) Olanda olmayanda da hayrıma de. Nasibin olmayacak birinin peşine takılıp üzülme! Belki Allah'a sana çok daha iyisini verecek ve kolaylıkla hayatından çıkmış. Çok şanslısın ki evlenmeden, çocuk sahibi olmadan çıkmış...
3-) Bu durumun zihnini meşgul etmesinin nedeni zeigarnik etkisi. Netten araştır öğrenirsin. Yarım kalmış her şey insan zihnini merak içinde bırakır. O yüzden unutamaz. Dizi ler bile bu etki ile izleniyor. O yüzden o kafandaki merak duygusunu atacak bir şeyler telkin et kendine. Dengesiz biriydi. Sonradanda giderdi. iyi ki şimdi gitti gibi. Yahut ne istediğini bilmiyordu. Yahut Nasibim değilmiş. Bitmesi gerekiyormuş gibi gibi... Aklında bitirebilecegin bir neden bul ve telkin et.
Ayrıca hem sen onu sürekli düşünerek enerjinle onu besliyorsun. Senin onu düşündüğünü bile hissediyor. Bunu bıraktığın an o bunu hissedecektir. Ve seni yoklayacak kendini hatırlatmak için. Kafasında bitirdiyse de sana farkettirmedende bunu yapabilir. Bunun artık senin için bir önemide kalmadı zaten. Enerjini ona yollama! Bırak yollarınız artık ayrılsın.
4-)129 defa "Ya Latif "ve 131 defa "Ya Selam"oku. Arkadaşım aşk acısının bu esmaları okuyarak geçtiğini söylerdi. Her türlü sıkıntıda ferahlık veriyormuş.
5-) Yürüyüş yap. Kafanı hiç boş bırakma. Bir işi bitirdiğinde başka işe koyul.
6-) Allah'a yönel. İbadetlerini yap. Aşkını Allah aşkına çevir.
7-) Uçlarda yaşadığı için. Bu uçlarda gelmeleri gitmeleri seni yoracak. Her davranisiyla her olayda. Bitmesi hayrına olmuş. Geri dönersede kabul etsende mutlu olamayacağını bil ve kafanda şimdiden bitir. Uzattikca daha çok üzülürsün.
Soran1 yılBenim burcum boğa onunkisi akrep.
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻 öyle yapmaya çalışıyorum, işe gidemedim çünkü ailemden ayrı şehirdışında yalnız yaşıyorum işim çok ağır odaklanamamaktan korktum ve şu an kafam çok yoğun. Dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum olanda da olmayan da bir hayır vardır diyorum, böyle bıraktıysa zaten seni sevmemiştir diyorum ama kalbimden söküp atamıyorum. Hep namaz kılıp dua ediyorum. İnşallah bir an evvel toparlarım, ben de böyle yaşamak istemiyorum çok korkuyorum
- 1 yıl
Astroloji haritasına göre genel yorum yapilmasi daha iyi. Örnek mars burcu dünyadaki mücadele ediş seklimizdir. Venüs burcu her şeyi sevme bicimimizdir. Ay burcu duygularımız. Yükselen vs... Hepsi harmanlanarak yorumlansa daha iyi ama artık gerek kalmamış.
Akrep burcunun kötü ozellikleri kinci, şüpheci, güvenmeyen, çok güzel intikam alabilen çok kıskançtır. Bu kendini yetistirememis tipik akrep özellikleri... Kendilerini yetistiren akrepler bunlari törpülemeye çalisir. Yani egon yüzünden sana gelmesini isteyip sonra onu reddetmek. Onda kine ve öç almaya neden olabilir. O yüzden hiç bulaşma tekrar gelirse. Tamamen saygıyla bitir. O hayatında hiç olmamis. Ve ölmüş farzet. İnan bu yoğun duyguların azalacak. Sonra uzuldugune, üzülürsün.
Soran1 yılKendimi telkin ede ede başarabilirim inşallah unutmayı, duanızı bekliyorum 😔
- 1 yıl
Dediğim esmalari çek. Onlar çok iyi geliyor. Hic ağlama... Gözlerine zarar. Gez toz eğlen. Onunla o bağı kestiginde o bile unuttuğunu hissedince kendini hatırlatmak isteyebilir. Dedigim gibi geri adımda hiç atma. Cocuk oyunu değil bu işler.
Soran1 yılYok ben zaten artık mesaj atamam ya da arayamam istese zaten gitmezdi, sürekli inşirah suresini okuyorum dinliyorum ama dediklerinizi de okuyacağım. Allah razı olsun, lütfen dua edin bana
- 1 yıl
Yazabiliyorsan bana özelden yazabilirsin.
