20 gün önce birisiyle tanıştım ben 3. Sınıfım ve onun okulu bitti burada 1 sene daha okuyacağım. Okuduğum şehir de yaşıyor normalde mesafe falan sorun olmaz ama başka şehire gidecek çalışmaya çok güzel anlaşıyoruz 20 gündür her gün sabah akşam beraberiz çok eğleniyoruz çok hoş çok tatlı birisi enerjilerimizin uyduğunu hissediyorum ama kendisi de araya mesafe girince yapamayacağımızı düşünüyor yanlış zamanda tanıştık çok geç tanıdık birbirimizi diyor.. Ben mesajlaşmayı pek sevmiyorum yani ne konuşcaz ha bire ha bire yüzyüzeyken iletişimimiz daha iyi uzağa gidince de bu sorunun devam edeceğini düşünüyorum o da mesajda soğuk konuşuyor kısa kısa cevaplar naptın nettin nerdesin bu şekilde olursa ilerlemez diye düşünüyorum o zaten bunaltılmayı sevmeyen biri bende karşımda ki insanı asla bunaltmam ama bi yerde ilgi de alaka da lazım sizce bu ilişkinin devamı için uzaktayken nasıl davranmam gerekiyor?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Akışına bırak çok dert etme. Ciddi mi düşünüyorsunuz?
Yakın arkadaşına tam evlenilecek kız çok iyi kız tarzında konuşmuş ama açık açık bir şey konuşulmadj çok yeni ve araya mesafe giriyor
Sen evlenmek istiyor musun
evet hayatımda olmasını tabi istiyorum ama neolacak ne bitecek bilmiyorum yarın otogara bırakacak beni bir daha yollarımız kesişecek mi emin değilim küçük bi yerde okuyoruz ve memleketi burası olmasına rağmen el ele geziyoruz çekinmeden sarılıyor arkadaşları falan hep biliyor beni
Hmm öyleyse nikahına al beni dee
Yani düşünce almak için sorulmuş soru ve sizin yaptığınız edebsizlige bakın ben dilimi bozmam lakin su cümlenin baş harfine dikkat et
Besinlerin oksitlenmiş kalıntısı
@Fusuy21 sen niye atlıyosun hayırdır
Ebebinle yorum yap yılışık seninde bacın ve ailen var empati kur
@Fusuy21 işine bak sana giren çıkan mı var. Ne yazdığım seni ilgilendirmez. Terbiyesiz bişey de yok ortada zaten
Uzak mesafede ilişkisini yürütmek zor oluyor yinede ihmal etme, lise üç müsün
Üniversite 3 😂
Mesajlajmayi sevmiyorsa uzak kalırsınız birbirinizden
nasıl davranmam lazım
Hep konuyu sen aç yazmayı sevmiyorsa bişey bulamaz görüldü atar birbinizi arayın hep
bi erkek olarak sürekli yazan kız itici olmaz mı
bence erkekler bunaltılmayı sevmez
Yok daha neler neden itici olsun der bı kız beni seviyor falan bensiz yapamıyor daha çok bağlanır tabi güzelsen bide
güzel olduğumu düşünüyorum bi ortama girdiğimizde dönüp bakanlar oluyor bundan da rahatsız oluyor hatta
Hadi ya o zaman sensin yapamaz sen yaz boş bırakma kıskanıyor demmekki seni kiskandir azicik kednini
Telefpnda sesli konuşun
Çok fazla sıkmamak kaydıyla mesaj ya da arama yapabilirsin ufak hediye felan gönderebilirsin vb
Biraz kendini geriye çek
O niye?
Kaybetme korkusu yaşar ve uzerine düşmeye başlar ha zaten niyeti ayrılıksa hicbirsey yapmayacaktir
Hmm ilginç taktik veriyosun işe yaramaz.
Bir kız sana aşırı ilgi gösteriyorsa bu senin belli bir süre hosuna gider bir süre sonra rapor vermekten seni sıkmasından rahatsiz olmaya başlarsın. Ölçü her zaman iyidir
Ölçü iyidir geri çekmek değil. Hoşlanmıyor zanneder
ilişkide ölçü iyidir ama burada bir ilişki goremediğim için geri çekmesini tavsiye ederim. Karşı tarafta bi soğukluk var ilişkiyi devam ettirip ettirmek istemediğin en kolay yolu soğuğa soğuk yapmaktır.
Mini giy etkile adami