ՏҽӀɑʍՏ
gelirsen döverim, gelmezsen söverim djfj

ՏҽӀɑʍՏ
gelirsen döverim, gelmezsen söverim djfj

Birinin peşinden gelmesi, durumdan duruma değişiklik gösterir ve birçok faktöre bağlıdır. Genel olarak, bu durumun etkileyici mi yoksa rahatsız edici mi olduğuna dair birkaç önemli nokta vardır:
### 1. **Niyet ve Amaç**
- **Destekleyici Niyet**: Eğer peşinden gelen kişi, birine destek olmak, onun hedeflerine ulaşmasını sağlamak veya bir konuda yardımcı olmak için geliyorsa, bu genellikle olumlu bir durum olarak algılanır. Bu tür bir takip, motivasyon artırıcı ve güven verici olabilir.
- **Kendi İhtiyaçları İçin**: Ancak, eğer peşinden gelen kişi kendi çıkarları için takip ediyorsa, bu durum rahatsız edici olabilir. Kişinin sınırlarını ihlal etmek, ilişkideki güveni zedeler.
### 2. **İlişkinin Dinamiği**
- **Güven ve Samimiyet**: Yakın arkadaşlık veya romantik ilişkilerde, birinin peşinden gelmesi genellikle hoş karşılanabilir. Bu tür ilişkilerde, destek ve anlayış beklenir. Ancak, tanımadığın birinin veya daha uzak birinin peşinden gelmesi rahatsız edici olabilir.
- **İletişim**: Eğer iki taraf arasında açık bir iletişim varsa, peşinden gelme durumu daha anlamlı hale gelebilir. Taraflar, birbirlerinin niyetlerini anladıklarında bu durum daha kabul edilebilir olur.
### 3. **Kişisel Alan ve Sınırlar**
- **Kişisel Alan**: Her bireyin kendi sınırları vardır. Eğer birinin bu sınırları aşması söz konusuysa, bu durum rahatsız edici hale gelir. İnsanlar genellikle kendi alanlarında özgür hissetmek isterler; bu özgürlüğün ihlali, rahatsızlık hissine yol açabilir.
- **Sınırların Belirlenmesi**: Eğer peşinden gelen kişi, bu sınırları göz önünde bulundurmuyorsa ve sürekli bir baskı hissi yaratıyorsa, bu durum oldukça olumsuz bir deneyim olabilir.
### 4. **Kültürel ve Toplumsal Etkiler**
- **Farklı Kültürel Bakış Açıları**: Farklı kültürlerde, birinin peşinden gelmesi farklı şekillerde yorumlanabilir. Bazı toplumlarda bu tür davranışlar destekleyici olarak görülürken, bazı yerlerde rahatsız edici olarak algılanabilir.
Sonuç olarak, birinin peşinden gelmesi durumunu etkileyen birçok unsur vardır. Niyet, ilişkinin dinamiği, kişisel sınırlar ve kültürel bağlam gibi faktörler bu durumu belirleyici rol oynar. Dolayısıyla, bu tür bir durumun etkileyici mi yoksa rahatsız edici mi olduğunu anlamak için tüm bu unsurları dikkate almak önemlidir.
Maç Sayısı filminden olan görseli bilerek mi seçtin bilmiyorum ama aslında tam da oradaki gibi.
Bazı durumlarda etkileyici bazı durumlarda rahatsız edici. Bu kişiye ve reddetme sebebine göre değişen bir durum.
Hiç ilgi duyulmayan ve duyulamayacak durumda olan birisinin ısrarı rahatsız edici ama az da olsa yaşanmışlık olan ilginin de olduğu veya olabileceği birisini hırsla, sinirle, kızgınlıkla reddetsek bile gelmeye devam etmesi de etkileyici.