Bundan güzel dersler çıkar. Sana hiç zarar vermeden. Aksine güçlenerek çık bu durumdan. Anneme söyledim. Son kez sarılmak istemiş dedim. Onu bilinçli yapmak istemiştir. Beni unutamasin diye!. İns. sarilmamissindir? Sarıldın mı?
Gözunun nereye baktığına , kulağınin neleri duyduğuna hep dikkat et. Yoksa gönlün acı çeker. Şunu bil. Her insan böyle sevemez. Zina yapan insanlara Allah bu aşkı sevgiyi vermez. Bunu Allah aşkına dönüştür. Bir daha evlilik yoluna girmeyi düşündüğün zaman Allah'ın rızasına uygun hareket etmeye özen göster. Baştan üzülsende sonradan üzülmezsin. İnsan dokunmadan elini hiç tutmadanda gönül acisi çekebiliyor. Sarılmak, el ele tutuşmak daha da acı çektirir. Bunları nasibine sakla. Sadece onunla yaşa. Zafer Akıncı psikolog günlük rutinlerinizi hiç aksatmayın böyle durumlarda demişti.(Yoksa böyle üzüntülü durumlarda dengenizi bozarsınız dedi.) Ne kadar üzülsenizde rutinlerinizi yapın. Zamanla duzelirsiniz demişti.
İnan bunu mu sevmişim diyeceksin ileride. Çabuk unutmak için onunla ilgili her şeyi sil ve evinde bulundurma. Resimlerine hiç bakma. Kafanda bitir. Sosyal medyalardan sil. Oradan bile hiç bakma. Ortak arkadaşınız varsa bile onlarla görüşme takip etme. Haber getirmesinler. Ancak böyle açın diniyor zamanla.
Soran1 yılÖzelden mesaj atamadım size teşekkür ederim ama rahatlatıyorsunuz Allah razı olsun.
Sarılmadım bu arada, izin vermedim. Bana yaptığını bir daha başkasına yapma ah alırsın dedim ben gittim o da gitti. Telefonda konuştuğumuzda da öncesinde ağladı, kalbim çok acıyor ama mutlu olamayız dedi. Ayrılırken bana hala meleğim diyordu. O da namazında biriydi ben de dikkat de ederdik, Allahı unutmamaya hep özen gösterdim. Şimdi daha çok verdim kendimi ilahi aşka daha çok yöneldim. Ama ona olan sevgimi de bir anda atamıyorum. Özelden siz mesaj atabiliyor musunuz?
Soran1 yılAllah razı olsun
- 1 yıl
Bende özelden atmaya çalıştım olmadı. O yüzden size demiştim. Aferin çok akıllı kızmışsın. Sarılmayarak çok iyi yapmışsın. Ama ona kızsanda yine yolun başında buna karar vermiş. Evlenince daha da kötü olurdu.(Çocuk vs. olsaydı.) Şimdi zamanla unutur gidersin. Göz nereye bakarsa gönül oraya akarmış. O yüzden Gözlerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Eski alimler bu yüzden gönül acısi çekildiğiyle ilgili nette yazılar görmüştüm. Zamanla gözden irak olan gönuldende ırak olacak. Saygılı bir sekilde bitirmişsiniz o da güzel. Senden de Allah razı olsun.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Son ana kadar yaslamış.. sonra da kaçmış çok basit
10 Yorumla
1 yılDonmesinde bu saatten sonra
10 YorumlaDönmez boylelerine bir soz denir de neyse
00 Yorumla
1 yılGeri dönse sen kabul edecek misin ki
00 Yorumla
1 yılMuhtemelen sorumluluktan korktu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. kötü yüzünü görmüşsünüz evlenmeden ne mutlu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGüncelleee sonra neler olup bittiğiniiii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO bekarligin konforuna alışmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSG de hayatına devam et.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDönse de fark eder mi?
00 YorumlaDönerse kabul etme
11 Yorumla
Soran1 yılHemen kabul etmem mümkün değil zaten ama makul bir açıklama yapmasını pişman olmasını çok istiyorum kalbim paramparça
1 yılGörücü usulü evlen.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılTürk filmi gibi
01 Yorumla
Soran1 yılKara sevdaya tutuldum sanki.. eridim söndüm bittim öyle çok sevdik ki birbirimizi o da sevmiyordu diyemem gözlerinde görüyordum herkes görüyordu bi anda nasıl gitti anlyamıyorum
1 yılBüyü yapalım geri dönsün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Ohaaa yuh
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenince daha zordu
00 Yorumla Dönerse senindir dönmezse ellerin
00 YorumlaHayır dönmez Nisan vakti yoksa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. fanteziler...
12 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılDönmez
00 Yorumla
1 yılDönmesin de mümkünse
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım