19 Mayıs 1996 doğumluyum biliyorsunuz 29 30 demektir yuvarlak. 2025 yılında sene olarak 29 yani 30 olacakhiç sevgilim olmadı. Bu hayat neden bu kadar acımasız bunun altını çiziyorum yok dine sebepler falan filan yok ben hiç cinsellik yaşamadan sadece sevgili olmaya da razıydım, olmadı. Benim cinsel değil duygusal boşluk zaten. Ben ilk aşkımı gençlik ateşiyle gençlik enerjisiyle yaşamak isterdim bana şimdi Ama zamanı buymuş falan demeyin. Kötü bile sonuçlansa ben gençliğimde hayatımdan bir kadın gecsin isterdim. Koskoca gençliğim bomboş geçti ya biri bana 20'li yaşlarımı sorduğunda anlatacağım bir anım yok benim.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
fazla dert etme gözünde büyütme sevgilinin olması evet iyi bir şey ama düzgün biri çıkmazsa bu seferde pişman olursun
Ben sevgilim olmuyor diye değil gençliğimde sevgilim olmadı gençliğimi bunları yaşamadan enerjik endinç yıllarıma en deli dolu yıllarıma böyle geçirdim diye üzülüyorum. Sen bu yaşa kadar yaşamışsın benim ne hissettiğimi anlayamazsın neredeyse 30 yıl erkekliğini yaşamamak ne demek bilemezsin sen konuşma o yüzden daha 26 yaşındasın ve mutlaka altında bir kadın cariyeleştirmişsindir
hayır bende bakirim sevgilim bir tane oldu o da iki sene önce oldu bence o senin dediğin gençlikte yaşamadım
Dünyada bekaret yaşı neden yükseliyor. Japonya'da 30 yaşında bakir erkek oranı %25 miş.
biz y kuşağı olarak doğru insan gerçek aşk gerçek hislere inanarak büyüdük ondan özel olsun demeyi daha çok seçiyoruz ama z kuşağı öyle değil hızlı tüketim olduğu için onlar 13 yaşından başlıyor seks yapmaya x kuşağı olupta bakir bakire olan insan sayısı ondan daha az o azınlıkta olanda ya çok istiyor güvenemiyor ya ailesi çok baskıcı olduğu için evlenmeyi bekleyen kişiler oluyor ailesi ölsün onlarda yapar yani
Sne de ileriki yaşlarının daha dolu dolu geçtiğini anlatırsın 💅💅
Gençlik ateşini gençlik enerjisinin kalmadığı, kadınların 29 yaşında olduğum için asla fiziksel olarak değil ya kişilik karakteri iyi ya bununla da idare eder diye tercih ettiği dolu dolu yaşlar mı
Olaya karamsar açıdan bakıyorsun değer veren bir ilişki olursa he eşey güzel olur
Ben fiziksel olarak arzulanmayı o gençlik ateşini yaşamadım ya beni değer veriyor kişiliğim karakterim diye seven biri beni tatmin edemez Ben 28,5 yaşındayım ama yaşanmışlık olarak bu yaşta değilim bunu anlamıyorsun ben 25 yaşındaki bir erkekten daha az yaşanmışlığa sahibim.
Bu durumdan bu kadar şikayetçiysen bunun için çabalayıp yaşasaydın senin anlamadığın şey daha bir şey yapamayacağın bu sefer de daha ileriki zamanlarda bu yaşların için üzüleceksin saçma bir döngüye gireceksin
29 yaş üstü özlenecek bir hiçbir özelliği yok
Arkadaş 96lı biri nasıl 30 oluyor. 28 yasındasın sen
Ocak ayında diyorum
29 olursun ocakta
Tamam 29 yuvarlak olarak 30 olduğuna göre 2 ay sonra 30 yaşına gireceğim demek ne farkı var. 29 yaş 30 yaş aynı değil mi
19 Mayıs 1996 doğumluyum
Değil.
Nasıl değil ya 30 yaşında demeyecekler mi 2 ay sonra bana insanlar bu da 30 yaşına gelmiş diye eee
Ocak ne alaka Mayıs doğumluymuşsun. Daha 28sin doğum tarihine kadar. Ne var yaşınızı büyütüryosunuz böyle
Arkadaş sana niye 30 desinler ya. Daha yaş hesaplamayı bilmiyosunuz. 96lıysan sen doğum gününe kadar 28 diceksin. 19 mayısta 29 diceksin
siz iyi misiniz dert ettiğiniz şeye bakın
Genç bir erkek le 18-28 yaş arası bir erkekle o gençlik ateşini hazzını yaşadınız tabii o erkekler de bunu yaşadı ben yaşamadım bu yüzden anlamanızı beklemiyorum saygı duyun sadece
Nerden biliyorsun benim sevgilim bile olmadı hiç kdkdkdnkd