Sezen'in burada ne demek istediğini anlayamayan erkek kadınları ömür boyu anlayamaz jdjdk
Çok güzel görüş lan :D bu arada scarlett’den dolayı o görsel dhdjs
İzlemedim 🙄 ama izlerim madem
Aslını yaşatıyorlar ama belki işlem gerekir, haberin olsun. En azından sondaki işareti değiştirecek düşünceleri olsaydı jdjdkd
Sekste tecrübeyi tek bedende kazanmak mümkün mü? ↗
Tüh görseli almayı unutmuş bu 😂
Yapamıyorlar, olamıyorlar bir Sosyetic gibi djfjs teşekkürler bu arada
Takılmıyorum böyle şeylere artık büyüdüm ben :D djfjs biri az önce aslını yaşatıyorlar yazmıştı 🤪
Böbreklerini bile satarlar djfjs
Birini peşinden sürüklemek oldukça ego tatmin edici bir durum. Ne var ki kesin dille reddetmeyip umutlarını diri tutmak ona da haksızlık olur. Tamam kişi bundan memnun olur, birinin hayranlık duyması ya da illa ki seni istemesi hoş olsada bana göre yazık günahtır.
Etkileyici ama o kişiyi istiyorsan. Tamam yine varlığı uzaklaşsın istemiyorsun ama tamamen de yanına yaklaştırmıyorsun. Fakat istemediğim bir ise rahatsız edici.
Reddettiğin birinin peşinden gelmesi bazen etkileyici olabilir, ama önemli olan burada senin hislerin. Eğer bu durum sana ilgi gösterildiği hissini verip gururunu okşuyorsa, tabii ki etkileyici gelebilir 🎯. Ama çoğu zaman sınırlarını zorlayan bir israrcılık varsa, bu rahatsız edici olabilir 😬.
Her şeyin karşılıklı saygıyla yürümesi önemlidir. Reddedildikten sonra karşındakinin sınırlarına saygı göstermesi, hoşgörülü bir tavır içinde olması beklenir. Senin için durum nasıl? Bu kişiden gelen ilgi hoşuna gitmeyen bir noktadaysa, bunu nazikçe ama kararlılıkla ifade etmekten çekinme. Şimdi soralım, sen bu tür bir durumda ne hissettin? 😊
Herkesin aksine bana etkileyici ve çekici geliyor aşkooo
Hey hey! 💃 Bazen "gel beni daha çok iste, peşimden koş!" demek bayağı ilginç olur! 😄 Ama önemli olan her zaman nasıl hissettiğin. Senin için etkileyici ve çekici geliyorsa, bu güzel! Başka biriyle senkronize hissetmek harika bir duygu olabilir. Unutma, sınırlarına saygı gösteriliyorsa sorun yok! 😉 Peki, o kişi bu hisleri besliyor mu, yoksa sınırları zorluyor mu?
Bence hissediyor
Cevap
69Cevap
Hoşlandığım birini reddetmişsem etkileyici olabilir, hoşlanmadığım birini reddetmişsem reddetmişimdir uzatmasın shsh
Tabii önemli olan reddedilmeden önce azcık etkilemiş olması aslında :D
Reddettiğim insanın peşimden gelmesi bende itici duruyor. Hiç beğenmem bu tarz davranışları. Israrla devam ederse, engellemek zorunda kaldım/kalırım. Onların iyiliği adına / saplantıya dönüştürmemeleri adına.
Gönlüm varsa olması gereken her durumda peşimde olmasıdır yoksa da kesinlikle ısrar veya peşimden koymasını istemem
ՏҽӀɑʍՏ eğer ki reddettiysem zaten istemiyorum demektir bu yüzden de etkileyici gelmez bana çok itici gelir. ben takıntılı insanları hiç sevmem. bir şey bittiyse bitmiştir dahası yoktur benim için. zaten tanımadan da kimseyi reddetmem. ama önce aşka kapımın açık olması lazım aşka da kapım açık değil zaten şu sıralar.
Ne zaman açıktı ki :D
@Sosyetic_SheqiiL Dimi can benim hep kapalı zaten hatta minnoş kalbim kalmadı bile :D
Niye kalmadı can ya
Bilmiyorum ki can başka dertten aşk düşünecek halim kalmadı pek, sen de durumlar ne kapın açık mı aşka
Apaçıııık ;D
Süper inşallah en güzel aşkı yaşarsın :D 🙏🥳
Amin kuzuşşş
Şu an bu durumu yaşıyorum. Çocukla aynı yerde çalışıyorum ve 3 yıldır tanıyorum kendisini. Defalarca kez bana beni sevdiğini söyledi. 3 yıldır bu durum böyle devam ediyor maalesef. Her seferinde reddetsem de pes etmiyor ve açıkçası aşırı rahatsız oluyorum..
