Bir buçuk yıllık ilişkimiz vardı son üç ayı sürekli kavga görüşememe ile geçti en son ayrılmak istediğim söyledim tehditler başladı baya kötü günler geçirdim özel şeylerimizi aileme anlatmakla tehdit etti ben ailesi ile konuştum babası annesi devreye girdi ayrıldık annesi kuzeni ile evlendireceğim ben onu dedi babası ilk sıcak bakmıyordu sonra sıcak baktı biz ayrılık rahatsız etmedi olaylar çözüldü psikolojik olarak ben toparlanma evresine geçtim arkadaşı aradı işte sen iletişime görme o geçerse konuşma vs dedi tamam dedim normalde durum atan birisi değil atsa bile ben görmedim gizli olabilir dün haftaya nişanı olacağının durumunu atmış baya kalp vs koymuş ikisinin fotoğrafını koymuş ayrılmak zaten benim isteğimdi ayrılık aşamasına gelene kadar günlerce ağladım yani kavga kıyamet beni o potaya o getirdi ama berber hayal kurduğumuz şeyleri başlası ile yapacak onu geçtim yapsın mutlu da olsun kötü düşünmüyorum ama o kadar anıyı silip yeni bir insan ile bu kadar mutlu olması canımdan can gitti resmen 3 ayda uykusuz geceler sabaha kadar ağladığım günler bile oldu sanki ben suçluymuşum gibi ama problem ondaydı kıskançlık vs şimdi nasıl bu kadar mutlu ben niye bu kadar üzülüyorum bilmiyorum sürekli ağlama krizleri geçiriyorum uyku uyuyamıyorum ne hissedeceğimi bilmiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Peki sence arkadaşı bilerek mi paylaştı göreyim diye
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar