Soru kişilik ve karakter sorusu!
Heyecan sözü cinsellik için mi geçerli şunu düzeltelim

Seni öyle bir gözlemlemiş ki senin bile farkında olmadığın yanlarını sana gösteriyor ve altını da güzelce dolduruyor...
Biraz ürkütücü geliyor bana yani bu kadar şeyi fark etmesi ve şimdiye kadar kimseden duymadığını fark edip, dile getirmesi falan deepsiz bir kuyu gibi derin ve savunmasız bırakabiliyor insanı...
Peki ya sen ne düşünüyorsunuz!
Biri gelip benim bile farkında olmadığım bir özelliğimi söylese, bu beni heyecanlandırır ama biraz da düşündürür. Çünkü bazen insan kendini dışarıdan nasıl göründüğünü fark edemiyor. Eğer güzel bir özellikse, vay be, demek ki böyle bir yanım varmış diye mutlu olurum. Ama olumsuz bir şeyse, biraz ürkütücü gelebilir çünkü kendimi hiç o açıdan düşünmemiş olabilirim. Yine de böyle şeyler insanın kendini daha iyi tanımasını sağlıyor.
Düşündürür.. karşımda beni çözmeye keşfetmeye başlayan biri var demek, yüzeysel değil derinden yaklaşıyor.. hem güzel bir şey hem de bahsettiğin gibi savunmasız hissettire bilir.. ama ürkütmez.. daha derin bir analiz yapabilmesi bana bağlı çünkü
Yüzeysel olmaması evet kesinlikle artı bir değer, derin düşünen, sığ olmayan insanları da genel olarak severim
Aynen öyle.. artı bir değer,, ilk izlenim olarak da artı bir düşünce oluşturur
Konuşurken insanın ufkunu geliştiren ve düşündüren insanlara rastlamak zor olduğundan ürkütücü tarafını görmezden gelebiliriz...
Evet öyle yapabiliriz.. zaten ürkütücü tarafı da bize bağlı sonuçta.. izin verdiğimiz kadar tanır.. ve zmnla karşındaki kişi seni daha çok keşfetmeye başlayınca, seni gerçekten tanımasına değecek biriyse ürkütücü olmaktan çıkar, güclü hissettirir
Denemeye değer evet ama insanlara cazip gelen onu çözme hissidir! Yani çözüme kavuşmayan karakterler gel cezbeder ve canlı kalır ama çözüldüğün de değişim yaşanır.. bu bir çok insan için böyledir, sadece onu çözmenin konfor alınına kattığı değerin farkında olan ruhlar bu kapsamın dışındadır..
Değerin farkında olan kapsamın dışında olan ruhlar.. bu da yaşamadan bilinmez.. bazen risk almak gerek, iyi hissettiren birşeylerin peşinden gitmek.. sonuc ne olursa olsun.. olumlu veya olumsuz.. hayat tümüyle tecrübe
Pokerden bir örnekle pekiştirelim burayı..
Saatlerce masayı izlersin, sonra eline As As gelir ve oyuna giriş yaparsın!
Son kart açıldığında en düşük 2 ile çift Asa rağmen kaybetmek.. tam olarak hayatın sana cesaret etmediğin sürece en iyi ya da en kötü hangisi asla belli olmaz deme şeklidir. yani mutluluk ya da tamamlanma bazen riske gebedir...
Tam da bu.. gayet güzel ve net bir örnek oldu:)
Aynı dili konuşuyor olmaktan, kimine göre anlamsız ve saçma gelecektir..
Öyle..🙏🏻✨
Cevap
3Cevap
beni heyecanlandırır tabi ki de
Beni bu kadar çok gözlemleyen biri, mutlaka bana çok yakın ve samimi biridir. Ve bana farkında olmadığım bir özelliğimi söylemesi beni heyecanlandırır, mutlu eder. Çünkü beni derinden hissedecek kadar samimidir. Ve ruhlarımız bir olacak kadar dost olmuşuzdur
Bu yakın çevrenden biri ise çok güzel bir durum bence, düşünsene beni o kadar önemsiyor ki benim bile farkında olmadığım ayrıntıları fark etmiş. Ama hiçbir şekilde iletişimim olmadığı halde beni o kadar iyi analiz etmiş birisi çıkarsa bu gerçekten korkutucu olur 😂😂
Beni benden iyi tanıyor olması hoşuma gider ama kendimdeki bir özelliği farkedememis olmak düşündürür
Yani sen insanların kendimde olan her şeyi herkesten daha iyi fark edeceğine mi inanıyorsun?
Yani ben kendimi çok derinlemesine bilirim ama bazen beni bile şaşırtan yorumlar olabiliyor
Heyecanlanırım, ee başka neler farkettin anlat diye desteklerim hatta. Çok severim böyle öngörü olaylarını
Yok bee bilinç altımı falan da okumasın ben sevmiyorum öyle ürkütücü ürkütücü konuşuyor. Allah Allah ben de böyle bir şey mi varmış diye şüpheye düşüyorum sonra;))
Övgü çok da iyi bi şey değilmiş bu günün çıkarımı da bu olsun Aslancık😀
Bu beni mutlu eder. Karanlık noktalarimi aydinlatacağını düşünürüm. Ürkeceğimi sanmıyorum. Bana kafa yormuş, değer vermiş derim. Bunu yaşattım ben birine epey korkmuştu. Derin sevmekle oluyor bòyle seyler.
Bilmiyorum neydi oluyor ama tuhaf, kendini keşfetmene yardımcı olan bir kaptan gibi elinde bir harita şurayı kazalım diyor 😀
Anlaşılmak bana iyi hissettiriyor bu beni bağlayacak şeylerden biri. Herkeste farkli olabilir elbette. Beni bu kadar tanimis birine daha çabuk güvenirim gibi, bilemiyorum. Travma iste. Sevilmeyen kişilerin beklentisi biri beni görsündür ya bu da böyle durum. Normal hissetmeyen, herkes gibi olmayan kişiler anlaşıldiklarinda parliyorlar.
Hele ki önemsediğim biriyse beni bu kadar yakından gözlemlemiş olması beni heyecanlandırır
Başta çok hoş ama sonra ürkütücü geliyor insana bu kadar derin inceleme
Hiç bu kadar incelenmedim 😂 incelediğim kişi önemsediğim biridir her milimini ezberlerim
Sen de o şekilde derinlemesine yapabilecek kapasitedesin yani
Sürekli iletişim halindeysem heyecanlanmam ama gülümserim, yok hiç görmediğim.. bilmediğim bir insan benim konuşma tarzım olsun.. bana özel kelimeler olsun, kullanırsa bir ürkerim, tezgah lan bu derim sajjddj
bilim kurgu film fazla izlmeşin buzak dur kafa ngidecek
Sorunun bilim kurgu ile alakasını nasıl kurdun bilmiyorum! Tecrübeli olduğunu düşündüm şu an, çok izlemiş kafası gidik birisin ciddiye aldım seni 😉
Heyecanlandırır ve sevindirir, beni o kadar önemsemiş ve her bir detayımı öğrenecek kadar beni tanıyan kişi değer vermiş ki incelemiş yani
O kadar kendimin delisiyim ki her şeyin farkındayım. Bu bi yetenek 🤣
Dikkatimi çekmeye çalıştığını düşünürüm 😀
Heyecanlandırır
İlgimi çeker açıkçası ama ürkütür de biraz
Konuya göre değişir
Hoşuma gider sanırım
Heyecanlandirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?