Yok o takıntı ve sapkınlık. Benim bahsettiğim bu değil 🙄
Senin takıntılı bir belalın var 🙄
Birinden hoşlandıysam şansımı denerim baktım ne kırmızı ne yeşil şansımı zorlarım baktım hala gri devam ederim ta ki kırmızı veya yeşile dönene kadar durum süreç uzarsa kullanıldığımı düşünüp yoluma bakarım büyük ihtimal sonra kız zaten peşimden gelir vs. vs.
Bence rahatsız edici. Reddetmişsem artık iletişim kurmak istemiyorumdur. Karşıdaki kişinin aksini yapması beni daha çok uzaklaştırır. Israr bazen güzeldir ama dozunda olduğunda..
Kişiyi içten içe seviyorsam eeeevet hafif sürdürdükten sonra kabul ederim amaa sevmiyor istemiyorsam sıkıntı korkarım ki ve birine de söylerim yani kurtulmak isterim gelemem öyle şeylere.
Soruyu popisinden anlamayan biri daha 👌
Gerçekten istenmediğimi anladığım an peşinden gitmem. Ama bazı insanlar belirsiz kalmayı tercih ediyor net olmuyor ve sürekli bir açık kapı bırakıp karşı tarafı manipüle ediyor.
Evet hadsizleerr rrr
Belki bir umut daha son bir kez de olsa şahsen redettiğim insan peşimden gelse etkilendirdim de farklı aşk konuları
Evet
Biri vardı ısrarla red etmeme rağmen arkadaş kalalım diyip duruyordu. Sonunda senin nazınımi çekincem MK diyip gitti erkolara güven olmaz
ahahah :D
böyle görünce tüylerim diken diken olan bi tip degilse hosuma gider yok desemde icten icten bi hos olur 😋😊
Dimi ama 😅
di tabi bakma sen cogunun hosuna gidiyoda herkes cesur degil 😀
Kimse değil, yorumlarda çok farklılar cınımmm ya
aynen öyle bazen sadece taklit mis gibi geliyolar
Reddettiysem istemiyorumdur peşimden gelmesin
İşte bu zihniyetteki insanlar çok tehlikeli. istemediklerini net bir şekilde söyleyemeyip istemem yan cebime koy edasıyla hareket edilirse sürekli rahatsız edilip zamanla tacize kadar gider iş. Özellikle kadın kısmının daha keskin bir tavır sergilemesinden yanayım. Ben reddedeyim ama aynı zamanda kuyrukda sallayayım. Büyük çirkinlik
Kuyruk sallamaktan bahsetmedik tabii.
Aynı şey
Değil
Bir erkek olarak bakamadığınız için bilemezsiniz. Birazda o yönden bakmak lazım
Elbette rahatsız edici olur. Erkek tarafından bakınca belki erkek kendini kurtarır ancak bir kadın için daha can sıkıcı bir mesele. Reddedildiğin yerden, hangi düşünce kabul göreceğin inancını kazandırıyor acaba. Bencillik
Rahatsız edici. Israrı sevmem. Hayır diyorsam hayırdır 😅
Olmaz hayır aslında evet demek djdja
Ahhh şu erkekler hayırı naz olarak anlıyorlar 🤣 ille kaba kuvvet ya da sert söz mü kullanalım aaa jfjfj
Ona da ‘nazlanıyor bu’ derler 😁
Aynen orası kesin 😂😂
Senden ilham alıp soru sormaya karar verdim 🤣sorup geliyorum
Öyle de bir özelliğim var, ilham perisi miyim neyim 🤪
Aynen ilham perim sensin haha saol var ol😅😊
:)) hemen bakalım
Olur beklerim. :)
Fiziki bir müdehale yoksa rahatsız etmez. Bazen insan egosunun okşanmasını seviyor dkdkdk
777 aldık kabul ettik
Ne bileyim :D da vincinin şifresi djfjs
djfjssj düzeldi :D boşuna manifestleme
Birinin onuru okşanırken diğeri yerle yeksan.
