2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yorumlara baktım da bence senin üsluptan dolayı sevgilin yok. Şurda bir markete çıksan yolda karşılaştığın 10 kızın 6-7’si bakar. Uzun boylusun yapılısın kaslısın esmersin sakallısın bakan çok vardır emin ol ama senin üslupta bi sıkıntı var o yüzden kendini düzeltmezsen sen daha çok kız ararsın. Önce zaman bir kadınla nasıl konuşman gerektiğini bilmiyorsun
Yani biz de çok erkek tanıdık ama hiç tanımadığımız insanlara karşı bozuk ağızla konuşmuyoruz. Bu kişilik meselesi bence. Ayrıca yaptığın her hatayı sırf KADIN diye onun üstüne yıkamazsın. İyi ki hayatında birisi yok, aksi takdirde çok üzülen biri olurmuş
Knki kız doğru söylüyor bakan yok cevabı benim için cevap değil en çirkin bak çirkin derken normal bir tipten bahsetmiyorum bildiğin çirkin zayıf iskelet gibi çocukların sevgilileri var özgüvenini tam toparlarsan bulursun...
la o zaman git otelde çalış hafif yabancı dil öğren yabancı kızlarla konuş onlar bakıyor en azından bu tükürdüğümün türkiyesinde böyle tc kızları yazmaz senin gidip kovalaman lazım kovlasanda bazıları sen kim ben kim kafasına giriyor yani bunu diyende bu arada kezban aq.
Ben söylerim açık ve net tc kızları kezbanlar tamam mı dünyada kendilerinden çok daha güzel kızlar var ama onlar kendilerini prenses sanıyorlar ege fitness diyor ki ben türkiyedeyken hiçbir kız yazmadı olmadı böyle bir şey ama amerikaya bir gittim fıstık gibi kız beni çağırdı ve beni beğendiğini söyledi diyor boş yapma yani kezbansınız ve kendinizi prenses sanıyorsunuz.
@halil233 o videoyu ben de gördüm gözünüzle görmediğiniz şeye neden inanıyorsunuz? Adam belki sallıyor ayrıca Türk erkekleri Brad pitt mi? Johnny Depp mi siz kendinizi ne sanıyorsunuz pardon biz kezbanmışız bas git aptal velet seni. O kız o mal çocuğun yanına gitti de ne oldu bir gecelik oldu biz bir gecelik olmayı layık görmüyoruz kendimize paşam hadiii tc kızını beğenmeyen dil öğrenip kendi aklına zekasına güveniyorsa Tc sınırlarından sktr olup gidebilir. İlla ağzımı bozacağım hanımefendiliğimden ödün vereceğim ya neden ilk uyarıda anlamazsınız ki kafasızlar.
Spor salonun da ya da kafede bir yerde bi kızı kestir gözüne yanına git ve tanışabilir miyiz gibisinden bi muhabbet aç, ne az ne çok konuş instagram ya da numara iste bu kadar ya bi dene alt tarafı en fazla reddedilecen ya da kız görüşmek isteyecek
Millete kızlar gelmiyor çevremde gördüğüm %80 ilişkilerde erkekler kızlara gidiyor arkadaş flört karışımı gibi muhabbet edip başta sonra olayı sevgililiğe taşıyorlar kızların çok azı yürüyor erkeklere sen yanlış biliyorsun şu an gördüğün çiftlerde en az %80 inde erkek yürümüştür emin ol kendi sevgililerimden biliyorum içlerinden sadece birine ben yürüdüm o da çocukkendi saçma canım bir şeydi yani dbskdbkddj diğerlerinde onlar çabaladı ben de ikna oldum şaşmaz yani.
@halil233 çıktığım erkekler abazan değil gayet seviyeli ve yakışıklılardı kıskanma eril hareket halindedir dişil değil. Eril avcı ruhludur eril dişil ne biraz araştırın. Ayrıca bi kız sizin için çabala başlarda hoşunuza gitse de zamanla onu kadın gibi görmemeye başlarsınız boşuna sallama buradan ayrıca ben senle konuşmuyordum aptal mısın yorumuma dahil oluyorsun
Kral moral bozma yemin ederim Türkiye'de böyle bir şey yok bir kız sana gelip yazmaz bu kadar basit aslında bak yazar ama o kadar abaza var ki bu kızlar prensesler yani şu an sence kendini prenses sanan birisi sana yazarmi ya da bakarmi senin mücadele etmen lazım der senden bekler herşeyi boş ver takma.
Niye herkesi tersliyorsun bu şekilde sana kimse bakmaz soru sormussun herkes yanitlamis herkesi terslemissin elestrilere acik degilsen niye soruyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yorumlara baktım da bence senin üsluptan dolayı sevgilin yok. Şurda bir markete çıksan yolda karşılaştığın 10 kızın 6-7’si bakar. Uzun boylusun yapılısın kaslısın esmersin sakallısın bakan çok vardır emin ol ama senin üslupta bi sıkıntı var o yüzden kendini düzeltmezsen sen daha çok kız ararsın. Önce zaman bir kadınla nasıl konuşman gerektiğini bilmiyorsun
Kadınlar yüzünden üslubum bozuldu
Yani biz de çok erkek tanıdık ama hiç tanımadığımız insanlara karşı bozuk ağızla konuşmuyoruz. Bu kişilik meselesi bence. Ayrıca yaptığın her hatayı sırf KADIN diye onun üstüne yıkamazsın. İyi ki hayatında birisi yok, aksi takdirde çok üzülen biri olurmuş
Yıkarım kadınlar yüzünden hep
SKXLDŞCŞFŞCLFŞLCFŞ iğrenç birisin enteresan
Ne alaka
Kaç kere daha aynı soruyu sorucaksın acaba 😂
Sevgili bulana kadar
Bu sorunla nerdeyse tüm KS halkı tanıdı seni 😅
Tanıyabilir sıkıntı yok
orada burada millete ssözli saldıran kaba birisin ne diymki
Ne alaka la
Bak hala aynı tavır ksnin yarısı seni böyle tanıdı resmen
Boş yapma ya
Fotoğraf çekilmeye devam et boş ver ağrımayan başını ağırtma
Boş yapma hiç olmadı sevgilim senin oldu en azından
Olmaz olaydı oldu da ne oldu hıyar çıktı.
Sende hıyar olanı seçmeseydşn
Napalım o kadar iyi rolleniyorlar ki seçemiyorsun
Yav he mq klasik laflarınız
Allah aşkına biri şununla çıksın bu soruyu görmek istemiyorum artık 😂
Komik mi
Abicim adam gibi adamsın sadece özgüven problemin var bu yüzden bulamıyorsun.
Bakan yok
Özgüvenim varkende yoktu
O zaman yapacak bir şey yok
Olmalı birini öldüreceğil bu gidişle
Sen böyle paylaşarak olası ihtimalleri öldürüyorsun ama çünkü çekiciliğin azalıyor.
Knki kız doğru söylüyor bakan yok cevabı benim için cevap değil en çirkin bak çirkin derken normal bir tipten bahsetmiyorum bildiğin çirkin zayıf iskelet gibi çocukların sevgilileri var özgüvenini tam toparlarsan bulursun...
Ne alaka
@halil233 la öylede bakan yok cidden yok
Evet buda doğru çekicilik azalıyor kendini küçük düşürüyorsun.
la o zaman git otelde çalış hafif yabancı dil öğren yabancı kızlarla konuş onlar bakıyor en azından bu tükürdüğümün türkiyesinde böyle tc kızları yazmaz senin gidip kovalaman lazım kovlasanda bazıları sen kim ben kim kafasına giriyor yani bunu diyende bu arada kezban aq.
@halil233 Türk kızlarına laf söyletmem yalnız oturduğu yerden kız ayağına gelsin diye bekliyor adam. Her neyse bildirim geliyor yazmayın.
Ben söylerim açık ve net tc kızları kezbanlar tamam mı dünyada kendilerinden çok daha güzel kızlar var ama onlar kendilerini prenses sanıyorlar ege fitness diyor ki ben türkiyedeyken hiçbir kız yazmadı olmadı böyle bir şey ama amerikaya bir gittim fıstık gibi kız beni çağırdı ve beni beğendiğini söyledi diyor boş yapma yani kezbansınız ve kendinizi prenses sanıyorsunuz.
@halil233 o videoyu ben de gördüm gözünüzle görmediğiniz şeye neden inanıyorsunuz? Adam belki sallıyor ayrıca Türk erkekleri Brad pitt mi? Johnny Depp mi siz kendinizi ne sanıyorsunuz pardon biz kezbanmışız bas git aptal velet seni. O kız o mal çocuğun yanına gitti de ne oldu bir gecelik oldu biz bir gecelik olmayı layık görmüyoruz kendimize paşam hadiii tc kızını beğenmeyen dil öğrenip kendi aklına zekasına güveniyorsa Tc sınırlarından sktr olup gidebilir. İlla ağzımı bozacağım hanımefendiliğimden ödün vereceğim ya neden ilk uyarıda anlamazsınız ki kafasızlar.
Allahın kezbanı ağlama de get ötede ağla ağlıyorsanda😂
@halil233 İtalyan erkeklerinin yanında komik duruyorsunuz sen de buna ağla hadi bi köşede dbeıbdjdjdjd
İspanyol erkekleri
Sen kendine baktın mı İtalyan erkeği diyorsun
Ben bu konuyu Halil denilen çocuk Tc kızına kezban dediği için açtım kendini ne sanıyor demek istiyorum anladın mı? 😂
Sus zaten sevgilim olmuyor canım sıkkın
Spor salonun da ya da kafede bir yerde bi kızı kestir gözüne yanına git ve tanışabilir miyiz gibisinden bi muhabbet aç, ne az ne çok konuş instagram ya da numara iste bu kadar ya bi dene alt tarafı en fazla reddedilecen ya da kız görüşmek isteyecek
Dayak yemek istemem yok
Ne dayağı Allah aşkına abim pehlivan gibi adamsın ne dayağııı kendine gel
Kıza seviyeli yaklaşırsan kimse sana absürt tepki vermez en fazla gıcık bi tipse iki laf sallar o kadar
Azar işitemem olmaz
O olmaz bu olmaz sevgili de olmaz o zaman hadi güle güle
Spora gitmeden kas da olmuyor bunu bi sporcu olarak biliyorsun emek vermediğin şeyden sonuç alamazsın bunu bilmemen abes geliyor bana şu an
Millete kızlar geliyor ben niye böyle uğraşıyorum
Millete kızlar gelmiyor çevremde gördüğüm %80 ilişkilerde erkekler kızlara gidiyor arkadaş flört karışımı gibi muhabbet edip başta sonra olayı sevgililiğe taşıyorlar kızların çok azı yürüyor erkeklere sen yanlış biliyorsun şu an gördüğün çiftlerde en az %80 inde erkek yürümüştür emin ol kendi sevgililerimden biliyorum içlerinden sadece birine ben yürüdüm o da çocukkendi saçma canım bir şeydi yani dbskdbkddj diğerlerinde onlar çabaladı ben de ikna oldum şaşmaz yani.
Kıza güven verip centilmen olursan zamanla senden hoşlanır
Kardeş benim gördüklerimde hep kızlar yürüdü cidden canım sıkıldı artık ya ben birini vurucam ya da kendimi
Sen yanlış görmüşsündür abicim ya da öyle denk gelmiştir. Her neyse
Yanlış görmedim burdada bir sürü kişi soruyor nasıl yürürüm diye
Yalan mı söyleceğim gördüğümü söylüyorum
Bak kezban kabullenmek istemiyor kendileri yürümüyor biliyor bunu popişler havada abzan erkekler sayesinde...
@halil233 çıktığım erkekler abazan değil gayet seviyeli ve yakışıklılardı kıskanma eril hareket halindedir dişil değil. Eril avcı ruhludur eril dişil ne biraz araştırın. Ayrıca bi kız sizin için çabala başlarda hoşunuza gitse de zamanla onu kadın gibi görmemeye başlarsınız boşuna sallama buradan ayrıca ben senle konuşmuyordum aptal mısın yorumuma dahil oluyorsun
Kes kezban eril dişilmiş bu sadece türkiyede böyle herhalde klfekjl avrupada yok...
@halil233 sen malsın harbi malsın Avrupa'daki erkekler senden daha erkek sktr gt şimdi
Yeter yazmayın moralim bozuk zaten
Djfjfjf Allahın kezbanı ya seni kesin bir sürü abaza yaziyor sana o yüzden bu popişinin havalanması
Kral moral bozma yemin ederim Türkiye'de böyle bir şey yok bir kız sana gelip yazmaz bu kadar basit aslında bak yazar ama o kadar abaza var ki bu kızlar prensesler yani şu an sence kendini prenses sanan birisi sana yazarmi ya da bakarmi senin mücadele etmen lazım der senden bekler herşeyi boş ver takma.
Herkes senin sen olduğunu biliyor niye gizlisin hala, bide bence bizi trollüyosun sen kesin sevgilin vardır.
Yoktur
Trol yok bilerek gizli soruyorum
Hımm peki madem sen öyle diyosan
Öyle
bu zamana kadar en az bır tane olmalıydı , arayışa devam et madem
Olmuyor abi ya
Yerinde oturarak olmuyor. Birini beğendiğinde gidip konuşacaksın tanımaya çalışacaksın
Yok bakan yok
Fena değilsin aslında özgüven problemin var bu da çekiciliği azaltıyor
Özgüvenim var bakan yok
Geldi iki gözümün çiçee🙄
Ne dion
KS ailesi olarak sana bi kız bulalım ülkece rahatlayalım💆
Boş yapıyorsun yapma sevgilin olmuş anlamazsın halimden
Sevgilin yoksa öl o zaman 🙄 öyle düşünüyorsan fkfkf
Yapacak bir şey yok yalnız kaldın yuji
Kalamam olmaz
boş ver baş ağrısı sdc
Değil olması lazım
Çevre edin
Bakan yok
28 yasindasin ve hic olmadimi cok garip...
Olmadı
Sosyal medyadan yürüsene kızlara belki biri tutar qvqnagsjsgdj
Komik değil
Niye herkesi tersliyorsun bu şekilde sana kimse bakmaz soru sormussun herkes yanitlamis herkesi terslemissin elestrilere acik degilsen niye soruyorsun?
Yo terslemiyorum ahmak saçma cevaplar veriyorlar
Senim verdiğin cevapta ahmakça ben ciddi soru soruyorum dalga geçiyorsun gülüp eğlenmememi mi bekliyorsun
Aynen kanka sen çok akıllısın beynini burada yoracagına simdiye 10 tane kizi toplamistin basina daha coook ugrasirisin bu tavırla
Tipin yok kardesim normal kizlar bakmaz
Doğru