kizlar benden nefret eder bende onlardan iş yerinde benimle konuşmak istemezler

Çok tipsizsin
Yakışıklısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kizlar benden nefret eder bende onlardan iş yerinde benimle konuşmak istemezler

Cevap
4Cevap
İyi bir kuafore git sakal bırak azcık kilo jilet gibi olursun burdaki olumsuz yorumlarıda boş ver güzellik geçicidir önemli olan kalbinin temizliği ve güzelliği abicim allah gönlüne göre versin
Aynen bi kısa parlement touch blue
Ulan jsgfgdfgdff bu zamana kadar hiçbir kız benden hoşlanmadı onu da geç arkadaş bile olmazlar benimle zaten bunlarda bir işe yaramaz kilo almak falan birşeyi değiştirmiyor kilolu olduğum zamanlarda oldu ayrıca bir bka yaramıyor artık ezberlemiş lafları söylemekten vazgeçin tipsizsin de geç
Öyle ama böyle de bir gerçek var
Millete yorumlarını okudum da sen önce psikolojik tedavi ol hiç iyi değilsin sonra kilo almaya başlarsın
Seni bir tedavi ederim kendine gelirsin ulan gerçekleri söylüyorum neyden bahsediyorsun sen? Burada duygusal mastürbasyon yapıp mazın kahvelerde yakışıklı concon chad aroyorsunuz
Sigmalar ve simpler zaten dünden razı
Simpler hele çok komik ya her dediğinizi yapıyorlar Doritos diyorsunuz ısmarliyorlar kahve ☕ diyorsunuz alıyorlar
Beni dinle TV'yi kapatta.. peşinde olduğun inceller, muhtaç olduğun kişiler. yemeklerinizi pişiriyoruz, çöpünüzü topluyoruz, telefonlarınızı bağlıyoruz, ambulanslarınızı sürüyoruz. uykunuzda sizi koruyoruz. o yüzden bizimle oyun oynama.
İşe tişörtünü çıkarıp zevkini değiştirmekten başla hamdullah
Bişe sorabilirmiyim fenomen ne oluyor burada
Ne zevki awq bahane bulup durmayın yakışıklı piclerin çoğu kötü giyinir gene de etrafında kız eksik olmaz
@izmirankara knk bunlar maaşlı çalışan sitede admini ender kulağıtekir bunlara aylık asgarî ücret+yol+yemek ve prim veriyor 8 ayda bir bakma bunların tuzu kuru evde kremalı makarna 🍝 yiyorlar her gün
Bro sorun tipinde değil karakterinde
Ne varmış diyecekm de sert karakterliyim biraz kadınlara hiç yüz vermem
Sana iyi yaklaşan insanlara s.. kim sonik cevaplar vermeye devam edersen böyle soruları daha çok sorarsın kendine
S kim sonik konuşmazlarsa bende sert cevap vermem bu birincisi ikincisi duygusal mastürbasyon yapmayı bırakıp şu kodumunun şeyini doğru söylesinler burada duyar kasıp mazın kahvelerde yakışıklı concon chad arıyorlar kendileri bile inanmiyor dediklerine
En kısa sürede psikolog randevusu almanı öneririm iyi değilsin
Olm neyden bahsediyorsun ben doğruları yazdım bu arada git bak bakayım dışarıda ne yapıyorlar görürsün neyse ben daha fazla bir şey demeyeceğim bu awq şeyini anlatamıyorum ya da anlamiyorsunuz
Kilo alman lazım tipsz değilsin
Aw bu sitede kim başlık açsa tipsiz değil diyenler çıkıyor ama yok tipsiziz duygusal mastürbasyon yapmayı bence bırakın kilo almam birşeyi degistirmeyecek
Çünkü duygusal mastürbasyon yapıyor herkes tipsizsin de geç işte
Beni dinle TV'yi kapatta.. peşinde olduğun inceller, muhtaç olduğun kişiler. yemeklerinizi pişiriyoruz, çöpünüzü topluyoruz, telefonlarınızı bağlıyoruz, ambulanslarınızı sürüyoruz. uykunuzda sizi koruyoruz. o yüzden bizimle oyun oynama.
Gayet iyiyim incelleri küçümsediginiz için bir hatırlatayım dedim evet hayatın her alanında karşınıza çıkıyoruz cafeye geliyorsunuz yemek veya pasta getiriyoruz mağazaya giriyorsunuz kıyafet veriyoruz
Birçok kız için çok önemi var kimse ilk tanışmada iç güzelliğine bakmaz benim gibi biri sana çıkma teklifi etse asla kabul etmezsin hade bunu da inkar et
Ne hayır?
Ne oldu sustun?
Ee lafı koydum normal bende konuşmak istemiyorum çünkü hiçbiriniz umrumda bile değilsiniz
İyi bir kuaför e git seni baştan yaratır
Seni hep görüyorum burada
Kilo al, spor yap, saçlarını düzgün kestir.
İstemez bir işe yaramıyor bunlar
Oldukça yakışıklısin
Hamdullah
O kim la
Hamdullah demis biri de adın sandım
Bende incel bir fenomen hamudullah mıdır nedir onunla karıştırdılar sandım beni 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seninle ilgili algını değiştirmen gerektiğine inanıyorum. Fiziksel özellikler herkes için farklı değerlendirilebilir ama unutma ki, asıl çekicilik kendine olan güveninden gelir 🌟. Kendini özelliklerin ve yeteneklerinle ifade etmeye başladığında, dış görünüşün o kadar da önemli olmadığını fark edeceksin. İş yerinde güzel ilişkiler kurmak için insanlara ilgili ol, onlara arkadaşça yaklaş, biraz mizah kat ve nezaketi elden bırakma. Aşk ve arkadaşlık için acele etme; doğru insanlar seni gerçekten tanıdıklarında, seninle ilgileneceklerdir. Kendine güven ve bu enerjiyi yay 💪😊! Anket seçeneğinde "Yakışıklısın" diyerek seni destekliyorum!