Niye yerle yeksan, belki kazanacak?
Niye kazanmak zorunda ki, orta yolda buluşmak varken.
Yani niyeti neymiş öğrenekk, ya herkese gidiyorsa
:))))
Israr ederim, dans ederim. Sert, haşin ve yakışıklıyım 😂
😂😂
Cehenneme odun olur en fazla. Etkilenme söz konusu olamaz.
Bebişim :D bu kadar sert olma
Haklısın canım daha fazla sert olayım 😃
😅 hayda..
Rahatsız edici bana göre istemiyorsam uzak duracak benden psikopat değilim bundan zevk alayım.
Olmaz niyeti ciddi mi öğrenmeliyiz
Çokta zor değil 😄 aşk biraz inat istiyor shsdfh
Bilmiyorum genelde hep reddedilen taraf olduğum için
Bugün de sana yakalım 🚬
Yakan yakmış enkaz bırakmış gitmiş zaten 😞
🥹🥹
Rahatsız edici, hoşumuza gidecek olsaydı reddetmezdik
Hadi oradan
Şoradan 👉
İstemiyorsam, peşimden gelmesini istemem. Aynı şekilde ben de reddedildiğimin peşinde koşmam.
Sabah, öğle, akşam gurur mu yiyorsun 😅
Hayır çocuk oyuncağı değil bu işler 😄
Değil zaten o sebepten herkeste şansını deniyor mu bilmek lazım, bunu da reddettikten sonra anlarsın 😅
Nasıl yani? Misal ben sana yürüdüm reddettin başkasına da yürüyecek miyim diye mi düşünüyorsun 😅
Misal öyle, reddettikten sonrası önemli bir süreç :D
Bence bu kadınlar için geçerli bir düşünce 😄
Olabilir, erkekler düşünüyo mu ki? 😒
Şahsen hayır genel olarak yine hayır ahsha
Biri reddediyorsa, sıradakine soralım, diye hareket ediyorsunuz 😒
Yok lenn
Etkileyici olmakla birlikte sonra rahatsız edici olmaya başlar.
Yok, o boyuta geçilmemeli :D
İlk başlarda hani böyle bir ısrar diyelim hoş olur. Ama anlayışsız olup takıntı edinmişse aman aman denilebilir 😅
Yok ya, ısrarcı olmak değil peşinde olması hâlâ, yani reddedilir edilmez hemen yoluna bakmaması
Bir edersin gelir iki edersin gelir diyelim de bu üç dört beş devam ediyorsa sorunludur zaten 😅
Hayır ya, bir kerecik 😅
Bir kerecikten bir şey olmaz ya 😂
Hıı, bir kere reddettik diye hemen vazgeçilmemeli 😁
İşte onu demeye çalışıyorum etkileyici olur diye hahahah
He tamam :D aynen djdja
Sonunda 😅
Aynı şeyi yazıyormuşuz, ohoo.
Yazıyorum yazıyorum yok. Bir türlü anlamak istemedin. Halbuki aynı şey 😅
Sen anlatamadın be 😒
Gayette anlattım 😒😛
Bazen anlaması gerekende değildir suç :D
Hahahaha anlatan anlatabiliyorsa suç kimde peki
Anlatan anlatabilse anlaması gereken anlar, suçlu anlatamayanda :D
anlatamayan* öyle bir cümle kurdun ki aklım karıştı ahaahaha
kahkaha attım yalan yok :D
🤷♀️😃
neyse ki daha aklın karışmayacak :D
Ha o dediğim bir kere olur 😃
:D :D
Biraz saçma olacak ama eğer ben reddettiysem kesinlikle konunun uzaması hoşuma gitmez ama reddedilen kişi bensem imkansızı severim sınırları güzellikle zorlar o kişinin peşini bırakmam 😅
Bir kere reddetti yedimi çok zor ya ne kendini yorsun nede ağzımızı bozsun usulünce red yemiş yoluna gitsin bundan sonra ki ısrar tacize girere eee haliyle bizde ona gireriz hiç gerek yok
Bunun iki türlüsünü yaşadım birinde istemedim sabit durumda ilerledim ikincide daha değişik tabi birini istedim daha sonra vazgeçtim tabi istemedim bezdirdigi duruma kadar getirdi tabi sonra eskisi gibi muhabbetim hoşuna gitmiyor mu diye kendini sorguladı sözler vermeye başladı ama eskisi gibi olmadı sonra başka biri daha yapar oldu o da ilerde öyle olacak gibi kısacası hiçlik yaşadıkları vakit anlıyorsun...
Hayır denilmesinden anlamayan erkekten hoşlanmıyorum. Naz yapıldığını zannediyorlar da hayır demek hayır demektir beyler uzatmayın
Rahatsız edici, daha da irite eder. Çünkü, hiçbir zaman istemeyipte isteyenlerden olmadım. Bir şeyi istemiyorsam istemiyorumdur.
Rahatsız edici olduğu kadar itici
Hoşuna gider, eminim :D
Tabii gider :D ayılıp bayılırsın
Çok rahatsız edici ben çok defa yaşıyorum bunu
O yüzden net bir şekilde eminim
Aşırı rahatsız edici bir durum 😱😮🙃
Reddettiğim, istemediğim birinin peşimden gelmesinin ne gibi etkileyiciliği olabilir, rahatsız edici.
Dozunda ısrarcı olarak şansını denemesine saygı duyarım. Fakat, hâlâ herhangi bir şey hissetmiyorsam, o zaman artık rahatsız edici boyuta ulaşır.
tatsız redetmeyse itici olur ama bazen kadınlar peşinden gidilsin ister hemen vazgeçilsin istemez onu iyi anlamak lazım
Ufaktan ilgim varsa ne kadar bende kararlıysa ve bu kararlılığını gözlemlemek istiyorsam çeker ama hiç ilgimi çekmediyse rahatsız olurum.
çok rahatsız edici benimde kızlar peşimi bırakmıyor çok rahatsız oluyorum
itici istenmiyorsa istenmyordur zorla guzellik olmaz
Rahatsız edici kesinlikle istemiyorsan istemiyorsun dur net
Aşırı derecede rahatsız edici...
😂 hala pesinden gelmesi etkileyici de rahatsız eder bı sure sonra ya
bence rahatsiz edici, zaten isteseydim reddetmezdim
Reddediyorsam peşimden gelirse nefret ederim , tiksinirim.
Beni rahatsız eder ve bu sefer de ben kabul etmem açıkçası
Reddettiğin kişiyi belkide zaman geçtikçe sevebilirsin, hayat bu her şey olabiliyor
Rahatsız edici. Hayırsa hayırdır. Beni reddeden birinin peşinden bende gitmem saygısızlık oluyor.
Rahatsız edici bence reddettim kardeşim öldürmeye çalışmaya gerek yok git başkasını dene
Benim için kıymeti yoksa çok rahatsız edici. Sevdiğim kişi yapıyorsa da etkileyici gelir.
Tür ve süreye göre değişir.
Etkileyicidir başlangıçta
Red bile bir cevaptır. Belirsizlikten hiç hoşlanmam.
Emeğini görmek için yapılmışsa hoş olabilir ama abartılı takıntı boyutuna ulaşırsa korkutucu…
Hmm bak bu iyi olabilir birazda onlar koşsun peşimizden
Ben susar beklerim olmuyorsa olmaz.. kimseyi darlamaya gerek yok
Yani bir iki sefer daha denemesi tabiki hosuma gider amafazlasi rahatsiz eder.
Rahatsızlık verici. Taciz gibi bir şey olduğunu düşünüyorum. İstemiyorsan bitmiştir teferruat istemez. Israr itici.
Ben şahsen gitmem kimse Hint kumaşı değil
Bazıları kaşmir
Rahatsız edici. Aslinda utanlacak bir durumdur, sevmeyen kişiyi sevmek. 0 yüz çevirmişken ondan uzaklaşmayıp ısrar etmek..
reddetdimse hoşlanmadığım biri ve rahatsız eder peşimden gelmesi
Peşinden geliyosa ya harbiden sana aşiktir ya da abaza nin tekidir.
Egee gerçekten reddediyor isem tabi ki rahatsiz edici. Öbür türlü zaten reddedilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?